BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 26-02-17 | 14:30 uur  
Titel Alles wordt anders. Rouw- en Verliescafé Over-Leven
Waar: Bibliotheek Sassenheim - Sassenheim
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:

Op zondag 26 februari  organiseert het Rouw-en Verlies Café “Over-Leven” een bijeenkomst  in de bibliotheek van Sassenheim. Vanaf 14.15 uur is men van harte welkom, om 14.30 uur start het programma. De toegang is gratis. Het thema deze keer: Alles wordt anders. Verdriet is er niet alleen omdat je je dierbare verloren hebt, maar ook omdat je je  leven zoals het tot dan toe was kwijt bent geraakt.

Het antwoord op een verlies noemen we rouw. Een hele leefwereld aanpassen rond het gat dat geslagen is. Telkens komt men na een verlies weer nieuwe dingen tegen die een antwoord vragen. Het verlies maak men niet ongedaan, maar men moet ermee verder leren te leven.                                                                
Waar ben ik in terecht gekomen? Hoe doe ik dat? Wat kom ik tegen in die zoektocht? Met deze vragen men actief aan de slag onder leiding van Sylvia Romijn. Sylvia is rouw- en verliesbegeleider en heeft een eigen praktijk in Katwijk.

Met haar grote ervaring in de vele ontmoetingen met rouwenden kan zij aanwezigen een eindje op weg helpen in het zoeken en vinden. Deze middag worden de aanwezigen meegenomen op een denkbeeldige reis, een reis van rouw. Een reis die in je leven alles verandert. Die reis wordt beeldend gemaakt en met elkaar besproken.

De bijeenkomsten van het Café Over-Leven zijn bedoeld voor iedereen met een rouw- of verlieservaring, die hierin steun wil vinden in een vertrouwde omgeving, waar tijd en aandacht is. De erkenning en de herkenning van lotgenoten kunnen steun bieden.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Laura Methorst, lid van de werkgroep en welzijnsadviseur bij Welzijn Teylingen, te bereiken op 0252-231805.

 
Locatie
Locatie Bibliotheek Sassenheim
Homepage: http://www.bibliotheekbollenstreek.nl/  
Straat: Kerklaan 42
Postcode: 2171 GC
Plaats Sassenheim
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs