BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 11-06-17 | 13:00 uur - 17:00 uur  
Titel Luchtkussen Festival Voorhout
Waar: Bartholomeuskerk - Voorhout
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:

Luchtkussen Festival, 12e editie op zondag 11 juni

Wat zou een jaar zonder het grootste straatluchtkussen festival van Nederland zijn in Voorhout? Daar wil de organisatie in ieder geval niet aan denken. Daarom zijn Carla, Ruud, Peter, Erik, Steven, Willem, Edwin, Wim, Henk, George en Jos alvast de voorbereidingen voor de 12e editie gestart. En ook dit jaar belooft het weer een grandioos spektakel te worden. Met bekende luchtkussens, maar ook met nieuwe objecten,want verandering van spijs doet…..springen!

Zo zijn er inmiddels door Carla reeds 25 luchtkussenobjecten gereserveerd voor dit gave evenement, dat dit jaar nu eens niet op de eerste zondag van juni wordt georganiseerd in verband met Pinksteren, maar de zondag er na, nl. op 11 juni. Noteer deze datum alvast in uw agenda, uw kinderen zullen het  u zeer kwalijk nemen als zij het moeten missen, toch?

Overigens zullen er weer een 4-tal objecten aanwezig zijn met water als onderwerp, zodat bij mooi weer, en daar gaan we uiteraard voor, het zweet een beetje gekoeld kan worden. Ofwel: neem uiteraard je zwemspullen mee, want het kan nat worden!

En omdat het een evenement betreft dat speciaal voor de kinderen wordt georganiseerd, zal er dit jaar naast het bekende Kidsplein voor de allerkleinsten tevens een Jongerenplein worden ingericht, speciaal voor de jeugd vanaf 14 jaar. Hier zullen de objecten worden geplaatst, waar zij wat meer actie en behendigheid moeten laten zien. Zo komt de Stichting Luchtkussen Festival Voorhout  aan ieders wens tegemoet.

Houdt dus de datum zondag 11 juni a.s. vrij en geniet met uw kinderen van een gezellige dag vol vertier, muziek, inclusief hapjes en drankjes in de Herenstraat te Voorhout.

 
Locatie
Locatie Bartholomeuskerk
Homepage: Geen Homepage beschikbaar  
Straat: Herenstraat 47
Postcode:
Plaats Voorhout
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs