BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 21-04-17 | 15:00 uur  
Titel Bloemen voor kindercorso Voorhout
Waar: Diverse, zie beschrijving - Teylingen
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:
Op zaterdag 22 april gaat het Voorhoutse Kindercorso vooraf aan het Bloemencorso door Voorhout. Dit kindercorso kent vele deelnemers met prachtig versierde driewielers, fietsen, tractoren, karren, buggy´s en kinderwagens. In de volle Herenstraat klinkt dan ook veelvuldig applaus voor deze prachtige creaties. Dit jaar is het thema van het corso ´Dutch Design´ en dat zie je ook vaak terug bij de deelnemende kinderen.

Om dit Kindercorso te realiseren stellen een aantal Voorhoutse kwekers hun bloemen beschikbaar. Kinderen kunnen deze bloemen gratis ophalen op vrijdag 21 april vanaf 15.00 uur bij de kraam van de Oranje Vereniging Voorhout op grasveld bij het NS-terrein.

Op zaterdag zullen dan heel veel kinderen, samen met hun ouders en begeleiders en onder begeleiding van maar liefst vier muziekkorpsen opnieuw voor het leukste, mooiste en grootste kindercorso zorgen. De begeleidende muziekkorpsen zijn dit jaar Drumfanfare ‘St. Cecilia’ uit Voorhout, Show-en Marchingband Junioren ‘Door Vriendschap Sterk’ uit Katwijk, Marchingband ‘Tamarco’ uit Leiderdorp en Drumfanfare ‘Jong Laurentius’ uit Voorschoten.

Er is ook nog een echte jury, die kijkt welke kinderen een prijs verdienen voor het moois dat ze hebben gemaakt. De prijsuitreiking hiervan is om 14.00 uur, na afloop van het corso in Hotel Café Restaurant  Boerhaave.

De Oranje Vereniging Voorhout nodigt graag alle kinderen uit om bloemen op te halen en deel te nemen aan het Kindercorso.
 
Locatie
Locatie Diverse, zie beschrijving
Homepage: Geen Homepage beschikbaar  
Straat:
Postcode:
Plaats Teylingen
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs