BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 21-05-17 | 20:15 uur  
Titel Javier Guzman in 't Onderdak
Waar: Theater 't Onderdak - Sassenheim
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:
Javier Guzman spreek je aan met Ga-Bie-Jer

Op zondag 21 mei brengt Javier Guzman zijn voorstelling 'Ga-Bie-Jer' (zo zeg je dat) in Theater 't Onderdak. Guzman maakte sinds 2003 reeds zeven avondvullende programma's, maar stelt zich graag nog eens opnieuw voor. Hij zorgt dat het nu, anders dan voorheen, 'verdomme een keer rustig blijft'. Zijn teksten zijn ditmaal alle kalm, genuanceerd en helder. En 'Ga-Bie-Jer' doet alles om met zijn voorstelling het publiek geboeid te houden.

Javier Guzman - broer Emilio trad afgelopen september al op - is een veelzijdig artiest. Behalve als cabaretier manifesteert hij zich als stand-upcomedian en als (stem)acteur. Ook maakte hij naam met een vijftal Sinterklaasconferences en speelde gastrollen in 'Grijpstra en De Gier' en 'Flikken Maastricht'. Kortom, het betreft hier een multi-kunstenaar.

Het programma 'Ga-Bie-Jer' is op zondag 21 mei in 't Onderdak.

Kaarten a € 19,- zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl, Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken , telefonisch (0252-225874) op werkdagen van 10.00-11.00 uur, twee voor de voorstelling bij Primjera Sassenheim en vanaf 30 minuten voor aanvang aan de kassa van het theater.
 
Locatie
Locatie Theater 't Onderdak
Homepage: http://www.hetonderdak.nl  
Straat: J.P Gouverneurlaan 40A
Postcode: 2171 ER
Plaats Sassenheim
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs