BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 20-05-17 | 09:00 uur - 16:30 uur  
Titel Groenmarkt Warmond
Waar: Plein bij de dorpspomp - Warmond
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:

Voor de 18e achtereenvolgende keer wordt, met hulp van de leden van de  Warmondse Tuinclub de inmiddels traditionele Groenmarkt in Warmond georganiseerd.

Langs een groot deel van de Dorpsstraat staan weer meer dan 40 kramen opgesteld waarachter enthousiaste mensen hun waar aan de man en vrouw zullen brengen.
Op zaterdag 20 mei van 9.00  tot 16.30 uur kunt u uw hart ophalen aan een scala van bijzondere vaste planten, ook voor op het terras, bijzondere bolgewassen, ruim assortiment van eenjarige planten,  hosta´s, kuipplanten, siergrassen. agapanthussen, passiflora’s, ruime sortering kruiden, bijzondere groenten, citrus en vijgenboompjes, maar ook andere zaken zoals houten kuipen, handgeschilderd keramiek, decoratieve tuinobjecten,   tuinserviezen, Pools aardewerk,  en nog veel en veel meer.
Dus ook voor mensen zonder groene vingers is de Groenmarkt zeer zeker een bezoekje waard!

Ook de drie galeries zullen hun deuren wijd openzetten om een culturele bijdrage te leveren. Om van de vermoeienissen bij te komen kunt u op het gezellige Dorpsplein, waar een knus terras is gecreëerd, genieten van een kopje koffie of thee met gebak, een drankje en een hapje.

 
Locatie
Locatie Plein bij de dorpspomp
Homepage: http://www.hetouderaadhuisvanwarmond.nl/  
Straat: Dorpsstraat 36-40
Postcode:
Plaats Warmond
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs