BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 21-05-17 | 14:00 uur - 19:00 uur  
Titel Wijn op het Plein
Waar: Voorhavenkwartier Sassenheim - Sassenheim
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:
Wijn op het Plein, tweede editie!

Na het succes van vorig jaar, wordt op zondag 21 mei a.s. voor de tweede keer ‘Wijn op het Plein’ georganiseerd in Sassenheim. Het plein rondom Brasserie Hemels wordt omgetoverd tot een waar wijnwalhalla. Tussen 14.00 en 19.00 uur kan men genieten van meer dan 50 wijnen per glas, lekkere hapjes en gezellige muziek.

Stichting Wijn op het Plein
Na het succes van vorig jaar kon de organisatie niet anders dan hier een vervolg aan geven. Om de benodigde professionaliseringsslag te kunnen maken, is er een stichting opgericht. En is dit jaar het festivalterrein iets uitgebreid.

Het concept
Het concept is hetzelfde gebleven: Meer dan 50 soorten wijn per glas verkrijgbaar, standjes, muziek, bitterballen, streetfood en gezellige terrasjes. Bezoekers kunnen zelf kiezen welke wijnen zij willen proeven. Voor 1 munt proeft men een wijn. Is de wijn naar smaak? Dan kan men voor 3 munten een heel glas nemen. Wijn op het Plein is ook leuk voor mensen die van een lekker biertje houden of wie geen alcohol drinkt. Zo is er ook een stand met alcoholvrije wijnen. En voor de ouders onder ons: ook aan entertainment voor de wijnliefhebber in spé is gedacht.

Entertainment
De muzikale invulling wordt verzorgd door DJ Rob. Hij zal lekkere lounge, jazz en achtergrondmuziek draaien. Ook zijn straatmuzikanten ‘The Happy Hours’ weer van de partij. Hun repertoire bestaat uit covers uit de geschiedenis van de pop, rock, blues, country en chansons met een gezonde voorkeur voor drankgerelateerde levensliederen, speciaal voor de gelegenheid samengesteld.

Kaartverkoop
Met nog twee weken te gaan tot de start van Wijn op het Plein is inmiddels 85% van de beschikbare kaarten verkocht. Voor €5,- heb je toegang tot dit unieke evenement in Sassenheim. Daarbij krijg je een mooi wijnglas en het 1e Wijn op het plein proefmuntje. Kijk voor meer informatie op de website (www.wijnophetplein.nl) en volg de Facebookpagina.
 
Locatie
Locatie Voorhavenkwartier Sassenheim
Homepage: www.voorhavenkwartier.nl  
Straat: Voorhavenkwartier
Postcode:
Plaats Sassenheim
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs