BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 17-06-17 | 10:00 uur - 16:00 uur  
Titel Vrijetijd festival Sassenheim
Waar: Park Rusthoff - Sassenheim
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:
Op zaterdag 17 juni 2017 van 10.00- 16.00 wordt het Vrijetijd festival georganiseerd.
Een event in park Rusthoff waarbij alle verenigingen van Teylingen zich kunnen presenteren aan de inwoners van Teylingen. Het Vrijetijd festival vindt plaats vóór de zomervakantie en gelijktijdig met de Harddraverij.

Er is nog plek voor verenigingen om mee te doen! Welzijn Teylingen zorgt voor de kraam en de publiciteit. Aan de verenigingen wordt gevraagd om met demonstraties en/of ludieke acties de bezoekers te informeren en te enthousiasmeren voor hun vereniging.

Kramen met activiteiten staan op het eiland in Park Rusthoff en op het parkeerterrein naast de bibliotheek. Op het parkeerterrein wordt ook een sportcourt ingericht waar de verenigingen demonstraties en wedstrijdjes kunnen organiseren.

Voor meer informatie rondom dit event kunt u contact opnemen met Mairan Kofoed, adviseur vrijwillige inzet, Welzijn Teylingen, telefoon 0252 231805. Aanmelden voor een kraam kan via www.welzijnteylingen.nl ook hier vindt men meer informatie.
 
Locatie
Locatie Park Rusthoff
Homepage: http://www.parkrusthoff.nl/  
Straat:
Postcode:
Plaats Sassenheim
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs