BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 02-07-17 | 11:00 uur - 18:00 uur  
Titel Kaags MuziekFestival
Waar: Diverse, zie beschrijving - Teylingen
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:
Voor de 17e keer wordt zondag 2 juli het Kaags MuziekFestival georganiseerd. Een intiem en gratis festival op een unieke locatie. Heel Kaageiland is op deze dag het podium voor straattheater, food & drinks, een Kaagse Festival Markt en natuurlijk live muziek! Ook voor de jongste festivalbezoekers is er genoeg te beleven;  een springkussen, schminken, waterspelen bij de brandweer, dans demonstraties en de mogelijkheid om in een klein zeilbootje te varen. Neem de pont of kom met je eigen boot en ervaar zelf het ultieme eilandgevoel.
 
Op deze eerste zondag van de maand juli wordt er bij diverse horecagelegenheden, om alvast in de stemming te komen, om 11.00 uur muziek ten gehore gebracht. En vervolgens barst het los om 13.00 uur.
Het muziekaanbod is zeer gevarieerd; een Big Band, een jaren ’70 coverband, een volkszanger, pop/indie/rock, diverse DJ's  en nog veel meer. Zelfs over het water klinkt muziek. Achter het ponthuisje is dit jaar voor het eerst een podium waar dj's draaien.

Op de vernieuwde website www.kaagsmuziekfestival.nl is de hele line-up te vinden, alsmede overige informatie over het festival. Op onze website is ook een speciale Kaag MuziekFestival Google Map gemaakt waarop bezoekers ter plaatse op hun smartphone kunnen zien waar & hoe laat de bands spelen.

Wegens succes van vorig jaar, is er dit jaar weer een Kaag MuziekFestival Markt. Bezoekers kunnen struinen langs tientallen kramen met sieraden, tassen, woonaccessoires, lifestyle producten, etc. De Markt begint om 11.00 uur en zal eindigen om 18.00 uur. Neem contant geld mee.

Om het Kaags MuziekFestival te bereiken met de auto neem je de A44, afslag 2 Kaag, Abbenes. Hierna volg je de bebording en de aanwijzingen van verkeersregelaars die je naar de dichtstbijzijnde parkeerplek leiden. Van 13.00 uur tot 18.00 uur is Kaageiland afgesloten voor auto en fietsverkeer. Vanaf de Buitenkaag vaart het pontveer continu naar het Festival. De oversteek kost 1 euro per persoon.
 
Locatie
Locatie Diverse, zie beschrijving
Homepage: Geen Homepage beschikbaar  
Straat:
Postcode:
Plaats Teylingen
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs