BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 13-07-17 | 08:00 uur - 23:00 uur  
Titel Opening 97e Kaagweek
Waar: Diverse, zie beschrijving - Teylingen
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:
De Kaagweek is de oudste zeilweek van het land met veel traditionele onderdelen. Deze oudste zeilweek in Nederland zal dit keer plaatsvinden van 13 tot 16 juli vanuit de Kaagsocïeteit te Warmond.
 
Ook dit jaar weer open voor alle open eenheidsklassen. Wederom zullen de Marieholm en Drakenklasse aan de start verschijnen. Natuurlijk varen er traditiegetrouw de Holland-Friesland wedstrijden in de dit jaar jubilerende Regenboogklasse, het absolute koningsnummer. Honderd jaar koningin van het water!

Wij hebben ook dit jaar de Commissaris van de Koning weer gevraagd hiervoor het startschot te geven. Verder hopen wij dat de dameswedstrijden in de valken- en regenboogklasse in het programma passen.

Voor de niet-zeilers is er wederom een mooi walprogramma. Op de woensdagavond varen de zomeravondzeilers hun wekelijkse wedstrijd en start de registratie van de deelnemers. Aansluitend vindt de feestelijke opening van de 97ste Kaagweek plaats. Elke avond is er vanaf 21.00 uur live muziek met een afwisselend ijzersterk muzikaal programma. Overdag zijn er verschillende kinderactiviteiten rond de Sociëteit. Zowel op als naast het water is er van alles te doen. De waterballen en het springkussen zijn er alle dagen. Op zaterdag hebben we de KidsKaagDag. Dan wordt er geschminkt (face-art en fun-tattoos), een kinder crea-workshop met zandschilderijen en nog veel meer.

Verder hoeven we u niet te vertellen dat u in Brasserie de Kaagsociëteit terecht kunt voor drankjes en heerlijke hapjes. De aangepaste menukaart zorgt er voor dat u lekker kunt lunchen en dineren tijdens de Kaagweek.

Op zondag wordt de week afgesloten met de grote prijsuitreiking die voor iedereen toegankelijk is.  Meer informatie en het volledige programma op www.kaagweek.nl of www.facebook.com/kaagweek
 
Locatie
Locatie Diverse, zie beschrijving
Homepage: Geen Homepage beschikbaar  
Straat:
Postcode:
Plaats Teylingen
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs