BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 11-09-17 | 14:15 uur  
Titel Windows voor beginners
Waar: Bibliotheek Sassenheim - Sassenheim
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:
Cursus Windows PC voor beginners

De Bibliotheek Bollenstreek organiseert samen met Stichting SeniorWeb een computercursus Windows PC voor beginners. De cursus wordt gegeven in de bibliotheek van Sassenheim, Kerkstraat 42 van 14:15-16:15 uur.

De cursus wordt door 2 docenten van Seniorweb begeleidt. U krijgt les in groepjes van maximaal 6 personen zodat er voldoende aandacht is voor alle deelnemers. De lesstof wordt geprojecteerd op een groot scherm zodat u mee kunt kijken wat er op het computerscherm gebeurd.
 
Het doel van deze cursus is u te laten kennismaken met de computer, onzekerheid weg te nemen en een goede indruk te geven van wat er zoal mogelijk is met een computer. In de cursus komen aan de orde: muisgebruik middels het spel Patience; leren werken met Windows 10; tekstverwerking met Wordpad en internet en e-mail. Per cursist is er één computer beschikbaar.

De beginnerscursus computer bestaat uit 6 lessen van 2 uur en de kosten zijn voor leden van de bibliotheek en/of Senia € 55,- en niet-leden € 65,-. De lessen zijn op 11, 18, 25 september en 2, 9 en 23 oktober. 
Locatie
Locatie Bibliotheek Sassenheim
Homepage: http://www.bibliotheekbollenstreek.nl/  
Straat: Kerklaan 42
Postcode: 2171 GC
Plaats Sassenheim
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Voorhoutse Herenstraat autovrij van de Kerkweg tot aan parkeergarage Plus?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs