BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 15-08-17 | 16:00 uur  
Titel Zwem4Daagse in Wasbeek
Waar: Sport- en recreatiecomplex Wasbeek - Sassenheim
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:
Vier dagen lang kunnen zwemliefhebbers weer zoveel mogelijk baantjes trekken  in sport- en recreatiecomplex Wasbeek tijdens de Zwem4Daagse. Op dinsdag 15 augustus om 16.00 uur  wordt het startsein gegeven voor dit vierdaags zwemevenement. Tot en met vrijdag 18 augustus kan er dan iedere dag een half uur gezwommen worden tussen 17.00 en 20.00 uur. Individueel of met het hele gezin. Na deze sportieve inspanning, kan er weer ontspannen worden in het recreatiebad. Iedereen met minimaal zwemdiploma A kan meedoen. Zaterdag 19 augustus is er een inhaaldag. De organisatie is in handen van het zwembad in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB).

De Zwem4daagse is het grootste landelijke zwemevenement van ons land gesteund door de KNZB. Dit jaar duiken de figuren uit Finding Dory op tijdens de Zwem4daagse. Deelnemers ontvangen ook een leuke Disney gadget. Inschrijven kan bij de receptie van Wasbeek of via de website www.zwem4daagse.nl. De kosten zijn elf euro per persoon. 
 
Locatie
Locatie Sport- en recreatiecomplex Wasbeek
Homepage: http://www.wasbeek.nl/  
Straat: Van Alkemadelaan 12
Postcode: 2171 DH
Plaats Sassenheim
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Voorhoutse Herenstraat autovrij van de Kerkweg tot aan parkeergarage Plus?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs