BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 23-09-17  
Titel Open dag Teylingereind
Waar: Diverse, zie beschrijving - Teylingen
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:
Burendag ‘jeugdgevangenis’ Teylingereind

Sassenheim – Zaterdag 23 september 2017 opent Forensisch Centrum Teylingereind haar deuren voor bezoekers. Inwoners van de gemeenten Teylingen en Oegstgeest zijn van harte welkom om een kijkje te nemen binnen de muren van de inrichting. Vanaf 23 augustus 2017 kunnen geïnteresseerden zich via de website www.teylingereind.nl aanmelden.
Vrijwel iedereen heeft er een idee bij: ‘een jeugdgevangenis’. Lang niet iedereen is er binnen geweest. Zeker wanneer er in de directe woonomgeving een justitiële jeugdinrichting is gevestigd, bestaat de behoefte om eens binnen te kijken. Teylingereind nodigt omwonenden van harte uit voor de open dag van zaterdag 23 september 2017.

Er vindt zowel ’s morgens als ‘s middags een rondleiding plaats. Hierbij wordt verteld over het leven en werken in Teylingereind. Wat gebeurt er precies achter de muren? Welke jongeren verblijven er? Wie helpt hen met een positieve terugkeer in de maatschappij en met welke instellingen werkt Teylingereind daarvoor samen? Bovendien kunnen bezoekers met eigen ogen zien hoe de jongeren voor het eerst Teylingereind binnenkomen, hoe de kamers van de jongeren eruit zien en waar ze naar school gaan.

Bezoekers die in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs kunnen zich vanaf 23 augustus 2017 aanmelden via www.teylingereind.nl onder het kopje contact. De ervaring leert dat de open dag binnen enkele uren tot dagen is volgeboekt. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en de minimumleeftijd is 14 jaar.

Forensisch Centrum Teylingereind is een particuliere, gesloten justitiële jeugdinrichting voor maximaal 92 jongens. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.teylingereind.nl.
 
Locatie
Locatie Diverse, zie beschrijving
Homepage: Geen Homepage beschikbaar  
Straat:
Postcode:
Plaats Teylingen
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs