BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 25-11-17 | 20:15 uur  
Titel Matthias speelt blijspel ‘Echtgenoot te huur’
Waar: Het Trefpunt - Warmond
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:

Zaterdag 18, vrijdag 24 en zaterdag 25 november aanstaande speelt toneelgroep Matthias in Het Trefpunt aan de Herenweg in Warmond het blijspel ‘Echtgenoot te huur’ van Peter
Bergvliet. Dit keer is het stuk ingestudeerd onder leiding van Saskia Neuijen met als coach de scheidend regisseur Stan Lambregts.

Het verhaal gaat over twee compagnons, Dirk en Simon, ie samen een bedrijf runnen dat met financiële problemen kampt. Dirk heeft zijn neef Joris gevraagd om een lening om hem de brand te helpen. Joris wil wel helpen, maar pas nadat hij de kersverse echtgenoot van dochter Ankie heeft ontmoet. Er is echter helemaal geen echtgenoot. Dirk had deze verzonnen om de lening te krijgen. Hoe gaat hij zich hier uit redden? En wie komen er nog meer op visite?

Bent u benieuwd naar de antwoorden op deze vragen?  Kom dan kijken naar één van de drie voorstellingen die telkens beginnen om 20.15 uur in het Trefpunt te Warmond.
De toegang bedraagt 6 euro per persoon en kaarten zijn verkrijgbaar voor aanvang van het stuk aan de deur van het theater. Donateurs van Matthias verkrijgen gratis toegang op vertoon van hun donateurskaart. Tijdens de pauze zijn er lootjes voor de loterij te koop om een deel van de kosten van de voorstelling te financieren.

 
Locatie
Locatie Het Trefpunt
Homepage: http://www.hettrefpuntwarmond.nl/  
Straat: Herenweg 80
Postcode: 2361 ET
Plaats Warmond
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs