BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 18-11-17 | 13:45 uur  
Titel Intocht Sinterklaas Sassenheim
Waar: Diverse, zie beschrijving - Teylingen
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:
Op zaterdag 18 november komt Sinterklaas, vergezeld van vele Pieten weer aan op de Oosthaven in Sassenheim. De verwachting is dat hij rond 13:45 uur arriveert.

Na het welkomstwoord en -lied vervolgt Sinterklaas zijn tocht op het paard richting het winkelcentrum. Zoals ieder jaar worden ze hierbij vergezeld door de Pietenband

Op de rode loper van Park Rusthoff zal Sinterklaas alle kinderen begroeten vanuit zijn mooie zetel. Uiteraard kunnen de kinderen ook weer op de foto met Sinterklaas.

De intocht wordt georganiseerd door TOV Sassenheim, i.s.m. Pankras toneelvereniging en zij krijgen ondersteuning van de Tjarda Sassenheim - Warmond Adest Musica , Atleta, EHBO, verkeerregelaars, Wijkagenten Teylingen en Gemeente Teylingen . Het belooft dankzij bovengenoemden en alle vrijwilligers een mooi kinderfestijn te worden!
 
Locatie
Locatie Diverse, zie beschrijving
Homepage: Geen Homepage beschikbaar  
Straat:
Postcode:
Plaats Teylingen
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs