BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 25-11-17 | 13:00 uur  
Titel Sinterklaas in Warmond
Waar: Park Groot Leerust - Warmond
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:
Sinterklaas komt ook dit jaar natuurlijk weer naar Warmond toe! Op zaterdag 25 november zal Sinterklaas rond 13.00 uur arriveren in het Park Groot Leerust samen met zijn Pieten. Wat een feest zal het weer worden voor alle kinderen in Warmond!

Na aankomst van de Sint in het park kan iedereen hem vergezellen tijdens een optocht door Warmond. Hij wordt dit jaar bijgestaan door een feestelijke Pietenband. Hij zal een aantal straten in Warmond aandoen op weg naar het Trefpunt, waar hem een warm onthaal te wachten staat van vele kinderen. Vanaf 14.15 uur zijn alle kinderen uit groep 1 tot en met groep 4 welkom om samen met de Vereniging tot viering van Warmonds Feesten Sinterklaas te ontvangen en te genieten van een gezellige middag. Ook kinderen van buiten Warmond zijn welkom. De deuren van het Trefpunt gaan om 14.00 uur open. Deze middag duurt tot ongeveer 15.30 uur.

Sinterklaas zal ook een bezoek brengen aan de Haven. We hopen natuurlijk dat er heel veel kinderen naar het Park zullen komen, zodat we Sinterklaas weer een onvergetelijk Warmonds welkom kunnen geven. Kijk voor meer informatie op www.vwf-warmond.nl.
 
Locatie
Locatie Park Groot Leerust
Homepage: Geen Homepage beschikbaar  
Straat:
Postcode:
Plaats Warmond
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs