BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 23-12-17 | 19:30 uur  
Titel Adest Brass Christmas Party
Waar: Diverse, zie beschrijving - Teylingen
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:

Op zaterdag 23 december a.s. organiseert Adest Musica in De Kleine Engel, te Lisse, de Adest Brass Christmas Party. Adest Musica sluit op feestelijke wijze het drukke muzikale jaar af met een groot feest. De kaartverkoop voor deze muzikale avond is inmiddels gestart.

Adest Brass, het jongste orkest van Adest Musica, is alweer ruim één jaar oud en dat is genoeg reden voor een feestje. Petra Volwater, bestuurslid Adest Brass, vertelt “De muzikanten van Adest Musica hebben een druk jaar achter de rug, we willen daarom het jaar gezellig afsluiten met een knalfeest! Adest Brass organiseert een Christmas Party en die houden wij op zaterdagavond 23 december in De Kleine Engel in Lisse. Adest Brass gaat een unieke samenwerking aan met zangeres Laureen Peskens, daarnaast zijn ook de muzikanten van de Jeugdband en AC Brass van de partij. De avond wordt afgesloten door een DJ. Kortom; het wordt een gegarandeerd avondje feest!”.

Kaartverkoop
Voor het muzikale evenement is de kaartverkoop inmiddels van start gegaan. Via de website www.adestmusica.nl/adestbrasschristmasparty, of via de Adest Musica social media kanalen, kunnen de toegangskaarten worden besteld. In de voorverkoop wordt slechts een bedrag van 5,00 euro gevraagd, aan de deur een bedrag van 7,50 euro. De avond vangt aan om 19:30 uur. “Voor vandaag de dag zijn dit zeer aantrekkelijke bedragen voor een mooie invulling van de zaterdagavond. Toegangskaarten zijn in beperkte mate beschikbaar. Het is dan ook niet onverstandig om niet te lang te wachten met de aanschaf van een toegangskaart” sluit Volwater af.

 
Locatie
Locatie Diverse, zie beschrijving
Homepage: Geen Homepage beschikbaar  
Straat:
Postcode:
Plaats Teylingen
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Voorhoutse Herenstraat autovrij van de Kerkweg tot aan parkeergarage Plus?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs