BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 16-12-17 | 19:30 uur  
Titel Kerstconcert Crescendo Sassenheim
Waar: Julianakerk - Sassenheim
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:
Christelijke Harmonievereniging Crescendo Sassenheim houdt op zaterdagavond 16 december om 19.30 uur haar jaarlijkse Kerstconcert in de Julianakerk (Julianalaan 6, Sassenheim). Tijdens dit concert laten alle orkesten van de vereniging van zich horen.

Het Opleidingsorkest o.l.v. Sophie Graven, het Tweede Harmonieorkest o.l.v. Joop Nijholt en het Groot Harmonieorkest o.l.v. Dirk van der Niet spelen een gevarieerd kerstprogramma. Daarnaast laten de kinderen van de AMV-groep (Algemene Muzikale Vorming) horen wat ze de afgelopen tijd geleerd hebben. Ook zal het kinderkoor Vivo een aantal liedjes ten gehore brengen, waaronder ‘Jingle Bells’, ‘De Notenkraker’ en ‘Stille nacht’. Ten slotte krijgt het publiek de gelegenheid mee te zingen met bijvoorbeeld ‘Nu zijt wellekome’.

De kaartjes zijn kosten in de voorverkoop voor kinderen €2,50 en voor volwassenen €5,00. Aan de deur zijn de tickets €3,00 voor kinderen en €6,00 voor volwassenen. Kaartjes voor dit concert zijn verkrijgbaar bij Primera Sassenheim.
 
Locatie
Locatie Julianakerk
Homepage: Geen Homepage beschikbaar  
Straat: Julianalaan 6
Postcode:
Plaats Sassenheim
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Voorhoutse Herenstraat autovrij van de Kerkweg tot aan parkeergarage Plus?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs