BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 14-01-18 | 15:00 uur  
Titel Expositie amateurs in Het Oude Raadhuis
Waar: Het Oude Raadhuis van Warmond - Warmond
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:
Vanaf woensdag 10 januari tot en met zondag 11 februari exposeren amateurs uit de gemeente Teylingen in Het Oude Raadhuis van Warmond. De opening van hun tentoonstelling is op zondag 14 januari om 15.00 uur. De galerie is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 15 tot 17 uur, op zaterdag van 11 tot 17 uur en op zondag van 13 tot 17 uur.
De Galerie "Het Oude Raadhuis van Warmond" opent het jaar 2018 met een speciale expositie, die in het teken staat van amateurkunst in de Gemeente Teylingen.
Cursisten van de Volksuniversiteit Teylingen, Sassenheim en Voorhout, en de beeldhouwgroepen van Bea van Laatum uit Warmond hebben hun werk kunnen aanmelden voor deze expositie. Uit de aanmeldingen heeft de beoordelingscommissie een keuze gemaakt. De werken omvatten een breed scala aan disciplines: Schilderijen (olie en acryl), keramiek, aardewerk, beeldhouwwerken, gemengde technieken, papier maché, brons, leporello's, lino- en houtsnedes.
Er worden werken getoond van Anika de Ridder, Anja Ruikes-Alkemade, Ben Pleij, Berna Verheijden, Bernardien de Vries, Dirtha Tichler, Henriette Luttge, Hiske Tan, Jan Pleij, Jan Wensveen, Jetty Ouwendijk, Kees Zandvliet, Marjolijn van der Weijden, Rita van Diemen en Willy Veenman
 
Locatie
Locatie Het Oude Raadhuis van Warmond
Homepage: http://www.hetouderaadhuisvanwarmond.nl/  
Straat: Dorpsstraat 36
Postcode: 2361 AE
Plaats Warmond
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs