BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 24-03-18 | 15:00 uur - 17:00 uur  
Titel Daten voor ouderen
Waar: Diverse, zie beschrijving - Teylingen
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:
Na het succes van vorig jaar heeft Welzijn Teylingen besloten om ook dit jaar een (speed)datebijeenkomst voor 60 plussers te organiseren. Zo krijgen inwoners van de Bollenstreek op zaterdag 24 maart aanstaande opnieuw de mogelijkheid om weer een nieuwe liefde of activiteitenmaatje te ontmoeten.

De Bollenstreek telt aardig wat alleenstaande senioren. Dat kan zijn door een scheiding of door het overlijden van de partner. Veel van deze senioren willen graag de rest van hun leven nog met iemand anders delen. Dat hoeft niet direct een nieuwe liefde te zijn, een goede vriendschap is vaak ook al voldoende.

Tijdens een datemiddag kunnen inwoners van Teylingen en omstreken elkaar ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Misschien vindt men wel die nieuwe liefde of een hele goede vriendschap om samen dingen mee te ondernemen. Niet via een website maar gewoon in levende lijve en in de eigen Bollenstreek. Bij aankomst wordt men hartelijk welkom geheten om de ‘drempel’ voor het naar binnengaan zo laag mogelijk te houden.

Vorig jaar bleek uit het aantal inschrijvingen dat er echt behoefte is aan een dergelijk evenement. Toen hebben mensen zich niet in kunnen schrijven vanwege het hoge aantal deelnemers. Voor die mensen, maar ook voor diegene die het vorig jaar gemiste hebben of te spannend vonden, dit jaar dus een tweede kans. Het verschil met vorig jaar is echter dat de bijeenkomst nu in twee verschillende activiteiten is onderverdeeld; het échte één op één speeddaten voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe liefde en de groepsgesprekken voor diegene die op zoek zijn naar een activiteiten maatje. Via het aanmeldingsformulier op de website van Welzijn Teylingen kan men aangeven voor welk onderdeel men zich inschrijft.

De middag vindt plaats op zaterdag 24 maart van 15.00 – 17.00 uur in een discrete locatie in de buurt van Voorhout. Na aanmelding ontvangt men de definitieve locatiegegevens.  De toegang bedraagt € 12,50 per persoon, dit is inclusief toegang, een hapje en 2 drankjes. Aanmelden kan tot en met 1 maart.

Voor wie wil komen maar geen eigen vervoersmogelijkheden heeft, kan Welzijn Teylingen eventueel een passende oplossing vinden.

Aanmelden kan via de website (onder ‘agenda’) van Welzijn Teylingen: www.welzijnteylingen.nl. Voor meer informatie over de bijeenkomst of de vervoersmogelijkheden kan men contact opnemen met Welzijn Teylingen telefoonnummer:  0252 231805. Mocht het niet lukken om via de website aan te melden dan kan dat ook via dit telefoonnummer.
 
Locatie
Locatie Diverse, zie beschrijving
Homepage: Geen Homepage beschikbaar  
Straat:
Postcode:
Plaats Teylingen
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs