BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 20-02-18  
Titel Leer masseren
Waar: Diverse, zie beschrijving - Teylingen
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:
Voorhout - Op dinsdag 6 maart a.s. start Marente weer met een cursus Leren Masseren, dit keer in Sassenheim. Een goed uitgevoerde massage is een weldaad voor lichaam en geest én stimuleert de stofwisseling. Tijdens deze cursus leert u om op een verantwoorde wijze een ontspannende massage te geven en bouwt u kennis op over de juiste manier van masseren. Op dinsdagavond 20 februari a.s. is er een gratis introductieles om alvast kennis te maken met de cursus. De cursus zelf start dinsdag 6 maart a.s. van 19.30 – 21.30 uur.
Wie de massagetechniek in de vingers heeft, kan wonderen verrichten. U moet natuurlijk wel weten wat u doet, want wie in het wilde weg gaat kneden kan slappe spieren te veel belasten en ongewenste bijverschijnselen veroorzaken. In de cursus Leren Masseren leert u letterlijk de kneepjes van het vak. De Zweedse massagevorm is gericht op ontspanning van huid en spieren en daarmee ontspanning van de gehele mens. Verder leert u ontspanning van een (licht) gespannen spier te bewerkstelligen en spierpijn na een overmatige inspanning verminderen.  
De cursus bestaat uit zeven bijeenkomsten van twee uur waarbij in tweetallen wordt geoefend en wordt geleid door een ervaren fysiotherapeute.

Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur contact opnemen met Ledenservice Marente via telefoonnummer (071) 409 33 33 en/of e-mailadres Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken   Kijk ook eens op www.marente.nl.
 
Locatie
Locatie Diverse, zie beschrijving
Homepage: Geen Homepage beschikbaar  
Straat:
Postcode:
Plaats Teylingen
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs