BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 17-03-18 | 13:00 uur - 16:00 uur  
Titel Open dag Scojesa
Waar: Scojesa scouting clubgebouw De Hoystak - Sassenheim
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:

Zaterdag 17 maart organiseert scoutinggroep Scojesa een open dag. Kinderen van 5 tot 15 jaar kunnen tussen 13:00 en 16:00 uur binnenlopen om mee te doen met allerlei leuke activiteiten voor hun eigen leeftijdsgroep, om zo kennis te maken met het scoutingspel. Dit alles vind plaats op het recent vernieuwde speelterrein rondom  het clubhuis aan de Sportdreef in Sassenheim.

Natuurlijk kan er dus naar hartenlust geklauterd worden in het nieuwe speelbos en een broodje gebakken worden in de mooie kampvuurkuil, maar ook worden er leuke buitenspellen gespeeld en kan er geknutseld worden. De oudere kids kunnen onder andere aan de slag met het ‘pionieren’ waarbij met palen en touw een schommel of ander bouwwerk gemaakt wordt. Alle activiteiten worden begeleid door de vrijwilligers van Scojesa.

Ouders zijn ook van harte welkom, zij kunnen met een kop koffie of thee kijken hoe hun kroost zich vermaakt, een rondleiding door het clubhuis krijgen van een vrijwilliger of informatie over Scouting en de vereniging inwinnen. Voor kinderen die enthousiast zijn geworden is er exclusief op deze open dag een voucher voor een gratis lidmaatschap van drie maanden te verkrijgen.

De open dag wordt gehouden bij het clubhuis van Scojesa aan de Sportdreef 6 in Sassenheim, naast sporthal De Korf. Voor meer informatie kijkt men op www.scojesa.nl of facebook.com/Scojesa .

 
Locatie
Locatie Scojesa scouting clubgebouw De Hoystak
Homepage: Geen Homepage beschikbaar  
Straat: Sportdreef 6
Postcode: 2171 KM
Plaats Sassenheim
Land:

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs