BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
AGENDA - Details
  Afdrukken

Evenement
Wanneer: 24-03-18 | 16:00 uur  
Titel Oscar van Gelderen en Manuela Klerkx bij Boekkhandel Wagner
Waar: Boekhandel Wagner - Sassenheim
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:
Zaterdag 24 maart zijn Oscar van Gelderen en Manuela Klerkx om 16.00 uur te gast bij boekhandel Wagner, Hoofdstraat 181 te Sassenheim. Naar aanleiding van hun onlangs verschenen boek Ontroerend goed geven zij een stoomcursus kunst verzamelen/kunst kopen.

Soms is het heel bijzonder, een bijzondere auteursbezoek aan te mogen kondigen.  Zo ook dit bezoek voor ons.  Oscar van Gelderen, zelf uitgever van Lebowski Publishers en zijn vrouw Manuela Klerkx, kunstagent en  zes jaar lang een eigen galerij in Milaan gehad, hebben onlangs het boek ‘Ontroerend Goed’  uitgebracht bij uitgeverij Meulenhoff.

Zij bezoeken zes boekhandels ter promotie van hun boek. Wij zijn uitgekozen hen te mogen ontvangen. Op zaterdag 24 maart geven zij een stoomcursus Kunst verzamelen/kunst kopen en gaan zij in gesprek met kunstliefhebbers, kunstverzamelaars, maar ook met u, de lezer. De lezing vangt aan om 16.00 uur in de boekhandel in Sassenheim, aan de Hoofdstraat 181. Het zijn bijzonder fijne integere mensen en wij voelen ons zeer vereerd een lezing te mogen geven.Toegang is vrij. Op vertoon van de Wagner app (Downloaden: www.readr.nl - Sassenheim/boekhandel Wagner) heeft u een privilegeplaats. Eenieder is van harte welkom. Wel is om organisatorische reden het verzoek vooraf aan te melden.
 
Locatie
Locatie Boekhandel Wagner
Homepage: http://www.boekhandelwagner.nl/  
Straat: Hoofdstraat 181
Postcode: 2172 BB
Plaats Sassenheim
Land: NL

 

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs