BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Ambtelijke fusie Teylingen, Hillegom en Lisse
TEYLINGEN, 26 mei 2015 - De colleges van de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen willen hun ambtelijke organisaties samenbrengen. Door hun krachten te bundelen willen de gemeenten hun strategische kracht voor de lange termijn verhogen. Zo kunnen ze de complexe veranderingen in de maatschappij en de nieuwe gemeentelijke taken nog beter aan. De gemeenten Noordwijk en Noordwijkerhout hebben laten weten niet deel te willen nemen aan de ambtelijke fusie.  Zij houden vast aan de eerder bepaalde strategie: samenwerken op inhoud, en dan met name op de velden sociaal domein en economie.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Liduina verwelkomt tijdelijke bewoners
WARMOND, 26 mei 2015 - In verband met een verbouwing en renovatie van woon- en zorgcentrum ’t Huis Op De Waard uit Leiden, zijn de meeste bewoners afgelopen week verhuisd naar ActiVite Liduina in Warmond.
Lees meer...
 
'Pas op voor telefoontjes over lidmaatschap '
SASSENHEIM, 26 mei 2015 - De Oranjevereniging Sassenheim waarschuwt voor telefoontjes waarbij gevraagd wordt of men lid wil worden van de vereniging. Mogelijk proberen criminelen op deze manier gegevens te verzamelen of geld afhandig te maken. Het advies is daarom direct op te hangen; lid worden van de Oranjevereniging Sassenheim kan via de website of bij een van de bestuursleden.
 
Aanhouding na ruzie over muziek
WARMOND, 13 mei 2015 - Enkele jongeren die zondagmiddag aan het voetbalen waren op een veldje aan de Herenweg in Warmond kregen het aan de stok met een 53-jarige buurtbewoner. De man vond kennelijk dat de jongeren teveel lawaai maakten en sprak ze daarop aan. Hierbij vernielde de man een geluidsbox van de jongeren die muziek produceerde.
Lees meer...
 
Start aanleg glasvezelnetwerk in Sassenheim
ImageSASSENHEIM, 11 mei 2015 – Reggefiber is afgelopen week in gestart met de graafwerkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in het noordelijke gedeelte van Sassenheim. Maandag 11 mei  heeft wethouder Kees van Velzen het officiële startsein gegeven door zelf de eerste meters te graven. Naar verwachting zijn de graafwerkzaamheden in november 2015 afgerond.
Lees meer...
 
Paviljoen Koudenhoorn krijgt vorm
ImageWARMOND, 11 mei 2015 – Het Paviljoen op Koudenhoorn in Warmond begint nu z’n definitieve vormen prijs te geven. Terwijl sommigen zich verbazen over het enorme bouwwerk dat opeens het uitzicht belemmert, proberen andere mensen al vast hun favoriete plekje op het terras uit. (Foto’s Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Amsterdammer aangehouden na inbraakpoging
SASSENHEIM 8 mei 2015 - De politie hield vrijdagochtend om 03.25 uur een 23-jarige Amsterdammer aan in de tuin van een woning aan de Papendrechtlaan in Sassenheim, na een poging inbraak. De bewoonster was wakker geworden van geluiden en hoorde dat er een ladder tegen de woning werd gezet.
Lees meer...
 
Straatvoetbaltoernooi in Sassenheim
ImageSASSENHEIM, 8 mei 2015 - Op 5 mei werd in samenwerking met de Oranje vereniging Sassenheim de nationale straatvoetbal dag gehouden. Op het Voorhavenkwartier in Sassenheim waren twee speelvelden aangelegd. In de categorie 8-9 jaar werd de finale gewonnen door de Voorhoutvechters. In de categorie 6-7 jaar was het Euroleague team 3 het sterkste.
Lees meer...
 
Vrouw aangehouden voor insluiping
VOORHOUT, 6 mei 2015 - Agenten hebben woensdagochtend vroeg op de Componistenlaan in Voorhout een 24-jarige vrouw uit Rijswijk aangehouden op verdenking van insluiping in één of meerdere schuren. Getuigen hoorden omstreeks 04.00 uur een vrouwenstem vanuit één van de tuinen aan de Bloemenschans. De politie nam poolshoogte waarbij in de brandgang achter de woningen twee fietsen bleken te staan en een aantal tassen met gereedschap.
Lees meer...
 
Liberation tour hoogtepunt 5 mei
ImageTEYLINGEN, 5 mei 2015 - Een stoet van zo’n 75 oude legervoertuigen reed vandaag onder grote belangstelling door Voorhout en Sassenheim. De Bollenstreek Liberation Tour 2015 is georganiseerd door het rijdend museum Keep Them Rolling en de Oranjeverenigingen. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Dodenherdenking in Teylingen
ImageTEYLINGEN, 5 mei 2015 – In Teylingen werden maandagavond de gevallenen tijdens de Tweede Wereldoorlog herdacht. Bij de nationale herdenking wordt de laatste jaren ook stil gestaan bij hen die het leven lieten bij vredesoperaties na de Tweede Wereldoorlog. Het college van B&W had zich verdeeld over de verschillende herdenkingen in Teylingen. (Foto: De gedenknaald in Warmond)
Lees meer...
 
Benefietvoorstelling Nepal door Arie Vuyk in Theater ‘t Onderdak
ImageSASSENHEIM, 4 mei 2015 -  Cabaretier Arie Vuyk  zal op zondagmiddag 10 mei zijn voorstelling ‘Alles en de rest’ belangeloos spelen voor de slachtoffers van de aardbeving in Nepal in Theater ’t Onderdak in Sassenheim. Sinds zijn bezoek aan Nepal in 1995 is zijn binding met het land groot. Op deze manier wil hij, samen met het theater, geld inzamelen om te helpen.
Lees meer...
 
Nieuwe EHBO diploma’s uitgereikt
ImageSASSENHEIM, 1 mei 2015 – 13 Geslaagde cursisten van de EHBO vereniging Sassenheim kregen vorige week uit handen van wethouder Van Kempenhun felbegeerde diploma. In 24 lessen zijn zij tussen oktober vorig jaar en maart van dit jaar klaargestoomd voor dit diploma.
Lees meer...
 
Feestelijke sleuteloverdracht in Hooghkamer
ImageVOORHOUT, 29 april 2015 - De eerste huurder van de in totaal twintig sociale huurwoningen in bouwplan Hooghkamer ontving dinsdag op feestelijke wijze de sleutel. Bestuurder Marja Duiverman van Woningstichting Warmunda  en wethouder Bas Brekelmans van de gemeente Teylingen overhandigden samen een grote symbolische sleutel aan mevrouw Ali. Ze toonde zich erg blij met haar nieuwe woning.
Lees meer...
 
Sassenheimers vernielen installatie NAM
SASSENHEIM, 28 april 2015 - Twee mannen uit Sassenheim zijn zondagavond aangehouden voor het vernielen van een pomp van een technische installatie op het terrein van NAM in Hezingen (Overijssel).
Lees meer...
 
Zonnige tweede Koningsdag in Teylingen
ImageTEYLINGEN, 27 april 2015 - Koningsdag 2015 in Teylingen trok dankzij het zonnige weer veel Teylingers naar de diverse festiviteiten.  Bekijk de fotoreportages uit Warmond en Sassenheim.
Lees meer...
 
Bloemencorso viert 200 jaar koninkrijk
ImageTEYLINGEN, 25 april 2015 - Zaterdag trok de 68ste editie van het bloemencorso van Noordwijk naar Haarlem. Het thema van het corso is '200 jaar koninkrijk'. De ongeveer twintig praalwagens en ruim dertig andere voertuigen zijn versierd met bolbloemen als hyacinten, tulpen en narcissen. De praalwagen van de gemeente Teylingen heeft als thema 'Molens'. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Kindercorso in Sassenheim
ImageSASSENHEIM, 25 april 2015 - Het kindercorso met vele prachtig versierde voertuigen trok zaterdagochtend onder grote belangstelling door Sassenheim.
Lees meer...
 
Lintjesregen in Teylingen
ImageTEYLINGEN, 24 april 2014 - Vrijdag kregen vier inwoners van de gemeente Teylingen en één inwoner van de gemeente Lisse een koninklijke onderscheiding ter gelegenheid van Koningsdag 2015: Gretha Jansze – Boerma, Paul Jochemsz en Jan Regeer uit Voorhout, Ria Krol–Faber uit Sassenheim en André van Harskamp uit Lisse. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Sportnieuws
- Ter Leede D1 voetbalt zich naar promotie
- Teylingen sterker dan MMO
- Foreholte wint in Den Hoorn
 
Eerste LenteFair goed bezocht
ImageSASSENHEIM, 21 april 2015 - De LenteFair, georganiseerd door ondernemersvereniging Voorhavenkwartier in Sassenheim, is afgelopen zondag op 19 april druk bezocht. Ruim 1.500 mensen wisten de LenteFair te vinden op deze zondagmiddag. Mede door het fantastisch lenteweer, ruim gevarieerde kramen, gezellige entertainment en leuke kinderactiviteiten, was het een zeer geslaagde dag.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 22 van 4676

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs