BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Verbouwing bestuurscentrum ligt op schema
ImageTEYLINGEN, 29 september 2016 - De verbouwing van het bestuurscentrum in Voorhout verloopt volgens schema. Zowel in het pand als erbuiten worden werkzaamheden verricht. Het Centrum voor Jeugd en Gezin en het Jeugd- en Gezinsteam (CJG/JGT) krijgen straks een plek in het gebouw. Op 1 december moet de verbouwing gereed zijn.
Lees meer...
 

Nieuwe meetpost voor vliegtuiggeluid in Sassenheim
SASSENHEIM, 28 september 2016 - Op verzoek van de gemeente Teylingen heeft Schiphol een geluidmeetpost geplaatst in Sassenheim. De meetpost is sinds begin september operationeel en de gegevens kunnen bekeken worden op de website NOMOS.schiphol.nl
Lees meer...
 
Lasers in plaats van vuurwerk
ImageSASSENHEIM, 25 september 2016 - De najaarsfeesten werden dit jaar op zaterdagavond afgesloten met een lasershow in plaats van het traditionele vuurwerk op het terrein van het Rijnlands Lyceum. In de feesttent traden de Feest Piano’s en DJ Michiel op. 's Middags werd voor de derde keer het kampioenschap vrachtwagentrekken georganiseerd. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Veel belangstelling voor tobbetje steken
ImageSASSENHEIM, 25 september 2016 - Eén van de bekendste onderdelen van de Sassenheimse naarjaarsfeesten is het Tobbetje Steken. Vrijdagmiddag deden niet minder dan 59 kopppels hun best om zo veel mogelijk ringen te steken en zo min mogelijk nat te worden. De grote kans om onderaan de hellingbaan uit te komen met een nat pak trok ook dit jaar weer veel belangstellenden naar het schoolplein van het Rijnlands Lyceum waar de deelnemers de strijd om de ringen aangingen. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Spannende Turfrace in het vooruitzicht
ImageWARMOND, 22 september 2016 - Het ziet er naar uit dat de Turfrace komend weekend weer de nodige spannende momenten zal opleveren. De negen schepen die vrijdagochtend om 07:30 uur vanuit Park Groot Leerust in Warmond aan de zware tocht naar Vinkeveen beginnen, zijn aan elkaar gewaagd. (Foto: Nicoline van Aalderen)
Lees meer...
 
Drukke lampionnenoptocht in Sassenheim
ImageSASSENHEIM, 21 september 2016 - De Sassenheimse kermis is woensdag als vast onderdeel van de najaarsfeesten geopend. 's Avonds liepen vele kinderen mee in een lampionnenoptocht vanaf het Voorhavenkwartier naar de kermis onder begeleiding vande senioren en jeugd van Adest Musica, St. Cecilia uit Voorhout, Altesa uit De Zilk en Junioren DVS uit Katwijk. De activiteiten van de komende dagen staan vermeld op de site van de Oranjevereniging Sassenheim.
Lees meer...
 
Kleinere kermis Sassenheim door fouten organisatie
ImageSASSENHEIM, 20 september 2016 - De kermis in Sassenheim mist dit jaar een aantal attracties. Door administratieve fouten staat een aantal exploitanten vanaf woensdag niet in Sassenheim maar elders in het land. De Breakdance, één van de grote publiekstrekkers, komt een dag later en zal vanaf donderdagmiddag haar supersnelle rondjes draaien. De Duursma Groep en de Oranjevereniging Sassenheim maken excuses voor de valse start van de kermis.
Lees meer...
 
Gemeentelijke onderscheiding voor Cees Colijn
VOORHOUT, 14 september 2016 - De heer C. Colijn (70) uit Voorhout ontving zondagmiddag uit handen van wethouder Kees van Velzen de ‘Zilveren Barensteel’voor zijn vrijwilligersactiviteiten in die plaats. De uitreiking vond plaats tijdens de viering van zijn 70e verjaardag, in Restaurant Boerhaave in Voorhout.
Lees meer...
 
Najaarsfeesten Voorhout van start met snelle duiven
ImageVOORHOUT, 11 september 2016 - Zaterdagmorgen 10 september zijn de duiven voor de 36e Oranje Vlucht gelost in Meer (België). Daarmee startte het eerste onderdeel van de 70ste Najaarsfeesten van de jubilerende Oranje Vereniging Voorhout. Van 14 tot en met 17 september staat de Kermis in Voorhout. Vrijdag om 20:30 start de Oranje Proms, een muziekspektakel op de Herenstraat bij het Kerkplein. Het volledige progamma is te vinden op de site van de Oranje Vereniging Voorhout.
Lees meer...
 
Opbrengst Harbour Concert naar De Zevensprong
SASSENHEIM, 11 september 2016 - De Rotary Sassenheim geeft financiële steun en professionele expertise van Rotary leden aan Stichting De Zevensprong. Epco Boerema (voorzitter De Zevensprong) ontving de opbrengst van het Harbour Concert van Rotary-voorzitter Marco Beijersbergen.
Lees meer...
 
Drie mannen verdacht van bedrijfsinbraak
WARMOND, 9 september 2016 -  De politie heeft vrijdag 9 september, even voor 06.30 uur, twee mannen van 22 en 23 jaar uit Den Haag en een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, aangehouden op verdenking van bedrijfsinbraak.
Lees meer...
 
Brieven met persoonsgegevens in voormalig gemeentehuis Warmond
WARMOND, 8 september 2016 - Onder de achtergebleven spullen in het voormalig gemeentehuis in Warmond bevinden zich toch 66 brieven met persoonsgegevens. Eerder zei de gemeente dat er geen privacygevoelige gegevens waren achtergebleven. Er zijn ook floppydisks gevonden die nader onderzocht worden op vertrouwelijke gegevens. Het incident met de achtegelaten gegevens is voldoende ernstig voor de gemeente om te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens als datalek.
Lees meer...
 
Onduidelijkheid over privacygevoelige documenten in oude gemeentehuis Warmond
ImageWARMOND, 8 september 2016 - Volgens een eerste onderzoek van de gemeente Teylingen zijn er geen privacygevoelige gegevens achtergebleven in het oude gemeentehuis van Warmond. Dat laat de gemeente weten in een persbericht. Maar burgemeester Carla Breuer liet gisteren aan Omroep West weten dat de gemeente er geen zicht op heeft of er de afgelopen jaren al privacygevoelige documenten uit het gebouw zijn verdwenen.
Lees meer...
 
Archiefruimte in oude gemeentehuis Warmond blijkt niet leeg

WARMOND, 6 september 2016 - Journalist Bart Mos van De Telegraaf heeft via Twitter een filmpje verspreid waarop te zien is hoe een aantal indringers in het oude gemeentehuis van Warmond zich toegang verschaffen tot een afgesloten archiefkluis. De indringers blijken te beschikken over sleutels van het slot van de stalen deur waarmee de ruimte is afgesloten. In de archiefruimte worden onder meer wat oude bankafschriften en en correspondentie aangetroffen. Onder meer een brief over een vergunningaanvraag voor een loterij.
Lees meer...
 
Biermarkt levert 2500 euro op voor jongerengroep
ImageSASSENHEIM, 30 augustus 2016 - Bezoekers van de  Biermarkt op de Oude Haven in Sassenheim hebben zondag 2500 euro gedoneerd voor Marafi; een protestantse jongerengroep. De jongeren gaan in augustus 2017 een vrijwilligersreis maken naar Moldavië in samenwerking met de organisatie Livingstone. Op de drukbezochte Biermarkt konden 57 verschillende bieren worden geproefd. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Veel bezoekers Nacht van Sassenheim
ImageSASSENHEIM, 28 augustus 2016 - Afgelopen vrijdag werd de Nacht van Sassenheim georganiseerd in het centrum van Sassenheim. De TOV, winkeliers en andere deelnemers kunnen terugkijken op een drukbezocht evenement. Bezoekers konden kun aankopen doen bij de winkels en marktkramen en kijken naar onder andere Pam Macbeth, Just dance, de Feesttoeters, de Pretnoten en aan het einde van de avond op de Oude Haven DJs4U en coverband What-Els.  Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Eis 10 maanden na achtervolging A44
ImageSASSENHEIM, 24 augustus 2016 - Een 22-jarige man uit Vleuten hoorde woensdag 24 augustus tien maanden cel tegen zich eisen voor de Haagse rechtbank. Zijn 20-jarige mede-verdachte uit Wijk bij Duurstede zeven maanden cel. Volgens de officier van justitie hebben zij in december vorig jaar een woninginbraak gepleegd in Wassenaar. Daarop volgde een achtervolging over de A44 die eindigde in een aanrijding ter hoogte van Sassenheim.
Lees meer...
 
Tweede Oldtimer festival trekt vele bezoekers
ImageSASSENHEIM, 21 augustus 2016 - Het tweede Oldtimer festival in park Rusthoff is zondag goed bezocht. 's Middags konden bezoekers de vele oldtimers in het park bezichtigen. Vanaf het Voorhavenkwartier vertrok om 13:00 uur de Oldtimer rondrit die om 14:30 over de Hoofdstraat Sassenheim weer binnenreed. Hierna konden de klassiekers geparkeerd op de Hoofdstraat nog eens goed bekeken worden. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Kringloopwinkel "Opnieuw" geopend
ImageVOORHOUT, 20 augustus 2016 - Zaterdag is de kringloopwinkel "Opnieuw" aan de Herenstraat 136 in Voorhout geopend. Wethouder Kees van Velzen opende de winkel. De winkel was hiervoor gevestigd in de Spelewey aan het Breughelhof. De opbrengst van de kringloopwinkel gaat naar de jeugdclubs, de voedselbank en andere goede doelen.
Lees meer...
 
Kindervakantieweken weer voorbij
ImageTEYLINGEN, 19 augustus 2016 - De Teylingense kinderen konden zich de afgelopen tijd weer vermaken tijdens de diverse vakantieweken die er in de gemeente werden georganiseerd. In Sassenheim verrees er eerder deze maand op het ijsbaanterrein weer een heuse kinderstad. In Voorhout bouwden de kinderen deze week hun eigen Huttendorp en in Warmond komt vandaag een einde aan de Kindervakantieweek. (Foto’s: Mariska de Graaf, Bart Kool en PR)
Lees meer...
 
Biermarkt haalt geld op voor MoldaviŽ
ImageSASSENHEIM, 15 augustus 2016 - De Sassenheimse Biermarkt is dit jaar op 28 augustus. Zoals ieder jaar worden ingeleverde glazen en muntjes ingezameld voor een goed doel. Het goede doel is dit jaar Marafi; een protestantse jongerengroep. De jongeren gaan in augustus 2017 een vrijwilligersreis maken naar Moldavië in samenwerking met de organisatie Livingstone.
Lees meer...
 
Gezellige muziekmiddag op het pleintje
ImageWARMOND, 15 augustus 2016 - Afgelopen zondagmiddag mocht Rose Marie Keijzer het spits afbijten voor een reeks live muziekmiddagen op het Pleintje bij de Pomp in Warmond. Een onverwachte gast, die de geplande musicus Aldert Prast, die op het laatste moment moest afzeggen, waardig kon vervangen. Ze trakteerde het publiek tussen vier en halfzes op een aaneenschakeling van bekende en minder bekende jazz, latin en shanty nummers.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 111 - 132 van 5133

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs