BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Tweede Europa Cup voor TOP
SASSENHEIM, 18 januari 2015 - Korfbalvereniging TOP heeft voor de tweede keer in de clubgeschiedenis de Europa Cup gewonnen. Het Belgische Royal Scaldis S.C. was zaterdag met 17-31 een klasse minder dan de Nederlanders, die eigenlijk bij rust al een gewonnen wedstrijd speelden. Na 25 minuten leidde TOP al met 6-13 en het vergrootte die voorsprong alleen nog maar in de tweede helft. Meer bij TOP.
 
Weekdeals (468x60)

Jeugdgroep De Saksen bestaat 11 jaar
ImageSASSENHEIM, 18 januari 2015 - De jeugdafdeling van carnavalsvereniging De Saksen bestaat dit jaar 11 jaar. Het lustrum werd zaterdagmiddag gevierd samen met De Bokken uit Voorhout, De Noortukkers uit Noordwijk, de Duinknijnen uit De Zilk en De Plasduikers uit Langeraar. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Ferry van der Vlugt is Schutterskoning
ImageVOORHOUT, 15 januari 2015 - Tijdens onstuimig weer hielden de schutters van de 95-jarige Schuttersvereniging St. Hubertus op sportpark Elsgeest hun Koppermaandag, de schuttersdag van de vereniging. Onder de schutters was ook burgemeester beschermvrouwe Carla Breuer. Zij schoot de eerste keer meteen 6 schoten raak middenin de schietschijf. Foto's Mariska de Graaff. 
Lees meer...
 
Winkeliers reiken prijzen decemberactie uit
ImageVOORHOUT, 15 januari 2015 - Dinsdag 13 januari is de jaarlijkse prijsuitreiking van de TOV Decemberactie geweest bij de Albert Heijn in Voorhout. De hoofdprijs, eeen reischeque van 500 euro is gewonnen door mevrouw Hoek (foto) en de extra prijs, 1 minuut gratis winkelen, is gewonnen door mevrouw Prins. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Teylingen installeert led-verlichting
TEYLINGEN, 15 januari 2015 - Teylingen is woensdag begonnen met de installatie van led-verlichting in bestaande woonstraten in Teylingen. Wethouder Kees van Velzen monteerde in de Jan Steenlaan met een hoogwerker een armatuur. Foto Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Hennepkwekerij op de Lavendelweg
ImageVOORHOUT, 14 januari 2015 - De politie heeft dinsdagmiddag een inval gedaan in een woning aan de Lavendelweg in Voorhout. Op zolder werd een hennepkwekerij van 440 planten aangetroffen.  De politie heeft aan de gemeente voorgesteld om de huurwoning op grond van de Opiumwet voor 3 maanden te sluiten.
Lees meer...
 
JCV wint 'Let me entertain you'
ImageVOORHOUT, 11 januari 2014 - De JeugdClubs Voorhout (JCV) heeft op 10 januari ‘Let me Entertain you” van de carnavalsvereniging De Bokken uit Voorhout gewonnen. De winnende act was een dynamische en gevarieerde bloemlezing van kampthema’s die zij jaarlijks voor de kinderen uit Voorhout organiseren. Voor Prins Mart I was dit optreden een feest van herkenning omdat hij al jaren verbonden is aan de JCV. Foto Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Auto botst met buslijn 50
ImageWARMOND, 11 januari 2015 - Op de Leebrug in Oegstgeest zijn zaterdagmiddag een Arriva bus en een personenauto met elkaar in botsing gekomen. Arriva Lijn 50 reed op dat moment richting Warmond. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Foto Mariska de Graaff.
 
Verkeersconflict leidt tot bedreiging met mes
SASSENHEIM, 8 januari 2015 - Een verkeersconflict op de A44 tussen Warmond en Sassenheim leidde er dinsdag 6 januari toe dat een automobilist een andere weggebruiker met een mes bedreigde.
Lees meer...
 
Waardering voor de heere Schouten
ImageWARMOND, 3 januari 2015 - Tijdens de nieuwjaarsontmoeting van de gemeente op 2 januari 2015 reikte burgemeester Carla Breuer de Teylingse Waarderingsprijs 2014 uit aan de Stichting voetveer Warmond vanwege de exploitatie van het voetveer “de heere Schouten”. De Waarderingsprijs wordt jaarlijks aan een bedrijf, instelling of persoon toegekend die op een bijzondere wijze of door een origineel initiatief Teylingen op de kaart zet. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Veiligheidsregio: Feestelijke jaarwisseling
TEYLINGEN, 1 januari 2015 - De jaarwisseling is volgens de Veiligheidsregio Hollands Midden feestelijk en rustig verlopen. De brandweer kreeg in Teylingen 9 meldingen, voornamelijk container- en kleine afvalbranden (jaarwisseling 2013-2014: 11 incidenten). Eén van deze branden betrof een zeer grote brand in een opslaggebouw van Oskam aan de Akervoorderlaan in Voorhout. De politie ging naar 19 incidenten, het merendeel vernielingen en vuurwerk (jaarwisseling 2013-2014: 20 incidenten).
Lees meer...
 
Enorme brand in bollenschuur Oskam aan de Akervoorderlaan in Voorhout
ImageVOORHOUT, 31 december 2014 - Bollenkweker W. Oskam & Zn is voor de tweede keer getroffen door een enorme brand die nu het pand aan de Akervoorderlaan in Voorhout heeft getroffen. Bij aankomst van de brandweer bleek meteen dat de bollenschuur niet meer te redden was. De inzet van de brandweer was daarom gericht op het behouden van de naastgelegen woning en schuren. Inmiddels is het sein Brand meester gegeven. De schuur en een enorme stapel houten kisten zal helemaal uitbranden, maar verdere uitbreiding is voorkomen. Foto's Edwin van der Wijngaard
Lees meer...
 
Kerstsamenzang in Warmond
ImageWARMOND, 24 december 2014 - Op Kerstavond werd de jaarlijkse kerstsamenzang in Warmond gehouden op het plein bij de pomp. Het (klassieke) kerstverhaal werd dit jaar voorgelezen door Bram van Leuveren. Bekijk de fotoreportage van Henk Keijzer. De redactie van De Teyding wenst iedereen hele mooie feestdagen en een gelukkig 2015.
 
Vuurwerkbom legt treinverkeer tussen Haarlem en Voorhout stil
REGIO, 23 december 2014 - Het treinverkeer tussen Haarlem en Voorhout is dinsdagmiddag stilgelegd door een ontplofte vuurwerkbom. Door de ontploffing kwam bij station Hillegom een lichtbak naar beneden. Vanwege het onderzoek kunnen reizigers tussen Haarlem en Voorhout tijdelijk niet met de trein.
Lees meer...
 
Overvolle kerk tijdens kerstconcert
ImageVOORHOUT, 22 december 2014 - In de Voorhoutse Bartholomeuskerk werd afgelopen zaterdag 20 december een drukbezocht kerstconcert gehouden door het harmonieorkest van muziekvereniging St. Cecilia. Om half acht opende de kerk haar deuren om zich zeer snel te laten vullen door het massaal toegestroomde publiek. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Inzamelingsactie medewerkers gemeente Teylingen voor voedselbank
ImageTEYLINGEN, 19 december 2014 - Medewerkers van de gemeente Teylingen overhandigden donderdag een cheque van €1380,- aan de heer Jan Schapink, secretaris van de voedselbank in Teylingen. Geïnspireerd door Het Glazen Huis van Serious Request hebben de medewerkers van de gemeente Teylingen tijdens hun eindejaarsviering op 12 december geld opgehaald en levensmiddelen ingezameld voor de voedselbank. (Foto: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Sfeervol Kerstconcert Crescendo Sassenheim
ImageSASSENHEIM, 17 december 2014 – Het traditionele Kerstconcert van Christelijke Harmonievereniging Crescendo Sassenheim, op zaterdagmiddag 13 december, was anders dan anders. Niet alleen speelden de twee jongste jeugdorkesten van de vereniging, ook een Kopergroep, kinderkoor en blokfluitgroep deden mee. In de sfeervol aangeklede Julianakerk klonken veel kerstliederen die het publiek gedeeltelijk mee mocht zingen.
Lees meer...
 
Thuiszorg Marente in wijkteams
VOORHOUT, 17 december 2014  – Cliënten van Marente Thuiszorg in Voorhout krijgen hun zorg voortaan van kleinschalige wijkteams. De wijkteams regelen zoveel mogelijk zelf, zonder directe tussenkomst van een manager of planner. Dit geeft de teams veel vrijheid om zelf/samen met cliënten af te spreken hoe zij de zorg willen krijgen.
Lees meer...
 
Suzuki Splash rijdt slootje in
ImageSASSENHEIM, 17 december 2014 - Een bestuurster van een gloednieuwe Suzuki Splash is woensdagochtend met haar auto te water geraakt in een slootje langs de Keerweerlaan. Omstanders haalden de bestuurster uit de auto waarna zij werd nagekeken in de ambulance. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Najaarsfeesten Sassenheim op dvd
ImageSASSENHEIM, 16 december 2014 - Wie afgelopen herfst de najaarsfeesten in Sassenheim heeft bezocht, heeft hem misschien wel zien rondlopen: Piet Molenaar van TGP Media Producties. Met zijn camera’s heeft hij zo'n beetje alles wat er te doen was vastgelegd voor het nageslacht.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 133 - 154 van 4703

ADVERTENTIE

 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs