BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Vandalen slaan tuinen Elstgeest kort en klein
VOORHOUT, 8 december 2014 - Vandalen hebben in de nacht van zaterdag 6 december op zondag 7 december 30 tuinthuisjes in volkstuincomplex Elsgeest vernield. Meer dan 50 eigenaren hebben schade aan hun tuin. De volkstuinen en het naastgelegen sportpark vallen regelmatig ten prooi aan vandalen.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Gezamenlijke aanpak ‘veilig uitgaan’ werkt
ImageTEYLINGEN, 8 december 2014 - Op 3 december ondertekenden burgemeester Carla Breuer, teamchef politie Jaap de Kok en voorzitter van de Koninklijke Horeca Nederland afdeling Bollenstreek Nigel Siebelt het convenant Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan. De afspraken voor veilig uitgaan zijn hierin opnieuw en voor onbepaalde tijd bekrachtigd.
Lees meer...
 
Kinderen zwaaien Sinterklaas uit
ImageSASSENHEIM, 7 december 2014 - Sinterklaas is zaterdag door zo'n 100 kinderen en ouders uitgezwaaid toen hij vanaf het haventje aan het Voorhavenkwartier samen met drie pieten in een sloep stapte die hem naar de stoomboot bracht. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Drummen met Cesar Zuiderwijk
ImageSASSENHEIM, 3 december 2014 - Drummer Cesar Zuiderwijk van de Golden Earring trad afgelopen vrijdagavond op in ’t Onderdak in Sassenheim. Het programma Drummoires vormde een avond vol drumsolo’s, ritmes en verhalen. Maar voor sommige bezoekers lag het hoogtepunt van de avond al voor de voorstelling begon. (Foto’s: Hans Schalk)
Lees meer...
 
Training brengt werkzoekenden en werkgevers dichter bij elkaar
REGIO, 3 december 2014 - Een pilot training ‘Op weg naar de werkgever’ moet uitkeringsgerechtigden in de Duin- en Bollenstreek met een grote afstand tot de arbeidsmarkt weer aan een baan helpen. Het gaat om mensen voor wie de concurrentie met andere werkzoekenden haast te groot is. De eerste reacties van de deelnemers zijn positief. ‘Hartstikke fijn om je als werkzoekende te kunnen presenteren aan werkgevers zonder de extra stress die ik altijd voelde’, aldus een van de deelnemers.
Lees meer...
 
Foreholte veiling brengt 66.000 euro op
ImageVOORHOUT, 28 november 2014 - De Foreholte Veiling heeft afgelopen vrijdag een recordopbrengst van EUR 66.000 opgeleverd. Nadat de ruim 350 kavels vakkundig werden geveild en er genoten was van een oergezellige Foreholte avond onthulde voorzitter Jan Regeer de opbrengst van euro 64.590
Lees meer...
 
Agrarische- en recreatiebedrijven niet in ondernemersfonds
TEYLINGEN, 26 november 2014 - Winkeliers, het bedrijfsleven en sportverenigingen gaan verplicht het nieuwe ondernemersfonds vullen. Agrarische- en recreatiebedrijven hoeven niet mee te betalen aan het fonds. Dit voorstel van de Teylinger Ondernemersvereniging (TOV) wordt 18 december voorgelegd aan de raad.
Lees meer...
 
Aangehouden voor diefstal autobanden
TEYLINGEN, 25 november 2014 - Een 25-jarige man uit Sassenheim is in Lisse aangehouden. Hij probeerde samen met een 31-jarige man uit Lisse autobanden te stelen op het Rembrandtplein in Lisse.
Lees meer...
 
Gezondheidscentrum Linnaeus feestelijk geopend
ImageVOORHOUT, 25 november 2014 - Met een vrolijk poppenkastverhaal voor kinderen door Toneelvereniging Cultuur Verheft en de hulp van Sinterklaas en zijn Pieten werd Gezondheidscentrum Linnaeus op zaterdag 22 november officieel geopend door wethouder Arno van Kempen, huisarts Sander Muller en apotheker Evelyn Schuil-Vlassak. (Foto’s: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Sint zet voet aan wal in Warmond
ImageWARMOND, 25 november 2014 – De Sint had het deze zaterdag in Warmond beter getroffen dan vorig weekend in Sassenheim en Voorhout. Onder een lekker najaarszonnetje legde de stoomboot aan in Park Groot Leerust, waar burgemeester Carla Breuer de Sint met een grote schare Warmondse kinderen opwachtte. Ook dit jaar nam de goedheiligman de tijd om alle kinderen persoonlijk de hand te schudden. Na dit fantastische welkom ging het in optocht door het dorp, op weg naar Het Trefpunt, voor een gezellig samenzijn met de jonge schoenzetters. (Foto's Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Up2Stage speelt Footloose
ImageSASSENHEIM, 24 november 2014 - Het afgelopen weekend speelde musicalgroep Up2Stage de musical Footloose. In een uitverkochte aula van het Rijnlands Lyceum zag het publiek hoe Ren MacCormack (Maarten van Wijk) in Amerikaanse dorpje Bomont stijdt tegen dominee Shaw Moore (Koos Burgmeijer). Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Cultuur Verheft speelt komedie 'Denk aan mij'
ImageVOORHOUT, 23 november 2014 - Cultuur Verheft speelt 24, 26 en 27 november voor de tweede week de komedie "Denk aan mij", geschreven door Hetty Heyting. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Druk bezochte wijkmarkt oude dorp Voorhout
ImageVOORHOUT, 21 november 2014 – Het was donderdag de eerste wijkmarkt van het college en de gemeenteraad in nieuwe samenstelling. Zo’n 150 bewoners van de wijk Oude Dorp Voorhout waren naar café Cheers gekomen. Ze hadden vooral vragen over de nieuwe rotonde bij de Nagelbrug en opmerkingen over de bestrating in delen van de wijk. (Foto's: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Nieuwe supermarkt en 36 appartementen in Sassenheim
ImageSASSENHEIM, 20 november 2014 - De panden van de Dirk supermarkt in Sassenheim en van de Dirck III slijterij en de voormalige Dirx drogist  gaan plaatsmaken voor de bouw van nieuwe winkelruimten en 36 appartementen. Wethouder Bas Brekelmans en Dirk-Jan van den Broek van D-Winkels tekenden daarvoor donderdag  een overeenkomst. Na jaren van plannen maken lijkt de nieuwbouw van de Dirk supermarkt daarmee eindelijk een feit te worden. (Impressie: KVDK architecten)
Lees meer...
 
Voorzitterswissel bij CDA Teylingen
ImageTEYLINGEN, 19 november 2014 - Bijna tien jaar lang was Cees Pronk bestuurslid van CDA Teylingen, eerst in de functie van penningmeester, later als voorzitter. Tijdens de algemene ledenvergadering van de afdeling eerder deze maand werd afscheid van hem genomen. Hans van Ek volgt hem op als voorzitter.
Lees meer...
 
Schoolzwemmen voorlopig behouden
TEYLINGEN, 19 november 2014 – Het schoolzwemmen in Teylingen blijft voorlopig behouden. De gemeenteraad besloot donderdag de beslissing over het stopzetten van de financiering van het schoolzwemmen meenemen naar het kerntakenoverleg dat gepland staat voor het voorjaar van 2015. Hierdoor blijft het schoolzwemmen in ieder geval tot augustus 2017 in zijn huidige vorm mogelijk.
Lees meer...
 
Gemeente neemt rol Vooruitgang over en laat 18 huurappartementen bouwen
VOORHOUT, 19 november 2014 - Woonstichting Vooruitgang kan geen financiering krijgen voor sociale huurwoningen in nieuwbouwproject Hooghkamer. Teylingen wil daarom voor 3,5 miljoen euro 18 sociale huurappartementen laten realiseren in Hooghkamer. Het college wil met de aankoop het aandeel sociale huurwoningen in het project Hooghkamer veiligstellen.
Lees meer...
 
Sportnieuws
Image

- Titels en ereplaatsen voor Warmondse marathonschaatsers
- Bassets jaagt op de dubbel
- Return weer kampioen springwedstrijden
- TOP Korfbal decor voor de opnames van Zappsport
- Dames Foreholte overtuigend naar winst tegen E & A
- Dames Foreholte naar winst in bekercompetitie

 
Sint met vele Pieten in Voorhout
ImageVOORHOUT, 16 november 2014 - Ondanks de regen zijn zondagmiddag vele kinderen uit Voorhout naar de kruising Schoonoord Boekenburgerlaan gegaan om Sinterklaas en de Pieten aan te zien komen op de Leidsevaart. De Sint had vele Pieten meegenomen naar Voorhout. Foto's Mariska de Graaff
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 133 - 154 van 4673

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs