BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
St. Cecilia op haar na Nederlands kampioen
ImageVOORHOUT, 27 januari 2014 - Afgelopen zaterdag 25 januari nam de drumfanfare van muziekvereniging St. Cecilia met succes deel aan het NK Mars in Elburg (Gelderland). De muzikanten behaalden voor het onderdeel mars in de hoogste divisie net niet het hoogste puntenaantal van de dag en zijn daarmee tweede geworden.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Schoorsteenbrand in Voorhout
ImageVOORHOUT, 25 januari 2014 - Op de Boekhorstlaan in Voorhout was zaterdagavond een schoorsteenbrand. De brandweer heeft met behulp van een ladderwagen een controle uitgevoerd bij de schoorsteen, maar hoefde niet te blussen. Foto Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Clinc bodyboarden voor Rijnlands sportklas
ImageSASSENHEIM, 24 januari 2014 - Vanmorgen zijn alle leeringen uit sportklas 1 van het Rijnlands Lyceum Sassenheim bij Dutch Water Dreams in Zoetermeer geweest. Aan het einde van de toetsweek kregen alle sportklasleerlingen daar een clinic bodyboarden.
Lees meer...
 
Zwerfafvalpakkers bedankt
ImageTEYLINGEN, 24 januari 2014 – De opruimers van het zwerfafval in Teylingen werden woensdagavond in het zonnetje gezet in het bestuurscentrum in Voorhout. Wethouder Leo van der Zon sprak met de vrijwilligers die hun woonomgeving schoonhouden, door de rotzooi van anderen op te ruimen. (Foto's: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Verzet tegen koopzondag tegen heug en meug opgegeven
TEYLINGEN, 22 januari 2014 – De meerderheid van de Teylingse detaillisten heeft 'tegen heug en meug' het verzet tegen de wekelijkse koopzondag opgegeven. De gemeenteraad heeft al eerder besloten de koopzondag per 1 maart vrij te geven. De supermarkten zullen hierdoor waarschijnlijk iedere zondag open zijn. De overige ondernemers willen 5 zondagen per jaar kiezen waarop zij open zijn. Dit blijkt uit de detailhandelsvisie die door leden en niet-leden van de TOV is opgesteld.
Lees meer...
 
Politie vindt buit inbraak W. Warnaarlaan terug op dak van Het Bolwerk
ImageSASSENHEIM, 21 januari 2014 - Een deel van de buit van een inbraak in een woning aan de W. Warnaarlaan afgelopen vrijdag is zaterdag teruggevonden op het dak van basisschool Het Bolwerk aan de Menneweg in Sassenheim. Wijkagent Peter de Boer plaatste een bericht over de inbraak, waarbij onder andere een laptop is gestolen, op Twitter. Een van de Twitter-volgers van de wijkagent tipte hem dat er twee tassen op het dak van de school lagen. In de tassen vond De Boer de gestolen laptop en videocamera. Foto Peter de Boer
Lees meer...
 
Twee gewonden bij aanrijding A44
ImageSASSENHEIM, 19 januari 2014 (update) - Een 42-jarige automobilist uit Wognum is in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 januari aangehouden, nadat hij een ongeval had veroorzaakt op de snelweg A44 bij Sassenheim. Hij bleek onder invloed van alcohol te hebben gereden. De inzittenden van de aangereden auto – een man 67 en een vrouw van 64 - raakten gewond.
Lees meer...
 
Huurcontract 't Onderdak getekend
ImageSASSENHEIM, 19 januari 2014 - Vanaf 1 januari 2014 heeft de Stichting tot Exploitatie en Beheer van SCC ’t Onderdak (SEBO) het beheer en de exploitatie van ’t Onderdak op zich genomen. Afgelopen donderdag werd het nieuwe huurcontract tussen SEBO en gemeente Teylingen officieel getekend in ‘t Onderdak. De huurders zijn gerustgesteld met het beheer van het gebouw door hun 'eigen' stichting. De stichting heeft wel een flinke uitdaging om het gebouw energiezuinig te maken en de ruimtes multifunctioneel te verhuren. Foto: SEBO voorzitter Ger Leepel en wethouder Karin Lambrechts tekenen het huurcontract.
Lees meer...
 
Nep-dakdekker in Voorhout
VOORHOUT, 17 januari 2014 - Een 86-jarige man is maandag 13 januari op de Bonekruidstraat slachtoffer geworden van een oplichter die zich voordeed als dakdekker. De politie is op zoek naar getuigen.
Lees meer...
 
Keijzer schrijft mee in provincie
TEYLINGEN, 15 januari 2014 - Rose Marie Keijzer, fractievoorzitter en lijsttrekker van D66 Teylingen, gaat meeschrijven aan het provinciale verkiezingsprogramma voor D66.
Lees meer...
 
Langermans schutterskoning St. Hubertus
ImageVOORHOUT, 13 januari 2014 - Harry Langermans is de nieuwe schutterskoning van schietvereniging St. Hubertus in Voorhout. De schietwedstrijd van de Voorhoutse schutters vond vandaag, op de traditionele schuttersdag Koppermaandag, plaats. Er namen 46 schutters deel aan het schuttersfeest. Foto Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Verdachte van diefstal kluis op heterdaad aangehouden
WARMOND, 9 januari 2014 - Een 17-jarige inwoner van Warmond is in de nacht van woensdag 8 op donderdag 9 januari aangehouden op verdenking van de diefstal van een kluis.
Lees meer...
 
Trilokaal maakt kandidaten bekend
TEYLINGEN, 8 januari 2014 - Trilokaal heeft de kandidatenlijst voor de verkiezingen van 19 maart 2014 bekendgemaakt. Lijsttrekker is Rob ten Boden, gevolgd door het Dion Piket. Op plaats 3 staat een nieuwkomer uit Warmond: Elly van der Geest - Wijsman. Op de site van Trilokaal is ook het verkiezingsprogramma gepubliceerd.
Lees meer...
 
Droomsessies voor Roodemolenpolder

TEYLINGEN, 8 januari 2014 – De gemeente Teylingen wil door middel van ‘Droomsessies’ iedereen laten meedenken over de herinrichting van de  Roodemolenpolder. De polder vormt een groene buffer tussen Sassenheim en Voorhout. De gemeente neemt het initiatief om inwoners, instanties en verenigingen uit te nodigen om met elkaar ideeën uit te werken voor de toekomst van de polder. Het wordt een interactief traject met de naam 'Droomdemolenpolder'. (Video: Gemeente Teylingen/Udo Prinsen)
Lees meer...
 
Scooterrijder rijdt door na aanrijding
VOORHOUT, 8 januari 2014 - Agenten hielden zaterdag 4 januari een 19-jarige scooterrijder uit Noordwijk aan, nadat hij was doorgereden na een aanrijding met een fietser op de Leidsevaart.
Lees meer...
 
Kaageiland krijgt reserve brandweerwagen
ImageREGIO, 8 januari 2014 - Op Kaageiland is woensdag een reserve brandweerwagen geplaatst. Deze vervangt het voertuig dat in de nacht van zondag op maandag is uitgebrand. De oorzaak van de brand is nog onbekend, maar heeft vermoedelijk te maken met een elektrisch defect in de brandweerwagen. Foto's Guido Strik.
Lees meer...
 
Duinknijnen winnen Bokkenballentrofee
ImageVOORHOUT 8 januari 2014 - 12 teams streden zaterdag om de nieuwe Bokkenballentrofee van carnavals vereniging de Bokken uit Voorhout. Dit voetbaltoernooi wordt traditioneel op de eerste zaterdag van het jaar gespeeld. Prins John II en Prinses Dian trapten in een drukbezochte Sporthal de Tulp, de 21 editie van het toernooi af. (Foto's: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Gemeenteraad verwacht 1000ste gast
TEYLINGEN, 6 januari 2014 - Het is nog niet helemaal zeker, maar de gemeenteraad verwacht op 14 januari de 1000ste gast in de raad te verwelkomen. De raad organiseert het bezoekprogramma ‘Gast in de raad’ sinds 2006, om inwoners te betrekken bij de plaatselijke politiek. Het programma vindt plaats op de avonden van de raadscommissie Ruimte, om 19.30 uur.
Lees meer...
 
Brandweerkazerne Kaageiland uitgebrand
ImageREGIO, 6 januari 2014 – Bij een brand in de brandweerkazerne op Kaageiland zijn vannacht de kazerne en de brandweerwagen die erin stond verloren gegaan. Omdat de brand in de kazerne zelf woedde, moest de brandweer van Sassenheim naar het eiland uitrukken om de brand te bestrijden. De brandweerwagens moesten daarvoor met de pont naar Kaageiland worden overgevaren. (Foto’s: Guido Strik)
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 133 - 154 van 4294

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2013 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs