BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Straatjes met plaatjes is geslaagd
ImageVOORHOUT, 17 maart 2015 - "Fantastisch! Geweldig!", dat waren een paar reacties vanuit het publiek na de eerste drie voorstellingen van Jeugdmuziektheater De Speelkring. Vanwege het 30-jarig bestaan was er groots uitgepakt in de Andreasschool. Veel schilderijen van tien meester-schilders kwamen tot leven door het sprankelende spel van de kinderen en door de prachtige muziek. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Politie zoekt naar inbreker Parklaan
ImageSASSENHEIM, 17 maart 2015 - De politie is dinsdagavond in Sassenheim op zoek naar een gevluchte ongeveer 20-jarige inbreker. De man zou een huis op de Parklaan zijn binnengedrongen. De bewoner is volgens de politie erg overstuur.
Lees meer...
 
Lokale kandidaten bij verkiezingen
TEYLINGEN, 16 maart 2015 - Woensdag worden de verkiezingen voor de provinciale staten en het waterschap gehouden. Wie nog geen keuze voor een partij heeft gemaakt kan terecht bij de stemwijzers voor de provincie en het waterschap. Op de stembiljetten staat ook kandidaten uit Teylingen voor de VVD, de Verenigde Lokale Partijen, CDA, D66 en ChristenUnie.
Lees meer...
 
Heropening ruimte Welzijn Teylingen Agneshove
ImageVOORHOUT, 16 maart 2015 - Afgelopen vrijdag heropende Welzijn Teylingen officieel de ruimte Agneshove 89  in Voorhout. Mede dankzij ‘fonds 1818′ en de input en inzet van bewoners en vrijwilligers, werd eind vorig jaar de ruimte opgeknapt en opnieuw ingericht. Het is nu een praktische ruimte met tafels en stoelen en een frisse en gezellige huiskamer. De inrichting is eenvoudig te schuiven en aan te passen aan de grootte van een groep. (Foto Frans Eijck fotografie)
Lees meer...
 
Sneller en veiliger fietsen naar station Sassenheim
ImageSASSENHEIM, 15 maart 2015 - Donderdag 12 maart heeft Ingrid de Bondt, gedeputeerde provincie Zuid-Holland, samen met Kees van Velzen en Bas Brekelmans, wethouders gemeente Teylingen en Cees de Vries, regiodirecteur van ProRail drie fietsprojecten bij station Sassenheim geopend.
Lees meer...
 
Brandweer Sassenheim raakt 2 van de 3 voertuigen kwijt
ImageSASSENHEIM, 11 maart 2015 (update) - De brandweer in Sassenheim raakt de tweede tankautospuit en het hulpverleningsvoertuig kwijt. Op de brandweerpost blijft van de huidige voertuigen alleen een tankautospuit over. Dat zegt districtscommandant Hans Baardscheer. Sassenheim krijgt een nieuw voertuig voor de taak van de First Responder.
Lees meer...
 
Criminaliteit in Teylingen daalt
TEYLINGEN, 11 maart 2015 - Teylingen had in 2014 minder last van misdaad dan in vorige jaren. Het aantal woninginbraken liep met 31% terug naar 101 inbraken per jaar. Fietsdiefstallen en auto-inbraken vinden vooral plaats rondom de stations van Voorhout en Sassenheim. De dieven hebben vreemd genoeg een voorkeur voor damesfietsen. Dit zegt politiechef Jeroen van Marle.
Lees meer...
 
Koeien mogen niet op Hemmeerpolderpad
WARMOND, 11 maart 2015 - De koeien van agrariers Van Egmond en Van der Geest mogen niet vrijelijk van weiland naar weiland lopen het over het Hemmeerpolderpad. De gemeente wil dat het pad openbare weg blijft zolang er onenigheid is tussen de gebruikers van het pad.
Lees meer...
 
KTS’ers op bezoek in raadzaal Teylingen
ImageVOORHOUT, 8 maart 2015 - Aanstaande vrijdag 13 maart zijn er twee debatten van de KTS in de raadzaal van de gemeente Teylingen. Het eerste debat is om 9.00 uur en het tweede om 10.30 uur. Het debat gaat over ontwerpen van voorzieningen die de leerlingen op school hebben gemaakt. De beste ontwerpen worden gepresenteerd en daarna volgt een debat tussen de leerlingen. Beide debatten zijn live te volgen via www.teylingen.tv.
Lees meer...
 
Verkiezingskoorts in Teylingen

ImageTEYLINGEN, 6 maart 2015 – Met de provinciale- en Waterschapsverkiezingen van 18 maart in aantocht zijn ook in Teylingen de verkiezingscampagnes losgebarsten. De partijen trekken de dorpen in, bezoeken instellingen en verenigingen en houden ledenbijeenkomsten. Om de kiezer te helpen bij het bepalen van hun stem heeft de provincie Zuid-Holland een stemwijzer online gezet.

Lees meer...
 
Kluiskraker sluipt binnen bij drogist Etos
ImageSASSENHEIM, 5 maart 2014 - Drogisterij Etos in de Hoofdstraat kreeg donderdagavond een brutale insluiper over de vloer die het voorzien had op de kluis. De man deed zich voor als klant en wist in het kantoor van de drogisterij te komen. Daar heeft hij geprobeerd de kluis te openen. De politie verspreide om 18.50 via Burgernet een signalement. Toen ging de politie uit van een overval op de drogist. De verdachte is nog spoorloos.
Lees meer...
 
Brandweer Warmond zoekt vrijwillgers
WARMOND, 5 maart 2015 - De brandweer staat 365 dagen per jaar 24/7 klaar voor hulpverlening bij branden, ongevallen op de weg of op het water, en bij incidenten met gevaarlijke stoffen. In Warmond doet de brandweer dit met vrijwilligers. De ploeg staat altijd klaar bij calamiteiten. Om dit ook te kunnen garanderen, zijn wij in Warmond op zoek naar meer vrijwilligers. Lijkt het jou ook interessant, kom dan eens informeren op de open avond op woensdag 18 maart vanaf 19.30u in de brandweerkazerne aan de Van den Woudestraat 1b in Warmond.

Lees meer...
 
Twee fabuleuze projecten bij Ex Voto
ImageVOORHOUT, 5 maart 2015 - Het tienerwerk van Welzijnskwartier organiseert in jongerencentrum Ex Voto twee grote projecten, te weten “The Cartoonproject” en “the Big Cooking project”.
Lees meer...
 
De Mantelzorghuiskamer geopend
TEYLINGEN, 5 maart 2015 - Dinsdagmorgen 3 maart was de opening van de eerste Mantelzorghuiskamer in Teylingen. Ruim 25 bezoekers, voornamelijk mantelzorgers, kwamen deze ochtend langs om kennis te maken met het concept. Consulent Leny Noteboom was blij verrast met het enthousiasme waarmee de Mantelzorghuiskamer ontvangen werd.
Lees meer...
 
Zoektocht naar schat bij Pankras
ImageSASSENHEIM, 4 maart 2015 - Toneelvereniging Pankras speelt het weekend van 14 en 15 maart in theater ´t Onderdak De schat van de Woeste Kever, een toneelstuk voor kinderen vanaf 6 jaar. Het stuk gaat over Bootsman Pekel, die een oude kaart vindt van een verborgen schat. Met de Bolle Ton van kapitein Meerschuim kiezen zij het ruime sop, op zoek naar de schat. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Vacaturebank zoekt vrijwilligers
TEYLINGEN, 4 maart 2015 - Inwoners van de gemeente Teylingen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk en organisaties die vrijwilligerswerk in de aanbieding hebben, kunnen terecht op de vacaturebank van Welzijn Teylingen. Aanmelden kan via de vacaturebank van Welzijn Teylingen.
Lees meer...
 
Nieuwe bomen voor park Rusthoff
ImageSASSENHEIM, 4 maart 2015 - Landelijk bestaat er een herplantplicht van bomen. Het betreft de plicht om een boom, die op een bepaalde plek in de gemeente verwijderd wordt, te vervangen door een nieuw exemplaar. Indien dit op die bepaalde plek niet wenselijk of niet mogelijk is, heeft de gemeente de plicht de nieuwe boom elders binnen de gemeente te herplanten.
Lees meer...
 
Voorhoutse kunst te zien tijdens Kunst(t)huis
ImageVOORHOUT, 3 maart 2015 - Op zondagmiddag 8 maart vindt de eerste editie van Kunst(t)huis Voorhout plaats. Twintig enthousiaste gastvrije Voorhoutse kunstenaars nodigen u uit om op 15 verschillende unieke locaties en verborgen plekjes te genieten van mooie muziek, poëzie, toneelspel, zang, beeldende kunst, fotografie en nog veel meer.
Lees meer...
 
Extra parkeerplaatsen bij station Sassenheim
SASSENHEIM, 3 maart 2015 - De gemeente gaat 20 extra parkeerplaatsen realiseren bij het station Sassenheim. Vanwege de hoge parkeerdruk bij het station Sassenheim wordt de bouw van een parkeerdek voorbereid. Het parkeerdek is in 2016 klaar.
Lees meer...
 
Nieuwe meetposten voor vliegtuiggeluid in de Bollenstreek
REGIO, 2 maart 2015 - Op verzoek van de gemeenten in Holland Rijnland heeft Schiphol besloten om twee extra geluidmeetposten te plaatsen in de regio. Sinds kort zijn de nieuwe meetposten in Lisse en Warmond operationeel. Nog dit jaar wordt er ook een meetpost geplaatst in Sassenheim. De meetpost in Lisse staat langs de Ringvaart op de Ringdijk in Lisse Zuid. In Warmond is de meetpost geplaatst op het dak van het cultureel centrum Het Trefpunt aan de Herenweg.
Lees meer...
 
Meepraten over herinrichting speelplaatsen Teylingen
TEYLINGEN, 2 maart 2015 - Deze week organiseert de gemeente Teylingen vier bijeenkomsten over de herinrichting van 12 speelplaatsen. Inwoners zijn van harte welkom om de schetsontwerpen te komen bekijken.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 133 - 154 van 4758

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs