BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Hennepkwekerij ontmanteld in Voorhout
VOORHOUT, 10 april 2014 - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Ludolph Bohlenstraat in Voorhout. Agenten gingen naar de woning nadat getuigen meldden dat drie mannen hadden geprobeerd in te breken.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Ria Eijck blijft directeur Welzijn Teylingen
TEYLINGEN, 10 april 2014 -  Ria Eijck blijft voor langere tijd als directeur verbonden aan Welzijn Teylingen. Het afgelopen halfjaar heeft zij als interim-directeur gefunctioneerd. Dit is van beide kanten zo goed bevallen dat het bestuur van de welzijnsorganisatie haar een langer lopende verbintenis heeft aangeboden.
Lees meer...
 
Centrale Milieustraat krijgt ruimere openingstijden
TEYLINGEN, 8 april 2014 - De openingstijden  voor de nieuwe centrale milieustraat in Teylingen worden verruimd. Belangrijkste wijziging is de openstelling vanaf 8.00 uur ’s morgens. De aangepaste openingstijden gaan in op het moment dat de nieuwe milieustraat in Voorhout in gebruik wordt genomen en die in Sassenheim wordt gesloten.
Lees meer...
 
Grote schoonmaak van de Kagerplassen

Warmond 7 april 2014 – De oevers van de Kagerplassen in Warmond werden zondagmiddag grondig schoongemaakt.  Met de inzet van ruim 60 vrijwilligers, van jong tot oud,  werd de klus geklaard. De schoonmakers gingen er met kleine bootjes op uit om de diverse eilandjes en walkanten van zwerfafval te ontdoen. (Foto's en video: Guido Strik)
Lees meer...
 
Voorhout fietst tegen kanker: 20.000 euro
ImageVOORHOUT, 6 april 2014 - De actie Voorhout fietst tegen kanker heeft 20.000 euro opgeleverd. Al fietsend op rollenbanken in café Cheers! brachten de deelnemers en hun sponsors zaterdag van 09.00 uur 's ochtends tot 01.00 uur 's avonds 17.032 euro op voor Fight cancer, een organisatie die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding. Volgens de Facebookpagina van de actie zal Cheers! dit bedrag aanvullen tot 20.000 euro. Limore Noach, directeur van Fight cancer (rechts) neemt de cheque in ontvangst. Foto: Mariska de Graaff*.
Lees meer...
 
Coalitie komt rond 17 april met akkoord
ImageTEYLINGEN, 6 april 2014 - VVD, CDA en D66 zijn druk bezig met het opstellen van een coalitieakkoord voor de komende vier jaar. Afgelopen week is hard gewerkt aan verschillende programma’s uit de begroting. Tijdens de onderhandelingen wordt nadrukkelijk gekeken of ook wensen opgenomen kunnen worden van partijen die niet deelnemen aan de onderhandelingen. Ook de komende week zullen de onderhandelingen doorgaan. De partijen hopen rond 17 april hun akkoord bekend te kunnen maken.
 
TOP Nederlands kampioen na spannende finale
SASSENHEIM,  5 april 2014 - De korfballers van TOP uit Sassenheim zijn zaterdagavond in Ahoi Rotterdam Nederlands kampioen geworden. In een spannende finale  wisten ze titelverdediger PKC met 21 - 20 te verslaan.  Het is de tweede keer dat TOP het landskampioenschap binnen haalt.
Lees meer...
 
VVV winkel op Warmondse Gemeentehaven
ImageWARMOND, 4 april 2014 – Na een lange voorbereidingstijd en een drukke verhuizing de afgelopen week, is de nieuwe VVV winkel op de Warmondse Gemeentehaven vrijdagmiddag officieel geopend. Wethouder Cees van Velzen nam de sleutel over van VVV voorzitter Fred Kool en liet de eerste bezoekers binnen. Foto's Henk Keijzer.
Lees meer...
 
Bert Homan wil voorzitter van de VVD worden
ImageTEYLINGEN, 4 april 2014 - Voormalig wethouder Bert Homan van Teylingen wil voorzitter worden van de landelijke VVD. Hij heeft zich officieel kandidaat gesteld om oud-minister Benk Korthals op te volgen, die sinds 2011 partijvoorzitter is. Korthals stelt zich niet meer verkiesbaar.
Lees meer...
 
Gemeenten handhaven gezamenlijk op de Drank- en Horecawet
REGIO, 4 april 2014 - De gemeenten in de Duin- en Bollenstreek gaan gezamenlijk de naleving van de nieuwe Drank- en Horecawet, die sinds 1 januari in werking is getreden, controleren. De gemeenten hebben mensen opgeleid om toezicht te houden op de wet. Deze toezichthouders voeren vanaf 1 mei 2014 alcoholcontroles uit.
Lees meer...
 
Burgemeester moet verbinder en vernieuwer zijn met 'lokale binding'
ImageTEYLINGEN, 2 april 2014 - De nieuwe burgemeester van Teylingen moet een inspirerend verbinder en daadkrachtig vernieuwer zijn. Dat staat in de profielschets voor de nieuwe burgemeester die de gemeenteraad van Teylingen woensdagavond aan Commissaris van de Koning Jaap Smit heeft aangeboden. Inwoners van Teylingen mochten de afgelopen weken mee denken over het profiel van de nieuwe burgemeester. 540 Inwoners hebben de enquête ingevuld. Foto: Voorzitter van de vertrouwenscommissie Peter Scholten (links) overhandigt de profielschets voor de nieuwe burgemeester aan Commissaris van de Koning Jaap Smit.
Lees meer...
 
Apotheek Sassenheim viert 50-jarig bestaan
ImageSASSENHEIM, 2 april 2014 - Apotheek Sassenheim vierde dinsdag haar 50 jaar bestaan. Daar werd een feestelijke dag van gemaakt. Alle bezoekers werden onthaald op koffie van de KoffieMeulen en van gratis huidadvies voorzien. ‘s Middags vond de opening plaats van een mini-tentoonsteling van posters die leerlingen van 5 VWO van het Rijnlands Lyceum voor het jubileum van de apotheek hebben gemaakt.
Lees meer...
 
Nieuwe VVV kantoor Warmond bijna klaar
ImageWARMOND, 2 april 2014 – Het Teylingse VVV kantoor in Warmond opent vrijdag de deuren van het nieuwe onderkomen op de Gemeentehaven. Op dit moment is de verhuizing in volle gang. Er zijn voor de opening uitnodigingen verstuurd, maar iedereen is vrijdag welkom om een kijkje te komen nemen. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Pesten thema voor jeugdgroep Cultuur Verheft
ImageVOORHOUT, 1 april 2014 - Zaterdag 29 maart en zondag 30 maart heeft de jeugdgroep van Cultuur Verheft het toneelstuk ‘De steen die in het water valt’ gespeeld in Cheers! Het was een heel mooi, heftig, emotioneel en hedendaags thema. Het verhaal speelt zich af in een schoolsituatie, waarin Dinia, (gespeeld door Elise Jongeleen), een intelligent en rustig meisje, zo werd gepest op school dat ze uiteindelijk zelfmoord wilt plegen. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
‘Zilveren Barensteel’ voor Henk Salman
ImageSASSENHEIM, 31 maart 2014 - Henk Salman heeft maandagavond de ‘Zilveren Barensteel’ ontvangen van wethouder Leo van der Zon. Salman ontvangt de gemeentelijke onderscheiding voor zijn vrijwilligerswerk bij de Teylingen Ondernemers Vereniging (TOV) kern Sassenheim en bij  toneelvereniging Pankras. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Nieuwe gemeenteraad van start
ImageTEYLINGEN, 30 maart 2014 (update: fotoreportage) - De nieuwe gemeenteraad van Teylingen is afgelopen donderdag van start gegaan. De raadsleden legden de eed of de verklaring en belofte af. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Koninklijke Onderscheiding voor Joost Peetoom bij afscheid gemeenteraad
ImageTEYLINGEN, 27 maart 2014 (update: fotoreportage) - Joost Peetoom (PvdA) heeft woensdagavond bij zijn afscheid van de gemeenteraad een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt gekregen door Burgemeester Anne Lize van der Stoel. Op de laatste vergadering van de oude gemeenteraad kregen tien vertrekkende leden uit de raad en twee vertrekkende burgerraadsleden een gemeentelijke onderscheiding.
Lees meer...
 
'De Oude School' wordt kunstlokaal
WARMOND, 31 maart 2014 - De Oude School op het pleintje bij de pomp in Warmond zet haar deuren weer open voor kunst en cultuur. Tot eind 2012 was hier Kunstcafé de Galerie gevestigd. Nadat uitbaters Cor en Jannie Klaassen-Bos met pensioen gingen nam Pannenkoekenhuis ‘De Oude School’ zijn intrek in het voormalige gymlokaal. Die horecaformule wordt nu weer aangepast. Onder de noemer Kunstlokaal 'De Oude School´ kunnen bezoekers weer van eten en drinken en kunst genieten.
Lees meer...
 
Gemeentelijke onderscheiding voor Ton Koster
ImageVOORHOUT, 30 maart 2014 - UPDATE Ton Koster (59), voorzitter van Scouting Boerhaavegroep Voorhout kreeg zaterdag van wethouder Kees van Velzen reikt de ‘Zilveren Barensteel’ uitgereikt. De uitreiking vond plaats na afloop van de Vossenjacht, één van de activiteiten in het kader van het 50-jarig jubileum van de groep. (Foto's: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
VVD, CDA en D66 willen weer coalitie vormen
TEYLINGEN, 30 maart 2014 - VVD, CDA en D66 zijn gestart met coalitieonderhandelingen voor het bestuur van de gemeente Teylingen. Dezelfde partijen vormen in 2010 ook de coalitie. Trilokaal, met een groei van 2 naar 4 zetels de grootste stijger van de afgelopen verkiezingen, de PvdA en de ChristenUnie komen hierdoor in de oppositie terecht.
Lees meer...
 
Cheque voor Voedselbank Teylingen

ImageTEYLINGEN, 30 maart 2014 - Zorgorganisatie ActiVite overhandigde vorige week een mooie cheque ter waarde € 1500,00 aan de heer Jan Schapink en mevrouw Leonie Zandbergen van De Voedselbank Teylingen. De cheque was de opbrengst van de feestelijke kerstmiddag die ActiVite in december in Voorhout organiseerde.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 133 - 154 van 4402

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs