BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Kermis Sassenheim geopend
ImageSASSENHEIM, 17 september 2014 - Vanmiddag is de kermis in Sassenheim geopend met het uitdelen van kortingskaartjes aan de kinderen door Rob Koek, voorzitter van de Oranjevereniging Sassenheim. De kermis is tot zaterdag in Sassenheim. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Man gewond bij ongeval op tennisbaan
VOORHOUT, 17 september - Bij een ongeval op het tennispark aan de Sportlaan in Voorhout is woensdagochtend een man ernstig gewond geraakt. Tijdens het vegen van de tennisbaan was de man met de veegmachine vast komen te zitten in het net. Hierdoor is hij van de machine gevallen en enkele meters meegesleurd.
Lees meer...
 
Zonnige Parkdienst start najaarsfeesten
ImageSASSENHEIM, 16 september 2014 - 1200 stoelen stonden zondagochtend in het Sassenheimse park Rusthoff klaar om de bezoekers van de jaarlijkse Parkdienst een zitplaats te bieden. Vanaf 9.00 uur stroomden de mensen het park in om de 11e Parkdienst mee te maken. De voorgangers P. Owel en H.R.Betting hadden gekozen voor het thema: “met vallen en opstaan”.
Lees meer...
 
Najaarsfeesten Voorhout afgesloten
ImageVOORHOUT, 14 september 2014. Zaterdag werden onder andere met het tandemrijden de najaarsfeesten van Voorhout afgesloten. Komende week viert Sassenheim de najaarsfeesten. Bekijk alle foto´s vanuit Voorhout. Foto Guido Strik.
 
Schippertjesdagen druk bezocht
ImageWARMOND, 14 september 2014 - De Warmondse Schippertjesdagen trokken de afgelopen dagen weer veel publiek. De bezoekers bekeken de sleepboten, bakdekkers en vele andere traditionele schepen die lagen afgemeerd rond de gemeentehaven. Op het haventerrein zelf was ook van alles te doen. Veel mensen combineerden een bezoek aan de Schippertjesdagen met een bezoek aan de monumenten in Warmond, die in het kader van de Open Monumentendagen de deuren geopend hadden. Zo kon er ook een rondvaart langs verschillende monumenten worden gemaakt. (Foto’s en video: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Regiotaxi wordt 52% duurder
TEYLINGEN, 14 september 2014 - De tarieven van dee Regiotaxi gaan volgend jaar met 52% omhoog voor 65-plussers. Gebruikers onder de 65 betalen 40% meer. De verhoging van de tarieven is volgens wethouder Van Kempen nodig omdat de kosten voor dit vervoer de pan uit zouden rijzen.
Lees meer...
 
Bakwedstrijd nieuw onderdeel najaarsfeesten
ImageVOORHOUT, 13 september 2014 - Vrijdag werd de eerste editie van 'Heel Voorhout bakt' gehouden bij bakker Ammerlaan in Voorhout. Zestien Voorhouters bakten een taart die door de jury werd beoordeeld. De  eerste prijs ging naar Esther Mekking met een chocoladetaart. Manon Kars won de tweede prijs met een taart waarop het eendjes hengelspel van de kermis was nagemaakt. Op de derde plaats kwam Anita den Hartog. De winaars Esther Mekking en Noa Kortekaas. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Warmondse Schippertjesdagen van start
ImageWARMOND, 12 september 2014 - De Warmondse Schippertjesdagen gaan vrijdag weer van start. De gemeentehaven in Warmond wordt weer omgetoverd tot een groot nautisch domein. Sleepboten, bakdekkers en vele andere traditionele schepen vullen de haven. Het haventerrein staat vol met o.a. een feesttent met terras, 40 kramen van de nautische markt, de afdeling ‘klassieke scheepsmotoren’ en een WNF stand, waar de kleintjes onder ons geschminkt kunnen worden. Stoomschip De Adelaar lag donderdag al afgemeerd aan de gemeentehaven.
Lees meer...
 
Bomen Herenweg 111 gedeeltelijk illegaal gekapt
ImageWARMOND, 9 september 2014 - De bomen die begin juli aan de Herenweg 111 in Warmond zijn gekapt, blijken gedeeltelijk zonder kapvergunning te zijn weggehaald. Omwonenden reageerden boos over de kap van verschillende bomen die volgens hen 80 tot 90 jaar oud waren. Ze vroegen zich af hoe het mogelijk was dat er zo’n  rigoureuze kapvergunning was afgegeven. Die vergunning gold echter maar voor een deel van de bomen.
Lees meer...
 
Nomineer uw favoriete vrijwilliger
TEYLINGEN, 8 september 2014 - De gemeente Teylingen roept iedereen op om zijn of haar favoriete vrijwilliger te nomineren voor de Teylingse Vrijwilligersprijs. Kent u iemand die het verdient om in het zonnetje te worden gezet, schroom dan niet om deze persoon te nomineren.
Lees meer...
 
Gemeentebestuur herdenkt burgemeester Ketelaar
ImageWARMOND, 7 september 2014 - Leden van het college van B&W en de gemeenteraad van Teylingen herdachten zaterdag dat het die dag precies 70 jaar geleden was dat de toenmalige Warmondse burgemeester Ketelaar door de Duitse bezetters werd doodgeschoten . Zijn executie vond plaats in de chaotische dagen rond Dolle Dinsdag. Bij de Oude toren in Warmond, waar hij werd gedood, is een gedenkteken te vinden. Burgemeester Anne Liz van der Stoel legde bloemen bij de plaquette. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Vrije tijd staat centraal in park Rusthoff
ImageSASSENHEIM, 7 september 2014 - Zaterdag werd in park Rusthoff weer het Vrije Tijd Festival gehouden. Op het eiland in het midden van het park was ook een kindervrijmarkt. De verenigingen uit Teylingen presenteerden met een stand of een demonstratie. Reclame voor de Buurtkamer van Welzijn Teylingen. Foto´s Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Nieuwe milieustraat geopend

TEYLINGEN, 7 september 2014 – Oud-wethouder Leo van der Zon heeft zaterdag de nieuwe milieustraat in Voorhout officieel geopend. Die eer viel hem ten beurt omdat hij zich als wethouder heeft ingezet voor de komst van één centrale milieustraat in Teylingen. Inwoners van Teylingen kunnen vanaf nu dus niet meer met hun afval in Sassenheim terecht. (Video: TGP Mediaproducties / Foto’s Guido Strik)

Lees meer...
 
Leander v/d Geest en Rozemarijn Huisman winnen Poldercross
ImageWARMOND, 3 september 2014 - Leander v/d Geest uit Warmond en Rozemarijn Huisman uit Amsterdam hebben vrijdag de 21 Poldercross in Warmond gewonnen bij respectievelijk de heren en de dames. Bij de heren veteranen werd Marco Loogman uit de Kaag eerste en bij de dames veteranen Paula Warmerdam uit Warmond. Bij de jeugd gingen de eerste prijzen naar Koen en Eva Klavert-Onnen uit Oegstgeest.
Lees meer...
 
Kindervakantiewerk Warmond afgesloten
ImageWARMOND, 3 september 2014 - De kindervakantieactiviteiten op het recreatie-eiland Koudenhoorn in Warmond zijn vrijdagmiddag traditiegetrouw afgesloten met het verbranden van het sloophout van het de dagen daarvoor gebouwde huttendorp langs de Grote Sloot. De straffe wind deed de vlammen hoog oplaaien, de hitteontwikkeling was buitengewoon intens. Brandweerlieden moesten het toegestroomde publiek al gauw na het ontsteken van het vuur naar achteren leiden om ongelukken te voorkomen. Durfals onder de jongens en meisjes werden tot hun grote plezier door de brandweerlieden bespoten met krachtige stralen water. De metershoge brandstapel schrompelde in een mum van tijd in tot een grote hoop gloeiend as. (Foto's: Jan Leune)
Lees meer...
 
Opening kunstgrasveld S.V. Warmunda
ImageWARMOND, 3 september 2014 - Het nieuwe kunstgrasveld van de Warmondse voetbalclub Warmunda is zaterdag officieel en feestelijk geopend. De formele handelingen werden verricht door wethouder Bas Brekelmans namens de gemeente Teylingen,  Jan van Winsen namens de Stichting Exploitatie Sportaccommodatie Overbos (SESO) en Matthieu van Winsen namens voetbalvereniging Warmunda. Allen gaven aan trots te zijn op het eindresultaat. Het oudste en jongste lid van de club lieten daarna blauwe en witte ballonnen de lucht in gaan.
Lees meer...
 
Mannen met inbrekerswerktuig aangehouden
WARMOND, 2 september 2014 - De politie hield in de vroege ochtend van dinsdag 2 september twee mannen aan met inbrekerswerktuig op het Steenhuispad in Warmond.
Lees meer...
 
Koperdief op heterdaad aangehouden
SASSENHEIM, 2 september 2014 - Een man die op maandag 1 september aan het inbreken was in een bedrijfspand in de Edisonstraat, werd door de politie op heterdaad betrapt.
Lees meer...
 
Carla Breuer benoemd als burgemeester
TEYLINGEN, 2 september 2014 - Carla Breuer is vandaag door Ronald Plasterk, minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, benoemd tot burgemeester van Teylingen. De benoeming gaat in op 29 september 2014.
Lees meer...
 
Nat einde voor huttenbouw
ImageVOORHOUT, 2 september 2014 - Afgelopen donderdag werd de huttenbouw van Vakantie Evenementen Teylingen (VET) in VOorhout afgerond met het natspuiten van de jeugd door de brandweer. Wethouder Arno van Kempen en raadsleden hebben de vrijwilligers van VET afgelopen week het Vrijwilligerscompliment uitgereikt. Foto's Guido Strik.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 133 - 154 van 4578

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs