BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Zonnige afsluiting Kaagweek
ImageWARMOND, 28 juni 2015 – De Warmondse droge Kaagweek is al weer voorbij. Donderdag begonnen de feestelijkheden met een ballonnenfeest, Sterrenslag en Q-Music the Party. Hoogtepunten van de vrijdagavond waren het traditionele tobbetjesteken en een spetterend vuurwerk. Helaas moest de beveiliging op zaterdagavond wat harder ingrijpen dan in eerdere jaren en moesten twee feestgangers in kennelijke staat worden afgevoerd. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 

Zoektocht na melding paraglider te water
ImageWARMOND, 29 juni 2015 – UPDATE Na een melding van een paraglider die in ’t Joppe in Warmond te water zou zijn geraakt, rukten hulpdiensten maandagavond massaal uit . Op de gemeentehaven verzamelden zich verschillende ambulances, brandweerwagens en politiewagens. Met boten en een politiehelikopter werd ’t Joppe afgezocht. Uit voorzorg landde er ook een traumahelikopter op Koudenhoorn. (Foto: Cora Ouwehand)
Lees meer...
 
Hulpdiensten naar Warmond voor reanimatie
ImageWARMOND, 28 juni 2015 - Hulpdiensten trokken zondag aan het begin van de avond massaal naar de Ganzenwei in Warmond voor een reanimatie. Naast meerdere ambulances, politieauto’s en motoren, kwam er ook een traumahelikopter ter plaatse. De helikopter maakte een landing op het sportveldje achter de Ganzewei.
Lees meer...
 
Jubilerende STV tennist 65 uur
ImageSASSENHEIM, 28 juni 2015 - De Sassenheimse Tennis Vereniging (STV) heeft de afgelopen dagen haar 65-jarig bestaan uitbundig gevierd. Van donderdag 25 tot en met zondag 28 juni werd er een recordpoging ondernomen in het kader van het jubileum van de vereniging. De spelers van de STV speelden dag en nacht 65 uur lang tennis. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Gewapende overval juwelier in Sassenheim
ImageSASSENHEIM, 27 juni 2015 (update) - Juwelier Wagenmakers aan de Hortuslaan in Sassenheim is zaterdagochtend om 10.00 uur overvallen door 2 gewapende mannen. Bij de overval is voor zover bekend niemand gewond geraakt. De overvallers reden volgens een getuige na de overval in een grijze Volkswagen Touareg over de Hortuslaan met hoge snelheid naar de Parklaan. Aan de Hoofdstraat achter De Oude Post werd de auto met een Duits kenteken aangetroffen. De overvallers hebben de auto met een jerrycan benzine in brand proberen te steken. Naar de daders wordt nog gezocht. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Nieuwe koers Ún nieuwe voorzitter voor de rekenkamercommissie
ImageTEYLINGEN, 26 juni 2015 – De rekenkamercommissie Teylingen wil geen onderzoek meer uitvoeren zonder inbreng van inwoners. In de nieuwe visie van de rekenkamercommissie staan verbinding, vernieuwing en burgerparticipatie centraal. De nieuwe werkwijze valt samen met de komst van een nieuwe voorzitter.
Lees meer...
 
Zonnig verloop voor textielmarkt
ImageWARMOND, 25 juni 2015 – Na de exotische markt, de boekenmarkt en de papiermarkt was het dit weekend de beurt aan de textielmarkt. De dag begon bewolkt en regenachtig, maar aan het begin van de middag  brak de zon door en werd het nog behoorlijk druk op en rond het pleintje. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Multimate sluit de deuren
SASSENHEIM, 22 juni 2015 - Bouwmarkt Multimate aan de Wasbeekerlaan in Sassenheim sluit de deuren. "Na meer dan 50 jaar Sassenheim en omgeving te hebben voorzien van doe-het-zelf artikelen gaan wij stoppen. Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor de jarenlange klandizie", staat er op de Facebookpagina van de bouwmarkt.
Lees meer...
 
Blackpearl wint kortebaan Sassenheim
ImageSASSENHEIM, 21 juni 2015 - Blackpearl Trans R heeft zaterdag met grote overmacht de kortebaan in Sassenheim gewonnen. De merrie reed met pikeur Manon Pools over de Teijlingerlaan. De winnaar van de afgelopen twee jaar, Andrea Swagerman, eindigde op de vierde plaats. Stichting Harddraverij Sassenheim kan weer tevreden terugkijken op de 14e kortebaan van Sassenheim. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Burgemeester krijgt sleutel ambtswoning
ImageTEYLINGEN, 18 juni 2015 - Burgemeester Carla Breuer van heeft dinsdag van de Teylingse fractievoorzitters de sleutel gekregen van de ambtswoning in Voorhout. De burgemeester verhuist deze zomer van haar vorige standplaats, Werkendam, naar Teylingen.

Lees meer...
 
Bestuur Ondernemersfonds compleet
TEYLINGEN, 17 juni 2015 - Esther Overweter, voorzitter van de raad van Bestuur van Teylingereind, is de voorzitter  van het nieuwe Ondernemersfonds Teylingen. Het bestuur bestaat verder uit: vice-voorzitter Jack Renes (Managing Director Greenib Onroerend Goed B.V.), penningmeester Matthieu van Winsen (partner Horlings Accountant), secretaris Kees de Jong (specialist coatings AkzoNobel ) en Ludi van Zanten (directeur Kindercentrum de Speelbrug).
Lees meer...
 
De Rank wint de wisselbeker Schoolkorfbaltoernooi
ImageSASSENHEIM, 17 juni 2015 – De Sassenheimse basisschool De Rank heeft zaterdag het schoolkorfbaltoernooi bij TOP in Sassenheim gewonnen. Ruim 430 kinderen in 45 teams van 8 verschillende scholen uit de gemeente Teylingen en Lisse deden in mee met het toernooi. (Foto: Vera van der Willik)
Lees meer...
 
Teylingen koopt grond voor Noordelijke Randweg
TEYLINGEN, 15 juni 2015 – De gemeente Teylingen en Terra Ontwikkeling tekenden maandag een overeenkomst voor de grondaankoop voor de Noordelijke Randweg in Voorhout. Terra Ontwikkeling, een samenwerkingsverband van bouwbedrijf Heijmans en de bank NIBC, heeft een deel van de gronden in de polder Boekhorst in eigendom. In deze polder wordt de Noordelijke Randweg aangelegd. (Foto: wethouder Bas Brekelmans (midden) en Gert-Jan Hanekamp (Links) en Edwin Prince (Rechts) van Terra Ontwikkeling.)
Lees meer...
 
Het Paviljoen op Koudenhoorn geopend
ImageWARMOND, 11 juni 2015 – Wethouder Kees van Velzen opende woensdagmiddag 'Het Paviljoen' op Koudenhoorn in Warmond. Op het recreatie-eiland is de afgelopen maanden hard gebouwd aan een houten paviljoen met veranda, als onderkomen van een nieuw Grand Café en restaurant.
Lees meer...
 
Premier Rutte met Kleintje Pils in India
ImageTEYLINGEN, 10 juni 2015 - Premier Mark Rutte was afgelopen week op handelsmissie in India. Met een groot gevolg van meer dan 80 Nederlandse ondernemers werd goed zaken gedaan in het land met een miljard inwoners. In het kielzog van de premier was ook het Sassenheimse dweilorkest Kleintje Pils te vinden.
Lees meer...
 
Schooljeugd bezoekt bouwplaats Kloppend Hart
ImageWARMOND, 10 juni 2015 – De toekomstige gebruikers van het Kloppend Hart in Warmond hebben donderdag een bezoek gebracht aan de bouwplaats. Zo’n 340 schoolkinderen en hun meesters en juffen maakten een rondje in het nieuwe schoolgebouw. Ook andere betrokkenen konden een kijkje nemen. Uitgenodigd waren onder meer het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang, de peuterspeelzaal, gebruikers van Het Trefpunt en omwonenden.
Lees meer...
 
Aankoop krijttekening kasteel Boekhorst
ImageVOORHOUT, 10 juni 2015 – De afgelopen week verwierf de Historische Kring Voorhout (HKV) op een veiling een aan Roelant Roghman (1627-1692) toegeschreven tekening van Kasteel Boekhorst . De titel van de tekening luidt: "Boekhorst [Voorhout] op de Linkerzijde te Zien 1624".  Het bestuur van de HKV is bijzonder verguld met deze unieke aanwinst uit de 17e eeuw, waarvoor een bedrag van “enkele honderden euro's” is betaald.
Lees meer...
 
Sassenheimse drugsdealer aangehouden
SASSENHEIM, 9 juni 2015 - De politie heeft maandagavond 8 juni een 30-jarige man uit Sassenheim op de Clusiusweg in Noordwijk aangehouden in een onderzoek naar drugshandel. De man wordt verdacht van het dealen van drugs.
Lees meer...
 
Feestelijk jubileum Luchtkussen Festival
ImageVOORHOUT, 8 juni 2015 – UPDATE Het was zondag klimmen klauteren, glijden en plonsen tijdens de 10de editie van het Luchtkussen Festival in Voorhout. Het mooie weer zorgde voor een grote opkomst.  De opening werd verricht door burgemeester Carla Breuer, waarnemend voorzitter van de Rotaryclub Voorhout Ina Groen en Mary van der Hulst.
Er zijn 100 duiven losgelaten door deze drie dames. De duiven zijn door Sportduivenvereniging Voorhout beschikbaar gesteld.. (Foto’s: Guido Strik)
Lees meer...
 
Warmunda en MeerWonen onderzoeken fusie
WARMOND, 7 juni 2015 - Woningstichting Warmunda heeft zich de afgelopen maanden georiënteerd op schaalvergroting. Aanleiding hiervoor is dat Warmunda had geconcludeerd dat haar schaalgrootte (700 woningen) te klein is om structureel alle taken goed uit te kunnen voeren die horen bij een moderne woningcorporatie.
Lees meer...
 
Paarden, muziek en braderie in Sassenheim
ImageSASSENHEIM, 7 juni 2015 - Zaterdag 20 juni is de Sassenheimse Teijlingerlaan al weer voor de 14e keer het decor voor de racende paarden. De lange rechte laan met de prachtige bomen is al jaren zeer geschikt gebleken voor het circa 300 meter lange parcours. Paarden en hun pikeurs genieten elk jaar weer van de mooie entourage en strijden hier graag om de winst.
Lees meer...
 
Westlanders op de Kaag
ImageWARMOND, 2 juni 2015 - Ook dit jaar wordt het wedstrijdseizoen van de Stichting Zeilvaart Warmond geopend met de Westlander Zeildagen. Op 6 en 7 juni komen de historische zeilende bedrijfsvaartuigen weer aan de start voor de strijd om de Hylke Tromp Trofee.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 133 - 154 van 4832

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs