BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Backup gegevens inwoners Warmond lag nog in voormalig gemeentehuis
WARMOND, 12 oktober 2016 - In het voormalig Gemeentehuis Warmond is een collectie backup tapes gevonden met namen, adressen, woonplaatsgegevens, nationaliteit en sofinummers van Warmonders uit de periode 1997-2003. De reservekopieen van onder andere de gemeentelijke basisadministratie bleven samen met 66 brieven en 172 floppydisks na het vertrek van de ambtenaren onbeheerd achter in het gebouw. "Dat het pand niet meteen is leeggehaald, is niet goed te praten", zegt een woordvoerder van de gemeente.
Lees meer...
 

Woonboot uitgebrand in Warmond
ImageWARMOND, 11 september 2016 - Een woonboot aan de Hofpolder in Warmond is in de nacht van maandag op dinsdag volledig uitgebrand. De brandweer kreeg omstreeks 04:45 uur een melding van de brand. Er werd met groot materieel uitgerukt, maar de boot viel niet meer te redden. De woonboot was op het moment van de brand niet bewoond. Er wordt nog onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand. (Foto: Brandweer Warmond)
 
Warmond weer keerpunt van Strontrace
ImageWARMOND, 11 oktober 2016 - Op maandag 17 oktober om 13:00 uur precies valt het startschot voor de jaarlijkse Strontrace. De deelnemende schepen zullen op traditionele wijze, zonder hulp van een motor, vanuit Workum naar het keerpunt in Warmond worden gevaren. De bemanningen zullen bij tegenwind of gebrek aan wind moeten bomen en jagen om hun vracht zo snel mogelijk in het westen van het land af te leveren.
Lees meer...
 
Bands & Friends gaat internationaal
ImageSASSENHEIM, 10 oktober 2016 - Wat vijf jaar geleden begon als een gezamenlijk verjaardagsfeest van een groep vrienden, is uitgegroeid  tot een jaarlijks muziekfeest dat bezoekers uit de hele regio trekt. Zaterdagavond vond in het jongerencentrum Fascinus in Sassenheim de lustrumeditie van Bands & Friends plaats. Om het jubileum kracht bij te zetten, was een een band uit het buitenlands gecontracteerd.
Lees meer...
 
Kettingbotsing met ontploffingsgevaar op de A44
WARMOND, 5 oktober 2016 - Op de A44 bij Warmond, vanuit Den Haag naar Amsterdam, liep het dinsdagavond vast na een kettingbotsing waarbij 12 auto's betrokken waren. De weg werd volledig afgesloten. In tegengestelde richting was de weg ook tijdelijk afgesloten omdat een in auto die in brand stond dreigde te ontploffen. Dat gebeurde uiteindelijk niet.
Lees meer...
 
Raymann boeiend en vermakelijk
ImageSASSENHEIM, 3 oktober 2016 -  Jörgen Raymann had zaterdag in 't Onderdak in Sassenheim een volle zaal anderhalf uur in de ban. In een vlot tempo besprak hij hoe het is om 50 te zijn. Hij keek ook terug en vooruit naar de leeftijd van 80.
Lees meer...
 
HerfstFair luidt de Herfst in
ImageSASSENHEIM, 3 oktober 2016 - Ondanks het slechte weer op zondag kijkt de organisatie van de HerfstFair op het Voorhavenkwartier te Sassenheim terug op een succesvolle 3e editie. “Je kunt alles van te voren plannen, behalve het weer. Helaas heb je dit niet in de hand, maar alles bij elkaar zijn we toch erg tevreden”, aldus Frans van Swieten, voorzitter van ondernemersvereniging Voorhavenkwartier.
Lees meer...
 
Verbouwing bestuurscentrum ligt op schema
ImageTEYLINGEN, 29 september 2016 - De verbouwing van het bestuurscentrum in Voorhout verloopt volgens schema. Zowel in het pand als erbuiten worden werkzaamheden verricht. Het Centrum voor Jeugd en Gezin en het Jeugd- en Gezinsteam (CJG/JGT) krijgen straks een plek in het gebouw. Op 1 december moet de verbouwing gereed zijn.
Lees meer...
 
Nieuwe meetpost voor vliegtuiggeluid in Sassenheim
SASSENHEIM, 28 september 2016 - Op verzoek van de gemeente Teylingen heeft Schiphol een geluidmeetpost geplaatst in Sassenheim. De meetpost is sinds begin september operationeel en de gegevens kunnen bekeken worden op de website NOMOS.schiphol.nl
Lees meer...
 
Lasers in plaats van vuurwerk
ImageSASSENHEIM, 25 september 2016 - De najaarsfeesten werden dit jaar op zaterdagavond afgesloten met een lasershow in plaats van het traditionele vuurwerk op het terrein van het Rijnlands Lyceum. In de feesttent traden de Feest Piano’s en DJ Michiel op. 's Middags werd voor de derde keer het kampioenschap vrachtwagentrekken georganiseerd. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Veel belangstelling voor tobbetje steken
ImageSASSENHEIM, 25 september 2016 - Eén van de bekendste onderdelen van de Sassenheimse naarjaarsfeesten is het Tobbetje Steken. Vrijdagmiddag deden niet minder dan 59 kopppels hun best om zo veel mogelijk ringen te steken en zo min mogelijk nat te worden. De grote kans om onderaan de hellingbaan uit te komen met een nat pak trok ook dit jaar weer veel belangstellenden naar het schoolplein van het Rijnlands Lyceum waar de deelnemers de strijd om de ringen aangingen. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Spannende Turfrace in het vooruitzicht
ImageWARMOND, 22 september 2016 - Het ziet er naar uit dat de Turfrace komend weekend weer de nodige spannende momenten zal opleveren. De negen schepen die vrijdagochtend om 07:30 uur vanuit Park Groot Leerust in Warmond aan de zware tocht naar Vinkeveen beginnen, zijn aan elkaar gewaagd. (Foto: Nicoline van Aalderen)
Lees meer...
 
Drukke lampionnenoptocht in Sassenheim
ImageSASSENHEIM, 21 september 2016 - De Sassenheimse kermis is woensdag als vast onderdeel van de najaarsfeesten geopend. 's Avonds liepen vele kinderen mee in een lampionnenoptocht vanaf het Voorhavenkwartier naar de kermis onder begeleiding vande senioren en jeugd van Adest Musica, St. Cecilia uit Voorhout, Altesa uit De Zilk en Junioren DVS uit Katwijk. De activiteiten van de komende dagen staan vermeld op de site van de Oranjevereniging Sassenheim.
Lees meer...
 
Kleinere kermis Sassenheim door fouten organisatie
ImageSASSENHEIM, 20 september 2016 - De kermis in Sassenheim mist dit jaar een aantal attracties. Door administratieve fouten staat een aantal exploitanten vanaf woensdag niet in Sassenheim maar elders in het land. De Breakdance, één van de grote publiekstrekkers, komt een dag later en zal vanaf donderdagmiddag haar supersnelle rondjes draaien. De Duursma Groep en de Oranjevereniging Sassenheim maken excuses voor de valse start van de kermis.
Lees meer...
 
Gemeentelijke onderscheiding voor Cees Colijn
VOORHOUT, 14 september 2016 - De heer C. Colijn (70) uit Voorhout ontving zondagmiddag uit handen van wethouder Kees van Velzen de ‘Zilveren Barensteel’voor zijn vrijwilligersactiviteiten in die plaats. De uitreiking vond plaats tijdens de viering van zijn 70e verjaardag, in Restaurant Boerhaave in Voorhout.
Lees meer...
 
Najaarsfeesten Voorhout van start met snelle duiven
ImageVOORHOUT, 11 september 2016 - Zaterdagmorgen 10 september zijn de duiven voor de 36e Oranje Vlucht gelost in Meer (België). Daarmee startte het eerste onderdeel van de 70ste Najaarsfeesten van de jubilerende Oranje Vereniging Voorhout. Van 14 tot en met 17 september staat de Kermis in Voorhout. Vrijdag om 20:30 start de Oranje Proms, een muziekspektakel op de Herenstraat bij het Kerkplein. Het volledige progamma is te vinden op de site van de Oranje Vereniging Voorhout.
Lees meer...
 
Opbrengst Harbour Concert naar De Zevensprong
SASSENHEIM, 11 september 2016 - De Rotary Sassenheim geeft financiële steun en professionele expertise van Rotary leden aan Stichting De Zevensprong. Epco Boerema (voorzitter De Zevensprong) ontving de opbrengst van het Harbour Concert van Rotary-voorzitter Marco Beijersbergen.
Lees meer...
 
Drie mannen verdacht van bedrijfsinbraak
WARMOND, 9 september 2016 -  De politie heeft vrijdag 9 september, even voor 06.30 uur, twee mannen van 22 en 23 jaar uit Den Haag en een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, aangehouden op verdenking van bedrijfsinbraak.
Lees meer...
 
Brieven met persoonsgegevens in voormalig gemeentehuis Warmond
WARMOND, 8 september 2016 - Onder de achtergebleven spullen in het voormalig gemeentehuis in Warmond bevinden zich toch 66 brieven met persoonsgegevens. Eerder zei de gemeente dat er geen privacygevoelige gegevens waren achtergebleven. Er zijn ook floppydisks gevonden die nader onderzocht worden op vertrouwelijke gegevens. Het incident met de achtegelaten gegevens is voldoende ernstig voor de gemeente om te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens als datalek.
Lees meer...
 
Onduidelijkheid over privacygevoelige documenten in oude gemeentehuis Warmond
ImageWARMOND, 8 september 2016 - Volgens een eerste onderzoek van de gemeente Teylingen zijn er geen privacygevoelige gegevens achtergebleven in het oude gemeentehuis van Warmond. Dat laat de gemeente weten in een persbericht. Maar burgemeester Carla Breuer liet gisteren aan Omroep West weten dat de gemeente er geen zicht op heeft of er de afgelopen jaren al privacygevoelige documenten uit het gebouw zijn verdwenen.
Lees meer...
 
Archiefruimte in oude gemeentehuis Warmond blijkt niet leeg

WARMOND, 6 september 2016 - Journalist Bart Mos van De Telegraaf heeft via Twitter een filmpje verspreid waarop te zien is hoe een aantal indringers in het oude gemeentehuis van Warmond zich toegang verschaffen tot een afgesloten archiefkluis. De indringers blijken te beschikken over sleutels van het slot van de stalen deur waarmee de ruimte is afgesloten. In de archiefruimte worden onder meer wat oude bankafschriften en en correspondentie aangetroffen. Onder meer een brief over een vergunningaanvraag voor een loterij.
Lees meer...
 
Biermarkt levert 2500 euro op voor jongerengroep
ImageSASSENHEIM, 30 augustus 2016 - Bezoekers van de  Biermarkt op de Oude Haven in Sassenheim hebben zondag 2500 euro gedoneerd voor Marafi; een protestantse jongerengroep. De jongeren gaan in augustus 2017 een vrijwilligersreis maken naar Moldavië in samenwerking met de organisatie Livingstone. Op de drukbezochte Biermarkt konden 57 verschillende bieren worden geproefd. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 155 - 176 van 5184

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs