BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Winnaar Groene Giraf naar SassemBourg
ImageSASSENHEIM, 11 december 2013 - Voor Trias Kinderopvang was het een bijzondere week. Als eerste werden ze uitgeroepen tot de meest duurzame kinderopvangorganisatie van Nederland. Hiervoor kreeg de directie de Groene Giraf uitgereikt, dé prijs voor de meest duurzame aanbieders van kinderopvang. Jaarlijks ontvangen drie ondernemers in de kinderopvang in verschillende categorieën een Groene Giraf omdat zij hun nek uit steken voor een welvarende toekomst voor álle kinderen. Trias won in de categorie grote(re) kinderopvang organisaties. (Foto: De directie van Trias Kinderopvang met de overeenkomst voor SassemBourg en de Groene Giraf)
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Galerie ART-inez sluit haar deuren
VOORHOUT, 11 december 2013 – Galerie ART-inez heeft besloten haar deuren eind december te sluiten. Beeldend kunstenaar Inez Köhler zag bijna vijf jaar geleden kans dit leegstand pand van projectontwikkelaar Raadbouw ‘tijdelijk’ om te toveren tot een fraaie expositieruimte waarin door haar aanstekelijk enthousiasme inmiddels vele sociale evenementen en exposities hebben plaatsgevonden.
Lees meer...
 
Illegale dump asbestplaten
ImageSASSENHEIM, 11 december 2013 - Op de voormalige vuilnisbelt in Sassenheim zijn afgelopen weekend illegaal asbestplaten gedumpt. De oude vuilnisstortplaats is vorig jaar volledig op de schop gegaan en helemaal gesaneerd. Maar bij sommige inwoners van de regio is het schijnbaar nog niet helemaal duidelijk dat de vuilstort al jaren geen vuilstortplaats meer is. (Foto Rob Koelewijn)
Lees meer...
 
Kerstcadeautje van de bibliotheek
TEYLINGEN, 11 december 2013 - December. De maand van feesten en tradities, van familie en vrienden. Maar ook een maand van rust om eindelijk weer eens een goed boek te lezen. De Bibliotheek maakt lezen in de kerstvakantie, maar ook in de weken daarna, wel héél aantrekkelijk. Van 9 december tot 25 januari kan iedereen met een passie voor het Nederlandse boek gratis een groot aantal titels binnen handbereik hebben. Lekker thuis, onderuit op de bank, of op vakantie. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is de app VakantieBieb downloaden.
Lees meer...
 
Geweldige opbrengst UNICEF Loop
ImageSASSENHEIM, 9 december 2013 - € 4515,11. Dat is de geweldige opbrengst van de UNICEFLOOP, die op 15 november in park Rusthoff is gehouden en waaraan alle leerlingen van het Bolwerk meededen. Met elkaar hebben zij heel veel rondjes gelopen, waarbij zij enthousiast gestimuleerd werden door hun ouders en opa's en oma's. Zo hebben zij voor dit geweldige resultaat gezorgd.
Lees meer...
 
Warmond herdenkt 200 jr Koninkrijk (video)

WARMOND, 6 december 2013 - Oude tijden herleefden afgelopen zaterdag in Warmond. Het was precies 200 jaar geleden dat de Prins van Oranje op Scheveningen landde. Bekijk de reportage die Guido Strik maakte over de hetdenking in Warmond en het opnieuw hijsen van de vlag op de Oude Toren.
 
Teylingen reikt vrijwilligersprijzen uit
ImageTEYLINGEN, 3 december 2013 - De vrijwilligersprijzen van Teylingen zijn maandagavond uitgereikt aan Johan Heemskerk (Warmondse IJsclub), Mart Wassenaar (o.a. Oranje Vereniging Voorhout) en Thijs Berg (o.a. Theater 't Onderdak). Het vrijwilligerscompliment gaat dit jaar naar vakantie evenementen 'De Spelewey'. Aanstormend talent is Jonna Wortman (jongerencentrum Fascinus in Sassenheim, foto). Foto's Mariska de Graaff
Lees meer...
 
Warmond herdenkt 200 jaar Koninkrijk
ImageWARMOND, 2 december 2013 - UPDATE Oude tijden herleefden zaterdag in Warmond. Het was precies 200 jaar geleden dat de Prins van Oranje op Scheveningen landde. Die gebeurtenis markeerde het eind van de Franse overheersing en het begin van het Koninkrijk der Nederlanden. Dit werd zaterdag groots herdacht in Scheveningen en Den Haag. Maar in Warmond kent de herdenking een eigen verhaal . (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Sinterklaashuis in Voorhout

VOORHOUT, 29 november 2013 - In Voorhout staat er een Sinterklaashuis in de Herenstraat 110. Ben je benieuwd wat daar allemaal gebeurt? Kom dan gerust langs op vrijdag 29 november van 17.30-19.00 uur, zondag 1 december van 14.30-16.30 uur, dinsdag 3 december van 17.30-19.00 uur. Video: Guido Strik
 
Mark Rutte bezoekt KTS Voorhout

VOORHOUT, 27 november 2013 - Premier Mark Rutte heeft vanavond een bezoek gebracht aan de KTS in Voorhout voor een diner en een toelichting op het beroepsonderwijs in de streek. Hij werd ontvangen door locoburgemeester Leo van der Zon. Rutte maakte vandaag een werkbezoek aan de Duin- en Bollenstreek. Video Guido Strik
Lees meer...
 
Boete voor Piet zonder helm op motor
ImageVOORHOUT, 27 november 2013 - Een Zwarte Piet is woensdagmiddag bekeurd op de Herenstraat voor het zonder helm rijden op een motor. Op de vraag van de politieagenten waarom Piet geen helm op had, was het antwoord: "Kijkt u eens goed, ik heb een dikke bos kroeshaar en een muts met veer. Zou daar een helm op passen?". Toch moet Piet nu een boete van 130 euro betalen. Foto Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Succes voor 'Een doos vol kruimels'
ImageVOORHOUT, 26 november 2013 - Toneelvereniging Cultuur Verheft uit Voorhout trekt momenteel volle zalen met het stuk ‘Een doos vol kruimels’, een tragikomedie geschreven door Neil Simon. Het stuk gaat over een door alcohol aan lager wal geraakte zangeres, die zojuist een ontwenningskuur in een kliniek voor alcoholisten heeft  beëindigd. (Foto's: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Warmond viert 200 jaar Koninkrijk
ImageWARMOND, 25 november 2013 – Komende zaterdag is het precies 200 jaar geleden dat de Prins van Oranje op Scheveningen landde. De gebeurtenis markeerde het eind van de Franse overheersing en het begin van het Koninkrijk der Nederlanden.  Direct na de landing van Prins Willem Frederik, de latere Koning Willem I op het Scheveningse strand, 30 november 1813, vertrok gemeentebode Piet van Egmond naar Warmond om daar het goede nieuws te vertellen. (Foto (PR): Het Warmondse comité 1813)
Lees meer...
 
VVDer Ard van der Steur verlaat gemeenteraad
TEYLINGEN, 26 november 2013 - Het Warmondse raads- en Tweede Kamerlid Ard van der Steur zal na de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar niet terugkeren in de gemeenteraad van Teylingen. Van der Steur staat op de door de algemene ledenvergadering van VVD Teylingen vastgestelde kandidatenlijst als lijstduwer op een 28e plaats.
Lees meer...
 
Topweekend voor Lion King Up2Stage
ImageSASSENHEIM, 25 november 2013 - Het afgelopen weekend heeft musicalgroep Up2Stage drie keer de musical The Challenge of the Lion King gespeeld. Het het verhaal speelt in de Afrikaanse savanne, waar de koning der dieren, de leeuw, heer en meester is. Dankzij het toneelspel, de kleding, schmink, decor en licht kon het publiek genieten van het verhaal van leeuwenwelp Simba, zoon van leeuwenkoning Mufasa, wiens ongestoorde jeugd wreed tot een eind komt als zijn oom Scar door dodelijk verraad de macht grijpt. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Jongeren met inbrekerswerktuigen aangehouden
WARMOND, 25 november 2013 - De politie heeft zondag  om 00.55 uur in Warmond een 17-jarige jongen uit die plaats en een 21-jarige Leidenaar aangehouden voor het in het bezit hebben van inbrekerswerktuigen. Agenten zagen kort voor de aanhouding de twee inzittenden met hun auto op de oprit naar een industrieterrein aan de Warmonderweg staan.
Lees meer...
 
Nieuwe feestverlichting in Sassenheim

SASSENHEIM, 24 november 2013 - De TOV kern Sassenheim is bijna 9 maanden bezig geweest met een project om nieuwe feestverlichting in het winkelcentrum te plaatsen. Afgelopen vrijdag werden de led lampen aangezet door locoburgemeester Leo van der Zon en Jules de Vries, interim voorzitter TOV kern Sassenheim. De winkeliers zijn erg blij dat er dit jaar weer verlichting is. Hierdoor wordt het voor iedereen nog prettiger winkelen en werken tijdens de feestdagen. Video: Piet Molenaar - TGP Media Producties.
 
Sinterklaas zet voet aan wal in Warmond

WARMOND, 24 november 2013 - Sinterklaas en zijn Pieten kwamen zaterdagmiddag aan in Warmond. Rond 13:00 uur meerde de boot af bij park Groot Leerust. Daar werd de Goedheiligman opgewacht door de Warmondse kinderen en waarnemend burgemeester Leo van der Zon. Hij verwelkomde de Sint en zijn gevolg in Warmond. (Foto’s en video: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Hoogwaardige busverbinding tussen Noordwijk en Schiphol
REGIO, 20 november 2013 – Er komt waarschijnlijk hoogwaardig openbaar busvervoer (HOV) tussen Noordwijk en Schiphol. De nieuwe busverbinding zou ook Teylingen aan gaan doen.  De besturen van de samenwerkende overheden in  Noord- en Zuid-Holland hebben besloten om de benodigde doorstromingsmaatregelen te realiseren zodat de invoering van het zogenaamde R-net mogelijk wordt.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 177 - 198 van 4286

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2013 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs