BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Sfeervol Kerstconcert Crescendo Sassenheim
ImageSASSENHEIM, 17 december 2014 – Het traditionele Kerstconcert van Christelijke Harmonievereniging Crescendo Sassenheim, op zaterdagmiddag 13 december, was anders dan anders. Niet alleen speelden de twee jongste jeugdorkesten van de vereniging, ook een Kopergroep, kinderkoor en blokfluitgroep deden mee. In de sfeervol aangeklede Julianakerk klonken veel kerstliederen die het publiek gedeeltelijk mee mocht zingen.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Thuiszorg Marente in wijkteams
VOORHOUT, 17 december 2014  – Cliënten van Marente Thuiszorg in Voorhout krijgen hun zorg voortaan van kleinschalige wijkteams. De wijkteams regelen zoveel mogelijk zelf, zonder directe tussenkomst van een manager of planner. Dit geeft de teams veel vrijheid om zelf/samen met cliënten af te spreken hoe zij de zorg willen krijgen.
Lees meer...
 
Suzuki Splash rijdt slootje in
ImageSASSENHEIM, 17 december 2014 - Een bestuurster van een gloednieuwe Suzuki Splash is woensdagochtend met haar auto te water geraakt in een slootje langs de Keerweerlaan. Omstanders haalden de bestuurster uit de auto waarna zij werd nagekeken in de ambulance. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Najaarsfeesten Sassenheim op dvd
ImageSASSENHEIM, 16 december 2014 - Wie afgelopen herfst de najaarsfeesten in Sassenheim heeft bezocht, heeft hem misschien wel zien rondlopen: Piet Molenaar van TGP Media Producties. Met zijn camera’s heeft hij zo'n beetje alles wat er te doen was vastgelegd voor het nageslacht.
Lees meer...
 
Stichting Bloemencorso Bollenstreek zoekt vrijwilligers
ImageREGIO, 16 december 2014 - Altijd al een groot gevoel voor maatschappelijke betrokkenheid gehad? Dan is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Stichting Bloemencorso Bollenstreek is op zoek naar vrijwilligers, want zonder vrijwilligers is er geen corso. Dus heb je nog een paar uurtjes over of wil je ervaring opdoen, pak dan je kans. Vrijwilligerswerk voor het Bloemencorso van de Bollenstreek geeft niet alleen oneindig veel voldoening, maar staat ook nog eens goed op je CV.
Lees meer...
 
Gezellige kerstmarkt in Voorhout
ImageVOORHOUT, 15 december 2014 - Het weer werkte mee gistermiddag, en het was dan ook gezellig op de kerstmarkt. Er was letterlijk weer van alles uit de kast gehaald in Voorhout om er iets leuks van te maken. (Foto's Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Ruimtelijk beleid Teylingen tot 2030 vastgelegd in structuurvisie
TEYLINGEN, 12 december 2014 - Het ruimtelijk beleid van de gemeente Teylingen tot het jaar 2030 is vastgelegd in de ontwerp-structuurvisie ‘Teylingen 2030 Duurzaam Bloeiend'. Dit document ligt met de bijbehorende Planmilieueffectrapport (Plan-m.e.r.) vanaf donderdag 15 januari 2015 zes weken ter inzage. Ook kunnen de documenten nu al worden gedownload vanaf www.teylingen.nl/structuurvisie.
Lees meer...
 
Winnaars Vrijwilligersprijzen 2014
ImageTEYLINGEN, 11 december 2014 - Op woensdag 10 december 2014 reikte wethouder Arno van Kempen de Teylingse Vrijwilligersprijs uit aan vier Teylingers, die zich al jarenlang als vrijwilliger belangeloos inzetten voor de maatschappij. In Voorhout won Bert Pilaszek, in Warmond Marijke van Leenen en in Sassenheim Piet Dahlkamp. Aanstormend talent is Rob van der Zwet. Het vrijwilligerscompliment gaat dit jaar naar de scouting Boerhaavegroep. De prijsuitreiking vond plaats in Cheers. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Uitbreiding sportpark Elsgeest vertraagd

VOORHOUT, 10 december 2014 - De geplande uitbreiding van Sportpak Elsgeest loopt al voor de start vertraging van ongeveer een jaar op. De aanleg gaat volgens de nieuwe planning in de zomer van 2016 van start.

Lees meer...
 
Marc Witteman wordt burgemeester in Stichtse Vecht
Teylingen, 10 december 2014 - Marc Witteman (53, PvdA) is voorgedragen als nieuwe burgemeester voor Stichtse Vecht, een fusiegemeente in het westen van Utrecht. Witteman is nu gedeputeerde in de provincie Flevoland. In 2005 was hij waarnemend burgemeester in Warmond, in aanloop naar de fusie tot de gemeente Teylingen. Witteman was teleurgesteld toen de post van waarnemend burgemeester van de nieuwe fusiegemeente aan hem voorbij ging.
Lees meer...
 
Voetveer ‘De heere Schouten’ blijft
WARMOND, 9 december 2014 - De overeenkomst tussen Stichting Voetveer Warmond en de gemeente Teylingen over de exploitatie van het voetveer ‘De heere Schouten’ over ‘t Joppe, wordt met drie jaar verlengd. Beide partijen zijn enthousiast over de samenwerking van de afgelopen drie jaar en over het aantal recreanten en toeristen dat gebruik maakt van het voetveer.
Lees meer...
 
Vandalen slaan tuinen Elstgeest kort en klein
VOORHOUT, 8 december 2014 - Vandalen hebben in de nacht van zaterdag 6 december op zondag 7 december 30 tuinthuisjes in volkstuincomplex Elsgeest vernield. Meer dan 50 eigenaren hebben schade aan hun tuin. De volkstuinen en het naastgelegen sportpark vallen regelmatig ten prooi aan vandalen.
Lees meer...
 
Gezamenlijke aanpak ‘veilig uitgaan’ werkt
ImageTEYLINGEN, 8 december 2014 - Op 3 december ondertekenden burgemeester Carla Breuer, teamchef politie Jaap de Kok en voorzitter van de Koninklijke Horeca Nederland afdeling Bollenstreek Nigel Siebelt het convenant Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan. De afspraken voor veilig uitgaan zijn hierin opnieuw en voor onbepaalde tijd bekrachtigd.
Lees meer...
 
Kinderen zwaaien Sinterklaas uit
ImageSASSENHEIM, 7 december 2014 - Sinterklaas is zaterdag door zo'n 100 kinderen en ouders uitgezwaaid toen hij vanaf het haventje aan het Voorhavenkwartier samen met drie pieten in een sloep stapte die hem naar de stoomboot bracht. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Drummen met Cesar Zuiderwijk
ImageSASSENHEIM, 3 december 2014 - Drummer Cesar Zuiderwijk van de Golden Earring trad afgelopen vrijdagavond op in ’t Onderdak in Sassenheim. Het programma Drummoires vormde een avond vol drumsolo’s, ritmes en verhalen. Maar voor sommige bezoekers lag het hoogtepunt van de avond al voor de voorstelling begon. (Foto’s: Hans Schalk)
Lees meer...
 
Training brengt werkzoekenden en werkgevers dichter bij elkaar
REGIO, 3 december 2014 - Een pilot training ‘Op weg naar de werkgever’ moet uitkeringsgerechtigden in de Duin- en Bollenstreek met een grote afstand tot de arbeidsmarkt weer aan een baan helpen. Het gaat om mensen voor wie de concurrentie met andere werkzoekenden haast te groot is. De eerste reacties van de deelnemers zijn positief. ‘Hartstikke fijn om je als werkzoekende te kunnen presenteren aan werkgevers zonder de extra stress die ik altijd voelde’, aldus een van de deelnemers.
Lees meer...
 
Foreholte veiling brengt 66.000 euro op
ImageVOORHOUT, 28 november 2014 - De Foreholte Veiling heeft afgelopen vrijdag een recordopbrengst van EUR 66.000 opgeleverd. Nadat de ruim 350 kavels vakkundig werden geveild en er genoten was van een oergezellige Foreholte avond onthulde voorzitter Jan Regeer de opbrengst van euro 64.590
Lees meer...
 
Agrarische- en recreatiebedrijven niet in ondernemersfonds
TEYLINGEN, 26 november 2014 - Winkeliers, het bedrijfsleven en sportverenigingen gaan verplicht het nieuwe ondernemersfonds vullen. Agrarische- en recreatiebedrijven hoeven niet mee te betalen aan het fonds. Dit voorstel van de Teylinger Ondernemersvereniging (TOV) wordt 18 december voorgelegd aan de raad.
Lees meer...
 
Aangehouden voor diefstal autobanden
TEYLINGEN, 25 november 2014 - Een 25-jarige man uit Sassenheim is in Lisse aangehouden. Hij probeerde samen met een 31-jarige man uit Lisse autobanden te stelen op het Rembrandtplein in Lisse.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 177 - 198 van 4729

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs