BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Oorkonde voor jongens die woningbrand voorkwamen
TEYLINGEN, 8 juli 2015 – Burgemeester Carla Breuer reikte maandag in het bestuurscentrum in Voorhout oorkondes uit aan twee jongeren die direct hebben gehandeld bij het zien van een woningbrand aan de Nic. Damesstraat in Sassenheim. Floris Staring (13 jaar) en Tom Hauwert (15 jaar) waren zondag 21 juni  aanwezig op het Wasbeekplein in Sassenheim. Zij zagen rook uit de schoorsteen van een zolderwoning aan de Nic. Damesstraat komen.
Lees meer...
 

STV organiseert jeugdtoernooi
ImageSASSENHEIM, 7 juli 2015 - Afgelopen week werd het Jeugd Ranglijst Toernooi gespeeld bij de Sassenheimse Tennis Vereniging. Veel jonge spelers van STV en andere clubs werden verwelkomd op de gravelbanen gedurende een bloedhete week.  De temperaturen liepen flink op! Parasols, koelers, emmers met water: alles werd ingezet om maar enige verkoeling te kunnen bieden. Heet was het, maar dat weerhield de deelnemers er niet van zich vol overgave in te zetten. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Verhagen wint aanbesteding publicaties gemeenten in de regio
TEYLINGEN, 6 juli 2015 - De krant De Teylinger van uitgeverij Verhagen heeft de aanbesteding voor de gemeentelijke publicaties in Teylingen voor de komende vier jaar gewonnen. Ook Hillegom, Lisse en Noordwijk hebben gekozen voor Verhagen. Het Witte Weekblad van Holland Media Combinatie raakt de gemeentelijke pagina's in die gemeenten kwijt. De advertenties van de gemeente zijn voor veel huis-aan-huis kranten een belangrijke inkomstenbron.
Lees meer...
 
Tamburini wint kortebaan Warmond
ImageWARMOND, 6 juli 2015 - UPDATE Tamburini en Jan Thijs de Jong hebben zaterdag de kortebaan in Warmond gewonnen. De huizenhoge favoriet kreeg een loodzware koers voor de kiezen, maar maakte het ijzersterk af. Duke Beuckenswyk en Lindsey Pegram werden tweede voor respectievelijk Axion d'Ete (Christophe de Groote) en Pricken met John Dekker. (Foto’s: Henk Keijzer en pr)
Lees meer...
 
Gezamenlijk contract voor leerlingenvervoer
ImageREGIO, 3 juli 2015 – De wethouders Annechien Snuif van gemeente Hillegom, Bert Gotink van gemeente Noordwijkerhout en Kees van Velzen van gemeente Teylingen hebben donderdag  het contract getekend voor het leerlingenvervoer in vier gemeenten voor de komende twee schooljaren. Het contract geld,t naast de drie al genoemde gemeenten, ook voor Lisse. Het vervoer van de in totaal 269  leerlingen wordt, net als de afgelopen jaren, verzorgd door Connexxion.
Lees meer...
 
De Flierefluiters winnen Dollen tussen de Bollen
ImageREGIO, 2 juli 2015 –  De Flierefluiters uit Sassenheim  hebben zondag de laatste editie van het dweilorkestenfestival 'Dollen tussen de Bollen' in Noordwijkerhout gewonnen. De Flierefluiters streden, na enkele jaren van afwezigheid in Noordwijkerhout, dit jaar weer mee om de beker. En met succes! De Sassenheimse Flierefluiters werden door de jury als beste van de 12 orkesten beoordeeld.
Lees meer...
 
Kindergemeenteraad verdeelt 2.000 euro
ImageTEYLINGEN, 2 juli 2015 – De Kindergemeenteraad van Teylingen stelde maandagavond geld beschikbaar voor plantjes, een bowlingspel, een tuinkas en nieuwe schoenen en sokken. Vertegenwoordigers van vijf schoolklassen waren voor één avondje kinderraadslid. De kinderraadsleden mochten kiezen uit vier projecten die door verenigingen en organisaties waren ingediend. De kindergemeenteraad besloot na anderhalf uur druk vergaderen om de 2.000 euro te verdelen over alle vier de projecten.
Lees meer...
 
24 Paarden aan de start in warm Warmond
WARMOND, 2 juli 2015 - 24 Paarden verschijnen zaterdag aan de start tijdens de jaarlijkse kortebaandraverij in Warmond. Wanneer de weersverwachtingen uitkomen, gaat het één van de warmste kortebanen ooit worden met een temperatuur tussen de 32 en 36 graden. De organisatie doet er alles aan om het in de hitte voor mens en dier zo aangenaam mogelijk te maken op de Herenweg. De eerste start is om 13.30 uur.

Lees meer...
 
Voorhout Beweegt afgelast i.v.m. hitte

VOORHOUT, 2 juli 2015 – De organisatie van Voorhout Beweegt heeft besloten om het evenement voor zaterdag 4 juli af te lasten. Zij hebben zich daarbij gebaseerd op de weersvoorspellingen van het komende weekend en het advies dat te lezen is in het hitteplan van het RIVM. De organisatie vindt het niet verantwoord om te sporten op een dag met deze hitte.

Lees meer...
 
Pomp bij station is geen oplossing tankstation Lindenlaan
SASSENHEIM, 30 juni 2015 - De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan voor een benzinestation aan de Stationslaan naast de McDonald's goedgekeurd. Teylingen gaat nu met een openbare inschrijving op zoek naar een exploitant die een bemand of onbemand tankstation bij de oprit naar de A44 zal neerzetten. De pomp de Stationslaan lijkt geen oplossing voor het verhuizen van de onbemande benzinepomp midden in een woonwijk aan de Lindenlaan.
Lees meer...
 
Raad wil minder regels noodfonds
TEYLINGEN, 30 juni 2015 - Een meerderheid van CDA, ChristenUnie, Trilokaal en PvdA is tegen de werkwijze rondom het noodfonds. De partijen in de gemeenteraad willen dat het noodfonds ter grootte van 17.750 euro geen inkomens- of leeftijdsgrens heeft. Ook moet een hulpverlener de aanvraag kunnen doen. Het noodfonds is bedoeld voor situaties waarbij andere uitkeringen of fondsen geen oplossing bieden.
Lees meer...
 
Half miljoen voor duurzaamheidsleningen
TEYLINGEN, 30 juni 2015 - Teyligen trekt 500.000 euro extra uit voor duurzaamheidsleningen. Op voorstel van D66 en PvdA wordt een deel van het positieve resultaat uit 2014 ingezet voor leningen waarmee inwoners kunnen investeren in energiebesparing.
Lees meer...
 
Zonnige afsluiting Kaagweek
ImageWARMOND, 28 juni 2015 – De Warmondse droge Kaagweek is al weer voorbij. Donderdag begonnen de feestelijkheden met een ballonnenfeest, Sterrenslag en Q-Music the Party. Hoogtepunten van de vrijdagavond waren het traditionele tobbetjesteken en een spetterend vuurwerk. Helaas moest de beveiliging op zaterdagavond wat harder ingrijpen dan in eerdere jaren en moesten twee feestgangers in kennelijke staat worden afgevoerd. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Zoektocht na melding paraglider te water
ImageWARMOND, 29 juni 2015 – UPDATE Na een melding van een paraglider die in ’t Joppe in Warmond te water zou zijn geraakt, rukten hulpdiensten maandagavond massaal uit . Op de gemeentehaven verzamelden zich verschillende ambulances, brandweerwagens en politiewagens. Met boten en een politiehelikopter werd ’t Joppe afgezocht. Uit voorzorg landde er ook een traumahelikopter op Koudenhoorn. (Foto: Cora Ouwehand)
Lees meer...
 
Hulpdiensten naar Warmond voor reanimatie
ImageWARMOND, 28 juni 2015 - Hulpdiensten trokken zondag aan het begin van de avond massaal naar de Ganzenwei in Warmond voor een reanimatie. Naast meerdere ambulances, politieauto’s en motoren, kwam er ook een traumahelikopter ter plaatse. De helikopter maakte een landing op het sportveldje achter de Ganzewei.
Lees meer...
 
Jubilerende STV tennist 65 uur
ImageSASSENHEIM, 28 juni 2015 - De Sassenheimse Tennis Vereniging (STV) heeft de afgelopen dagen haar 65-jarig bestaan uitbundig gevierd. Van donderdag 25 tot en met zondag 28 juni werd er een recordpoging ondernomen in het kader van het jubileum van de vereniging. De spelers van de STV speelden dag en nacht 65 uur lang tennis. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Gewapende overval juwelier in Sassenheim
ImageSASSENHEIM, 27 juni 2015 (update) - Juwelier Wagenmakers aan de Hortuslaan in Sassenheim is zaterdagochtend om 10.00 uur overvallen door 2 gewapende mannen. Bij de overval is voor zover bekend niemand gewond geraakt. De overvallers reden volgens een getuige na de overval in een grijze Volkswagen Touareg over de Hortuslaan met hoge snelheid naar de Parklaan. Aan de Hoofdstraat achter De Oude Post werd de auto met een Duits kenteken aangetroffen. De overvallers hebben de auto met een jerrycan benzine in brand proberen te steken. Naar de daders wordt nog gezocht. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Nieuwe koers Ún nieuwe voorzitter voor de rekenkamercommissie
ImageTEYLINGEN, 26 juni 2015 – De rekenkamercommissie Teylingen wil geen onderzoek meer uitvoeren zonder inbreng van inwoners. In de nieuwe visie van de rekenkamercommissie staan verbinding, vernieuwing en burgerparticipatie centraal. De nieuwe werkwijze valt samen met de komst van een nieuwe voorzitter.
Lees meer...
 
Zonnig verloop voor textielmarkt
ImageWARMOND, 25 juni 2015 – Na de exotische markt, de boekenmarkt en de papiermarkt was het dit weekend de beurt aan de textielmarkt. De dag begon bewolkt en regenachtig, maar aan het begin van de middag  brak de zon door en werd het nog behoorlijk druk op en rond het pleintje. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Multimate sluit de deuren
SASSENHEIM, 22 juni 2015 - Bouwmarkt Multimate aan de Wasbeekerlaan in Sassenheim sluit de deuren. "Na meer dan 50 jaar Sassenheim en omgeving te hebben voorzien van doe-het-zelf artikelen gaan wij stoppen. Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor de jarenlange klandizie", staat er op de Facebookpagina van de bouwmarkt.
Lees meer...
 
Blackpearl wint kortebaan Sassenheim
ImageSASSENHEIM, 21 juni 2015 - Blackpearl Trans R heeft zaterdag met grote overmacht de kortebaan in Sassenheim gewonnen. De merrie reed met pikeur Manon Pools over de Teijlingerlaan. De winnaar van de afgelopen twee jaar, Andrea Swagerman, eindigde op de vierde plaats. Stichting Harddraverij Sassenheim kan weer tevreden terugkijken op de 14e kortebaan van Sassenheim. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Burgemeester krijgt sleutel ambtswoning
ImageTEYLINGEN, 18 juni 2015 - Burgemeester Carla Breuer van heeft dinsdag van de Teylingse fractievoorzitters de sleutel gekregen van de ambtswoning in Voorhout. De burgemeester verhuist deze zomer van haar vorige standplaats, Werkendam, naar Teylingen.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 177 - 198 van 4888

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

De agenda is leeg.
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs