BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Kerstsfeer rond de pomp in Warmond
ImageWARMOND, 16 december 2013 - Rond het Dorpsplein van Warmond heerste zondag al de kerstsfeer. In verschillende kramen kon men inkopen doen om de die sfeer ook in huis te halen. Natuurlijk waren er kerststukjes, kerststallen en kerstboomversiering. (Foto’s: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Onderzoek dood aangetroffen stel Sassenheim afgesloten
SASSENHEIM, 16 december 2013 - Het Openbaar Ministerie heeft het onderzoek naar de dood van een man en een vrouw in een woning aan de Hooge Wei in Sassenheim, op 5 juni van dit jaar, afgerond. Uit het onderzoek is gebleken dat de 33-jarige man zijn 23-jarige vriendin die zwanger was, heeft doodgeschoten, waarna hij zichzelf met hetzelfde wapen van het leven beroofde.
Lees meer...
 
Lisse, Noordwijk en Teylingen willen uitvoering belastingen samen oppakken
REGIO, 16 december 2013 - De gemeenten Lisse, Noordwijk en Teylingen zien voordeel in een samenwerking op het gebied van belastingen. De praktische uitvoering van het heffen en innen kan voordeliger met behoud van dezelfde service. In januari 2014 nemen de gemeenteraden van Noordwijk en Teylingen een beslissing over de belastingsamenwerking.
Lees meer...
 
Aula Rijnlands kleurt paars
ImageSASSENHEIM, 16 december 2013 - Leerlingen en medewerkers van het Rijnlands Lyceum Sassenheim kwamen op vrijdag 13 december in groten getale paars (of roze) gekleed naar school. Het was die dag Paarse Vrijdag, een initiatief van het landelijke COC Gay-Straight Alliance netwerk.
Lees meer...
 
Betere serviceverlening door digitalisering
ImageTEYLINGEN, 16 december 2013 - De gemeente werkt sinds maart dit jaar met twee iPads om meldingen over de openbare ruimte sneller af te handelen. De iPads worden gebruikt in de twee servicebussen die meldingen afhandelen. Ook de twee servicebussen die ingezet worden voor meldingen op het gebied van riolering, verkeersborden en straatmeubilair beschikken vanaf nu over een iPad. Doordat de meldingen direct bij de medewerkers van de servicebus binnenkomen, kunnen meldingen sneller worden afgehandeld dan in het verleden.  (Foto: Servicebus met vlnr Louis Slingerland, Gerard Dobbe, Ton Kortekaas (gehurkt), John van der Smissen en Aad Heemskerk)
Lees meer...
 
Elsbeth Koek lijsttrekker PvdA Teylingen
ImageTEYLINGEN, 16 december 2013 - Elsbeth Koek is de lijsttrekker van de PvdA Teylingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar. De leden hebben haar tijdens een afdelingsvergadering met unanieme stemmen gekozen. Ze was voorgedragen door het bestuur op basis van een advies van een commissie die de kandidatenlijst heeft voorbereid.
Lees meer...
 
Overvolle kerk tijdens kerstconcert St. Cecilia
ImageVOORHOUT, 16 december 2013 - In de Voorhoutse Bartholomeuskerk werd afgelopen zaterdag een drukbezocht kerstconcert gehouden door de harmonie van muziekvereniging St. Cecilia. Om half acht opende de kerk haar deuren om zich zeer snel te laten vullen door het massaal toegestroomde publiek.
Lees meer...
 
Sfeervol Kerstconcert Crescendo Sassenheim
ImageSASSENHEIM, 16 december 2013 – Afgelopen vrijdag gaf Christelijke Harmonievereniging Crescendo Sassenheim haar jaarlijkse Kerstconcert. De twee jongste jeugdorkesten van de vereniging, het Aspiranten- en het Startersorkest, speelden verschillende sfeervolle kerstliederen in de feestelijk aangeklede Julianakerk in Sassenheim. Er was ook een Koperensemble dat onder andere enkele meezingers speelde.
Lees meer...
 
Vrienden van het Overbosch kanshebbers Duurzaamheidsprijs D66
VOORHOUT, 13 december 2013 – De Stichting Vrienden van het Overbosch behoort tot de laatste drie instanties die kans maken op de Duurzaamheidsprijs van D66 Zuid-Holland. Na een zorgvuldige selectieprocedure is de deskundige jury tot dit oordeel gekomen.
Lees meer...
 
Brassband Warmond stopt ermee
WARMOND, 12 december 2013 - Na 92 jaar komt er een einde aan de muziekvereniging Brassband Warmond. Met pijn in het hart hebben de leden besloten tot opheffing, omdat zij geen mogelijkheid meer zien de vereniging voort te zetten. Ondanks vele ledenwerfacties neemt het ledental al jaren af.
Lees meer...
 
Volle schoenendozen naar Roemenië
ImageSASSENHEIM, 11 december 2013 - Op donderdag 5 december is door medewerkers van Kringloopwinkel Op Dreef een transport geladen voor een tweetal dorpen in Roemenië: Tileagd en Bilghez. Met het transport gaan 74 met speelgoed gevulde schoenendozen mee.
Lees meer...
 
Winnaar Groene Giraf naar SassemBourg
ImageSASSENHEIM, 11 december 2013 - Voor Trias Kinderopvang was het een bijzondere week. Als eerste werden ze uitgeroepen tot de meest duurzame kinderopvangorganisatie van Nederland. Hiervoor kreeg de directie de Groene Giraf uitgereikt, dé prijs voor de meest duurzame aanbieders van kinderopvang. Jaarlijks ontvangen drie ondernemers in de kinderopvang in verschillende categorieën een Groene Giraf omdat zij hun nek uit steken voor een welvarende toekomst voor álle kinderen. Trias won in de categorie grote(re) kinderopvang organisaties. (Foto: De directie van Trias Kinderopvang met de overeenkomst voor SassemBourg en de Groene Giraf)
Lees meer...
 
Galerie ART-inez sluit haar deuren
VOORHOUT, 11 december 2013 – Galerie ART-inez heeft besloten haar deuren eind december te sluiten. Beeldend kunstenaar Inez Köhler zag bijna vijf jaar geleden kans dit leegstand pand van projectontwikkelaar Raadbouw ‘tijdelijk’ om te toveren tot een fraaie expositieruimte waarin door haar aanstekelijk enthousiasme inmiddels vele sociale evenementen en exposities hebben plaatsgevonden.
Lees meer...
 
Illegale dump asbestplaten
ImageSASSENHEIM, 11 december 2013 - Op de voormalige vuilnisbelt in Sassenheim zijn afgelopen weekend illegaal asbestplaten gedumpt. De oude vuilnisstortplaats is vorig jaar volledig op de schop gegaan en helemaal gesaneerd. Maar bij sommige inwoners van de regio is het schijnbaar nog niet helemaal duidelijk dat de vuilstort al jaren geen vuilstortplaats meer is. (Foto Rob Koelewijn)
Lees meer...
 
Kerstcadeautje van de bibliotheek
TEYLINGEN, 11 december 2013 - December. De maand van feesten en tradities, van familie en vrienden. Maar ook een maand van rust om eindelijk weer eens een goed boek te lezen. De Bibliotheek maakt lezen in de kerstvakantie, maar ook in de weken daarna, wel héél aantrekkelijk. Van 9 december tot 25 januari kan iedereen met een passie voor het Nederlandse boek gratis een groot aantal titels binnen handbereik hebben. Lekker thuis, onderuit op de bank, of op vakantie. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is de app VakantieBieb downloaden.
Lees meer...
 
Geweldige opbrengst UNICEF Loop
ImageSASSENHEIM, 9 december 2013 - € 4515,11. Dat is de geweldige opbrengst van de UNICEFLOOP, die op 15 november in park Rusthoff is gehouden en waaraan alle leerlingen van het Bolwerk meededen. Met elkaar hebben zij heel veel rondjes gelopen, waarbij zij enthousiast gestimuleerd werden door hun ouders en opa's en oma's. Zo hebben zij voor dit geweldige resultaat gezorgd.
Lees meer...
 
Warmond herdenkt 200 jr Koninkrijk (video)

WARMOND, 6 december 2013 - Oude tijden herleefden afgelopen zaterdag in Warmond. Het was precies 200 jaar geleden dat de Prins van Oranje op Scheveningen landde. Bekijk de reportage die Guido Strik maakte over de hetdenking in Warmond en het opnieuw hijsen van de vlag op de Oude Toren.
 
Teylingen reikt vrijwilligersprijzen uit
ImageTEYLINGEN, 3 december 2013 - De vrijwilligersprijzen van Teylingen zijn maandagavond uitgereikt aan Johan Heemskerk (Warmondse IJsclub), Mart Wassenaar (o.a. Oranje Vereniging Voorhout) en Thijs Berg (o.a. Theater 't Onderdak). Het vrijwilligerscompliment gaat dit jaar naar vakantie evenementen 'De Spelewey'. Aanstormend talent is Jonna Wortman (jongerencentrum Fascinus in Sassenheim, foto). Foto's Mariska de Graaff
Lees meer...
 
Warmond herdenkt 200 jaar Koninkrijk
ImageWARMOND, 2 december 2013 - UPDATE Oude tijden herleefden zaterdag in Warmond. Het was precies 200 jaar geleden dat de Prins van Oranje op Scheveningen landde. Die gebeurtenis markeerde het eind van de Franse overheersing en het begin van het Koninkrijk der Nederlanden. Dit werd zaterdag groots herdacht in Scheveningen en Den Haag. Maar in Warmond kent de herdenking een eigen verhaal . (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Sportnieuws (update 4 december)
- Bassets terug bij af
- Teylingen ook tegen Schipluiden hard onderuit
- Handbaldames Foreholte winnen voor 4e keer op rij
- TOP/Justlease.nl nog steeds ongeslagen aan kop
- Lisa van der Geest wint (en meer WIJC-succes)
- Foreholte verliest verdiend
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 177 - 198 van 4298

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2013 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs