BERICHT VAN DE WEEK

BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Flat in Sassenheim ontruimd na gaslek
SASSENHEIM, 29 september 2014 – UPDATE Een flat aan de Frankenhorst in Sassenheim is maandagochtend ontruimd nadat er bij boorwerkzaamheden een gaslek was ontstaan. Dit gebeurde nadat in de kruipruimte een gasleiding was aangezien voor een riool. De aanwezige bewoners van meer dan 20 appartementen moesten hun woning verlaten omdat er ontploffingsgevaar bestond.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Dikke bandenrace Warmond groot succes
ImageWARMOND, 29 SEPTEMBER 2014 - De jaarlijkse ‘Dikke Bandenrace’ in Warmond zorgde afgelopen zaterdag weer voor veel spektakel en mooie overwinningen. Speaker en initiator van het evenement Theo Vergeer opende de wedstrijd door in de speakerauto eerst twee rondjes over het parcours te rijden met de deelnemende jeugd achter hem aan. Zo konden ze mooi het parcours verkennen en tevens het publiek enthousiast maken voor deze wedstrijd. (Foto: Vader en zoon Pascal en Yves Vergeer die  samen een mooie strijd uitvochten ( @pfreporter)
Lees meer...
 
Burendag(en) in Teylingen
TEYLINGEN, 26 september 2014 – Op verschillende plekken in Teylingen vinden dit weekeinde activiteiten plaats voor Burendag. Bewoners van Teylingen zijn ook dit jaar weer aangemoedigd om mee te doen aan deze dag. Het Oranjefonds en Gemeente Teylingen stelden geld en andere ondersteuning beschikbaar voor de initiatiefnemers. Het Oranje Fonds steunde activiteiten met maximaal € 500,-. Welzijn Teylingen en de woningcorporaties Stek, Vooruitgang en Warmunda stelden nog eens € 500,- extra per activiteit ter beschikking. Met Burendag willen het Oranjefonds en Douwe Egberts mensen dichter bij elkaar brengen.
Lees meer...
 
Turfrace met Friese Skűtsjes
ImageWARMOND, 25 september 2014 - De 30e Turfrace tussen Warmond en Vinkeveen en weer terug gaat vrijdag weer van start. Het is een race met klassieke bedrijfsvaartuigen die vroeger zeilend, bomend en trekkend vracht vervoerden over de Hollandse vaarten, sloten en plassen. Het is een zeilspektakel met antieke Westlanders, Kagenaars en dit jaar ook twee Skûtsjes. Start, finish en prijsuitreiking vinden plaats in het Warmondse park Groot Leerust.
Lees meer...
 
Leo van der Zon nieuwe voorzitter BO

ImageREGIO, 24 september 2014 - Leo van der Zon, die onlangs stopte als wethouder in Teylingen,  wordt de nieuwe voorzitter van Bo, de omroep van de Bollenstreek. Hij volgt Rob de Jong op die statutair na zes jaar aftreedt. De omroep is verheugd over Van der Zon als voorzitter. "Voorhouter Van der Zon heeft veel bestuurlijke ervaring en is een echte Bollenstreker. Voor de omroep is het ook belangrijk dat hij bekend is met vrijwilligersorganisaties en het besturen daarvan."

Lees meer...
 
Samen een huis bouwen in Hooghkamer
ImageVOORHOUT, 24 september 2014 - In de nieuwe wijk Hooghkamer in Voorhout kunnen kopers samen met toekomstige buren een huis bouwen, het zogenaamde Collectief Particulier Opdrachtgeverschap(CPO). Op woensdag 24 september van 19.30 tot 21.00 uur organiseert de gemeente een informatiebijeenkomst over Collectief Particulier Opdrachtgeverschap in Hooghkamer. De informatiebijeenkomst vindt plaats in het bestuurscentrum, Raadhuisplein 1 in Voorhout.
Lees meer...
 
Apotheek Voorhout en Huisartsenpraktijk De Zeven Linden verhuizen
VOORHOUT, 24 september 2014 - Apotheek Voorhout (Herenstraat 128) en Huisartsenpraktijk De Zeven Linden (Prof. Aalberselaan 2) verhuizen In het weekend van zaterdag 4 en zondag 5 oktober naar het nieuwe Gezondheidscentrum Linnaeus. Het adres van dit nieuwe gezondheidscentrum is Kerkweg 2. Vanaf maandag 6 oktober kunnen patiënten van de apotheek en de huisartsenpraktijk terecht op dit nieuwe adres.
Lees meer...
 
Vrachtwagentrekken (video)

SASSENHEIM, 23 september 2014 - Afgelopen zaterdag werd voor het eerst een wedstrijd vrachtwagentrekken gehouden tijdens de najaarsfeesten. Bekijk de video van Piet Molenaar - TGP Media Producties.
Lees meer...
 
Vrachtwagentrekken en vuurwerk op laatste dag najaarsfeesten
ImageSASSENHEIM, 21 september 2014 - De Oranjevereniging organiseerde zaterdag voor het eerst het vrachtwagentrekken. Het nieuwe onderdeel trok gelijk al veel belangstelling op de Sportdreef. Zeven mannenteams en drie vrouwenteams van elk twee personen trokken de vrachtwagen 20 meter van start naar finish. Foto′s Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Recordaantal deelnemers tobbetje steken
ImageSASSENHEIM, 21 september 2014 - Tobbetje steken is al jaren een hoogtepunt van de najaarsfeesten met de meeste deelnemers. Afgelopen vrijdagmiddag werd een nieuw record gezet met 65 deelnemers. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Najaarsfeesten Sassenheim van start
ImageSASSENHEIM, 21 september 2014 - De najaarsfeesten in Sassenheim begonnen de afgelopen week met de lampionnenoptocht op woensdagavond en een optreden van de Allstars coverband op donderdagavond. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Voordeuren appartementencomplex “Thuishaven” onvoldoende brandwerend
SASSENHEIM 18 oktober 2014 - De brandwerendheid van de voordeuren in een appartementencomplex aan de Vaartkade in Sassenheim voldoet niet aan de norm. Dat blijkt uit een onafhankelijk onderzoek dat de gemeente Teylingen heeft laten uitvoeren. Het onderzoek volgde op een jarenlange discussie met een bewoner van het complex.
Lees meer...
 
Ongeval tennisbaan door hartritmestoornis
VOORHOUT, 18 september 2014 - Het ongeval op de tennisbaan in Voorhout , waarbij woensdagochtend een man gewond raakte, is waarschijnlijk het gevolg van een hartritmestoornis. De 65-jarige bestuurder van de trekker om de tennisbanen te vegen bleef hierdoor heel even aan het net bleef haken. Hij reed daarna nog even door om vervolgens bewusteloos achterover van de trekker te vallen.
Lees meer...
 
Kermis Sassenheim geopend
ImageSASSENHEIM, 17 september 2014 - Vanmiddag is de kermis in Sassenheim geopend met het uitdelen van kortingskaartjes aan de kinderen door Rob Koek, voorzitter van de Oranjevereniging Sassenheim. De kermis is tot zaterdag in Sassenheim. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Man gewond bij ongeval op tennisbaan
VOORHOUT, 17 september - Bij een ongeval op het tennispark aan de Sportlaan in Voorhout is woensdagochtend een man ernstig gewond geraakt. Tijdens het vegen van de tennisbaan was de man met de veegmachine vast komen te zitten in het net. Hierdoor is hij van de machine gevallen en enkele meters meegesleurd.
Lees meer...
 
Zonnige Parkdienst start najaarsfeesten
ImageSASSENHEIM, 16 september 2014 - 1200 stoelen stonden zondagochtend in het Sassenheimse park Rusthoff klaar om de bezoekers van de jaarlijkse Parkdienst een zitplaats te bieden. Vanaf 9.00 uur stroomden de mensen het park in om de 11e Parkdienst mee te maken. De voorgangers P. Owel en H.R.Betting hadden gekozen voor het thema: “met vallen en opstaan”.
Lees meer...
 
Najaarsfeesten Voorhout afgesloten
ImageVOORHOUT, 14 september 2014. Zaterdag werden onder andere met het tandemrijden de najaarsfeesten van Voorhout afgesloten. Komende week viert Sassenheim de najaarsfeesten. Bekijk alle foto´s vanuit Voorhout. Foto Guido Strik.
 
Schippertjesdagen druk bezocht
ImageWARMOND, 14 september 2014 - De Warmondse Schippertjesdagen trokken de afgelopen dagen weer veel publiek. De bezoekers bekeken de sleepboten, bakdekkers en vele andere traditionele schepen die lagen afgemeerd rond de gemeentehaven. Op het haventerrein zelf was ook van alles te doen. Veel mensen combineerden een bezoek aan de Schippertjesdagen met een bezoek aan de monumenten in Warmond, die in het kader van de Open Monumentendagen de deuren geopend hadden. Zo kon er ook een rondvaart langs verschillende monumenten worden gemaakt. (Foto’s en video: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Regiotaxi wordt 52% duurder
TEYLINGEN, 14 september 2014 - De tarieven van dee Regiotaxi gaan volgend jaar met 52% omhoog voor 65-plussers. Gebruikers onder de 65 betalen 40% meer. De verhoging van de tarieven is volgens wethouder Van Kempen nodig omdat de kosten voor dit vervoer de pan uit zouden rijzen.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 177 - 198 van 4637

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs