BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Voorhouter verdacht van woningoverval
VOORHOUT, 24 april 2015 - Een 29-jarige man uit Voorhout is aangehouden in verband met een woningoverval. Naast de Voorhouter zijn een 19-jarige vrouw uit Delft, drie mannen van 22, 25 en 33 jaar uit Leiden en een 25-jarige Delftenaar op 24 april op diverse plaatsen rond Rotterdam aangehouden. De zes zouden allen betrokken zijn geweest bij een woningoverval die kort daarvoor in de Graaf Balderikstraat in Rotterdam plaatsvond.
Lees meer...
 

Veel belangstelling voor Bloemencorso flowers & fashion
ImageSASSENHEIM, 23 april 2016 - Het bloemencorso met als thema flowers & fashion trok dit jaar weer veel belangstelling. De bezoekers zagen 16 praalwagens voorbijrijden afgewisseld door muziekkorpsen en met bloemen versierde auto's. De Teylingse praalwagen (foto) heeft als thema Fashion anno Jacoba van Beieren. Op een achtergrond van een kasteel, een ophaalbrug en oude huisjes werden een aantal in bloemen gehulde jurken uit de vijftiende eeuw getoond. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Kindercorso rijdt door Sassenheim
ImageSASSENHEIM, 23 april 2016 - Zaterdagochtend om 11.00 uur deden weel vele kinderen mee aan het kindercorso. Fietsen, kinderwagens, skelters en bolderkarren versierd met bloemen. De kindern reden een rondje door het dorp achter jeugdband Adest Musical aan. De eerste toeristen hadden zich al verzameld in Sassnheim om de optocht mee te maken. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Een gekkenhuis in ít ziekenhuis
ImageSASSENHEIM, 21 april 2016 - "Ik heb nog nooit zo veel gelachen tijdens een toneelstuk", zegt een bezoeker na afloop van de uitvoering van Een gekkenhuis in ’t ziekenhuis door Sassenheimse toneelvereniging Pankras. Het stuk, geschreven door Wilma Renes-Leertouwer en onder regie van Erwin Prins, wordt nog gespeeld op zaterdag 23 april om 20:00 en zondag 24 april om 14:00. Foto's Edwin van der Wijngaard
Lees meer...
 
Raadsleden steken handen uit de mouwen in MariŽnhaven
ImageTEYLINGEN, 19 april 2016 - Een aantal raadsleden van de gemeente Teylingendeden afgelopen zaterdag een vrijwilligersklus gedaan in Mariënhaven in Warmond. Mariënhaven is een huis voor mensen met dementie. De raadsleden hebben de diverse terrassen en het tuinmeubilair grondig schoongemaakt. Zo kunnen de bewoners de komende zomer weer genieten van het terras.
Lees meer...
 
Theaterprogramma Het Trefpunt gepresenteerd
ImageWARMOND, 19 april 2016 - Het bestuur van Theater Het Trefpunt in Warmond presenteerde zondag feestelijk het nieuwe programma voor het theaterseizoen 2016/2017. Na afloop van het concert  Tea with Rachmaninov door Anto Bayram Karamenderes en Gregor Dešman  kreeg wethouder Arno van Kempen als eerste de programmabrochure uitgereikt. (Foto’s: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
TOP Nederlands kampioen zaalkorfbal
ImageSASSENHEIM, 18 april 2016 - De Sassenheimse korfballers van TOP hebben zaterdagavond voor de derde keer de nationale zaaltitel in de wacht gesleept. In de finale in de Amsterdamse Ziggo Dome werd PKC na een spannende strijd met 24-22 verslagen. Als er afgelopen zaterdag een cliché nog eens bevestigd werd, dan wel dat finales wedstrijden op zich zijn waarin alles mogelijk is. TOP was bepaald niet de favoriet en dat ze die rol in de eerste helft op zo’n manier moesten spelen was pijnlijk. Het begin met die rake schoten van Rianne Echten en Barbara Brouwer (na afloop wordt zij gekozen tot speelster van de wedstrijd) zag er nog zo veelbelovend uit. Maar vijf minuten daarna stond TOP plotseling met 7-2 achter. (Foto: René van Dam)
Lees meer...
 
Eis van 5 jaar cel voor brandstichting woning Sassenheim op nieuwjaarsdag
ImageSASSENHEIM, 15 april 2016 - De officier van justitie eiste op donderdag 14 april vijf jaar gevangenisstraf tegen een 64-jarige man uit Den Helder omdat hij brand zou hebben gesticht in een woning in Sassenheim. De officier van justitie noemde ter zitting dat zij de brandstichting ziet als een aanslag op het leven van de bewoonster.
Lees meer...
 
32-jarige Sassenheimer om het leven gekomen in haven IJmuiden
SASSENHEIM, 12 april 2016 - Een 32-jarige kraandrijver uit Sassenheim is maandag in IJmuiden om het leven gekomen. Het slachtoffer was aan het werk bij het Turkse schip Besiktas Kazakhstan.
Lees meer...
 
Inbreker Teylingerlaan aangehouden
VOORHOUT, 8 april 2016 - De politie heeft vrijdag om 01.10 uur na een melding een 30-jarige man uit Polen aangehouden op verdenking van inbraak in een bedrijf aan de Teylingerlaan. Even na 24.00 uur werd de melding van de inbraak gedaan. De getuige zag een fietser het terrein van het bedrijf oprijden richting de achterzijde.
Lees meer...
 
Meerderheid kiezers Teylingen tegen associatieverdrag met OekraÔne
TEYLINGEN, 6 april 2016 - In Teylingen is een meederheid van 60,7% van de kiezers tegen het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne. De voorstanders waren met 38,7% in de minderheid. De opkomst was met 39,6 procent boven de opkomstdrempel van 30 procent.
 
Huurovereenkomst voor Natuur Ontdekkingscentrum Koudenhoorn
ImageWARMOND, 6 april 2016 - De Stichting Natuurvrienden Koudenhoorn en de gemeente Teylingen hebben afgelopen donderdag een huurovereenkomst gesloten. De Stichting verzorgt een nieuw educatiecentrum in een ruimte van de gemeente in het Paviljoen op op het Warmondse recreatie-eiland Koudenhoorn. De Stichting Natuurvrienden Koudenhoorn heeft dit educatiecentrum de naam Natuur Ontdekkingscentrum Koudenhoorn gegeven (NOCK).
Lees meer...
 
Jubilarissen bij lustrum brandweer Voorhout
ImageVOORHOUT, 3 april 2016 - Op 1 april is de korpsavond van de brandweer Voorhout gehouden in een lustrumjaar. Het korps bestaat dit jaar 150 jaar. Ook dit jaar waren er in het korps weer leden die jubileerden of die afscheid namen van het korps. Foto's Mariska de Graaff.  
Lees meer...
 
Schoutenbuurt start jubileumviering
ImageVOORHOUT, 30 maart 2016 - De bewonersvereniging van de Schoutenbuurt, de wijk bij het bestuurscentrum van de gemeente Teylingen in Voorhout, heeft paasszaterdag de aftrap gegeven voor de activiteiten in dit jubileumjaar. De wijk bestaat in 2016 20 jaar.
Lees meer...
 
Teylingen sluit 2015 af met positief saldo
TEYLINGEN, 30 maart 2016 - Teylingen sluit het jaar 2015 af met een positief saldo van 574.000 euro. Een deel van de budgetten worden overgeheveld naar 2016 (189.000 euro) zodat Teylingen 385.000 euro in de spaarpot kan stoppen. De gemeente hield ook 1,7 miljoen over van het rijksbudget voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).
Lees meer...
 
Warmunda en Stek willen fuseren
WARMOND, 25 maart 2016 - Woningstichting Warmunda uit Warmond en wooncorporatie Stek uit Lisse, Hillegom en Teylingen gaan mogelijk fuseren. De beide corporaties hebben op donderdag 24 maart een intentieverklaring ondertekend. In januari mislukte nog de fusie tussen Warmunda en MeerWonen uit Roelofarendsveen en Oegstgeest. De gemeente Teylingen wilde dat Warmunda met een verhuurder binnen de eigen regio samenwerkt.
Lees meer...
 
Eind 2016 duidelijkheid over fiets- en wandelroute rond de Kaag
ImageTEYLINGEN, 24 maart 2016 - Wethouder Kees van Velzen zal voor het einde van dit jaar uitzoeken of een fiets- en wandelroute rondom de Kaag realistisch is. Een meerderheid van de raad staat achter het plan om de recreatieve aantrekkelijkheid van Teylingen te verbeteren door de Kagerplassen te voet of met de fiets beter toegankelijk te maken.
Lees meer...
 
Teylingen krijgt vuurwerkvrije zones
ImageTEYLINGEN, 24 maart 2016 - Een meerderheid van de gemeenteraad van Teylingen wil vuurwerkvrije zones in kunnen stellen rond zorgcentra, seniorencomplexen en locaties waar dieren worden opgevangen. Een gebied waar geen vuurwerk mag worden afgestoken wordt pas ingesteld als er consensus is tussen de direct betrokkenen op de locatie.
Lees meer...
 
Heren The Bassets winnen sportprijs
ImageTEYLINGEN, 22 maart 2016 - Het Heren 1 team van Rugbyclub The Bassets heeft vanavond de Teylingen sportprijs gewonnen. De LJ Sport Talentenprijs is gewonnen door Stan van Bladeren, keeper A junioren FC Ajax. Verder werd Allard Lindhout verrast met een speciale juryprijs voor zijn prestaties als scheidsrechter betaald voetbal. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Sassembourg houdt zwanger- en kindbeurs

SASSENHEIM, 21 maart 2016 - Zaterdag 19 maart gingen voor het eerst op de locatie Sassembourg, de deuren open voor de zwanger- en kindbeurs. Van 9.30 tot 12.30 uur wisten velen de weg te vinden naar de diverse stands die in de hal van Sassembourg stonden opgesteld. Video PR/Piet Molenaar
Lees meer...
 
Irma Ooijevaar derde bij dichtwedstrijd
SASSENHEIM, 21 maart 2016 - Irma Ooijevaar uit Sassenheim heeft de derde prijs behaald in de Willem Wilmink Dichtwedstrijd. De eerste prijs werd gewonnen door Roos van Sen uit Haarlem. Bijzondere bijkomstigheid is dat beide dichters bij de gemeente Teylingen werken.
Lees meer...
 
Rondje kunst in Voorhout
ImageVOORHOUT, 17 maart 2016 - Afgelopen zondag organiseerde Rotary Club Voorhout samen met enthousiaste Voorhouters, culturele organisaties en verenigingen de tweede editie van Kunst(t)huis Voorhout. Het doel van dit evenement was om ook dit jaar weer kunst en cultuur in Voorhout op een laagdrempelige en aantrekkelijke manier dichterbij de inwoners te brengen. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 199 - 220 van 5142

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs