BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Veel bezoekers Nacht van Sassenheim
ImageSASSENHEIM, 28 augustus 2016 - Afgelopen vrijdag werd de Nacht van Sassenheim georganiseerd in het centrum van Sassenheim. De TOV, winkeliers en andere deelnemers kunnen terugkijken op een drukbezocht evenement. Bezoekers konden kun aankopen doen bij de winkels en marktkramen en kijken naar onder andere Pam Macbeth, Just dance, de Feesttoeters, de Pretnoten en aan het einde van de avond op de Oude Haven DJs4U en coverband What-Els.  Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 

Eis 10 maanden na achtervolging A44
ImageSASSENHEIM, 24 augustus 2016 - Een 22-jarige man uit Vleuten hoorde woensdag 24 augustus tien maanden cel tegen zich eisen voor de Haagse rechtbank. Zijn 20-jarige mede-verdachte uit Wijk bij Duurstede zeven maanden cel. Volgens de officier van justitie hebben zij in december vorig jaar een woninginbraak gepleegd in Wassenaar. Daarop volgde een achtervolging over de A44 die eindigde in een aanrijding ter hoogte van Sassenheim.
Lees meer...
 
Tweede Oldtimer festival trekt vele bezoekers
ImageSASSENHEIM, 21 augustus 2016 - Het tweede Oldtimer festival in park Rusthoff is zondag goed bezocht. 's Middags konden bezoekers de vele oldtimers in het park bezichtigen. Vanaf het Voorhavenkwartier vertrok om 13:00 uur de Oldtimer rondrit die om 14:30 over de Hoofdstraat Sassenheim weer binnenreed. Hierna konden de klassiekers geparkeerd op de Hoofdstraat nog eens goed bekeken worden. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Kringloopwinkel "Opnieuw" geopend
ImageVOORHOUT, 20 augustus 2016 - Zaterdag is de kringloopwinkel "Opnieuw" aan de Herenstraat 136 in Voorhout geopend. Wethouder Kees van Velzen opende de winkel. De winkel was hiervoor gevestigd in de Spelewey aan het Breughelhof. De opbrengst van de kringloopwinkel gaat naar de jeugdclubs, de voedselbank en andere goede doelen.
Lees meer...
 
Kindervakantieweken weer voorbij
ImageTEYLINGEN, 19 augustus 2016 - De Teylingense kinderen konden zich de afgelopen tijd weer vermaken tijdens de diverse vakantieweken die er in de gemeente werden georganiseerd. In Sassenheim verrees er eerder deze maand op het ijsbaanterrein weer een heuse kinderstad. In Voorhout bouwden de kinderen deze week hun eigen Huttendorp en in Warmond komt vandaag een einde aan de Kindervakantieweek. (Foto’s: Mariska de Graaf, Bart Kool en PR)
Lees meer...
 
Biermarkt haalt geld op voor MoldaviŽ
ImageSASSENHEIM, 15 augustus 2016 - De Sassenheimse Biermarkt is dit jaar op 28 augustus. Zoals ieder jaar worden ingeleverde glazen en muntjes ingezameld voor een goed doel. Het goede doel is dit jaar Marafi; een protestantse jongerengroep. De jongeren gaan in augustus 2017 een vrijwilligersreis maken naar Moldavië in samenwerking met de organisatie Livingstone.
Lees meer...
 
Gezellige muziekmiddag op het pleintje
ImageWARMOND, 15 augustus 2016 - Afgelopen zondagmiddag mocht Rose Marie Keijzer het spits afbijten voor een reeks live muziekmiddagen op het Pleintje bij de Pomp in Warmond. Een onverwachte gast, die de geplande musicus Aldert Prast, die op het laatste moment moest afzeggen, waardig kon vervangen. Ze trakteerde het publiek tussen vier en halfzes op een aaneenschakeling van bekende en minder bekende jazz, latin en shanty nummers.
Lees meer...
 
Zonnepanelen voor Stek-huurders
REGIO, 15 augustus 2016 - Dit jaar kunnen 235 huurders van woningcorporatie Stek in aanmerking komen voor zonnepanelen op hun dak. Van de 300 aangeschreven bewoners in Voorhout, Lissen en Hillegom hebben al 130 geïnteresseerden zich gemeld bij Stek. Deze week stuurt Stek nog eens 250 bewoners een aanbieding voor de zonnepanelen. In september worden de eerste zonnepanelen geplaatst.
Lees meer...
 
Verhuur nieuwbouw Norremeerstraat van start
ImageWARMOND, 10 augustus 2016 - De huurwoningen aan de Norremeer- en Kaagstraat in Warmond maken binnenkort plaats voor nieuwbouw. De Norremeerstraat is als eerste aan de beurt. De huidige woningen worden gesloopt en in het najaar start de nieuwbouw van 24 woningen: twintig eengezinswoningen en vier seniorenwoningen met badkamer en slaapkamer op de begane grond.
Lees meer...
 
Bart en Paulien nemen afscheid van hun fietsenwinkel
ImageVOORHOUT, 5 augustus 2016 - Bart en Paulien Hekker stoppen na 55 jaar met hun fietsenwinkel aan de Herenstraat in Voorhout. Peter Rijnsburger zal de zaak na 17 augustus voortzetten. Maar de naam Hekker Tweewielers blijft op de gevel staan. (Foto's: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Dakbrand op De Spelewey in Voorhout
ImageVOORHOUT, 28 juni 2016 - Op het dak van De Spelewey aan de Breughelhof in Voorhout is donderdag tijdenswerkzaamheden een brandje op het dak ontstaan. Werknemers hebben de brand geblust met een brandblusser waarna de toegesnelde brandweer het dak van het gebouw van het jeugd- en jongerenwerk in Voorhout heeft gecontroleerd. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Daan & Sinne lopen vierdaagse voor Upendo
ImageTEYLINGEN, 20 juli 2016 - De Nijmeegse Vierdaagse trekt ook tijdens deze 100ste editie weer heel wat lopers uit Teylingen. De jongste deelnemers uit deze gemeente zijn misschien wel de vrienden Daan en Sinne uit Voorhout.  De jongens van 11 hebben de afgelopen maanden flink getraind en lopen nu in de hitte vier dagen lang 30 kilometer.
Lees meer...
 
Gastenhuis voor dementerenden en nieuwbouwwijkje na verkoop Liduina
ImageWARMOND, 18 juli 2016 - Zorgorganisatie Activite heeft het verzorgingshuis Liduina in Warmond verkocht aan vastgoedinvesteerder Amvest. Het historische gedeelte van het pand uit 1929/1930 wordt verbouwd tot een huis voor dementiezorg. De later aangebouwde delen van Liduina worden gesloopt. Op deze plek, en het al braakliggende terrein waar eerder de aanleunwoningen stonden, bouwt Projectontwikkelaar Vorm uit Papendrecht 28 woningen.
Lees meer...
 
Auto tegen boom op Schoutenlaan
ImageVOORHOUT, 13 juli 2016 - Op de Schoutenlaan ter hoogte van het gemeentekantooor is woensdag een auto tegen een boom tot stilstand gekomen. De twee inzittenden kwamen met de schrik vrij. De bestuurder heeft waarschijnlijk een verhoging in het midden van de weg geraakt waarna de auto de boom raakte. De weg is onlangs nog aangepast om het veiliger te maken. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Warmond heeft weer een terras aan de Leede

ImageWARMOND, 11 juli 2016 – Deze zomer is het dan eindelijk zover. Vijftien jaar nadat Boerderij Restaurant Meerrust haar deuren sloot is het weer mogelijk om te genieten van kopje koffie, thee of een, vooralsnog alcoholvrij, drankje met uitzicht op de Warmonder Leede. Er is nu een terras bij de theekoepel in Park Groot Leerust. (Foto's: Henk Keijzer)

Lees meer...
 
Start bouw 40 eengezinswoningen Sonate
ImageVOORHOUT, 7 juli 2016 - Kleurrijke ballonnen vulden woensdag de lucht boven project Hooghkamer in Voorhout. Onder toeziend oog van zo een honderd betrokkenen gaven de heer Rimmelzwaan (toekomstige bewoner) en wethouder Bas Brekelmans het feestelijke startsein voor de bouw van 40 eengezinswoningen Sonate. (Foto’s: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Einde afvalvervoer VAB per spoor
VOORHOUT, 4 juli 2016 -  Sinds afgelopen vrijdag wordt er geen afval per spoor meer vervoerd vanaf het overslagterrein van het VAB aan de 's-Gravendamseweg in Voorhout. Doordat er geen goederenwagons meer hoeven te rangeren op de overgang, worden de wachttijden bij de spoorwegovergang op de 's-Gravendamseweg in de spits aanzienlijk korter.
Lees meer...
 
Barbert maakt kwartet vol in Warmond
ImageWARMOND, 3 juli 2016 - Barbert en John de Leeuw hebben zaterdag hun favorietenrol helemaal waargemaakt in Warmond. Op de Herenweg wonnen zij voor eigenaar Stal de Groningers hun vierde kortebaan op rij. Co Swagerman en Frans van der Blonk eindigden als tweede voor Casanova (John Dekker) en de moegestreden titelverdediger Tamburini met Jan Thijs de Jong. (Foto's: Henk Keijzer en PR)
Lees meer...
 
Teylingen gaat woningen kopen voor huisvesting statushouders
TEYLINGEN, 1 juli 2016 - De gemeente Teylingen gaat koowoningen kopen om statushouders te huisvesten. De gemeenteraad stemde donderdagavond unaniem in met dit voorstel van wethouder Brekelmans. Dit plan komt in de plaats van de geclusterde huisvesting van statushouders op de locaties Langeveld in Sassenheim en de Engelselaan in Voorhout. De raadsleden hadden eerder aangegeven bezwaren te hebben tegen deze manier van huisvesten.
Lees meer...
 
Inschrijven voor Kindervakantieweek
WARMOND, 29 juni 2016 - De tijd vliegt: van 15 tot en met 19 augustus is alweer de 30ste editie van de Kindervakantieweek op Koudenhoorn, oftewel Warmi. Het thema  is dit keer 'Back to the Future', vrij naar de Amerikaanse komische sciencefictionfilms uit de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw. Inschrijven kan op de nieuwe website www.warmi.nl.
Lees meer...
 
Spreekuur sociaal team in Warmond
WARMOND, 29 juni 2016 - Vanaf donderdag 7 juli kunnen inwoners van Warmond ook via het spreekuur terecht bij het sociaal team. Het sociaal team was al bereikbaar via mail, telefoon en facebook.  Vanaf nu kan men eens in de twee weken in de oneven weken op donderdagen terecht van 09:00 tot 11:00 uur in Warmond. Het spreekuur vindt plaats op de locatie van het sociaal team, Waagdam 2A achter de huisartspraktijk in Warmond. De dienstverlening is gratis en men hoeft van te voren geen afspraak te maken.
Lees meer...
 
Nieuwe theaterschool speelt musical Oliver
ImageVOORHOUT, 27 juni 2016 - De in februari opgerichte Theaterschool Teylingen speelde op 25 en 26 juni voor 3 uitverkochte zalen Oliver, de musical. De jeugdige zakkenrollerbende, die gespeeld werd door negen jongens tussen de 8 en 12 jaar was een feest om naar te kijken. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Resultaten 221 - 242 van 5228

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs