BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Hockeyers Voorhout pakken derde prijs
ImageVOORHOUT, 30 september 2008 - De trimhockeyers van Voorhout hebben afgelopen zaterdagavond op het derde trimcentennial toernooi van het Wassenaarse HGC werd de derde prijs veroverd. Drie keer winst (tegen Cartouche 2 en 3 plus HDM) en twee nederlagen waren toereikend om een van de hoofdprijzen op dit sterk bezette toernooi te winnen.
Lees meer...
 

Vrouw mishandeld bij Klinckenbergerplas
SASSENHEIM, 30 september 2008 - Een 44-jarige vrouw uit Voorhout is vorige week dinsdag  bij de Klinckenbergerplas mishandeld met een hondenstok. De politie heeft dat vandaag naar buiten gebracht in de hoop getuigen van de mishandeling te vinden.
Lees meer...
 
Excursie op het strand
ImageREGIO, 29 september 2008 - De jeugd van de vereniging voor Natuur- en Vogelbescherming Noordwijk hield afgelopen zaterdag een strandexcursie. Er waren 24 deelnemers, ook uit Teylingen.
Lees meer...
 
Milieustraten dicht, nieuwe containers maar afvalheffing niet omlaag
TEYLINGEN, 29 september 2008 - De milieustraat in Warmond sluit aan het einde van het jaar. Voor de sluiting van het verzamelpunt voor grof vuil in Sassenheim worden plannen gemaakt. Teylingen krijgt nieuwe afvalcontainers. Maar in het afvalstoffenplan van wethouder Van der Zon stijgen de kosten, terwijl het plan juist een voorbeeld zou moeten zijn van besparingen die uit de fusie gehaald worden. De gemeenteraad had daarom afgelopen donderdag heel wat op te merken over de plannen.
Lees meer...
 
Teylingen verslaat mede-koploper Kickers 69
SASSENHEIM, 29 september 2008 - Het gepromoveerde Kickers 69 stond na drie wedstrijden met zeven punten verrassend bovenaan in de 3e klasse A (West2) van de voetbalcompetitie, samen met Teylingen en Voorschoten. Na de eenvoudige ruime overwinning op Alkmania was het de vraag hoe de Rood Zwarten uit Sassenheim in deze belangrijke uitwedstrijd voor de dag zouden komen.
Lees meer...
 
Hard werkend Foreholte verdient punt
VOORHOUT, 29 september 2008 - Blauw Zwart was de voetbalcompetitie goed gestart en het Voorhoutse Foreholte een stuk minder, maar daar was zondag in de eerste helft niets van te merken. Het veldspel van Foreholte zag er verzorgd uit maar de eerste kans was voor Blauw Zwart. In de 10e minuut ging een vrije trap van Blauw Zwart vanaf rechts aan iedereen voorbij in het doelgebied.
Lees meer...
 
Bewoner zit uur bekneld in keukenraam
ImageSASSENHEIM, 28 september 2008 - Zondagmiddag rond 15:00 uur heeft een bewoner aan de Concordiastraat in Sassenheim meer dan een uur vastgezeten in een keukenraampje van zijn woning. De bewoners stonden bij thuiskomst voor een dichte deur en de huisdeursleutels lagen nog binnen. Via een bovenraampje aan de achterzijde van de woning probeerde de eigenaar binnen te komen. Omdat een deel van het openingmechanisme van het raam in de buik van de man was gestoken, werd hulp van de brandweer en een traumahelicopter gevraagd.
Lees meer...
 
Govert Buijze (CDA) verlaat gemeenteraad
ImageTEYLINGEN, 28 september 2008 - Het CDA-raadslid Govert Buijze heeft donderdag afscheid genomen van de gemeenteraad. Hij wordt opgevolgd door Piet van der Salm. Buijze werd op de raadsvergadering geprezen vanwege zijn initiatief om van Teylingen een milieuvriendelijke Millenniumgemeente te maken.
Lees meer...
 
Eerste blik op het gemeentewapen
ImageTEYLINGEN, 28 september 2008 - Het nieuwe gemeentewapen van Teylingen staat klaar om gepresenteerd te worden. Het was donderdag al te zien op een vaas (foto) die het vertrekkende raadslid Govert Buijze ontving.
Lees meer...
 
Ter Leede blijft winnen

SASSENHEIM, 28 september 2008 - In een knotsgekke wedstrijd, waarin werkelijk van alles gebeurde, heeft de Saseenheimse voetbalclub Ter Leede zaterdag de goede lijn van vorige week doorgezet. Een van de kampioenskandidaten, ASWH, werd met een 5-2 nederlaag naar huis gestuurd.

Lees meer...
 
Kookles in het teken van 'smaak'
ImageVOORHOUT, 26 september 2008 - De eerste kookles van de Kinderkookclub In Den Voorhoutsche Pot bestond donderdag uit proeverijen voor de kookleskinderen. Dit vond plaats in het kader van de Nederlandse Week van de Smaak.
Lees meer...
 
'Gelikte begroting' door hogere uitkering
ImageTEYLINGEN, 26 september 2008 - Teylingen ontvangt volgend jaar 3 miljoen euro extra uit het gemeentefonds van de rijksoverheid. Wethouder financien Leo van der Zon kan mede hierdoor een begroting presenteren met voor 2009 een positief saldo van 205.000 euro. Het rioolrecht gaat wel met 7,5% omhoog. De lokale lasten stijgen totaal met 21 tot 26 euro per huishouden. Foto: Leo van der Zon met begroting, ijskar en bijpassende stropdas.
Lees meer...
 
Auto's botsen op Parklaan
ImageSASSENHEIM, 25 september 2008 - UPDATE Donderdagavond rond half zeven zijn twee auto's gebotst op de Parklaan ter hoogte van de Adelborst van Leeuwenlaan. Eén auto kwam op zijn kant terecht. De bestuurder moest door de brandweer bevrijd worden. (Foto: 112 Bollenstreek.)
Lees meer...
 
Getuigen ongeval Leidsevaart gezocht
VOORHOUT, 25 september 2008 - De politie is op zoek naar getuigen van een ongeval op de Leidsevaart. Naast getuigen zoekt de politie ook de veroorzakers van het ongeval, drie of vier fietsers die woensdag 24 september rond 16.55 uur breed uit over het fietspad langs de Leidsevaart reden. Een 17 jarig meisje uit Voorhout die ze tegemoet reed, moest daardoor met haar scooter uitwijken om een aanrijding met ze te voorkomen.
Lees meer...
 
Politie telefonisch niet bereikbaar

REGIO, 25 september 2008 - Het algemene telefoonnummer 0900-8844 van Politie Hollands Midden is vanwege een technische storing niet bereikbaar. Vanaf donderdagmiddag 12.00 uur bleek het nummer 0900-8844 niet meer binnen te komen bij de afdeling Teleservice die de telefoontjes aanneemt. Het is nog niet bekend hoe lang het gaat duren voordat de problemen opgelost zijn. Voor spoedeisende hulp is 1-1-2 gewoon bereikbaar. Update 15.30 uur: Het telefoonnummer 0900-8844 werkt weer.

 
Jeugdvoorstellingen Oude Raadhuis verschoven
WARMOND, 25 september 2008 - De vereniging Het Oude Raadhuis van Warmond heeft de beoogde schoolvoorstellingen in de galerie over de schrijver Cervantes en zijn geesteskind Don Quichot verschoven naar begin volgend jaar. De schrijver, componist en producent ziet geen kans het stuk met de beoogde kwaliteit op het afgesproken tijdstip op te leveren en uit te voeren.
Lees meer...
 
De Turfrace jubileert
ImageWARMOND, 24 september 2008 - De 25ste Turfrace gaat komende vrijdag van start met een vroege afvaart vanuit het park Groot Leerust in Warmond. Een record aantal schepen zal dit jaar de zware driedaagse tocht varen van Warmond naar Vinkeveen en terug.
Lees meer...
 
Discussieavond 'Teylingen lekker groen''
TEYLINGEN, 23 september 2008 - De Vereniging Betrokken Teylingers organiseert maandag 6 oktober een discussieavond over het groen in de gemeente. De discussieavond in Warmond is onderdeel van een zogenaamd Actieplan Biodiversiteit voor Leiden en omgeving.
Lees meer...
 
Poging verkrachting in Sassenheim
SASSENHEIM, 22 september 2008 - In de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 september rond 02.30 uur heeft een onbekende man getracht een 21-jarige vrouw uit Sassenheim te verkrachten. Zij zat vlakbij een recent neergezet electriciteitshuisje in de Parklaan toen zij werd aangesproken door de man. Nadat hij zich aardig voordeed, werden zijn werkelijke bedoelingen al snel duidelijk.
Lees meer...
 
Aanhouding voor diefstal kinderfiets
SASSENHEIM, 22 september 2008 - De politie heeft zondag 21 september rond 02.40 uur op de Van Alkemadelaan een 19 jarige man uit Zwaanshoek aangehouden. Het viel de agenten op dat hij fietste op een fiets die niet bij hem paste, namelijk een kinderfiets.
Lees meer...
 
Teylingen overklast Alkmania: 5-0
SASSENHEIM, 22 september 2008 - Zelfs de uitslag gaf zondag het krachtsverschil tussen Alkmania en Teylingen onvoldoende weer. Zelden zal de Sassenheimse voetballers zo weinig in de weg zijn gelegd om de bal rond te laten gaan op weg naar wéér een aanval.
Lees meer...
 
Sassenheimer maakt computermodel van hart
ImageSASSENHEIM, 21 september 2008 – De 24-jarige Sassenheimer Alex van Tol vertrekt 27 september naar Amerika om om daar op een congres uitleg te geven over een computermodel dat hij heeft ontwikkeld om de werking van het menselijk hart na te bootsen.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Volgende > Einde >>

Resultaten 5061 - 5082 van 5379

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Voorhoutse Herenstraat autovrij van de Kerkweg tot aan parkeergarage Plus?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs