BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Huize Liduina en de beeldentuin
ImageWarmond, 11 september 2008 - Na veel vergaderen en discussieren tussen opdrachtgever, gemeente en omwonenden zijn dan nu toch de eerste stappen gedaan in de richting van een bouwaanvraag voor het zorgcomplex Liduina. Vraag is of al die vergaderingen en discussies met de omwonenden iets hebben opgeleverd.
Lees meer...
 

Kermis in Voorhout open
ImageVOORHOUT, 10 september 2008 - Vanmiddag heeft burgemeester Schelberg met een ritje in de botsauto's de kermis in Voorhout geopend. De kermis, die tot en met zaterdag geopend is, heeft een aantal nieuwe attracties. In de Crazy Shake draai je niet alleen rondjes maar gaat je eigen bakje ook nog over de kop. De komende dagen volgen nog veel meer foto's van de najaarsfeesten in Voorhout. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Warmond mag blijven als 'merknaam'
TEYLINGEN, 10 september 2008 - De gemeente blijft 'Warmond' gebruiken om de gemeente te promoten bij watersportliefhebbers. Wethouder Homan wilde in zijn marketingplan eerst nog alleen 'Teylingen' als merknaam gebruiken. Het ‘weggooien’ van de dorpsnaam Warmond zou met name voor watersportliefhebbers negatieve gevolgen hebben, zegt het college nu. Een eerder voorstel om de naam Teylingen helemaal niet te promoten is door het college aangepast.
Lees meer...
 
Boomstam Zaagwedstrijd in Voorhout
ImageVOORHOUT, 10 september 2008 – Voor het tweede jaar maakt de 'Boomstam Zaagwedstrijd' nu deel uit van de Voorhoutse Najaarsfeesten. Hotel Restaurant Boerhaave was er dinsdagavond voor omgetoverd tot een waar houthakkersparadijs. Naast de wedstrijd was er ook een demonstratie van de 'Houthakkers Roadshow'. (Foto's: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Politie neemt rijbewijs bromfietser in
VOORHOUT, 10 september 2008 - De politie heeft vannacht het rijbewijs ingenomen van een 21 jarige bromfietser uit Voorhout. De man werd woensdag rond 01.00 uur op de Herenstraat in Voorhout gecontroleerd. De agenten stelden bij die controle vast dat de man te veel had gedronken. Hij werd dan ook aangehouden en er volgde een ademanalyse.
Lees meer...
 
Projecten voor kindergemeenteraad gezocht
ImageTEYLINGEN, 9 september 2008 - UPDATE De gemeente Teylingen zoekt projecten voor de Kindergemeenteraad. Verenigingen, maatschappelijke organisaties en ook inwoners die een leuk project bedenken met een maatschappelijk doel, kunnen zich tot 29 september melden bij de gemeente. Het hoeft dan nog geen uitgewerkt project te zijn, een goed idee is op dat moment voldoende.
Lees meer...
 
UIT! In 't Onderdak start theaterseizoen
ImageSASSENHEIM, 9 september 2008 - UPDATE Theater 't Onderdak in Sassenheim opent zaterdag het theaterseizoen met een uitnodigend middagprogramma voor de jeugd en jongeren. Gevolgd door een daverende slotavond.
Lees meer...
 
Valse start voor Foreholte
VOORHOUT, 9 september 2009 – De Voorhoutse voebalvereniging Foreholte is de competitie met een verlies tegen Vredenburch begonnen. Foreholte trad aan met een sterk verjongd team.
Lees meer...
 
Marjorettes Inspiration op naar EK
ImageVOORHOUT, 9 september 2008 - In sporthal de Tulp in Voorhout vond zondag de generale repetitie voor het Europees Kampioenschap Majorette dat van 3 t/m 5 oktober a.s. in Brno, Tsjechie, zal worden gehouden. Alle 115 deelneemster waren aanwezig en konden nog een maal hun show laten zien aan de bondscoaches Michelle v.d. Berg en Marion Ketelaars.
Lees meer...
 
startfeest h.v. foreholte voor nieuw seizoen
ImageVOORHOUT, 8 september 2008 - In een aangename temperatuur en met af en toe zelfs met een zonnetje, vond  zaterdag het startfeest plaats van handbalvereniging Foreholte. Op sportpark Elsgeest waren er ’s middags voor jong en oud leuke spellen bedacht door de activiteitencommissie.
Lees meer...
 
Ruime overwinning voor Teylingen
SASSENHEIM, 8 september 2008 - In de openingswedstrijd van het seizoen ontving de Sassenheimse voetbalvereniging Teylingen ESTO uit Bodegraven. In herfstachtige omstandigheden keerde ESTO met een 3-0 nederlaag huiswaarts, maar de overwinning kwam voor de Rood Zwarten minder eenvoudig tot stand dan de uitslag doet vermoeden.
Lees meer...
 
Kroostopvang demonstreert in Den Haag
SASSENHEIM, 7 september 2008 – Het Sassenheimse gastouderbureau Kroostopvang protesteert komende dinsdag met collega-gastouderbureaus  Den Haag. De gastouderbureaus laten hun bezwaren horen tegen de bezuinigingen in de gastouderopvang.
Lees meer...
 
Groot onderhoud N 208 bij Lisse
REGIO, 7 september 2008 - De provincie Zuid-Holland voert van september tot en met november dit jaar grootschalig onderhoud uit aan de N 208. De onderhoudswerkzaamheden zullen in drie fasen worden uitgevoerd op verschillende gedeelten van de weg. In de tweede fase wordt er vanaf komende tot en met week 43 in de nachten aan de Westelijke Randweg bij Lisse gewerkt.
Lees meer...
 
Voorhoutse Najaarsfeesten starten in Belgie
ImageVOORHOUT, 7 september 2008 - De allereerste activiteit uit het rijke programma van de Voorhoutse Najaarsfeeten in Voorhout vond zaterdag plaats in België. Daar werden in de gemeente Hoogstraten rond de klok van 08.45 uur Voorhoutse postduiven gelost.  De eerste duiven waren met 55 minutenal  terug  in Voorhout.
Lees meer...
 
Restauratieprijs voor J. van Beierenweg 116
ImageVOORHOUT, 6 september 2008 - De Restauratieprijs van de Historische Kring Voorhout (HKV) is vandaag uitgereikt aan Nic en Lenny van Dam, eigenaars van de voormalige landarbeiderswoning met schuur aan de Jacoba van Beierenweg 116. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Boekje Protestantse Kerk Warmond
WARMOND, 5 september 2008 - Binnenkort verschijnt een nieuwe uitgave van het boekje ‘De Hervormde Kerk te Warmond’. Dit boekje verscheen voor het eerst in 1987 en ging over  de rijke historie die schuil gaat  achter  thans nog zichtbare zaken, zoals de schrijver P. A. B. Bakkers in zijn  voorwoord schreef.
Lees meer...
 
Warmunda start voetbalseizoen
WARMOND, 5 september 2008 - De eerste trainingen zitten er al weer op en ook al wat vriendschappelijke en bekerwedstrijden. Maar in het weekend van 6 en 7 september gaat de competitie weer starten voor de jeugd en de senioren van de Warmondse voetbalvereniging Warmunda.
Lees meer...
 
Nieuwe haan St. Bartholomeuskerk
ImageVOORHOUT, 5 september 2008 - De St. Bartholomeuskerk toont zondag 14 september op de Pontificale Hoogmis haar nieuwe torenhaan. De oude haan werd waarschijnlijk 17 mei gestolen door dieven die via het steigerwerk rond de kerk omhoog konden klimmen. De nieuwe haan komt van een kerk uit Den Haag die in de oorlog is gebombardeerd. Foto Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Beschuldigingen rond plan Van Winsen
WARMOND, 4 september 2008 - Het plan voor de bouw van 35 woningen op het terrein van het voormalige tuincentrum Van Winsen leidde woensdagavond tijdens de commissievergadering Ruimte tot de nodige beschuldigingen in de richting van de gemeente. Volgens woordvoerder Van Amerongen van negen omwonenden  heeft de gemeente iedere discussie over het plan in de kiem gesmoord en het plan er nog net doorheen geloodst voordat het beschermd dorpsgezicht in Warmond in werking treedt.
Lees meer...
 
Plan voor 92 woningen op terrein Bakker
SASSENHEIM, 4 september 2008 – De Bouw- en handelsmij Adriaan van Erk uit Bergambacht heeft bij de gemeente een plan ingediend voor de ontwikkeling van het terrein van de voormalige kistenfabriek Bakker aan de Hoofdstraat in Sassenheim. Het plan omvat 92 woningen verdeeld over appartementen, rijtjeswoningen en twee-onder-een-kap woningen. De gemeente zal deze maand een besluit nemen over de medewerking aan het plan.
Lees meer...
 
(Nep)goud verkopers actief in Voorhout
VOORHOUT, 4 september 2008 - Twee Voorhouters hebben eind augustus onder bedreiging (nep)gouden sieraden gekocht. De politie waarchuwt nu voor deze straatverkopers en adviseert niet in te gaan op hun dwingende verkooptactieken.
Lees meer...
 
VVD bezoekt kinderopvang De Speelbrug
VOORHOUT, 3 september 2008 - De VVD bezocht woensdagochtend tijdens de door de partij georganiseerde Dag van de Kinderopvang  De Speelbrug aan de Mozartlaan in Voorhout. Tweede Kamerwoordvoerderster Ineke Dezentjé Hamming, wethouder Bert Homan, de Teylingse fractievoorzitter Ard van der Steur en enkele fractieleden meldde zich rond 08:45 uur bij de kinderopvang.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Volgende > Einde >>

Resultaten 5061 - 5082 van 5310

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs