BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Voorhoutse activiteiten in de kroeg
ImageVOORHOUT, 12 september 2008 – UPDATE Bezoekers aan de Voorhoutse Najaarsfeesten konden zich donderdagavond ook in de plaatselijke cafe's vermaken. In de Toog kon geschoten worden. In cafe-restaurant Boerhaave rolden de balletjes voor de bingo. (Foto's: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 

Kritiek op sluiting milieustraat Warmond
TEYLINGEN, 12 september 2008 - Het opheffen van de milieustraat in Warmond en afschaffen van de duobakken in Voorhout kan rekenen op kritiek in de gemeenteraad. De PvdA heeft zich donderdag al uitgesproken tegen de centralisatie van de milieustraten. De VVD vindt het financiële voordeel, dat behaald wordt met het nieuwe afvalstoffenbeleid, tegenvallen.
Lees meer...
 
Voorzichtige reacties plan Boterhuispolder
WARMOND, 12 september 2008 - Teylingen reageert voorzichtig op plannen van Leiderdorp om de Boterhuispolder op te knappen als recreatiegebied. Het uitgangspunt om de polder te behouden als natuurgebied kan rekenen op instemming, maar Teylingen heeft nog geen geld klaarliggen voor het stuk Boterhuispolder in Teylingen.
Lees meer...
 
Conflict Teylingen, Alkemade en provincie over grenscorrectie camping Spijkerboor
WARMOND, 12 september 2008 - Teylingen heeft een conflict met Alkamade en de Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland over een grenscorrectie bij camping Spijkerboor. De grens tussen Alkemade en Teylingen loopt door de camping heen. Teylingen en de eigenaren van de camping willen dat het gebied in zijn geheel in Teylingen komt te liggen. De provinciebestuurders willen Spijkerboor onder Alkemade laten vallen.
Lees meer...
 
Donkere wolken boven VVV verdwenen
WARMOND, 12 september 2008 - De donkere wolken boven de VVV Warmond zijn verdwenen en wethouder Homan zit weer op dezelfde lijn als de VVV-vrijwilligers. Dit zei vrijwilliger Jan Haasnoot donderdag in de commissievergadering BFT. Hij pleit ervoor om, net als vroeger, een zelfstandige VVV Warmond neer te zetten die samen met het bedrijfsleven aan de slag gaat.
Lees meer...
 
Gemeente vraagt plannen eendenkooi
WARMOND, 12 september 2008 - De gemeente vraagt Bart van Konijnenburg en Stichting Het Zuid-Hollands Landschap om een plan in te dienen voor het beheer van de Eendenkooi in Warmond. Van Konijnenburg nam onlangs het initiatief om de eendenkooi weer te gaan beheren. Hij heeft al een groep vrijwilligers en een 'interim kooiker' om het werk te gaan doen.
Lees meer...
 
Geld voor verhuizingen vergeten

SASSENHEIM, 12 september 2008 - De gemeente is de verhuiskosten vergeten van sportverenigingen die moeten verhuizen als de nieuwe sporthal De Korf opgeleverd wordt. De extra kosten hiervoor zijn 130.000 euro. De gemeenteraad wil het geld niet zomaar ter beschikking stellen. Wethouder Van der Zon moet eerst een voorstel maken. Door de vertraging komen verenigingen misschien in een nieuwe zaal zonder hun sportattributen.

Lees meer...
 
Schippertjesdagen gaan beginnen

ImageWARMOND, 11 september 2008 - De Warmondse Schippertjesdagen staan weer op het punt van beginnen., Het nautische evenement dat in de regio en ver daarbuiten grote bekendheid geniet, gaat alweer haar 18e editie in. Het hele weekend zal het op en in de Gemeentehaven te Warmond één groot nautisch feest zijn.

Lees meer...
 
Jeugdnatuurwachters bezoeken scholen
ImageSASSENHEIM, 11 september 2008 - Leerlingen van groep 7 van de Sassenheimse basisscholen krijgen deze week bezoek van leden van de Jeugd Natuurwacht Sassenheim. De jeugdnatuurwachters proberen de scholieren warm te maken voor hun activiteiten. (Foto: Mariska de Graaff - jeugdnatuurwachters die uilenballen uitpluizen)
Lees meer...
 
Streektalenten op Sassemse Muzieksensatie
SASSENHEIM, 11 september 2008 – De Sassenheimse Najaarsfeesten krijgen zaterdagavond 20 september weer een spetterend muzikaal hoogtepunt met de achtste editie van de Sassenheimse Muziek Sensatie (SMS). In de Oranje feesttent zal weer de daverende afsluiting plaatsvinden van de feesten met een gratis programma dat bol staat van muzikale talenten uit de streek.
Lees meer...
 
Vijfde kerkdienst in Park Rusthoff
SASSENHEIM, 11 september 2008 - Voorafgaande aan de feestweek wordt op zondag 14 september de Parkdienst gehouden in Park Rusthoff. De gezamenlijke kerken in Sassenheim organiseren deze dienst samen met de Oranjevereniging. Dit jaar met muzikale medewerking van Kleintje Pils . Voor de kerken is de Parkdienst ook de start van het nieuwe kerkelijke seizoen.
Lees meer...
 
Onthulling buste Jan Steen op 1 november
WARMOND, 11 september 2008 - De onthulling van de buste van Jan Steen in Warmond zal op zaterdag 1 november plaatsvinden. Deze buste is volgens de gemeente Teylingen een internationale primeur. Voor zover bekend is het de enige buste van deze schilder in de hele wereld. De onthulling vindt plaats op een ludieke wijze.
Lees meer...
 
'Het Wilde Westen' in 't Onderdak
SASSENHEIM, 11 september 2008 - Maarten van Roozendaal, Egon Kracht en Marcel de Groot trappen vrijdag het spits af van het theaterseizoen in Sassenheim met hun nieuwe voorstelling 'Het Wilde Westen'. Hierin vieren Van Roozendaal, Kracht en De Groot onze beschaving op hun geheel eigen, beproefde en bejubelde wijze.
Lees meer...
 
Huize Liduina en de beeldentuin
ImageWarmond, 11 september 2008 - Na veel vergaderen en discussieren tussen opdrachtgever, gemeente en omwonenden zijn dan nu toch de eerste stappen gedaan in de richting van een bouwaanvraag voor het zorgcomplex Liduina. Vraag is of al die vergaderingen en discussies met de omwonenden iets hebben opgeleverd.
Lees meer...
 
Kermis in Voorhout open
ImageVOORHOUT, 10 september 2008 - Vanmiddag heeft burgemeester Schelberg met een ritje in de botsauto's de kermis in Voorhout geopend. De kermis, die tot en met zaterdag geopend is, heeft een aantal nieuwe attracties. In de Crazy Shake draai je niet alleen rondjes maar gaat je eigen bakje ook nog over de kop. De komende dagen volgen nog veel meer foto's van de najaarsfeesten in Voorhout. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Warmond mag blijven als 'merknaam'
TEYLINGEN, 10 september 2008 - De gemeente blijft 'Warmond' gebruiken om de gemeente te promoten bij watersportliefhebbers. Wethouder Homan wilde in zijn marketingplan eerst nog alleen 'Teylingen' als merknaam gebruiken. Het ‘weggooien’ van de dorpsnaam Warmond zou met name voor watersportliefhebbers negatieve gevolgen hebben, zegt het college nu. Een eerder voorstel om de naam Teylingen helemaal niet te promoten is door het college aangepast.
Lees meer...
 
Boomstam Zaagwedstrijd in Voorhout
ImageVOORHOUT, 10 september 2008 – Voor het tweede jaar maakt de 'Boomstam Zaagwedstrijd' nu deel uit van de Voorhoutse Najaarsfeesten. Hotel Restaurant Boerhaave was er dinsdagavond voor omgetoverd tot een waar houthakkersparadijs. Naast de wedstrijd was er ook een demonstratie van de 'Houthakkers Roadshow'. (Foto's: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Politie neemt rijbewijs bromfietser in
VOORHOUT, 10 september 2008 - De politie heeft vannacht het rijbewijs ingenomen van een 21 jarige bromfietser uit Voorhout. De man werd woensdag rond 01.00 uur op de Herenstraat in Voorhout gecontroleerd. De agenten stelden bij die controle vast dat de man te veel had gedronken. Hij werd dan ook aangehouden en er volgde een ademanalyse.
Lees meer...
 
Projecten voor kindergemeenteraad gezocht
ImageTEYLINGEN, 9 september 2008 - UPDATE De gemeente Teylingen zoekt projecten voor de Kindergemeenteraad. Verenigingen, maatschappelijke organisaties en ook inwoners die een leuk project bedenken met een maatschappelijk doel, kunnen zich tot 29 september melden bij de gemeente. Het hoeft dan nog geen uitgewerkt project te zijn, een goed idee is op dat moment voldoende.
Lees meer...
 
UIT! In 't Onderdak start theaterseizoen
ImageSASSENHEIM, 9 september 2008 - UPDATE Theater 't Onderdak in Sassenheim opent zaterdag het theaterseizoen met een uitnodigend middagprogramma voor de jeugd en jongeren. Gevolgd door een daverende slotavond.
Lees meer...
 
Valse start voor Foreholte
VOORHOUT, 9 september 2009 – De Voorhoutse voebalvereniging Foreholte is de competitie met een verlies tegen Vredenburch begonnen. Foreholte trad aan met een sterk verjongd team.
Lees meer...
 
Marjorettes Inspiration op naar EK
ImageVOORHOUT, 9 september 2008 - In sporthal de Tulp in Voorhout vond zondag de generale repetitie voor het Europees Kampioenschap Majorette dat van 3 t/m 5 oktober a.s. in Brno, Tsjechie, zal worden gehouden. Alle 115 deelneemster waren aanwezig en konden nog een maal hun show laten zien aan de bondscoaches Michelle v.d. Berg en Marion Ketelaars.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Volgende > Einde >>

Resultaten 5083 - 5104 van 5345

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs