BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
startfeest h.v. foreholte voor nieuw seizoen
ImageVOORHOUT, 8 september 2008 - In een aangename temperatuur en met af en toe zelfs met een zonnetje, vond  zaterdag het startfeest plaats van handbalvereniging Foreholte. Op sportpark Elsgeest waren er ’s middags voor jong en oud leuke spellen bedacht door de activiteitencommissie.
Lees meer...
 

Ruime overwinning voor Teylingen
SASSENHEIM, 8 september 2008 - In de openingswedstrijd van het seizoen ontving de Sassenheimse voetbalvereniging Teylingen ESTO uit Bodegraven. In herfstachtige omstandigheden keerde ESTO met een 3-0 nederlaag huiswaarts, maar de overwinning kwam voor de Rood Zwarten minder eenvoudig tot stand dan de uitslag doet vermoeden.
Lees meer...
 
Kroostopvang demonstreert in Den Haag
SASSENHEIM, 7 september 2008 – Het Sassenheimse gastouderbureau Kroostopvang protesteert komende dinsdag met collega-gastouderbureaus  Den Haag. De gastouderbureaus laten hun bezwaren horen tegen de bezuinigingen in de gastouderopvang.
Lees meer...
 
Groot onderhoud N 208 bij Lisse
REGIO, 7 september 2008 - De provincie Zuid-Holland voert van september tot en met november dit jaar grootschalig onderhoud uit aan de N 208. De onderhoudswerkzaamheden zullen in drie fasen worden uitgevoerd op verschillende gedeelten van de weg. In de tweede fase wordt er vanaf komende tot en met week 43 in de nachten aan de Westelijke Randweg bij Lisse gewerkt.
Lees meer...
 
Voorhoutse Najaarsfeesten starten in Belgie
ImageVOORHOUT, 7 september 2008 - De allereerste activiteit uit het rijke programma van de Voorhoutse Najaarsfeeten in Voorhout vond zaterdag plaats in België. Daar werden in de gemeente Hoogstraten rond de klok van 08.45 uur Voorhoutse postduiven gelost.  De eerste duiven waren met 55 minutenal  terug  in Voorhout.
Lees meer...
 
Restauratieprijs voor J. van Beierenweg 116
ImageVOORHOUT, 6 september 2008 - De Restauratieprijs van de Historische Kring Voorhout (HKV) is vandaag uitgereikt aan Nic en Lenny van Dam, eigenaars van de voormalige landarbeiderswoning met schuur aan de Jacoba van Beierenweg 116. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Boekje Protestantse Kerk Warmond
WARMOND, 5 september 2008 - Binnenkort verschijnt een nieuwe uitgave van het boekje ‘De Hervormde Kerk te Warmond’. Dit boekje verscheen voor het eerst in 1987 en ging over  de rijke historie die schuil gaat  achter  thans nog zichtbare zaken, zoals de schrijver P. A. B. Bakkers in zijn  voorwoord schreef.
Lees meer...
 
Warmunda start voetbalseizoen
WARMOND, 5 september 2008 - De eerste trainingen zitten er al weer op en ook al wat vriendschappelijke en bekerwedstrijden. Maar in het weekend van 6 en 7 september gaat de competitie weer starten voor de jeugd en de senioren van de Warmondse voetbalvereniging Warmunda.
Lees meer...
 
Nieuwe haan St. Bartholomeuskerk
ImageVOORHOUT, 5 september 2008 - De St. Bartholomeuskerk toont zondag 14 september op de Pontificale Hoogmis haar nieuwe torenhaan. De oude haan werd waarschijnlijk 17 mei gestolen door dieven die via het steigerwerk rond de kerk omhoog konden klimmen. De nieuwe haan komt van een kerk uit Den Haag die in de oorlog is gebombardeerd. Foto Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Beschuldigingen rond plan Van Winsen
WARMOND, 4 september 2008 - Het plan voor de bouw van 35 woningen op het terrein van het voormalige tuincentrum Van Winsen leidde woensdagavond tijdens de commissievergadering Ruimte tot de nodige beschuldigingen in de richting van de gemeente. Volgens woordvoerder Van Amerongen van negen omwonenden  heeft de gemeente iedere discussie over het plan in de kiem gesmoord en het plan er nog net doorheen geloodst voordat het beschermd dorpsgezicht in Warmond in werking treedt.
Lees meer...
 
Plan voor 92 woningen op terrein Bakker
SASSENHEIM, 4 september 2008 – De Bouw- en handelsmij Adriaan van Erk uit Bergambacht heeft bij de gemeente een plan ingediend voor de ontwikkeling van het terrein van de voormalige kistenfabriek Bakker aan de Hoofdstraat in Sassenheim. Het plan omvat 92 woningen verdeeld over appartementen, rijtjeswoningen en twee-onder-een-kap woningen. De gemeente zal deze maand een besluit nemen over de medewerking aan het plan.
Lees meer...
 
(Nep)goud verkopers actief in Voorhout
VOORHOUT, 4 september 2008 - Twee Voorhouters hebben eind augustus onder bedreiging (nep)gouden sieraden gekocht. De politie waarchuwt nu voor deze straatverkopers en adviseert niet in te gaan op hun dwingende verkooptactieken.
Lees meer...
 
VVD bezoekt kinderopvang De Speelbrug
VOORHOUT, 3 september 2008 - De VVD bezocht woensdagochtend tijdens de door de partij georganiseerde Dag van de Kinderopvang  De Speelbrug aan de Mozartlaan in Voorhout. Tweede Kamerwoordvoerderster Ineke Dezentjé Hamming, wethouder Bert Homan, de Teylingse fractievoorzitter Ard van der Steur en enkele fractieleden meldde zich rond 08:45 uur bij de kinderopvang.
Lees meer...
 
Tijdgeest winnaar Gouden Gaffel
ImageWARMOND, 2 september 2008 - De Gouden Gaffel wedstrijden van het afgelopen weekend in Warmond zijn gewonnen door de Westlander De Tijdgeest, die daarmee de Antonius en De Groote Juffer achter zich liet. In de B-Klasse was de eer voor de Jan Krul. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Zonnige Biermarkt in Sassenheim
ImageSASSENHEIM, 1 september 2008 - Alle ingredienten waren zondag weer aanwezig. Een stralend zonnetje, een grote groep bierliefhebbers en zo'n 50 verschillende soorten gerstenat van de tap. De 18e Biermarkt op de Oude Haven in Sassenheim was dan ook  weer een groot succes.
Lees meer...
 
Discussies op Warmondse Kunstmarkt
ImageWARMOND, 1 september 2008 - “Het is prachtig.” “Sorry, maar ik vind het verschrikkelijk.” Het tentoongestelde op de Warmondse Kunstmarkt leidde zondag weer tot aardige discussies. Want niets is zo persoonlijk als de beleving van kunst.
Lees meer...
 
Sassenheimer wint klompzeilkampioenschap
ImageWARMOND, 1 september 2008 - De Sassenheimse Joeri van der Lans heeft zaterdag de Eerste Open Warmondse Klompzeil Kampioenschappen gewonnen. De wedstrijden werden gevaren in de Warmonder Leede, die hiervoor speciaal met een tweetal veeboten werd afgezet. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Ooievaars trekken aandacht in Voorhout

ImageVOORHOUT, 1 september 2008 - De ooievaars die zijn neergestreken in de Elsgeesterpolder in Voorhout trekken veel bekijks. In het groepje bevinden zich ook de drie jonge vogels, met hun ouders, die afkomstig zijn uit het broedsel van het ooievaarsnest in Warmond. (Foto's: Mariska de Graaff)

Lees meer...
 
VCS organiseert oranje volleybaltoernooi
SASSENHEIM, 1 september 2008 - Na een matige zomer is Volleybalclub Sassenheim weer met een nieuw seizoen van start gegaan. Zoals elk jaar organiseert VCS op verzoek van de Oranjevereniging Sassenheim tijdens de najaarsfeesten het Oranjevolleybaltoernooi in sporthal de Wasbeek.  Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden op zondag 14 september vanaf 15.30 uur.
Lees meer...
 
Teylingen speelt gelijk tegen UVS
SASSENHEIM, 1 september 2008 - Het eerste van Voetbalvereniging Teylingen speelde zondag zijn laatste bekerwedstrijd in een reeks van drie. Het roemruchte Leidse UVS kwam op bezoek en bij winst zou Teylingen nog uitzicht hebben op de volgende ronde. In een ijzersterke poule met RCL en Rijnsburgse Boys op zich al een prima prestatie.
Lees meer...
 
Eendenkooiregistratie Warmond vervallen
WARMOND, 1 september 2008 - De wettelijke registratie van de gemeentelijke eendenkooi in Warmond is vervallen. Omdat er al geruime tijd geen kooiker meer in het gebied actief is heeft van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit de registratie opgeheven.
Lees meer...
 
Warmond Golf: €15.000 voor goede doelen
ImageWARMOND, 1 september 2008 - Zondag werd voor de negende keer een unieke golfwedstrijd op een bijzonder parcours op verschillende plekken in Warmond gespeeld. Met de golfwedstrijd is 15 duizend euro opgehaald voor goede doelen, waaronder geld voor een gehandicaptenbus voor De Smitshof in Rijnsburg.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Volgende > Einde >>

Resultaten 5105 - 5126 van 5345

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs