BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Leden beoordelingscommissie exposeren zelf
ImageWARMOND 18 augustus 2008 -  Tot en met zondag 7 september is er in galerie Het Oude Raadhuis van Warmond een tentoonstelling van werken van leden van de commissie die de afgelopen jaren bepaalden welke kunstenaars in de galerie mochten exposeren. De opening werd zaterdagmiddag verricht door oud-secretaris Marga van Winsen, die jarenlang nauw met de oud-commissieleden samenwerkte.
Lees meer...
 

Bouwplannen Teylingereind ter inzage
SASSENHEIM, 18 augustus 2008 - Het Forensisch Centrum Teylingereind wordt uitgebreid met een Normaal Beveiligde Inrichting en een voorzieningencluster op Sassenheims grondgebied.  In Oegstgeest zijn een Beperkt Beveiligde Inrichting (BBI) en een tweede ontsluiting gepland. Die weg loopt vanaf de N444 over de bestaande route naar manege de Poelruiters, die weggaat. Het nieuwe complex wordt op die manier langs twee wegen bereikbaar.
Lees meer...
 
Voorhoutse Marlot Meddens wint NK Tennis
VOORHOUT, 18 augustus 2008 - De 19-jarige Marlot Meddens uit Voorhout is de nieuwe nationale tenniskampioen. Meddens was zondag in de NK-finale op tennispark Bastion Baselaar in Den Bosch te sterk voor Kiki Bertens: 6-3 6-1.
Lees meer...
 
Veranderingen afvalinzameling Teylingen
TEYLINGEN, 17 augustus 2008 - Nieuwe huisvuilcontainers voor heel Teylingen, de milieustraat in Warmond dicht, oud papier in Sassenheim door verenigingen laten ophalen en een proef met het inzamelen van kunststof. Het zijn de meest in het oog springende besluiten in het eerste afvalbeleidsplan van de gemeente Teylingen.
Lees meer...
 
Jongeren ROTS weer thuis
ImageSASSENHEIM, 15 augustus 2008 - De Sassenheimse jongeren van ROTS weer thuis. Ruim twee weken lang waren in Roemenië om daar, in samenwerking met de plaatselijke jeugd, een schoolgebouw op te knappen. Zaterdagochtend keerden ze terug in Sassenheim
Lees meer...
 
Twee auto’s bij Voorhouts bedrijf gestolen

VOORHOUT 15 augustus – Bij een bedrijf aan de Loosterweg in Voorhout zijn afgelopen nacht twee auto’s gestolen. Diverse ruimten in het pand werden door de dader(s) doorzocht op waardevolle spullen. Naast de auto’s werd ook computerapparatuur en een scooter gestolen.

Lees meer...
 
Nieuwe cursussen bij SWOT
TEYLINGEN, 14 augustus 2008 - Stichting Welzijn Ouderen Teylingen biedt het komende seizoen een aantal nieuwe cursussen zoals Toneel en een opfriscursus Verkeer. Vanaf nu is het nieuwe cursusboekje op te halen op het kantoor in Het Onderdak.
Lees meer...
 
Politie waarschuwt voor insluipers
TEYLINGEN, 14 augustus 2008 - In Oegstgeest en Teylingen hebben de laatste twee weken 6 insluipingen (2 in Teylingen, waarvan 1 in Voorhout en 1 in Warmond) plaatsgevonden.  De politie waarschuwt daaom voor insluipers die vooral overdag op een onbewaakt moment binnenkomen.
Lees meer...
 
Gemeente Teylingen fotografeert woonboten
TEYLINGEN, 14 augustus 2008 - De gemeente Teylingen is donderdag begonnen alle woonboten binnen haar gemeentegrenzen te fotograferen. Dit in het kader van het ligplaatsenplan voor woonboten. Een aantal studenten maakt samen met één van de Buitengewoon Opsporingsambtenaren foto’s van de boten.
Lees meer...
 
Boomtak valt op auto in Voorhout
ImageVOORHOUT, 13 augustus 2008 - De brandweer in de regio heeft vanavond veel werk aan het opruimen van afgewaaide takken en andere stormschade. In Voorhout trof een flinke tak een auto die in de straat Schoonoord geparkeerd stond. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
MRSA-bacterie op andere afdeling Bernardus

SASSENHEIM, 13 augustus 2008 - UPDATE De MRSA-bacterie in woonzorgcentrum Bernardus in Sassenheim is nu ook aangetroffen op een tweede afdeling. Een cliënt op de afdeling Ter Leede is volgens een woordvoerder van de zorggroep Valent besmet met de ziekenhuisbacterie. Eerder bleken drie bewoners van de afdeling Dever en twee werknemers al besmet.

Lees meer...
 
Jeu de boules gaat door in vakantietijd
ImageVOORHOUT, 13 augustus 2008 - In Voorhout is er een leuke groep 55-plussers die elke maandagmiddag om 14:00 uur en woensdagmorgen om 10.30 uur bij elkaar komt voor een gezellig potje jeu de boules. Ondanks de zomerstop spelen deze fanatiekelingen gewoon door met iedereen die niet op vakantie is.
Lees meer...
 
Laatste inloopconcert in de Dorpskerk
SASSENHEIM, 11 augustus 2008 - Komende donderdag komt een eind aan een jarenlange muzikale traditie in Sassenheim. Om 14:30 uur uur vindt het laatste inloopconcert plaats in de Dorpskerk van Sassenheim. Deze concerten op het beroemde 17de-eeuwse Goldfus-orgel werden gedurende zeven jaar verzorgd door de Doel-Stichting uit Haarlem en zijn gratis toegankelijk. Het viel organist Huib van den Doel echter steeds zwaarder deze concerten te organiseren. Hij heeft besloten de concertreeks dit jaar af te sluiten met een afgeslankte versie.
Lees meer...
 
Katwijkse insluiper betrapt in Warmond
WARMOND, 11 augustus 2008 - Een 31-jarige man uit Katwijk is vrijdagmiddag  aangehouden nadat hij door de eigenaar van een woning aan de Postdam in Warmond was betrapt bij een inbraak. De man trof de Katwijker rond 15.00 uur in zijn woning aan. De insluiper was via een niet afgesloten deur de woning binnengeslopen en was vermoedelijk op zoek naar spullen. De bewoner wist te voorkomen dat hij kon ontsnappen. De verdachte is maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris.
 
Gewonden bij bromfietsongeluk in Voorhout
VOORHOUT, 11 augustus 2008 - Bij een aanrijding tussen een scooterrijder en bromfietser zijn zaterdag rond 04.30 uur op de 's Gravendamseweg twee gewonden gevallen. De twee, een 19-jarige jongen uit Noordwijkerhout en een 22-jarige jongen uit Oegstgeest, botsten op het fietspad frontaal op elkaar. Over de oorzaak van de aanrijding tast de politie nog in het duister. De twee werden met onbekend letsel overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis en het LUMC.
 
Echtpaar Ruigrok 60 jaar getrouwd
ImageWARMOND, 11 augustus 2008 - Cok en Cootje Ruigrok–Goemans uit Warmond vierden zondag hun 60-jarig huwelijksfeest  Het echtpaar woont sinds april 1969 in Warmond. Cootje is 83 jaar en afkomstig uit Hillegom. Cok is 85 jaar en afkomstig uit Vogelenzang. Het jubilerende bruidspaar heeft 4 kinderen (2 zoons en 2 dochters), 7 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen.
Lees meer...
 
Trein rijdt tegen omgevallen boom
SASSENHEIM, 10 augustus 2008 - Zaterdagavond omstreeks 20:45 is op de Schiphollijn ter hoogte van Sassenheim een trein tegen een boom gereden. De trein afkomstig uit Amsterdam rijdend richting Leiden werd door de aanrijding dusdanig beschadigd dat deze een kilometer verderop ter hoogte van de Warmonderdam tot stilstand kwam en niet verder kon.
Lees meer...
 
Zeven Teylingse huwelijken op 08-08-08

TEYLINGEN, 8 augustus 2008 – Een drukke vrijdag voor de Teylingse ambtenaren van de burgelijke stand. Op deze achtste van de achtste van de achtste stonden er maar liefst zeven huwelijken op het programma. Allemaal stellen die de bijzondere datum 08-08-2008 in hun trouwboekje wilden.

Lees meer...
 
Straatklinkers te gast bij Sneekweek

ImageSNEEK, 8 augustus 2008 - De Straatklinkers uit Sassenheim waren afgelopen week weer uitgenodigd in Sneek om daar voor de twaalfde keer in dertien jaar tijd mee te werken aan de opening van de Sneekweek. De Sneekweek was dit jaar van vrijdag 1 tot en met donderdag 7 augustus.

Lees meer...
 
Vijfde MRSA-besmetting in Bernardus
SASSENHEIM, 7 augustus 2008 - Deze week is bij nog een derde bewoner van de afdeling Dever van het Sassenheimse verpleeghuis en woonzorgcentrum Bernardus de MRSA-bacterie aangetroffen. Dat blijkt na onderzoek bij alle 48 bewoners van de afdeling en alle medewerkers die daar de afgelopen tijd gewerkt hebben. Twee personeelsleden en twee bewoners liepen de afgelopen weken de zogenaamde ziekenhuisbacterie al op.
Lees meer...
 
Wat is 'plezierig wonen' voor u?
TEYLINGEN, 7 augustus 2008 – Woonstichting Vooruitgang wil graag weten wat 'plezierig wonen' voor u betekent als huurder of woningbezitter. Daarom vraagt zij u de Woonwensenwijzer op internet in te vullen. Deelnemers aan de enquête maken kans op een cadeaubon van 25 euro.
Lees meer...
 
Regels voor antennemasten in Teylingen

TEYLINGEN, 7 augustus 2008 - Steeds meer mensen maken gebruik van mobiele telefonie en mobiel internet. Daarom neemt het aantal masten met antennes voor GSM- en UMTS-verbindingen toe. Maar waar mogen die antennes staan? Het college van Teylingen heeft beleidsregels opgesteld voor het plaatsen van antenne-installaties. De politiek buigt zich er in september over.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Volgende > Einde >>

Resultaten 5105 - 5126 van 5291

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs