BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Gevarieerd muzikaal aanbod in feesttent
ImageSASSENHEIM, 21 september 2008 - Vrijdagavond zagen de bezoekers van de Sassenheimse feesttent al een optreden van de dubbelganger van Robbie Williams. Zaterdag werd daar op de Sassenheimse Muziek Sensatie nog een combinatie van dans, rap en oud-hollandse meezingers aan toegevoegd.
Lees meer...
 

Record kratstapelen gebroken
ImageSASSENHEIM, 21 september 2008 - Bij het kratstapelen op de najaarsfeesten in Sassenheim zijn zaterdag de oude records verbeterd naar 33 kratjes. Vanwege het grote aantal deelnemers en de goede prestaties duurde het evenement veel langer dan gepland.
Lees meer...
 
Tobbetje steken loopt vast
ImageSASSENHEIM, 21 september 2008 - Het mooie weer trok vrijdagmiddag veel belangstellenden naar het tobbetje steken en het touwtrekken op de Najaarsfeesten in Sassenheim. Een verbogen wiel van het karretje maakte helaas een vroegtijdig einde aan de natte strijd tussen de vrolijk uitgedoste deelnemers. Bij het touwtrekken kwam het tot een spannende finale tussen twee lokale horeca bedrijventeams.
Lees meer...
 
Ter Leede verslaat Excelsior M. met 4-1
ImageSASSENHEIM, 21 september 2008 - Het treffen tussen Excelsior Maassluis en Ter Leede was zaterdag een voetbalwedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft een slap Ter Leede dat bij de eerste kans van Excelsior M. tegen een doelpunt aanliep. De tweede helft tapte de Sassenheimers, na een donderspeech in de rust van trainer Assink, uit een ander vaatje.
Lees meer...
 
Najaarsfeesten Sassenheim
SASSENHEIM, 21 september 2008 - De fotoreportages van de Kermis, het Tobbetje steken, Touwtrekken en de Après ski met optreden van Robbie W. staan op de site. Update: De reportages van het Kratstapelen, Sassenheim's Got Talent en de Sassenheimse Muziek Sensatie zijn toegevoegd.
 
Foreholte opent velden en kleedkamers
ImageVOORHOUT, 20 september 2008 – Er viel zaterdagmiddag heel wat te openen bij de Voorhoutse voetbalvereniging Foreholte. Het nieuwe kleedkamergebouw, twee kunstgrasvelden en het nieuwe 5e speelveld. Voorzitter Jan Regeer en de wethouders Wim Hollart en Leo van der Zon hadden het er maar druk mee. De voorzitter kreeg van de wethouders een wedstrijdbal ter gelegenheid van de opening.
Lees meer...
 
Cheque voor restauratie Bartholomeuskerk
ImageVOORHOUT, 19 september 2008- UPDATE De opbrengst van het Luchtkussen Festival in Voorhout is donderdagavond overhandigd aan een aan pastoor Van Vliet van de Bartholomeuskerk. Het bedrag van € 11.500 komt ten goede aan de restauratie van de Voorhoutse kerk.
Lees meer...
 
Kinderen 'gesorteerd' voor Djumbo
ImageSASSENHEIM, 18 september 2008 - Donderdagavond trad de Nederlandse meidengroep Djumbo op in de feesttent. Het optreden trok weer veel kinderen aan. De Oranjevereniging heeft een nieuwe manier gevonden om te zorgen dat de kleinste kinderen vooraan staan. Er waren twee vakken voor kinderen. Bij de deur werd met een stuk tape, dat bijv. op 1,20m hoogte was geplakt, gecontroleerd of je niet te lang was.
Lees meer...
 
Valent trekt zich terug uit huishoudelijke hulp
REGIO, 18 september 2008 – Zorgorganisatie Valent dreigt niet meer mee te doen aan de procedure voor de aanbesteding van huishoudelijke hulp in de gemeenten Teylingen, Katwijk, Hillegom, Lisse, Noordwijk en Noordwijkerhout. Hier verzorgt Valent op dit moment de huishoudelijke hulp bij ouderen en gehandicapten. De Raad van Bestuur van Valent heeft al besloten niet in te schrijven op de aanbesteding voor huishoudelijke hulp in de Leidse regiogemeenten (Leiden, Oegstgeest, Voorschoten, Leiderdorp en Alkemade).
Lees meer...
 
Faria-Clowns bezoeken MariŽnhaven
WARMOND, 18 september 2008 - De Faria-Clowns hebben donderdag de eerste van twee nieuwe bezoeken aan de bewoners van Psychogeriatrisch centrum Mariënhaven in Warmond afgelegd. De Faria-Clowns zijn experts in het leggen van contact met zieke en dementerende ouderen en weten mensen te bereiken die door anderen vaak nauwelijks meer te bereiken zijn.
Lees meer...
 
Week van de smaak bij kinderkookclub
VOORHOUT, 18 september 2008 - De Voorhoutse Kinderkookclub In Den Voorhoutsche Pot doet van 22 tot en met 28 september mee aan de Week van de Smaak. Zeven dagen lang bruist en borrelt het overal in ons land van de activiteiten rondom streekproducten, authentieke smaken, koken met de seizoenen en culinaire tradities. Tijdens de eerste kookles van  In Den Voorhoutsche Pot in de K.T.S vinden proeverijen plaats voor de kookleskinderen.
Lees meer...
 
Burendag in Dorpsstraat Warmond
WARMOND, 18 september 2008 - Bewoners van de Warmondse Dorpstraat 1 t/m 40 in Warmond doen komende zaterdag mee aan de landelijke Burendag. De buren organiseren die dag diverse activiteiten in hun straat.
Lees meer...
 
Dames Bassets behalen megawinst

ImageSASSENHEIM, 17 september 2008 - De dames van het eerste van de Sassenheimse rugbyclub The Bassets zijn het nieuwe seizoen wel heel goed begonnen. De Sassenheimers wisten zondag de de rugbysters van RC Groningen te verslaan met maar liefst 153-0. Zelfs in het rugby een ongebruikelijke uitslag.

Lees meer...
 
Lampionnen uit alle hoeken
ImageSASSENHEIM, 17 september 2008 - Vanuit 5 hoeken van Sassenheim bracht een muzikale stertocht kinderen met lampionen naar het Voorhavenkwartier. Daar gingen de kinderen en hun ouders samen met de vijf muziekcorpsen richting kermis. Morgen treedt voor de kinderen de Nederlandse meidengroep Djumbo om 19:00 uur op in de feesttent.
Lees meer...
 
Dieven stelen kratten met bloemen
VOORHOUT 17 september - Uit een bedrijf aan de Prinssenweg werden in de nacht van dinsdag 16 op woensdag 17 september rond de 3800 fusten ( ‘kratten’ om bloemen in te plaatsen) en  3200 bloemen van het soort Calla gestolen. Bij een bedrijf aan de Loosterweg werd die nacht geld gestolen.
Lees meer...
 
Sassenheimse kermis begonnen
ImageSASSENHEIM, 17 september 2008 - De kermis in Sassenheim is weer geopend! Om 14:00 uur woensdagmiddag ginngen de atracties draaien. Het publiek bestond deze eerste middag vooral uit ouders en kinderen die waren afgekomen op de traditionele Piekenmiddag. De toegang tot een aantal kermisatracties kostte daarbij maar € 0,50
Lees meer...
 
Omwonenden willen snel groene wal rond nieuwbouw Teylingereind
SASSENHEIM, 16 september 2008 - Omwonenden staan argwanend tegenover de uitbreidingsplannen van jeugdgevangenis Teylingereind. Ze willen harde toezeggingen dat de naastgelegen Klinkenbergerplassen zo snel mogelijk als recreatiegebied ontwikkeld worden en dat het zicht op de gevangenis wordt onttrokken door een 9 meter hoge heuvel. Wethouder Van der Meer kreeg stevige kritkiek omdat een afspraak, om een recreatiegebied te maken op de plek waar Teylingereind nu wil uitbreiden, niet wordt nagekomen.
Lees meer...
 
Scojesa opent scoutingseizoen
ImageSASSENHEIM, 15 september 2008 – Bij de Sassenheimse Scoutinggroep Scojesa vond afgelopen zaterdag de opening van het nieuwe seizoen plaats. Traditioneel ging dit gepaard met een gezamenlijke opkomst van alle leeftijdsgroepen. Deze was dit jaar gecombineerd met een open opkomst waarbij geïnteresseerde kinderen met hun ouders konden kijken en meedoen met het programma: de MegaBlubberPowerRace.
Lees meer...
 
Concert voor het kunstcafť
ImageWARMOND, 15 september 2008 -  Het kunstcafé De Galerie aan de Warmondse Dorpsstraat  Vulde zich zondag aan het eind van de ochtend met liefhebbers van zangmuziek. Dorien van Rumt (zang) en Erna van der Brug (piano) verzorgden er een gratis concert omdat ze beiden zo blij zijn dat het kunstcafé mag blijven. “We doen het voor Cor en Janneke”, aldus Van Rumt, “We zijn zo blij dat dit unieke plekje kan blijven.” (Foto's: Rose Marie Keijzer)
Lees meer...
 
Rommelmarkt voor jubileumfeest De Haven
ImageWARMOND, 15 september 2008 -  Woongemeenschap De Haven in Warmond hield afgelopen zaterdag en zondag een grote rommelmarkt, die muzikaal werd omlijst door één van de bewoners zelf. De opbrengst is bestemd voor het grote feest dat de bewoners willen geven omdat De Haven dit jaar al weer tien jaar bestaat. (Foto's: Rose Marie Keijzer)
Lees meer...
 
Open Monumentendag in Teylingen
ImageWARMOND, 15 september 2008 -  Burgemeester Schelberg opende zaterdag om 10.30 uur de Open Monumentendagen in Teylingen. Hij was daarvoor naar de Warmondse Protestantse Kerk gekomen. Het boekje over deze kerk, oorspronkelijk geschreven in 1987, was speciaal voor deze dag opnieuw uitgegeven. Vanaf nu is het voor geïnteresseerden te koop bij de VVV in Warmond. (Foto's: Rose Marie Keijzer)
Lees meer...
 
Warmondse Ouderenbond bestaat 30 jaar
ImageWARMOND, 15 september 2008 -  De Warmondse Bond van Ouderen bestaat 30 jaar. Dit heugelijke feit werd op zaterdag gevierd in Het Trefpunt. De Warmondse 55+-ers werden daar ontvangen met een handdruk van de bestuursleden Kees van den Aardweg en Toos Cozijn. (Foto's: Rose Marie Keijzer)
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Volgende > Einde >>

Resultaten 5105 - 5126 van 5400

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs