BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Adest Musica winnaar in Valkenswaard

ImageSASSENHEIM 15 september 2008 – De Sasssenheimse Drum & Showband Adest Musica heeft afgelopen zondag samen met het Buurtschap Hazestraat met de corsowagen “ Flying Pirates on Music “ de eerste prijs gewonnen van de Dahliaparade in Valkenswaard.

Lees meer...
 

Teylingen pakt punt in blessuretijd
SASSENHEIM, 15 september 2008 - Dankzij een treffer van Mo Ait-el-Houssi in blessuretijd, hielden de voetballers van het Sasseenheimse Teylingen aan de uitwedstrijd tegen Blauw Zwart uiteindelijk toch nog een punt over.
Lees meer...
 
Voorschoten uit, altijd lastig
VOORHOUT, 15 september 2008 - Tegen het fysiek sterke Voorschoten '97 hebben de voetballers van het Voorhoutse Foreholte het altijd lastig, maar in de eerste minuten van de wedstrijd zondag was daar niets van te merken.
Lees meer...
 
Najaarsfeesten Voorhout
ImageVOORHOUT, 15 september 2008 - Naast de kermis was er nog veel meer te beleven tijdens je najaarsfeesten in Voorhout. Buikschuiven, kratdruwen en -klimmen, races op dunne en dikke banden, met z'n tweeën op de tandem of alleen op de solex. Bekijk de foto's die Mariska de Graaff de afgelopen dagen maakte. Update: Fotoreportage toegevoegd.
Lees meer...
 
Nautisch festijn van formaat
ImageWARMOND, 14 september 2008 - De zaterdag van de Schippertjesdagen begon behoorlijk grijs, maar in de loop van de dag kwam toch ook af en toe het zonnetje er tussendoor en was het aangenaam druk op de Warmondse Gemeentehaven. Enkele hoogtepunten vandaag waren de nautische markt, de rondvaarten met De Adelaar en de gondelvaart.
Lees meer...
 
Rapalje opent theaterseizoen 't Onderdak
ImageSASSENHEIM, 14 september 2008 - Het theaterseizoen in 't Onderdak in Sassenheim is zaterdag geopend met een optreden van de Keltische folk-band Rapalje. 's Middags was er een jeugdprogramma met onder andere een theaterworkshop van Pankras.
Lees meer...
 
Processie 125-jarige St. Bartholomeuskerk
ImageVOORHOUT, 14 september 2008 - Vanwege het 125-jarig bestaan van de St. Bartholomeuskerk is zondag voorafgaand aan de Pontificale Hoogmis een unieke processie gehouden. In de stoet werd het beeld van de H. Bartholomeus meegedragen. De bisschop van het bisdom Rotterdam, Mgr. A.H. van Luyn, liep mee in de 'optocht rond de kerk'.
Lees meer...
 
Extra geld voor peuterspeelzalen
TEYLINGEN, 13 september 2008 - De peuterspeelzalen in Teylingen kunnen de komende jaren extra geld van de gemeente tegemoet zien om de kwaliteit te verbeteren. De financiële toezeggingen volgen op een al eerder aangekondigde fusie van de drie stichtingen voor peuterspeelzaalwerk in Teylingen.
Lees meer...
 
Kermisspelletjes op De Achtbaan
ImageVOORHOUT, 12 september 2008 - Met veel gelach, gegiechel, en vol enthousiasme werd vrijdag door groep 3 tot en met 8 van de Voorhoutse basisschool De Achtbaan deel genomen aan de kermisspelletjes die buiten op het schoolplein te vinden waren.
Lees meer...
 
Joppekoor omlijst opening Schippertjesdagen
ImageWARMOND, 12 september 2008 - Het Warmondse Joppekoor zorgde vrijdagavond voor de muzikale omlijsting van de opening van de Schippertjesdagen. De historische schepen en scheepjes, die dit weekend in Warmond te zien zijn, hadden 's middags hun plaatsje op de Leede al ingenomen en boden een feestelijke aanblik. Foto's Henk Keijzer.
Lees meer...
 
Bernardus als vanouds na zomer met MRSA
SASSENHEIM, 12 september 2008 - De bewoners van verpleeg- en verzorgingshuis Bernardus kunnen weer hun dagelijks leven oppakken. Na een zomer vol maatregelen vanwege de aanwezigheid van MRSA zijn de afdelingen momenteel weer vrij toegankelijk en zijn diverse gezamenlijke activiteiten weer volop aan de gang.
Lees meer...
 
Regenachtige Lampionoptocht in Voorhout
ImageVOORHOUT, 12 september 2008 – Met een toespraak door wethouder Van der Meer en een hoop confetie werd donderdagavond het startschot gegeven voor de Voorhoutse Lampionoptocht. Het was ook meteen het startsein voor een flinke regenbui, die niet meer ophield totdat de tocht voorbij was. (Foto's: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Voorhoutse activiteiten in de kroeg
ImageVOORHOUT, 12 september 2008 – UPDATE Bezoekers aan de Voorhoutse Najaarsfeesten konden zich donderdagavond ook in de plaatselijke cafe's vermaken. In de Toog kon geschoten worden. In cafe-restaurant Boerhaave rolden de balletjes voor de bingo. (Foto's: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Kritiek op sluiting milieustraat Warmond
TEYLINGEN, 12 september 2008 - Het opheffen van de milieustraat in Warmond en afschaffen van de duobakken in Voorhout kan rekenen op kritiek in de gemeenteraad. De PvdA heeft zich donderdag al uitgesproken tegen de centralisatie van de milieustraten. De VVD vindt het financiële voordeel, dat behaald wordt met het nieuwe afvalstoffenbeleid, tegenvallen.
Lees meer...
 
Voorzichtige reacties plan Boterhuispolder
WARMOND, 12 september 2008 - Teylingen reageert voorzichtig op plannen van Leiderdorp om de Boterhuispolder op te knappen als recreatiegebied. Het uitgangspunt om de polder te behouden als natuurgebied kan rekenen op instemming, maar Teylingen heeft nog geen geld klaarliggen voor het stuk Boterhuispolder in Teylingen.
Lees meer...
 
Conflict Teylingen, Alkemade en provincie over grenscorrectie camping Spijkerboor
WARMOND, 12 september 2008 - Teylingen heeft een conflict met Alkamade en de Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland over een grenscorrectie bij camping Spijkerboor. De grens tussen Alkemade en Teylingen loopt door de camping heen. Teylingen en de eigenaren van de camping willen dat het gebied in zijn geheel in Teylingen komt te liggen. De provinciebestuurders willen Spijkerboor onder Alkemade laten vallen.
Lees meer...
 
Donkere wolken boven VVV verdwenen
WARMOND, 12 september 2008 - De donkere wolken boven de VVV Warmond zijn verdwenen en wethouder Homan zit weer op dezelfde lijn als de VVV-vrijwilligers. Dit zei vrijwilliger Jan Haasnoot donderdag in de commissievergadering BFT. Hij pleit ervoor om, net als vroeger, een zelfstandige VVV Warmond neer te zetten die samen met het bedrijfsleven aan de slag gaat.
Lees meer...
 
Gemeente vraagt plannen eendenkooi
WARMOND, 12 september 2008 - De gemeente vraagt Bart van Konijnenburg en Stichting Het Zuid-Hollands Landschap om een plan in te dienen voor het beheer van de Eendenkooi in Warmond. Van Konijnenburg nam onlangs het initiatief om de eendenkooi weer te gaan beheren. Hij heeft al een groep vrijwilligers en een 'interim kooiker' om het werk te gaan doen.
Lees meer...
 
Geld voor verhuizingen vergeten

SASSENHEIM, 12 september 2008 - De gemeente is de verhuiskosten vergeten van sportverenigingen die moeten verhuizen als de nieuwe sporthal De Korf opgeleverd wordt. De extra kosten hiervoor zijn 130.000 euro. De gemeenteraad wil het geld niet zomaar ter beschikking stellen. Wethouder Van der Zon moet eerst een voorstel maken. Door de vertraging komen verenigingen misschien in een nieuwe zaal zonder hun sportattributen.

Lees meer...
 
Schippertjesdagen gaan beginnen

ImageWARMOND, 11 september 2008 - De Warmondse Schippertjesdagen staan weer op het punt van beginnen., Het nautische evenement dat in de regio en ver daarbuiten grote bekendheid geniet, gaat alweer haar 18e editie in. Het hele weekend zal het op en in de Gemeentehaven te Warmond één groot nautisch feest zijn.

Lees meer...
 
Jeugdnatuurwachters bezoeken scholen
ImageSASSENHEIM, 11 september 2008 - Leerlingen van groep 7 van de Sassenheimse basisscholen krijgen deze week bezoek van leden van de Jeugd Natuurwacht Sassenheim. De jeugdnatuurwachters proberen de scholieren warm te maken voor hun activiteiten. (Foto: Mariska de Graaff - jeugdnatuurwachters die uilenballen uitpluizen)
Lees meer...
 
Streektalenten op Sassemse Muzieksensatie
SASSENHEIM, 11 september 2008 – De Sassenheimse Najaarsfeesten krijgen zaterdagavond 20 september weer een spetterend muzikaal hoogtepunt met de achtste editie van de Sassenheimse Muziek Sensatie (SMS). In de Oranje feesttent zal weer de daverende afsluiting plaatsvinden van de feesten met een gratis programma dat bol staat van muzikale talenten uit de streek.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Volgende > Einde >>

Resultaten 5127 - 5148 van 5400

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs