BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Scholen beginnen weer
ImageVOORHOUT, 1 september 2008 - De leerkrachten van basisschool De Achtbaan in Voorhout (foto) waren eind vorige week druk bezig om de school weer klaar te maken voor het nieuwe schooljaar. De lokalen zijn ingericht en de boeken klaargelegd voor de eerste lesdag. Foto Mariska de Graaff.
 

Genieten op een warme zondag
ImageWARMOND, 1 september 2008 - Het mooie weer heeft zondag gezorgd voor een grote drukte op de Kaag en op het strandje van Koudenhoorn (foto). Bekijk de fotoimpressie.
Lees meer...
 
Motorrijder komt ten val
VOORHOUT, 1 september 2008 - Een 58-jarige motorrijder uit Megen is zaterdag rond 13.30 uur op de Leidsevaart bij het remmen ten val gekomen. Hij liep enkele schaafwonden en blauwe plekken op. Zijn duopassagiere, een 60-jarige vrouw uit Sassenheim, liep letsel in het gezicht, een hoofdwond en klaagde over pijn in de rug.
Lees meer...
 
Warmondse Poldercross heeft een luchtje
ImageWARMOND, 31 augustus 2008 – De deelnemers aan de 15e Warmondse poldercross waren vrijdagavond al snel onherkenbaar. Maar dat was dan ook precies de lol. Naast het neerzetten van een sportieve prestatie natuurlijk. Bij de heren wist Niels Strijk het parcours het snelst af te leggen. Bij de dames Diana Hoogvorst en bij de veteranen Aad Hachmang. (Foto's: Rose Marie Keijzer)
Lees meer...
 
Homan weer in gesprek met VVV
WARMOND, 31 augustus 2008 - Wethouder Homan is weer in gesprek met de vrijwilligers van de VVV Warmond. "Vrijwilligers moeten kunnen werken op een manier die voor hun plezierig is", aldus Homan. De wethouder werd eerder verweten dat hij de vrijwilligers niet betrok bij de plannen voor de VVV. De vrijwilligers willen een zelfstandige VVV Warmond.  Maar Homan stelde voor dat VVV-Teylingen wordt een agentschap wordt van de VVV-Noordwijkerhout.
Lees meer...
 
Kindervakantieweek eindigt met vreugdevuur
ImageWARMOND, 30 augustus 2008 – De Kindervakantieweek in Warmond werd vrijdag traditioneel afgesloten met een groot vreugdevuur op het recreatie-eiland Koudenhoorn. Onder begeleiding van de Warmondse brandweer werd het hout van alle hutten die de afgelopen week waren gebouwd, in brand gestoken. (Foto's: Frans Lardee)
Lees meer...
 
Vakantiesfeer op Nacht van Sassem
ImageSASSENHEIM, 30 augustus 2008 - Pilaren met balonnen in de kleuren van de nationale vlaggen, juweliers verkleed als flamengo dansers en duitse jagershoeden op de hoofden van het personeel van een delicatessenzaak. Bezoekers van de Nacht van Sassenheim werd zo duidelijk gemaakt dat het thema dit jaar een reis door Frankrijk, Spanje, Italie en Duitsland was. Er was ook veel muziek: country-zangers Pam MacBeth gaf het muzikale startsein van de 'nacht' al om twee uur en de All Stars Coverband sloot om middernacht af.
Lees meer...
 
155-jarige brandweer knipt auto's open
ImageSASSENHEIM, 30 augustus 2008 - Bezoekers van de Nacht van Sassenheim zagen vrijdag hoe de brandweer een bestuurder na een botsing uit een auto haalt. "We halen het slachtoffer niet uit de auto, we halen eigenlijk de auto weg rondom het slachtoffer", vertelt de woordvoerder van de brandweer terwijl zijn collega's het complete dak van de auto afknippen. De demonstratie werd gehouden in het kader van het 155-jarig bestaan van de Sassenheimse brandweer en ging gepaard met een oproep om brandweervrijwillger te worden. Met fotoreportage.
Lees meer...
 
Jeugdscheidsrechters opgeleid bij Foreholte
ImageVOORHOUT, 30 augustus 2008 - Twintig jongens volgden vrijdag bij de Voorhoutse voetbalvereniging Foreholte een opleiding voor jeugdscheidsrechter. De cursus werd gegeven door de heer de Gier van de KNVB. Alle 20 deelnemer haalden het diploma. (Foto's: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Nieuwbouw voor Doktersdienst en apotheek
VOORHOUT, 29 augustus 2008 - De DoktersDienst Duin- en Bollenstreek (DDDB) en de Dienstapotheek Bollenstreek (DAB) krijgen een nieuwe huisvesting op het terrein van Buiten Plaats Nieuw Schoonoord (BNS) aan de Rijnsburgerweg in Voorhout. Zij zijn daar nu ook al gevestigd, deels in het hoofdgebouw van de BNS en deels in naastgelegen portocabins.
Lees meer...
 
Circusoptreden in Sassenheim
ImageSASSENHEIM, 29 augustus 2008 - Deze week waren in Sassenheim de tenten opgezet van Het Staatscircus van Moskou-Holiday. Er werd een klassiek circusprogramma opgevoerd waarbij de kinderen soms zelf mochten meedoen. Onze fotograaf keek ook nog even in de stallen en zag dat de paarden en honden prima verzorgd werden. Bekijk de fotoreportage van de voorstelling van dinsdag. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Voetbalseizoen Teylingen begonnen
SASSENHEIM, 28 augustus 2008 – Met een eerste bekerwedstrijd is voor de Sassenheimse voetbalvereniging Teylingen het voetbalseizoen al weer echt begonnen.  Het werd ook meteen de eerste overwinning van het seizoen.
Lees meer...
 
Aanhoudingen na diefstal en vernieling
SASSENHEIM, 27 augustus 2008 - Een 19-jarige Sassenheimer en een 22-jarige Haarlemmer zijn woensdag aangehouden op verdenking van diefstal en vernieling. De politie kreeg even na 04.30 uur de melding van een diefstal bij een woning aan de Van Pallandtlaan in Sassenheim. De bewoners waren wakker geworden van glasgerinkel en namen poolshoogte. In hun tuin zagen ze twee mannen die er direct vandoor gingen.
Lees meer...
 
Diefstal bedrijfsbusjes bij Voorhoutse garage
VOORHOUT, 26 augustus 2008 - Vanaf het terrein van een autobedrijf aan de Rijnsburgerweg in Voorhout zijn in de nacht van maandag  op dinsdag drie bedrijfsbusjes gestolen. De busjes van de merken VW, Iveco en Hyundai stonden daar te koop. De dieven zagen kans het toegangshek tot het terrein open te breken en de auto’s te stelen. De politie heeft de zaak in onderzoek. 
 
Warmondse verduistert € 100.000,- bij ISD
WARMOND, 26 augustus 2008 – Een 42-jarige vrouw uit Warmond wordt ervan verdacht een groot geldbedrag te hebben verduisterd van de Intergemeentelijke Sociale Dienst (ISD) Bollenstreek in Lisse. De vrouw werkte bij de ISD Bollenstreek en zou volgens het Openbaar Ministerie in de afgelopen jaren bijna 100.000 euro achterover hebben gedrukt.
Lees meer...
 
Gouden Gaffel wedstrijden in Warmond
ImageWARMOND, 25 augustus 2008 - De wedstrijden om de Gouden gaffel vinden dit jaar plaats in het weekend van zaterdag 30 en zondag 31 augustus. In het jubileumjaar van de Stichting Zeilvaart Warmond is er een extra feestelijk programma. Op zaterdagmorgen wordt er voor kinderen een wedstrijd met zeilklompen gevaren. Zaterdagavond en zondagmiddag verzorgen de Champions en  de Key Stork Jazzmen een jazz en dixieland programma op het terras in het park Groot Leerust.
Lees meer...
 
Staatscircus Moskou-Holiday in Sassenheim
ImageSASSENHEIM, 25 augustus 2008 - Het Staatscircus van Moskou-Holiday slaat vanaf maandag haar tenten op in Sassenheim. Het circus presenteert een geheel nieuw internationaal en klassiek circusprogramma, waaraan een groot aantal topartiesten uit de Russische Federatie, Oekraïne, Polen, Azerbeidzjan, Letland, Frankrijk, Roemenië, Argentinië en Nederland meewerkt.
Lees meer...
 
Politie: aanpak zware criminaliteit succes

TEYLINGEN/REGIO, 24 augustus 2008 - Het politiekorps Hollands Midden heeft in de eerste 6 maanden van 2008 succes geboekt in de aanpak van zware criminelen. Het lukte om ruim 10 miljoen euro aan crimineel vermogen te ontnemen. Dit heeft korpschef Jan Stikvoort bekendgemaakt. Andere opvallende cijfers: het aantal geweldsincidenten daalde met 12%, het aantal auto-inbraken ging 26% naar beneden, het aantal vernielingen zakte 7% en de jeugdoverlast nam met 15% af. Alleen het aantal woninginbraken steeg met ruim 14%.

Lees meer...
 
Open dag Volksuniversiteit Teylingen
TEYLINGEN, 24 augustus 2008 - De Vrije Academie Sassenheim en de Volksuniversiteit Voorhout gaan per 1 september verder als de Volksuniversiteit Teylingen. De Voorhoutse ‘afdeling’ kenmerkt zich door een breed cursusaanbod aan onderwijs waar geen vooropleiding voor nodig is. Denk aan taalcursussen, ontspanning- , techniek- , kook- en creatieve cursussen.  De afdeling Sassenheim richt zich meer op kunstzinnige vorming. Dat varieert van tekenen tot schilderen, keramiek en beeldhouwen.
Lees meer...
 
KatwijkBinse Truckrun trekt door Teylingen
ImageTEYLINGEN, 24 augustus 2008 - De jaarlijkse KatwijkBinse Truckrun maakte afgelopen zaterdag de streek weer "onveilig" met een luidruchtige tocht. De stoet van vooetuigen ging ook door Warmond en Sassenheim. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Jazz Classics op muziekterras in Warmond
ImageWARMOND, 24 augustus 2008 – Tijdens het laatste muziekterras van dit jaar in Warmond was het vrijdagavond de beurt aan Jazz Classics. Deze jazz band van de Warmonder Henk Versnel wist op de door Kunstcafé de Galerie en galerie De Pomp georganiseerde avond de Warmonders weer in de benen te krijgen. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Schuimspektakel sluit huttenbouw af
ImageVOORHOUT, 24 augustus 2008 - De huttenbouw in Voorhout is donderdag afgesloten met een groot schuimspektakel voordat alle hutten weer gesloopt werden. Zaterdag was er in de Boekhorstlaan een groot pretpark voor de kinderen die met het doen van spelletjes prijzen konden winnnen. Lees verder voor de fotoreportage. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Volgende > Einde >>

Resultaten 5127 - 5148 van 5345

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs