BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Plan voor 92 woningen op terrein Bakker
SASSENHEIM, 4 september 2008 – De Bouw- en handelsmij Adriaan van Erk uit Bergambacht heeft bij de gemeente een plan ingediend voor de ontwikkeling van het terrein van de voormalige kistenfabriek Bakker aan de Hoofdstraat in Sassenheim. Het plan omvat 92 woningen verdeeld over appartementen, rijtjeswoningen en twee-onder-een-kap woningen. De gemeente zal deze maand een besluit nemen over de medewerking aan het plan.
Lees meer...
 

(Nep)goud verkopers actief in Voorhout
VOORHOUT, 4 september 2008 - Twee Voorhouters hebben eind augustus onder bedreiging (nep)gouden sieraden gekocht. De politie waarchuwt nu voor deze straatverkopers en adviseert niet in te gaan op hun dwingende verkooptactieken.
Lees meer...
 
VVD bezoekt kinderopvang De Speelbrug
VOORHOUT, 3 september 2008 - De VVD bezocht woensdagochtend tijdens de door de partij georganiseerde Dag van de Kinderopvang  De Speelbrug aan de Mozartlaan in Voorhout. Tweede Kamerwoordvoerderster Ineke Dezentjé Hamming, wethouder Bert Homan, de Teylingse fractievoorzitter Ard van der Steur en enkele fractieleden meldde zich rond 08:45 uur bij de kinderopvang.
Lees meer...
 
Tijdgeest winnaar Gouden Gaffel
ImageWARMOND, 2 september 2008 - De Gouden Gaffel wedstrijden van het afgelopen weekend in Warmond zijn gewonnen door de Westlander De Tijdgeest, die daarmee de Antonius en De Groote Juffer achter zich liet. In de B-Klasse was de eer voor de Jan Krul. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Zonnige Biermarkt in Sassenheim
ImageSASSENHEIM, 1 september 2008 - Alle ingredienten waren zondag weer aanwezig. Een stralend zonnetje, een grote groep bierliefhebbers en zo'n 50 verschillende soorten gerstenat van de tap. De 18e Biermarkt op de Oude Haven in Sassenheim was dan ook  weer een groot succes.
Lees meer...
 
Discussies op Warmondse Kunstmarkt
ImageWARMOND, 1 september 2008 - “Het is prachtig.” “Sorry, maar ik vind het verschrikkelijk.” Het tentoongestelde op de Warmondse Kunstmarkt leidde zondag weer tot aardige discussies. Want niets is zo persoonlijk als de beleving van kunst.
Lees meer...
 
Sassenheimer wint klompzeilkampioenschap
ImageWARMOND, 1 september 2008 - De Sassenheimse Joeri van der Lans heeft zaterdag de Eerste Open Warmondse Klompzeil Kampioenschappen gewonnen. De wedstrijden werden gevaren in de Warmonder Leede, die hiervoor speciaal met een tweetal veeboten werd afgezet. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Ooievaars trekken aandacht in Voorhout

ImageVOORHOUT, 1 september 2008 - De ooievaars die zijn neergestreken in de Elsgeesterpolder in Voorhout trekken veel bekijks. In het groepje bevinden zich ook de drie jonge vogels, met hun ouders, die afkomstig zijn uit het broedsel van het ooievaarsnest in Warmond. (Foto's: Mariska de Graaff)

Lees meer...
 
VCS organiseert oranje volleybaltoernooi
SASSENHEIM, 1 september 2008 - Na een matige zomer is Volleybalclub Sassenheim weer met een nieuw seizoen van start gegaan. Zoals elk jaar organiseert VCS op verzoek van de Oranjevereniging Sassenheim tijdens de najaarsfeesten het Oranjevolleybaltoernooi in sporthal de Wasbeek.  Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden op zondag 14 september vanaf 15.30 uur.
Lees meer...
 
Teylingen speelt gelijk tegen UVS
SASSENHEIM, 1 september 2008 - Het eerste van Voetbalvereniging Teylingen speelde zondag zijn laatste bekerwedstrijd in een reeks van drie. Het roemruchte Leidse UVS kwam op bezoek en bij winst zou Teylingen nog uitzicht hebben op de volgende ronde. In een ijzersterke poule met RCL en Rijnsburgse Boys op zich al een prima prestatie.
Lees meer...
 
Eendenkooiregistratie Warmond vervallen
WARMOND, 1 september 2008 - De wettelijke registratie van de gemeentelijke eendenkooi in Warmond is vervallen. Omdat er al geruime tijd geen kooiker meer in het gebied actief is heeft van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit de registratie opgeheven.
Lees meer...
 
Warmond Golf: 15.000 voor goede doelen
ImageWARMOND, 1 september 2008 - Zondag werd voor de negende keer een unieke golfwedstrijd op een bijzonder parcours op verschillende plekken in Warmond gespeeld. Met de golfwedstrijd is 15 duizend euro opgehaald voor goede doelen, waaronder geld voor een gehandicaptenbus voor De Smitshof in Rijnsburg.
Lees meer...
 
Scholen beginnen weer
ImageVOORHOUT, 1 september 2008 - De leerkrachten van basisschool De Achtbaan in Voorhout (foto) waren eind vorige week druk bezig om de school weer klaar te maken voor het nieuwe schooljaar. De lokalen zijn ingericht en de boeken klaargelegd voor de eerste lesdag. Foto Mariska de Graaff.
 
Genieten op een warme zondag
ImageWARMOND, 1 september 2008 - Het mooie weer heeft zondag gezorgd voor een grote drukte op de Kaag en op het strandje van Koudenhoorn (foto). Bekijk de fotoimpressie.
Lees meer...
 
Motorrijder komt ten val
VOORHOUT, 1 september 2008 - Een 58-jarige motorrijder uit Megen is zaterdag rond 13.30 uur op de Leidsevaart bij het remmen ten val gekomen. Hij liep enkele schaafwonden en blauwe plekken op. Zijn duopassagiere, een 60-jarige vrouw uit Sassenheim, liep letsel in het gezicht, een hoofdwond en klaagde over pijn in de rug.
Lees meer...
 
Warmondse Poldercross heeft een luchtje
ImageWARMOND, 31 augustus 2008 – De deelnemers aan de 15e Warmondse poldercross waren vrijdagavond al snel onherkenbaar. Maar dat was dan ook precies de lol. Naast het neerzetten van een sportieve prestatie natuurlijk. Bij de heren wist Niels Strijk het parcours het snelst af te leggen. Bij de dames Diana Hoogvorst en bij de veteranen Aad Hachmang. (Foto's: Rose Marie Keijzer)
Lees meer...
 
Homan weer in gesprek met VVV
WARMOND, 31 augustus 2008 - Wethouder Homan is weer in gesprek met de vrijwilligers van de VVV Warmond. "Vrijwilligers moeten kunnen werken op een manier die voor hun plezierig is", aldus Homan. De wethouder werd eerder verweten dat hij de vrijwilligers niet betrok bij de plannen voor de VVV. De vrijwilligers willen een zelfstandige VVV Warmond.  Maar Homan stelde voor dat VVV-Teylingen wordt een agentschap wordt van de VVV-Noordwijkerhout.
Lees meer...
 
Kindervakantieweek eindigt met vreugdevuur
ImageWARMOND, 30 augustus 2008 – De Kindervakantieweek in Warmond werd vrijdag traditioneel afgesloten met een groot vreugdevuur op het recreatie-eiland Koudenhoorn. Onder begeleiding van de Warmondse brandweer werd het hout van alle hutten die de afgelopen week waren gebouwd, in brand gestoken. (Foto's: Frans Lardee)
Lees meer...
 
Vakantiesfeer op Nacht van Sassem
ImageSASSENHEIM, 30 augustus 2008 - Pilaren met balonnen in de kleuren van de nationale vlaggen, juweliers verkleed als flamengo dansers en duitse jagershoeden op de hoofden van het personeel van een delicatessenzaak. Bezoekers van de Nacht van Sassenheim werd zo duidelijk gemaakt dat het thema dit jaar een reis door Frankrijk, Spanje, Italie en Duitsland was. Er was ook veel muziek: country-zangers Pam MacBeth gaf het muzikale startsein van de 'nacht' al om twee uur en de All Stars Coverband sloot om middernacht af.
Lees meer...
 
155-jarige brandweer knipt auto's open
ImageSASSENHEIM, 30 augustus 2008 - Bezoekers van de Nacht van Sassenheim zagen vrijdag hoe de brandweer een bestuurder na een botsing uit een auto haalt. "We halen het slachtoffer niet uit de auto, we halen eigenlijk de auto weg rondom het slachtoffer", vertelt de woordvoerder van de brandweer terwijl zijn collega's het complete dak van de auto afknippen. De demonstratie werd gehouden in het kader van het 155-jarig bestaan van de Sassenheimse brandweer en ging gepaard met een oproep om brandweervrijwillger te worden. Met fotoreportage.
Lees meer...
 
Jeugdscheidsrechters opgeleid bij Foreholte
ImageVOORHOUT, 30 augustus 2008 - Twintig jongens volgden vrijdag bij de Voorhoutse voetbalvereniging Foreholte een opleiding voor jeugdscheidsrechter. De cursus werd gegeven door de heer de Gier van de KNVB. Alle 20 deelnemer haalden het diploma. (Foto's: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Nieuwbouw voor Doktersdienst en apotheek
VOORHOUT, 29 augustus 2008 - De DoktersDienst Duin- en Bollenstreek (DDDB) en de Dienstapotheek Bollenstreek (DAB) krijgen een nieuwe huisvesting op het terrein van Buiten Plaats Nieuw Schoonoord (BNS) aan de Rijnsburgerweg in Voorhout. Zij zijn daar nu ook al gevestigd, deels in het hoofdgebouw van de BNS en deels in naastgelegen portocabins.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Volgende > Einde >>

Resultaten 5171 - 5192 van 5400

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs