BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Fladderende lappen op textielmarkt
ImageWARMOND, 22 juni 2008 - Na de boeken en de plantjes dan nu de beurt aan het textiel. Zondagmiddag was het pleintje rond de pomp en het toneel van in de wind fladderende lappen, quilts en andere textiele kunst. De door Clara Sikking georganiseerde markt trok marktkraamhouders en bezoekers uit de hele regio. De wind was hard, de temperatuur uitstekend en menig bewerkt lapje ging over in andere handen.
Lees meer...
 

Verkoop in Bram’s Snuffelschuur
ImageVOORHOUT, 24 juni 2008 - Zaterdag was er de hele dag een speciale verkoop in Bram’s Snuffelschuur.  De prijzen waren extra laag en de uitstalling was extra groot. De opbrengst van de verkopen gaat naar het Jeugd- en Jongerenwerk in Voorhout.
 
Jeugd St. Matthias presenteert zich
ImageWARMOND, 23 juni 2008 - De jeugd van de muziek-  en toneelvereniging St. Matthias heeft zich zondagmiddag 22 juni met een enthousiast optreden in het Trefpunt gepresenteerd. De voorstelling van de jeugd mocht zich verheugen in een grote belangstelling van een goed bezette zaal.
Lees meer...
 
Bromfiets-heler aangehouden na achtervolging in Warmond
WARMOND, 24 juni 2008 - De politie heeft zaterdagmiddag een een 14-jarige Lisser aangehouden. De jongen reed door rood en negeerde vervolgens een stopteken van een motoragent. Hij probeerde zich na een achtervolging, waarbij hij ten val kwam, nog te verstoppen, maar hij werd gevonden door twee brandweermannen.
Lees meer...
 
Herenstraat Voorhout weer open voor verkeer
ImageVOORHOUT, 23 juni 2008 - De politie heeft toestemming gegeven om wegafzetting van de Herenstraat en de Aletta Jacobslaan op te heffen. Zondagmiddag 22 juni heeft de politie beide straten afgezet omdat door de onverwacht harde wind steigerplanken van de steiger vielen bij de RK Kerk St. Bartholomeus. De foto is van de situatie zondagmiddag.
Lees meer...
 
KTS Voorhout vierde in proloog Solar Challenge in Leeuwarden
Image VOORHOUT/LEEUWARDEN, 22 juni 2008 - Leerlingen van de Teylingen College (KTS) uit Voorhout die meedoen aan de Frisian Solar Challenge zijn zondag vierde geworden tijdens de proloog in Leeuwarden. De boot die wordt voortgedreven met zonnecellen legde de tien kilometer in 52 minuten en 46 seconden af, en finishte maar een halve minuut later dan de nummer drie. (Foto: PR Frisian Solar Challenge)
Lees meer...
 
Herenstraat Voorhout afgezet vanwege vallende steigerplanken
ImageVOORHOUT, 22 juni 2008 - Door de harde wind zijn er verschillende planken van de steiger rondom de St. Bartholomeuskerk afgewaaid. Reden voor de politie om een gebied rondom de kerk af te sluiten. Een gedeelte van de Herenstraat en de Aletta Jacobslaan zijn tot maandagochtend afgesloten. De steiger zelf loopt geen gevaar. Omrijden kan via Schoonoord, Boekenburglaan, Beukenrode. Foto: Verschoven steigerplanken bij de kerktoren.
Lees meer...
 
Alarm voor gezonken bootje
VOORHOUT, 22 juni 2008 - Een gezonken bootje heeft zondagmiddag gezorgd voor inzet van brandweer, ambulance en politie langs de Leidsevaart (N444). Om 17.10 kwam de melding over het bootje binnen, waarna onder andere met een politieboot op de Leidsevaart naar slachtoffers werd gezocht. Er werden echter geen opvarenden aangetroffen. Zie voor foto's 112 Bollenstreek.
 
Manon Pools wint kortebaan Sassenheim
ImageSASSENHEIM, 20 juni 2008 (update) - Viva's Limburgia met Manon Pools heeft de kortebaan van Sassenheim gewonnen (foto). Aan de oproep aan alle dames om hoeden te dragen vanwege de Ladies day op Royal Ascot werd niet veel gehoor gegeven. Toch waren er genoeg hoedendragers om een kleine hoedenwedstrijd te houden. Met uitgebreide fotoreportages van de kortebaan en de braderie.
Lees meer...
 
Joke Bruijs op Leede Concert
ImageWARMOND, 20 juni 2008 (update) - Donderdagavond werd in park Groot Leerust voor de derder keer het Leede Concert gehouden. In de aangemeerde sloepen en vanaf de wal kon worden gekeken naar optredens van Joke Bruijs, Frits Landesbergen en de Tiny Little Big Band. De opbrengst van dit concert gaat naar drie lokale goede doelen.
Lees meer...
 
Belgen bezoeken 'Oranje' Teylingen

ImageTEYLINGEN, 21 juli 2008 - UPDATE Met weer een spannend EK-duel voor de boeg, kleurt Teylingen steeds verder Oranje. Het heeft blijkbaar een aantrekkingskracht die tot over de landsgrenzen gaat. Een grote groep Belgen komt vandaag naar Voorhout om daar het Oranjegevoel te ervaren.

Lees meer...
 
Gemeente waarschuwt voor processierupsen
ImageTEYLINGEN, 20 juni 2008 - In een eikenboom in een tuin van een huis aan de Rijksstraatweg in Sassenheim is verleden week een nest processierupsen gevonden en deze is weggehaald. De wijde omgeving is onderzocht, maar er zijn geen andere nesten gevonden. Aangezien het aanraken van de rupsen jeuk, huiduitslag of ernstigere klachten kan veroorzaken, roept de gemeente op om nesten van de rupsen te melden.
Lees meer...
 
St. Bartholomeus zoekt religieus erfgoed

VOORHOUT, 19 juni 2008 - Voor een tentoonstelling over de St. Bartholomeuskerk zoekt de parochie samen met de Historische Kring Voorhout naar creatieve kunstuitingen met betrekking tot de kerk. Op de tentoonstelling in het najaar worden ook werken uit de collectie van de parochie getoond.

Lees meer...
 
Columbiaan haalt medailles op NK Zwemmen
VOORHOUT, 18 juni 2008 - Zwemmers van de Columbiaan uit Voorhout hebben afgelopen weekend bij het NK Zwemmen in Eindhoven diverse medailleplaatsen behaald. Het NK leverde ondermeer een gouden plak en een persoonlijk record op.
Lees meer...
 
Judokampioenschappen bij Barends Sport

ImageVOORHOUT, 18 juni 2008 - Bijna 100 judoka’s werkten zich zondag bij bij Barends Sport in Voorhout in het zweet voor de Clubkampioenschappen Judo. Doel was om een mooie medaille in de wacht te slepen en je een jaar lang de sterkste van de sportschool te mogen noemen.

Lees meer...
 
De Kinderburg op bezoek bij All-Inn

ImageSASSENHEIM 18 juni 2008 - De groepen 1/2 van basisschool De Kinderburg uit Sassenheim zijn dinsdag op bezoek geweest bij grillrestaurant All-Inn in Sassenheim. Ze zijn al een week bezig met het project: “Het Restaurant”. En wat is er nu leuker dan op bezoek te gaan bij een echt restaurant en een kijkje te nemen achter de schermen.

Lees meer...
 
Midzomernacht afgelast vanwege EK
WARMOND, 18 juni 2008 - Het midzomernacht evenement dat op 21 juni zou plaatsvinden, gaat niet door. Er zijn te veel afmeldingen door de Nederlandse deelname aan de kwartfinale van het EK voetbal. Op de Midsummercarnaval, die zaterdag in Voorhout wordt gehouden, is de wedstijd  te zien. Ook op de Tropical Party in Sassenheim is het EK op een groot scherm te zien.
 
Vele artiesten op Leede Concert
ImageWARMOND, 17 juni 2008 - Het Leede concert 2008 wordt donderdag vanaf 20.00 uur in het park Groot Leerust gehouden. Het concert kan vanaf het water beluisterd worden, maar ook vanuit het park is er goed zicht op het podium. Het concert verhuist vanaf de gemeentehaven, waar het vorig jaar werd gehouden, vanwege zorgen over de sterkte van de brug naar Koudenhoorn als hier veel mensen op zouden staan. Foto: Het Leede concert 2007 (foto Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Opbrengst Rotary streetgolf naar jeugdfonds en revalidatietuin Bernardus
ImageSASSENHEIM, 17 juni 2008 - Rotary Sassenheim heeft zondag met het streetgolftoernooi 30.000 euro opgehaald voor de revalidatietuin van de Bernarus en een jeugdfonds voor de rotary. De golfteams streden voor de derde, en voorlopig laatste keer, om de eer en voor het goede doel.
Lees meer...
 
Geslaagd concert Voorhouts Kamerkoor

ImageVOORHOUT, 17 juni 2008 – Het Voorhouts Kamerkoor gaf zondag een concert getiteld 'Maria Van alle tijden' in de Bartholomeus Kerk te Voorhout. Onder begeleiding van dirigent Ilia Belianko en met medewerking van organist Ere Lievonen werd het een geslaagd concert. Er werden onder meer werken van Rossini, Strivinski, Poulenc, Rachmaninov en Rheinberger uitgevoerd.

 
Kortebaandraverij wordt Sassems Ascot

ImageSASSENHEIM, 17 juni 2008 - De kortebaandraverij van Sassenheim zorgt vrijdag 20 juni aanstaande voor een flitsende start van de zomer. Nu de paarden al weer voor de zevende keer flink draven over de Teijlingerlaan, vond de organisatie het tijd worden voor een nieuwe dimensie aan het evenement. In navolging van de beroemde paardenraces in Ascot, Engeland, worden de dames die de Sassemse Harddraverij bezoeken met een hoed verwacht.

Lees meer...
 
Overeenstemming kunstcafé en gemeente

ImageWARMOND, 16 juni 2008 - Het kunstcafé De Galerie in de Dorpsstraat in Warmond blijft behouden. Na een lange onzekere periode hebben de gemeente Teylingen en uitbater Klaassen-Bos overeenstemming bereikt. Maandagmiddag ondertekenen beide partijen een huurcontract in het kunstcafé. (Archieffoto Brenda Filippo: Cor en Janneke Klaasen-Bos in het kunstcafé)

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 231 232 233 234 235 236 237 238 Volgende > Einde >>

Resultaten 5171 - 5192 van 5215

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs