BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Circusoptreden in Sassenheim
ImageSASSENHEIM, 29 augustus 2008 - Deze week waren in Sassenheim de tenten opgezet van Het Staatscircus van Moskou-Holiday. Er werd een klassiek circusprogramma opgevoerd waarbij de kinderen soms zelf mochten meedoen. Onze fotograaf keek ook nog even in de stallen en zag dat de paarden en honden prima verzorgd werden. Bekijk de fotoreportage van de voorstelling van dinsdag. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 

Voetbalseizoen Teylingen begonnen
SASSENHEIM, 28 augustus 2008 – Met een eerste bekerwedstrijd is voor de Sassenheimse voetbalvereniging Teylingen het voetbalseizoen al weer echt begonnen.  Het werd ook meteen de eerste overwinning van het seizoen.
Lees meer...
 
Aanhoudingen na diefstal en vernieling
SASSENHEIM, 27 augustus 2008 - Een 19-jarige Sassenheimer en een 22-jarige Haarlemmer zijn woensdag aangehouden op verdenking van diefstal en vernieling. De politie kreeg even na 04.30 uur de melding van een diefstal bij een woning aan de Van Pallandtlaan in Sassenheim. De bewoners waren wakker geworden van glasgerinkel en namen poolshoogte. In hun tuin zagen ze twee mannen die er direct vandoor gingen.
Lees meer...
 
Diefstal bedrijfsbusjes bij Voorhoutse garage
VOORHOUT, 26 augustus 2008 - Vanaf het terrein van een autobedrijf aan de Rijnsburgerweg in Voorhout zijn in de nacht van maandag  op dinsdag drie bedrijfsbusjes gestolen. De busjes van de merken VW, Iveco en Hyundai stonden daar te koop. De dieven zagen kans het toegangshek tot het terrein open te breken en de auto’s te stelen. De politie heeft de zaak in onderzoek. 
 
Warmondse verduistert 100.000,- bij ISD
WARMOND, 26 augustus 2008 – Een 42-jarige vrouw uit Warmond wordt ervan verdacht een groot geldbedrag te hebben verduisterd van de Intergemeentelijke Sociale Dienst (ISD) Bollenstreek in Lisse. De vrouw werkte bij de ISD Bollenstreek en zou volgens het Openbaar Ministerie in de afgelopen jaren bijna 100.000 euro achterover hebben gedrukt.
Lees meer...
 
Gouden Gaffel wedstrijden in Warmond
ImageWARMOND, 25 augustus 2008 - De wedstrijden om de Gouden gaffel vinden dit jaar plaats in het weekend van zaterdag 30 en zondag 31 augustus. In het jubileumjaar van de Stichting Zeilvaart Warmond is er een extra feestelijk programma. Op zaterdagmorgen wordt er voor kinderen een wedstrijd met zeilklompen gevaren. Zaterdagavond en zondagmiddag verzorgen de Champions en  de Key Stork Jazzmen een jazz en dixieland programma op het terras in het park Groot Leerust.
Lees meer...
 
Staatscircus Moskou-Holiday in Sassenheim
ImageSASSENHEIM, 25 augustus 2008 - Het Staatscircus van Moskou-Holiday slaat vanaf maandag haar tenten op in Sassenheim. Het circus presenteert een geheel nieuw internationaal en klassiek circusprogramma, waaraan een groot aantal topartiesten uit de Russische Federatie, Oekraïne, Polen, Azerbeidzjan, Letland, Frankrijk, Roemenië, Argentinië en Nederland meewerkt.
Lees meer...
 
Politie: aanpak zware criminaliteit succes

TEYLINGEN/REGIO, 24 augustus 2008 - Het politiekorps Hollands Midden heeft in de eerste 6 maanden van 2008 succes geboekt in de aanpak van zware criminelen. Het lukte om ruim 10 miljoen euro aan crimineel vermogen te ontnemen. Dit heeft korpschef Jan Stikvoort bekendgemaakt. Andere opvallende cijfers: het aantal geweldsincidenten daalde met 12%, het aantal auto-inbraken ging 26% naar beneden, het aantal vernielingen zakte 7% en de jeugdoverlast nam met 15% af. Alleen het aantal woninginbraken steeg met ruim 14%.

Lees meer...
 
Open dag Volksuniversiteit Teylingen
TEYLINGEN, 24 augustus 2008 - De Vrije Academie Sassenheim en de Volksuniversiteit Voorhout gaan per 1 september verder als de Volksuniversiteit Teylingen. De Voorhoutse ‘afdeling’ kenmerkt zich door een breed cursusaanbod aan onderwijs waar geen vooropleiding voor nodig is. Denk aan taalcursussen, ontspanning- , techniek- , kook- en creatieve cursussen.  De afdeling Sassenheim richt zich meer op kunstzinnige vorming. Dat varieert van tekenen tot schilderen, keramiek en beeldhouwen.
Lees meer...
 
KatwijkBinse Truckrun trekt door Teylingen
ImageTEYLINGEN, 24 augustus 2008 - De jaarlijkse KatwijkBinse Truckrun maakte afgelopen zaterdag de streek weer "onveilig" met een luidruchtige tocht. De stoet van vooetuigen ging ook door Warmond en Sassenheim. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Jazz Classics op muziekterras in Warmond
ImageWARMOND, 24 augustus 2008 – Tijdens het laatste muziekterras van dit jaar in Warmond was het vrijdagavond de beurt aan Jazz Classics. Deze jazz band van de Warmonder Henk Versnel wist op de door Kunstcafé de Galerie en galerie De Pomp georganiseerde avond de Warmonders weer in de benen te krijgen. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Schuimspektakel sluit huttenbouw af
ImageVOORHOUT, 24 augustus 2008 - De huttenbouw in Voorhout is donderdag afgesloten met een groot schuimspektakel voordat alle hutten weer gesloopt werden. Zaterdag was er in de Boekhorstlaan een groot pretpark voor de kinderen die met het doen van spelletjes prijzen konden winnnen. Lees verder voor de fotoreportage. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
EHBO-cursus in Sassenheim

SASSENHEIM, 24 augustus 2008 - EHBO Vereniging Sassenheim begint op de eerste maandag in oktober 2008 een nieuwe EHBO-cursus voor beginners. In de cursus leert u eerste hulp te verlenen bij: ongevallen, acute ziekten, hartproblemen en het bedienen van een AED-apparaat om het hart weer op gang te brengen.

Lees meer...
 
Losse kaartverkoop Het Trefpunt gestart
WARMOND, 23 augustus 2003 - De VVV in Warmond en Primera Van der Lans in Sassenheim zijn gestart met de losse kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen in theater Het Trefpunt in Warmond. Voor alle voorstellingen zijn nog kaarten te krijgen, kijk voor het volledige  programma voor jong en oud op www.hettrefpuntwarmond.nl .
Lees meer...
 
Rotterdammer aangehouden voor inbraak
ROTTERDAM, 23 augustus 2008 - De politie heeft donderdagmiddag  een 25-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van inbraak in een woning aan de Haydnlaan in Voorhout. De inbraak vond plaats in de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 augustus. De inbreker wist vermoedelijk via de niet afgesloten achterdeur de woning binnen te komen, waarna er een tas, portemonnee met diverse (bank)pasjes, een mobiele telefoon en autosleutels werd weggenomen.
Lees meer...
 
Bromfietser breekt been bij botsing
SASSENHEIM, 23 augustus 2008 - Een bromfiteser heeft donderdagavond zijn been gebroken bij een aanrijding op de Rijksstraatweg in Sassenheim. Hij reed even voor 18.00 uur tegen de auto van een 22-jarige automobilist uit Sassenheim.
Lees meer...
 
Burgemeesters onderonsje
ImageVOORHOUT, 21 augustus 2008 - De burgemeester van het Voorhoutse huttendorp bracht donderdagochtend met een delegatie een bezoek aan burgemeester Schelberg van Teylingen. De 10-jarige Jelmer Ammerlaan had een taart meegebracht voor zijn ambtgenoot. Deze gaf Jelmer een paraplu, die meteen door de jeugdwethouder werd opgestoken.
Lees meer...
 
Govert Buijze (CDA) verlaat gemeenteraad
SASSENHEIM, 20 augustus 2008 - Het CDA-raadslid Govert Buijze zal in de eerstvolgende raadsvergadering officieel ontslag nemen. Buijze gaat Psychologie studeren in Utrecht en verlaat daarvoor het ouderlijk huis in Voorhout. Met het vertrek uit Teylingen moet hij ook zijn raadszetel in de gemeente opgeven.
Lees meer...
 
Dochter voor echtpaar Schelberg
ImageTEYLINGEN, 19 augustus 2008 - Dinsdagochtend heeft mevrouw Schelberg het leven geschonken aan een dochter. Josephine Lieneke Fransisca Anna Schelberg met als roepnaam Fien werd om 10.30 geboren in een Leids ziekenhuis. Moeder en dochter maken het goed. (foto:  burgemeester Schelberg)
Lees meer...
 
Kinderen bouwen hutten op ijsbaan
ImageVOORHOUT, 19 augustus 2008 - Op de ijsbaan in Voorhout wordt door 140 kinderen druk gebouwd aan zo'n 38 houten hutten. De kinderen hebben Jelmer Ammerlaan (10 jr.) gekozen als de burgemeester van het tijdelijke huttendorp.
Lees meer...
 
Teylingereind krijgt een 'nachtgevangenis'
SASSENHEIM, 19 augustus 2008 - Jeugdgevangenis Teylingereind krijgt een 'nachtgevangenis' voor jongeren die alleen 's nachts gevangen zitten. Overdag gaan ze naar school of werken ze. Voordat de jongeren naar deze speciale nachtgevangenis mogen, moet de rechter toestemming gegeven hebben. De nieuwbouwplannen met daarin de nachtgevangenis liggen ter inzage.
Lees meer...
 
Asbestvondst speelterrein valt mee

SASSENHEIM, 19 augustus 2008 – Het lijkt mee te vallen met de aanwezigheid van asbest op het speelterrein nabij de Johan Dixstraat en de Nicolaas Damesstraat in Sassenheim. In het speeltuintje is onlangs asbestverdacht materiaal aangetroffen. In overleg met de Milieudienst West-Holland heeft de gemeente voor het hele speelterrein een asbestonderzoek laten uitvoeren, waarvan de onderzoeksresultaten nu bekend zijn.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Volgende > Einde >>

Resultaten 5193 - 5214 van 5400

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs