BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Cursus voor tieners met overgewicht
SASSENHEIM, 3 augustus 2008 - De diėtisten van Valent starten op woensdag 10 september in Sassenheim met hun nieuwe cursus Vet Cool!! Deze cursus is bedoeld voor tieners van 12 t/m 18 jaar met (de neiging tot) overgewicht en bestaat uit 8 bijeenkomsten in de Valent-lokatie aan de Hoofdstraat 88 in Sassenheim.
Lees meer...
 

Muzikaal geslaagd bij St. Cecilia
ImageVOORHOUT, 2 augustus 2008 - Alle elf leerlingen die dit jaar hebben meegedaan aan de lessen Algemene Muzikale Vorming (AMV) in Voorhout, zijn geslaagd. Onlangs werden dan ook de bijbehorende diploma’s uitgereikt aan de trotse kinderen.
Lees meer...
 
Zonsverduistering ook in Teylingen te zien
ImageTEYLINGEN, 1 augustus 2008 - De gedeeltelijke zonsverduistering was rond 11:30 uur ook in Teylingen te zien. Foto Mariska de Graaff.
 
Asbestverdacht materiaal op speelplek

SASSENHEIM, 31 juli 2008 - Op het speelterrein nabij de Johan Dixstraat en de Nicolaas Damesstraat in Sassenheim is asbestverdacht materiaal aangetroffen. Dat heeft de Milieudienst West-Holland bekendgemaakt. In overleg met de dienst heeft de gemeente Teylingen de vindplaats met bouwhekken afgezet. Er is geen direct gevaar voor de gezondheid van de omwonenden. De gemeente heeft de buurtbewoners geïnformeerd via een bewonersbrief.

Lees meer...
 
Keizersneegeboorte in Voorhoutse wei
ImageVOORHOUT, 30 juli 2008 - Onder de nodige publieke belangstelling werd maandagavond in een weide aan de Rijnsburgerweg in Voorhout met een keizersnee een kalf 'gehaald'. De koe, die de ingreep staande onderging, ontfermde zich na de geboorte meteen over het kalfje. Daarbij aangespoord door door vader en zoon Langeveld, tot wiens have de koe behoort. (Foto's: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Van der Steur jurylid bij WK Debatteren
TEYLINGEN, 29 juli 2008 - Fractievoorzitter Ard van der Steur van VVD Teylingen zal Nederland in september vertegenwoordigen als jurylid op de Wereldkampioenschappen Debatteren voor middelbare scholen in Washington.
Lees meer...
 
Foreholte-jeugd weer terug van kamp
ImageVOORHOUT, 29 juli 2008 - De jeugd van de Voorhoutse voetbalvereniging Foreholte kwam zaterdag terug van een fantastische kampweek in de kampeerboerderij “De Hoof” in Someren. De 88 kinderen en 27 begeleiders hadden een week van spelletjes, een dropping, een oriëntatietocht, een spooktocht, en het altijd populaire douanespel achter de rug. Hoogtepunt was een bezoek van keeper Edwin van der Sar. (Zie foto)
Lees meer...
 
Jubileumboek van Historische Kring Voorhout
ImageVOORHOUT 29 juli 2008 – De Historische Kring Voorhout (HKV) bestaat tien jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum heeft de redactie van de Dwars Op (Monique van Buul en Emiel van der Hoeven) 10 Voorhouters van verschillende leeftijden gevraagd naar de kennis uit hun jeugd. Hoe ging het met hen en met Voorhout toen zij 10 jaar waren? Waar werden de boodschappen gedaan; waar zaten zij op school en wat voor kattenkwaad haalden zij uit? Het Jubileumboek dat grotendeels gesponsord is door Fonds 1818, Schipholfonds en Het Prins Bernhard Cultuurfonds, is de afgelopen maand door de Scouting huis-aan-huis in Voorhout verspreid.
Lees meer...
 
Kindervakantieweken Voorhout begonnen
ImageVOORHOUT, 28 juli 2008 – De Kindervakantieweken in Voorhout zijn weer begonnen. Maandag gingen zo'n 30 kinderen en begeleiders met de trein naar Leiden om daar het museum Naturalis te bezoeken. (Foto: Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Exotische souvenirs in Warmond
ImageWARMOND, 27 juli 2008 - Terwijl de ene helft van Teylingen in verre oorden vakantie viert, konden de thuisblijvers ook genieten van wat de wereld aan exotica te bieden heeft. De vereniging Het Oude Raadhuis organiseerde zondag voor de eerste keer een Exotische Markt rond het dorpspleintje in Warmond. (Foto's Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Trouwambtenaar trouwt eigen dochter
ImageVOORHOUT, 27 juli 2008 – Anton de Jong heeft als ambtenaar van de Burgelijke Stand in Voorhout jarenlang huwelijken voltrokken. Maar afgelopen vrijdag stond er een bijzonder huwelijk op het programma: dat van zijn eigen dochter Joni de Jong, die in het huwelijk trad met Niels van Gent. (Foto: Mariska de Graaff).
Lees meer...
 
De Overplaats zamelt € 5100,- in
SASSENHEIM, 27 juli 2008 – De fancy fair en sponsorloop van de Sassenheimse basisschool De Overplaats hebben in totaal € 5105,41 opgebracht. De opbrengst van de acties is bedoeld voor twee goede doelen. Ten eerste voor de stichting Happy and Joy, dat een kleine kleuterschool in het dorpje Kabojja in Uganda draaiende houdt. Het tweede goede doel is de school zélf. Wensen die de school graag in vervulling zien gaan zijn o.a.: een dvd-speler, extra leesboeken voor de onderbouw en een goede geluidsinstallatie voor buiten.
Lees meer...
 
Voorhoutse Fietsdriedaagse was succes

ImageVOORHOUT, 26 juli 2008 – De Voorhoutse Fietsdriedaagse zit er weer op. Alle 140 deelnemers haalden donderdagavond de eindstreep. Voor de kinderen die nog geen drie dagen kunnen fietsen was er dit jaar voor het eerst en apart diploma. (Foto's Mariska de Graaff)

Lees meer...
 
Verdachte van inbraak aangehouden
VOORHOUT, 26 juli 2008 - Een 48-jarige man uit Voorschoten is vrijdagnacht in Voorhout aangehouden op verdenking van Inbraak. Kort voor zijn aanhouding had een woning aan de Honsdrafhof via een niet afgesloten slaapkamerraam bezoek gehad van een inbreker. Hierbij waren diverse goederen gestolen.
Lees meer...
 
Omvallende boom treft auto's op A44
ImageSASSENHEIM, 26 juli 2008 - Vier auto's hebben vrijdagavond rond 22:45 uur schade opgelopen toen een boom op de A44 bij Sassenheim viel. Twee auto's werden direct door de omvallende boom geraakt. Een bijrijder is behandeld door ambulancepersoneel, omdat hij glassplinters in zijn oog had gekregen.  Foto's 112 Bollenstreek.
Lees meer...
 
MRSA-bacterie in de Bernardus

SASSENHEIM, 25 juli 2008 – In het Woonzorgcentrum en verpleeghuis Bernardus in Sassenheim is een bewoner besmet geraakt met de MRSA-bacterie . De besmetting met de zogenaamde ziekenhuisbacterie werd afgelopen dinsdag op de afdeling Dever ontdekt. Direct daarop werd het landelijke protocol dat voor deze besmetting is ontwikkeld in werking gezet.

Lees meer...
 
Educatieve ochtend bij volkstuinvereniging
ImageVOORHOUT, 24 juli 2008 - Groep 5 van de Emmausschool bracht afgelpen week, onder leiding van Juf Anja van den Bos en Juf Anita Philipsen een bezoek aan volkstuinvereniging Elsgeest en in het bijzonder aan imker Aad Wolvers.
Lees meer...
 
Voorhoutse Fietsdriedaagse begonnen

ImageVOORHOUT, 23 juli 2008 – Zo’n 140 deelnemers begonnen dinsdagavond aan de 24ste Voorhoutse Avond-Fietsdriedaagse. Onder het motto “Voorhout in beweging” leggen de fietsers drie avonden lang een afstand van ongeveer 25 kilometer af. (Foto’s: Mariska de Graaff) 

Lees meer...
 
Cheque Kinderburg voor Stg. Doe een Wens
ImageSASSENHEIM, 22 juli 2008 - Directeur Hein van der Meer van de Sassenheimse basisschool De Kinderburg overhandigde afgelopen donderdag een cheque van € 750,- aan de Stichting Doe een Wens. Het geld was ingezameld op het eindfeest van de school dat onlangs werd gehouden.
Lees meer...
 
Jazzcafé De Galerie
ImageWARMOND, 22 juli 2008 - Vrijdagavond werd Kunstcafé De Galerie aan het dorpspleintje in Warmond omgetoverd tot een swingend Jazzcafé. Cor en Janneke hadden voor deze avond de 52-jarige Harbour Jazzband van Flip Robers weten te strikken. (Foto's en panoramafoto Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Dodelijk ongeluk op Teylingerlaan
ImageVOORHOUT, 21 juli 2008 (update) - Een 35-jarige man uit Lisse is maandagavond om het leven gekomen bij een eenzijdig opgeluk op de Teylingerlaan, vlak voor de rotonde met de Jacoba van Beierenweg in Voorhout. De man, die vanuit Sassenheim naar Noordwijkerhout reed, raakte rond 20:20 van de weg en reed van het talud af in een rij bomen.
Lees meer...
 
Bromfietser raakt rijbewijs kwijt
SASSENHEIM,  22 juli 2008 - De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een 28-jarige man uit Voorhout. De man reed dinsdag 22 juli rond 01.25 uur op zijn bromfiets over de Hoofdstraat en verkeerde onder invloed van alcohol.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Volgende > Einde >>

Resultaten 5193 - 5214 van 5340

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs