BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Scheiding geeft geen urgentie huurwoning
REGIO, 7 juli 2008 - Echtscheiding is geen reden meer om met urgentie een huurwoning te krijgen. Deze regel staat samen met een aantal andere aanpassingen in de nieuwe huisvestingsverordening Holland Rijnland. Tot 5 augustus is het mogelijk om zienswijzen op de plannen in te dienen.
Lees meer...
 

Intentieovereenkomst Greenport getekend

REGIO, 7 juli 2008 - De gemeenten Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen hebben op 1 juli een intentieverklaring getekend om de Greenport Ontwikkelingsmaatschappij Duin- en Bollenstreek op te richten. Het doel van deze organisatie is om gezamenlijk de regio als tuinbouwgebied (´Greenport´) verder te ontwikkelen.

Lees meer...
 
Ongeval met voetganger en snorfietser
ImageVOORHOUT, 7 juli 2008 - Op de Herenstraat in Voorhout vond zaterdag 5 juli om 12.00 uur een verkeersongeval plaats tussen een voetganger en een snorfietser. Een 42-jarige vrouw uit Valkenburg stak net voorbij het zebrapad de Herenstraat over waar op dat moment een 36-jarige snorfietser uit Noordwijk kwam aangereden. Een aanrijding was het gevolg. Foto: 112 Bollenstreek.
Lees meer...
 
Computercursussen voor senioren

TEYLINGEN, 7 juli 2008 - In september starten weer computercursussen van Stichting Welzijn Ouderen Teylingen in samenwerking met SeniorWeb. Aangezien de belangstelling groot is, wordt aangeraden om snel in te schrijven.

Lees meer...
 
120ste Warmondse harddraverij
ImageWARMOND, 5 juli 2008 - Zaterdag werd de 120ste Warmondse harddraverij gehouden, na een onderbreking na de 100ste is dit al weer de 20ste draverij op rij. Er heeft precies 25 jaar geen draverij plaatsgevonden, maar in 1989 is door een groot gedeelte van het huidige bestuur de kortebaandraverij weer opgericht. Een lange traditie met succes weer in ere hersteld dus. Foto's Henk Keijzer.
Lees meer...
 
Warmonders aan kop bij sloeproeien
ImageWARMOND, 5 juli 2008 - De Kaagrace sloeproeien was dit jaar bij de dames een Warmondse aangelegenheid. Om circa 11:30 uur werd het startschot gegeven vanaf de starttoren bij de Kaagsociëteit en al snel lagen de Kaagtijgers in de Voorbijganger en de Meiden van Staal in de Kaag 1 op kop.
Lees meer...
 
Diplomazwemmen Z.V. de Columbiaan
VOORHOUT, 6 juli 2008 - Het was heel druk in het K.T.S. zwembad in Voorhout op 5 juli. Er werd afgezwommen voor het A-, B- en C-diploma en voor zwemvaardigheid 1, 2 en 3.
Lees meer...
 
Jury beoordeelt groen Sassenheim
SASSENHEIM, 5 juli 2008 - Een jury komt vrijdag 11 juli op bezoek om Sassenheim te keuren voor de verkiezing van het groenste dorp van Nederland. vijf steden en vier dorpen mee aan deze nationale groencompetitie: Entente Floral 2008. De steden en dorpen strijden respectievelijk voor de titel ‘Groenste stad van Nederland’ en ‘Groenste dorp van Nederland’.
Lees meer...
 
Voorhoutse wint € 5000 met Sudoku
VOORHOUT, 5 juli 2008 - Mevrouw Niewold uit Voorhout heeft de hoofdprijs gewonnen van het Hoshi Sudoku puzzelblad. Deze prijs omvat € 5000, - contant.
Lees meer...
 
Opening nieuwe zalen Dekker Warmond
ImageWARMOND, 5 juli 2008 - Na een drie maanden durende verbouwing  heeft Sport & Partycentrum Dekker in Warmond vorige week donderdag haar nieuwe zalen geopend. De officiële openingshandeling werd verricht door Mariemma Dekker.
Lees meer...
 
Kinderburg en Startbaan winnen samen de wisselbeker Schoolkorfbal
ImageSASSENHEIM, 5 juli 2008 - Onder prima weersomstandigheden is op 28 juni j.l. het schoolkorfbaltoernooi bij T.O.P. gehouden. Het  toernooi is weer een grandioos succes geworden zowel voor de deelnemers, het publiek als voor de organisatie. Foto: V.C. van der Willik.
Lees meer...
 
Voorhouter met harddrugs aangehouden
VOORHOUT, 4 juli 2008 - Een verdachte uit Voorhout is aangehouden op verdenking van gebruik van hardrugs. De recherche van Leiden-Voorschoten heeft in een groot onderzoek twee verdachten aangehouden op verdenking van het verhandelen van harddrugs en 12 verdachten op verdenking van het gebruik daarvan.
Lees meer...
 
Serie-inbreker was ook in Voorhout actief
VOORHOUT, 4 juli 2008 - Een team van de Bovenregionale Recherche Noordwest en Midden Nederland heeft met de aanhouding van een 37-jarige Roemeen een serie van zeker 60 inbraken in woningen, waaronder een in Voorhout, opgelost. De man maakte er een gewoonte van om gaatjes te boren in kozijnen om op die wijze ramen en deuren van woningen te openen.
Lees meer...
 
Bridgen in een opgeknapte zaal
SASSENHEIM, 4 juli 2008 - Stichting Wasbeek heeft de ruimte op de 1e verdieping voor bridge en andere denksporten opgeknapt. Wasbeek gaat de ruimte met bar nu zelf verhuren aan diverse bridgeverenigingen, maar ook voor vergaderingen, cursussen en groepsbijeenkomsten.
Lees meer...
 
Goede haring in Voorhout
VOORHOUT, 4 juli 2008 - vishandel De Klok in Voorhout is wederom getest door het Algemeen Dagblad op de kwaliteit van de haring. Net als twee jaar geleden heeft de men weer goed gescoord met als cijfer een 8,5.
 
KTS-leerlingen zonneboot gehuldigd
ImageVOORHOUT, 4 juli 2008 - Donderdag zijn de VMBO-leerlingen van de KTS in Voorhout gehuldigd die afgelopen zaterdag de innovatieprijs en 5e plaats hebben gewonnen tijdens de Frisian Solarrace. Foto's Nancy van der Zalm.
Lees meer...
 
Panorama van de Bollenstreek naar Lisse
ImageVOORHOUT, 3 juli 2008 – Het Panorama van de Bollenstreek vertrekt naar Lisse. Dat heeft de Lissese wethouder Bas Brekelmans van de directie van het Panorama Tulipland vernomen. De gemeente Teylingen lijkt daarmee een belangrijke toeristische atractie kwijt te raken aan de buurgemeente. Volgens Brekelmans moet wel eerst de financiële kant van de verhuizing nog onderbouwd worden.
Lees meer...
 
Lintje voor Voorhoutse kinderarts Robert Holl
ImageVOORHOUT, 3 juli 2008 - Burgemeester Schelberg heeft maandag een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de Voorhoutse kinderarts de heer R.A. Holl. De uitreiking vond plaats tijdens een besloten bijeenkomst ter gelegenheid van zijn  afscheid van het Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum van het Leids Universitair Medisch Centrum. De heer Holl is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. (Fotograaf Arno Massee)
Lees meer...
 
Hypotheekadviseur Wiering bij beste 20

VOORHOUT, 3 juli 2008 - Rutger Wiering, erkend hypotheekadviseur van de Hypotheekshop in Voorhout, is bij de laatste twintig deelnemers geeindigd bij verkiezing hypotheekadviseur van het jaar.

Lees meer...
 
Sfeervolle bijeenkomst veteranen
ImageTEYLINGEN, 3 juli 2008 (update: foto's) - Zo’n 120 veteranen kwamen vrijdag, voor een deel vergezeld door hun partner, naar het Trefpunt in Warmond voor een speciale bijeenkomst. Het college bedankte op deze wijze de plaatsgenoten, die zich in moeilijke omstandigheden over de hele wereld hebben ingezet voor de vrijheid van anderen.
Lees meer...
 
Politiebureaus Voorhout en Warmond gesloten in de zomer

TEYLINGEN, 3 juli 2008 - Vanwege de geringe bezoekersaantallen in de zomermaanden is besloten de politiebureaus in Voorhout en Warmond van 19 juli t/m 1 september te sluiten. In voorgaande jaren is gebleken dat deze bureaus tijdens de zomervakantie minimaal werden bezocht. “Door de vele recreanten en bezoekers in dit gebied in deze periode, is het wenselijker meer agenten op straat te hebben”, zegt teamchef Jaap de Kok.

Lees meer...
 
Stroomstoring in Warmond
WARMOND, 3 juli 2008 - Warmond werd woensdag van 10.38 tot 16.00 uur getroffen door een stroomstoring. Energieleverancier Continuon schat het aantal getroffen aansluitingen op 10.000 en de oorzaak zou een storing in de kabel zijn.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Volgende > Einde >>

Resultaten 5215 - 5236 van 5312

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Is uw fiets de afgelopen 2 jaar gestolen op station Sassenheim of Voorhout?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs