BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Rots gaat weer naar RoemeniŽ
SASSENHEIM, 19 juli 2008 – De Sassenheimse jongerenorganisatie ROTS gaat weer naar Roemenië. Deze groep, die volledig uit jongeren bestaat, vertrekt aanstaande vrijdag naar het voormalig Oostblok. Twee weken lang zullen ze in Roemenië verblijven om daar, in samenwerking met de lokale jeugd, een basisschool op te knappen.
Lees meer...
 

St. Cecilia geeft muziekles op basisscholen
ImageVOORHOUT, 17 juli 2008 - De leerlingen van twee Voorhoutse basisscholen hebben afgelopen week heel wat geleerd over muziek en muziekinstrumenten. Een delegatie van muziekvereniging St. Cecilia bezocht de Emmaüsschool en de Andreasschool om wat meer te vertellen over dit onderwerp.
Lees meer...
 
"Stop de konijnendump in Park Rusthoff"
SASSENHEIM, 17 juli 2008 – De Kinderboerderij in het Sassenheimse Park Rusthoff heeft elke zomer weer te maken met onverwachte gasten op de 'Konijnenheuvel' van de boerderij. Dieren die daar vlak voor de vakantie worden achtergelaten. Maar volgens Ria Faber van het Park Rusthoff levert dit risico's op voor de konijnenpopulatie in het park.
Lees meer...
 
Inspirerend huwelijk majorettestrainster
ImageVOORHOUT, 17 juli 2008 -  Caroline Hoek, trainster van de majorettes Inspiration uit Voorhout, en Ronald Meijvogel traden afgelopen vrijdag in het huwelijk in het gemeentehuis van Katwijk. Majorettes van Inspiration onthaalden het echtpaar na de plechtigheid met hun baton met ballonnen en bogen bij het gemeentehuis.
 
Opsporingsfilmpjes politie op YouTube
REGIO, 17 juli 2008 - Het politiekorps Hollands Midden plaatst sinds woensdag op haar eigen YouTube-kanaal filmpjes om criminelen op te sporen. Onder de titel Gesnapt! worden opsporingsfilmpjes getoond om de pakkans van overvallers en inbrekers te vergroten.
Lees meer...
 
Spektakel op Dag van het Paard
ImageVOORHOUT, 15 juli 2008 - Zaterdag zijn er circa 200-250 bezoekers op de Dag van het Paard afgekomen bij de Voorruiters. Dit evenement wordt iedere vier jaar georganiseerd. Met fotoreportage. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Voorhoutse motorrijder ten val op A44

SASSENHEIM, 15 juli 2008 – Een 48-jarige motorrijder uit Voorhout is maandagmiddag rond 16.35 uur op de afrit van de Rijksweg A44 naar de Rijksstraatweg gewond geraakt. Dit gebeurde toen hij in een bocht zijn motor niet hield, tegen de vangrail terecht kwam en viel. Met een sleutelbeenbreuk werd hij overgebracht naar het LUMC.

 
Schipper onder invloed

WARMOND, 14 juli 2008 -In Warmond werd zondag 13 juli rond 23.00 uur een 35-jarige schipper uit Oude Wetering op het Zweiland van zijn kajuitboot gehaald vanwege varen onder invloed en het bedreigen van agenten.

Lees meer...
 
Scoutingvossenjacht in Voorhout
ImageVOORHOUT, 14 juli 2008 - De kinderen van De Voorhoutse Scoutinggroep Boerhaave hadden zaterdag de laatste opkomst van het seizoen. De afsluiting vond plaats met een grote vossenjacht door het hele dorp. En dat betekende dat je in Voorhout opeens ridders, Engelse agenten of een prinses tegen kon komen. (foto,s Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Curiosa op warmondse markten
ImageWARMOND, 13 juli 2008 - Warmond stond dit weekend in het teken van de curiosamarkten. Zaterdag was het de beurt aan de jaarlijkse zomermarkt van Liduina. De markt bood een keur aan kramen met handwerkspulletjes, creatieve cadeautjes en andere snuisterijen. Op het terras was een poffertjeskraampje en kon met genieten van levende muziek. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Olympisch hockeytoernooi EmmaŁsschool
ImageVOORHOUT, 13 juli 2008 - Ruim 60 kinderen van de groepen 7 en 8 van de Emmaüsschool speelden afgelopen maandag een echt Olympisch hockeytoernooi bij Hockeyclub Voorhout. Ze hoefden er niet helemaal voor naar Beijing te reizen, maar konden gewoon op de fiets in Voorhout blijven.
Lees meer...
 
Eerste sleutel Oranjebuurt uitgereikt
ImageSASSENHEIM, 11 juli 2008 - De heer en mevrouw De Mooij kregen donderdagmiddag van directeur Steven Schrader van Woonstichting Vooruitgang de 1e sleutel uitgereikt van de nieuwe huurwoningen in de Sassenheimse Oranjebuurt. Ze zijn de eerste huurders die terugkeren in “hun” oude buurt.
Lees meer...
 
Virtuele zandwinning uit gemeentebegroting
TEYLINGEN, 10 juli 2008 - Na jaren van van het in gemeentebegrotingen opnemen van de gedroomde inkomsten uit de zandwinning uit 't Joppe, lijkt er eindelijk een einde te komen aan deze virtuele inkomstenbron. In de gemeente Warmond werden altijd al uitgaven gedekt met verwachtte inkomsten uit zandwinning, die nooit binnenkwamen. “En ook Teylingen heeft deze truc keurig doorgezet”, zo voerde CDA-raadslid Kees van Velzen donderdagavond tijdens de raadsvergadering aan.
Lees meer...
 
VVV Teylingen agentschap Noordwijkerhout
TEYLINGEN, 10 juli 2008 - De VVV-Teylingen wordt een agentschap van de VVV-Noordwijkerhout en dit zonder dat de medewerkers en de adviesraad van het VVV-kantoor in Warmond daarin gekend zijn. “Ze voelen zich geschoffeerd” zo maakte Trilokaal-raadslid Leo van Steijn donderdagavond bekend in de raadsvergadering.
Lees meer...
 
Tot 17 jaar cel voor Bloemenschansmoord

DEN HAAG, 10 juli 2008 - De rechtbank in Den Haag heeft donderdag straffen van 7 tot 17 jaar opgelegd aan de verdachten van de ‘Bloemenschansmoord’ in Voorhout. Een 38-jarige Britse bewoner van een woning in die straat, werd januari vorig jaar met een Oosters halfzwaard onthoofd. Zijn ex-vrouw, de 45-jarige Kelly N. wordt door de rechtbank gezien als het brein achter de moord en kreeg een celstraf van zeventien jaar opgelegd.

Lees meer...
 
Solistenconcours majorettes Inspiration
ImageVOORHOUT, 9 juli 2008 - Zaterdag vond het laatste concours  voor solisten en ensembles majorette voor de zomerstop plaats in Sporthal de Tulp in Voorhout. Dit concours resulteerde in prachtige scores voor de majorettes van Inspiration met de hoogste score van de dag voor Sinéad Kelly en 5x promotie naar hogere divisies. (Foto: Simone Kleinrouweler ontvangt haar medaille van wethouder Hollart voor de 1e plaats met promotie in de Junior basis divisie.)
Lees meer...
 
Teylingen op weg naar Nijmeegse Vierdaagse
TEYLINGEN, 9 juli 2008 - Een grote groep lopers uit Teylingen zal volgende week weer meelopen in de Nijmeegse Vierdaagse. Het loopevenement zal van dinsdag 15 t/m vrijdag 18 juli weer meer dan 44.000 wandelaars trekken. Tussen de lopers uit Teylingen zit ook een groep die als een half jaar gezamenlijk oefent.
Lees meer...
 
Meer inbraken en (brom)fietsdiefstallen
TEYLINGEN, 8 juli 2008 – De politie heeft in de eerste 4 maanden van 2008 evenveel aangiftes uit Teylingen binnen gekregen als in dezelfde periode een jaar geleden. Tot en met april werden er 502 aangiftes opgenomen. In dezelfde periode in 2007 waren dat er 501. Er was begin dit jaar wel een forse stijging van het aantal inbraken en (brom)fietsdiefstallen te zien.
Lees meer...
 
Voorhouter stort zich op werkplezier
VOORHOUT, 8 juli 2008 – Deze maand is het boek “Werkplezier” van Voorhouter Luc Mutsaers in de boekhandel verschenen. De aanleiding om dat boek te schrijven kwam ongeveer drie jaar geleden, toen hij zelf meer plezier in zijn werk kon gebruiken. Iedere dag thuiskomen met geklaag over wat er allemaal mis is aan het werk, is immers bepaald niet bevorderlijk voor je humeur.
Lees meer...
 
FinanciŽle strijd om Bollenstreekpanorama

VOORHOUT, 7 juli 2008 - De strijd om de definitieve vestigingsplaats van het Panorama van de Bollenstreek zou er uiteindelijk nog wel eens toe kunnen leiden dat het doek in een kist verdwijnt, en voorlopig voor niemand te zien is. Het geschil tussen de directie van Panorama Tulipland  en schilder Leo van den Ende, spits zich volgens deze laatste toe op de waarde van het doek. "En als we er niet uitkomen wordt het doek straks nergens tentoon gesteld", zo concludeert de schilder.

Lees meer...
 
Open dag scouting Scojesa groot succes
ImageSASSENHEIM, 7 juli 2008 - UPDATE Afgelopen zaterdag organiseerde Scoutinggroep Scojesa uit Sassenheim een grootse open dag op het eiland van Park Rusthoff. Alle kinderen vanaf 5 jaar en hun ouders konden mee doen aan diverse leuke spellen en programma's om zelf te ervaren hoe leuk en veelzijdig het Scoutingspel is.
Lees meer...
 
Buurtactie kindveilig rijden
ImageVOORHOUT, 7 juli 2008 - Bewoners van de Snoeklaan in Voorhout zijn een maand geleden een kindveilig rijden actie gestart. Met de zomervakantie in aantocht maakt menig bewoner zich zorgen over de snelheden waarmee automobilisten door de straat rijden. Officieel is de Snoeklaan een 30 km zone. Maar het komt vaak voor dat automobilisten en bromfietsers harder rijden. 

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Volgende > Einde >>

Resultaten 5259 - 5280 van 5380

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Voorhoutse Herenstraat autovrij van de Kerkweg tot aan parkeergarage Plus?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs