BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Omvallende boom treft auto's op A44
ImageSASSENHEIM, 26 juli 2008 - Vier auto's hebben vrijdagavond rond 22:45 uur schade opgelopen toen een boom op de A44 bij Sassenheim viel. Twee auto's werden direct door de omvallende boom geraakt. Een bijrijder is behandeld door ambulancepersoneel, omdat hij glassplinters in zijn oog had gekregen.  Foto's 112 Bollenstreek.
Lees meer...
 

MRSA-bacterie in de Bernardus

SASSENHEIM, 25 juli 2008 – In het Woonzorgcentrum en verpleeghuis Bernardus in Sassenheim is een bewoner besmet geraakt met de MRSA-bacterie . De besmetting met de zogenaamde ziekenhuisbacterie werd afgelopen dinsdag op de afdeling Dever ontdekt. Direct daarop werd het landelijke protocol dat voor deze besmetting is ontwikkeld in werking gezet.

Lees meer...
 
Educatieve ochtend bij volkstuinvereniging
ImageVOORHOUT, 24 juli 2008 - Groep 5 van de Emmausschool bracht afgelpen week, onder leiding van Juf Anja van den Bos en Juf Anita Philipsen een bezoek aan volkstuinvereniging Elsgeest en in het bijzonder aan imker Aad Wolvers.
Lees meer...
 
Voorhoutse Fietsdriedaagse begonnen

ImageVOORHOUT, 23 juli 2008 – Zo’n 140 deelnemers begonnen dinsdagavond aan de 24ste Voorhoutse Avond-Fietsdriedaagse. Onder het motto “Voorhout in beweging” leggen de fietsers drie avonden lang een afstand van ongeveer 25 kilometer af. (Foto’s: Mariska de Graaff) 

Lees meer...
 
Cheque Kinderburg voor Stg. Doe een Wens
ImageSASSENHEIM, 22 juli 2008 - Directeur Hein van der Meer van de Sassenheimse basisschool De Kinderburg overhandigde afgelopen donderdag een cheque van € 750,- aan de Stichting Doe een Wens. Het geld was ingezameld op het eindfeest van de school dat onlangs werd gehouden.
Lees meer...
 
Jazzcafé De Galerie
ImageWARMOND, 22 juli 2008 - Vrijdagavond werd Kunstcafé De Galerie aan het dorpspleintje in Warmond omgetoverd tot een swingend Jazzcafé. Cor en Janneke hadden voor deze avond de 52-jarige Harbour Jazzband van Flip Robers weten te strikken. (Foto's en panoramafoto Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Dodelijk ongeluk op Teylingerlaan
ImageVOORHOUT, 21 juli 2008 (update) - Een 35-jarige man uit Lisse is maandagavond om het leven gekomen bij een eenzijdig opgeluk op de Teylingerlaan, vlak voor de rotonde met de Jacoba van Beierenweg in Voorhout. De man, die vanuit Sassenheim naar Noordwijkerhout reed, raakte rond 20:20 van de weg en reed van het talud af in een rij bomen.
Lees meer...
 
Bromfietser raakt rijbewijs kwijt
SASSENHEIM,  22 juli 2008 - De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een 28-jarige man uit Voorhout. De man reed dinsdag 22 juli rond 01.25 uur op zijn bromfiets over de Hoofdstraat en verkeerde onder invloed van alcohol.
Lees meer...
 
Teylingers volbrengen Nijmeegse 4-daagse
ImageTEYLINGEN, 20 juli 2008 - 34.962 Deelnemers hebben vrijdag de Nijmeegse Vierdaagse voltooid. Onder deze wandelaars ook een grote groep deelnemers uit Teylingen die de beproeving doorstonden. Voorzien van het Vierdaagsekruisje kwamen zij dit weekend weer terug in Teylingen.
Lees meer...
 
Feestelijke verhuizing in Oranjebuurt
ImageSASSENHEIM, 20 juli 2008 - Het was een vreemd gezicht zaterdagmiddag in de Sassenheimse Oranjebuurt: pretband de Feesttoeters geeft een optreden voor het versierde huis op Irenestraat 13. Buren komen ondanks de regen naar buiten om te kijken wat er gebeurt. Dat is precies de bedoeling van Conny Koster: bekendmaken dat ze van de Van Heemstrastraat naar de Irenestraat verhuist. 
Lees meer...
 
Hulpdiensten brengen Wesley Dreef naar huis voor weekendverlof
ImageSASSENHEIM, 20 juli 2008 - Op 18 juli is de 10-jarige Wesley Dreef warm onthaald tijdens zijn thuiskomst uit het revalidatiecentrum. Na vele weken ziekenhuis en revalidatiecentrum mocht Wesley eindelijk een keer met weekendverlof. Collega's van Wesley's ouders waren met ambulances en brandweerauto's uitgerukt om de thuiskomst groots te vieren. Foto's 112 Bollenstreek.
Lees meer...
 
Rots gaat weer naar Roemenië
SASSENHEIM, 19 juli 2008 – De Sassenheimse jongerenorganisatie ROTS gaat weer naar Roemenië. Deze groep, die volledig uit jongeren bestaat, vertrekt aanstaande vrijdag naar het voormalig Oostblok. Twee weken lang zullen ze in Roemenië verblijven om daar, in samenwerking met de lokale jeugd, een basisschool op te knappen.
Lees meer...
 
St. Cecilia geeft muziekles op basisscholen
ImageVOORHOUT, 17 juli 2008 - De leerlingen van twee Voorhoutse basisscholen hebben afgelopen week heel wat geleerd over muziek en muziekinstrumenten. Een delegatie van muziekvereniging St. Cecilia bezocht de Emmaüsschool en de Andreasschool om wat meer te vertellen over dit onderwerp.
Lees meer...
 
"Stop de konijnendump in Park Rusthoff"
SASSENHEIM, 17 juli 2008 – De Kinderboerderij in het Sassenheimse Park Rusthoff heeft elke zomer weer te maken met onverwachte gasten op de 'Konijnenheuvel' van de boerderij. Dieren die daar vlak voor de vakantie worden achtergelaten. Maar volgens Ria Faber van het Park Rusthoff levert dit risico's op voor de konijnenpopulatie in het park.
Lees meer...
 
Inspirerend huwelijk majorettestrainster
ImageVOORHOUT, 17 juli 2008 -  Caroline Hoek, trainster van de majorettes Inspiration uit Voorhout, en Ronald Meijvogel traden afgelopen vrijdag in het huwelijk in het gemeentehuis van Katwijk. Majorettes van Inspiration onthaalden het echtpaar na de plechtigheid met hun baton met ballonnen en bogen bij het gemeentehuis.
 
Opsporingsfilmpjes politie op YouTube
REGIO, 17 juli 2008 - Het politiekorps Hollands Midden plaatst sinds woensdag op haar eigen YouTube-kanaal filmpjes om criminelen op te sporen. Onder de titel Gesnapt! worden opsporingsfilmpjes getoond om de pakkans van overvallers en inbrekers te vergroten.
Lees meer...
 
Spektakel op Dag van het Paard
ImageVOORHOUT, 15 juli 2008 - Zaterdag zijn er circa 200-250 bezoekers op de Dag van het Paard afgekomen bij de Voorruiters. Dit evenement wordt iedere vier jaar georganiseerd. Met fotoreportage. Foto's Mariska de Graaff.
Lees meer...
 
Voorhoutse motorrijder ten val op A44

SASSENHEIM, 15 juli 2008 – Een 48-jarige motorrijder uit Voorhout is maandagmiddag rond 16.35 uur op de afrit van de Rijksweg A44 naar de Rijksstraatweg gewond geraakt. Dit gebeurde toen hij in een bocht zijn motor niet hield, tegen de vangrail terecht kwam en viel. Met een sleutelbeenbreuk werd hij overgebracht naar het LUMC.

 
Schipper onder invloed

WARMOND, 14 juli 2008 -In Warmond werd zondag 13 juli rond 23.00 uur een 35-jarige schipper uit Oude Wetering op het Zweiland van zijn kajuitboot gehaald vanwege varen onder invloed en het bedreigen van agenten.

Lees meer...
 
Scoutingvossenjacht in Voorhout
ImageVOORHOUT, 14 juli 2008 - De kinderen van De Voorhoutse Scoutinggroep Boerhaave hadden zaterdag de laatste opkomst van het seizoen. De afsluiting vond plaats met een grote vossenjacht door het hele dorp. En dat betekende dat je in Voorhout opeens ridders, Engelse agenten of een prinses tegen kon komen. (foto,s Mariska de Graaff)
Lees meer...
 
Curiosa op warmondse markten
ImageWARMOND, 13 juli 2008 - Warmond stond dit weekend in het teken van de curiosamarkten. Zaterdag was het de beurt aan de jaarlijkse zomermarkt van Liduina. De markt bood een keur aan kramen met handwerkspulletjes, creatieve cadeautjes en andere snuisterijen. Op het terras was een poffertjeskraampje en kon met genieten van levende muziek. (Foto's: Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Olympisch hockeytoernooi Emmaüsschool
ImageVOORHOUT, 13 juli 2008 - Ruim 60 kinderen van de groepen 7 en 8 van de Emmaüsschool speelden afgelopen maandag een echt Olympisch hockeytoernooi bij Hockeyclub Voorhout. Ze hoefden er niet helemaal voor naar Beijing te reizen, maar konden gewoon op de fiets in Voorhout blijven.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 241 242 243 244 245 246 247 Volgende > Einde >>

Resultaten 5281 - 5302 van 5413

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs