BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Eerste sleutel Oranjebuurt uitgereikt
ImageSASSENHEIM, 11 juli 2008 - De heer en mevrouw De Mooij kregen donderdagmiddag van directeur Steven Schrader van Woonstichting Vooruitgang de 1e sleutel uitgereikt van de nieuwe huurwoningen in de Sassenheimse Oranjebuurt. Ze zijn de eerste huurders die terugkeren in “hun” oude buurt.
Lees meer...
 

Virtuele zandwinning uit gemeentebegroting
TEYLINGEN, 10 juli 2008 - Na jaren van van het in gemeentebegrotingen opnemen van de gedroomde inkomsten uit de zandwinning uit 't Joppe, lijkt er eindelijk een einde te komen aan deze virtuele inkomstenbron. In de gemeente Warmond werden altijd al uitgaven gedekt met verwachtte inkomsten uit zandwinning, die nooit binnenkwamen. “En ook Teylingen heeft deze truc keurig doorgezet”, zo voerde CDA-raadslid Kees van Velzen donderdagavond tijdens de raadsvergadering aan.
Lees meer...
 
VVV Teylingen agentschap Noordwijkerhout
TEYLINGEN, 10 juli 2008 - De VVV-Teylingen wordt een agentschap van de VVV-Noordwijkerhout en dit zonder dat de medewerkers en de adviesraad van het VVV-kantoor in Warmond daarin gekend zijn. “Ze voelen zich geschoffeerd” zo maakte Trilokaal-raadslid Leo van Steijn donderdagavond bekend in de raadsvergadering.
Lees meer...
 
Tot 17 jaar cel voor Bloemenschansmoord

DEN HAAG, 10 juli 2008 - De rechtbank in Den Haag heeft donderdag straffen van 7 tot 17 jaar opgelegd aan de verdachten van de ‘Bloemenschansmoord’ in Voorhout. Een 38-jarige Britse bewoner van een woning in die straat, werd januari vorig jaar met een Oosters halfzwaard onthoofd. Zijn ex-vrouw, de 45-jarige Kelly N. wordt door de rechtbank gezien als het brein achter de moord en kreeg een celstraf van zeventien jaar opgelegd.

Lees meer...
 
Solistenconcours majorettes Inspiration
ImageVOORHOUT, 9 juli 2008 - Zaterdag vond het laatste concours  voor solisten en ensembles majorette voor de zomerstop plaats in Sporthal de Tulp in Voorhout. Dit concours resulteerde in prachtige scores voor de majorettes van Inspiration met de hoogste score van de dag voor Sinéad Kelly en 5x promotie naar hogere divisies. (Foto: Simone Kleinrouweler ontvangt haar medaille van wethouder Hollart voor de 1e plaats met promotie in de Junior basis divisie.)
Lees meer...
 
Teylingen op weg naar Nijmeegse Vierdaagse
TEYLINGEN, 9 juli 2008 - Een grote groep lopers uit Teylingen zal volgende week weer meelopen in de Nijmeegse Vierdaagse. Het loopevenement zal van dinsdag 15 t/m vrijdag 18 juli weer meer dan 44.000 wandelaars trekken. Tussen de lopers uit Teylingen zit ook een groep die als een half jaar gezamenlijk oefent.
Lees meer...
 
Meer inbraken en (brom)fietsdiefstallen
TEYLINGEN, 8 juli 2008 – De politie heeft in de eerste 4 maanden van 2008 evenveel aangiftes uit Teylingen binnen gekregen als in dezelfde periode een jaar geleden. Tot en met april werden er 502 aangiftes opgenomen. In dezelfde periode in 2007 waren dat er 501. Er was begin dit jaar wel een forse stijging van het aantal inbraken en (brom)fietsdiefstallen te zien.
Lees meer...
 
Voorhouter stort zich op werkplezier
VOORHOUT, 8 juli 2008 – Deze maand is het boek “Werkplezier” van Voorhouter Luc Mutsaers in de boekhandel verschenen. De aanleiding om dat boek te schrijven kwam ongeveer drie jaar geleden, toen hij zelf meer plezier in zijn werk kon gebruiken. Iedere dag thuiskomen met geklaag over wat er allemaal mis is aan het werk, is immers bepaald niet bevorderlijk voor je humeur.
Lees meer...
 
FinanciŽle strijd om Bollenstreekpanorama

VOORHOUT, 7 juli 2008 - De strijd om de definitieve vestigingsplaats van het Panorama van de Bollenstreek zou er uiteindelijk nog wel eens toe kunnen leiden dat het doek in een kist verdwijnt, en voorlopig voor niemand te zien is. Het geschil tussen de directie van Panorama Tulipland  en schilder Leo van den Ende, spits zich volgens deze laatste toe op de waarde van het doek. "En als we er niet uitkomen wordt het doek straks nergens tentoon gesteld", zo concludeert de schilder.

Lees meer...
 
Open dag scouting Scojesa groot succes
ImageSASSENHEIM, 7 juli 2008 - UPDATE Afgelopen zaterdag organiseerde Scoutinggroep Scojesa uit Sassenheim een grootse open dag op het eiland van Park Rusthoff. Alle kinderen vanaf 5 jaar en hun ouders konden mee doen aan diverse leuke spellen en programma's om zelf te ervaren hoe leuk en veelzijdig het Scoutingspel is.
Lees meer...
 
Buurtactie kindveilig rijden
ImageVOORHOUT, 7 juli 2008 - Bewoners van de Snoeklaan in Voorhout zijn een maand geleden een kindveilig rijden actie gestart. Met de zomervakantie in aantocht maakt menig bewoner zich zorgen over de snelheden waarmee automobilisten door de straat rijden. Officieel is de Snoeklaan een 30 km zone. Maar het komt vaak voor dat automobilisten en bromfietsers harder rijden. 

Lees meer...
 
Gouden erespeld voor kledinginzameling
VOORHOUT, 7 juli 2008 - Afgelopen week zijn de heer en mevrouw Heemskerk uit Voorhout in het zonnetje gezet voor hun jarenlange betrokkenheid bij de kledinginzameling voor Mensen in Nood (tegenwoordig Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood). Ze ontvingen van medewerkster Alice Custers een gouden erespeld als blijk van waardering voor hun belangenloze inzet.
Lees meer...
 
Peuter- en kleuterliedjes op cd
ImageSASSENHEIM, 7 juli 2008 - Theater Van Santen presenteert de eerste CD van de Peuter- en Kleuterliedjesband. De Peuter- en Kleuterliedjesband is een akoestische band en speelt liedjes die op dit moment veel gezongen worden in peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en naschoolse opvang.
Lees meer...
 
Scheiding geeft geen urgentie huurwoning
REGIO, 7 juli 2008 - Echtscheiding is geen reden meer om met urgentie een huurwoning te krijgen. Deze regel staat samen met een aantal andere aanpassingen in de nieuwe huisvestingsverordening Holland Rijnland. Tot 5 augustus is het mogelijk om zienswijzen op de plannen in te dienen.
Lees meer...
 
Intentieovereenkomst Greenport getekend

REGIO, 7 juli 2008 - De gemeenten Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen hebben op 1 juli een intentieverklaring getekend om de Greenport Ontwikkelingsmaatschappij Duin- en Bollenstreek op te richten. Het doel van deze organisatie is om gezamenlijk de regio als tuinbouwgebied (´Greenport´) verder te ontwikkelen.

Lees meer...
 
Ongeval met voetganger en snorfietser
ImageVOORHOUT, 7 juli 2008 - Op de Herenstraat in Voorhout vond zaterdag 5 juli om 12.00 uur een verkeersongeval plaats tussen een voetganger en een snorfietser. Een 42-jarige vrouw uit Valkenburg stak net voorbij het zebrapad de Herenstraat over waar op dat moment een 36-jarige snorfietser uit Noordwijk kwam aangereden. Een aanrijding was het gevolg. Foto: 112 Bollenstreek.
Lees meer...
 
Computercursussen voor senioren

TEYLINGEN, 7 juli 2008 - In september starten weer computercursussen van Stichting Welzijn Ouderen Teylingen in samenwerking met SeniorWeb. Aangezien de belangstelling groot is, wordt aangeraden om snel in te schrijven.

Lees meer...
 
120ste Warmondse harddraverij
ImageWARMOND, 5 juli 2008 - Zaterdag werd de 120ste Warmondse harddraverij gehouden, na een onderbreking na de 100ste is dit al weer de 20ste draverij op rij. Er heeft precies 25 jaar geen draverij plaatsgevonden, maar in 1989 is door een groot gedeelte van het huidige bestuur de kortebaandraverij weer opgericht. Een lange traditie met succes weer in ere hersteld dus. Foto's Henk Keijzer.
Lees meer...
 
Warmonders aan kop bij sloeproeien
ImageWARMOND, 5 juli 2008 - De Kaagrace sloeproeien was dit jaar bij de dames een Warmondse aangelegenheid. Om circa 11:30 uur werd het startschot gegeven vanaf de starttoren bij de Kaagsociëteit en al snel lagen de Kaagtijgers in de Voorbijganger en de Meiden van Staal in de Kaag 1 op kop.
Lees meer...
 
Diplomazwemmen Z.V. de Columbiaan
VOORHOUT, 6 juli 2008 - Het was heel druk in het K.T.S. zwembad in Voorhout op 5 juli. Er werd afgezwommen voor het A-, B- en C-diploma en voor zwemvaardigheid 1, 2 en 3.
Lees meer...
 
Jury beoordeelt groen Sassenheim
SASSENHEIM, 5 juli 2008 - Een jury komt vrijdag 11 juli op bezoek om Sassenheim te keuren voor de verkiezing van het groenste dorp van Nederland. vijf steden en vier dorpen mee aan deze nationale groencompetitie: Entente Floral 2008. De steden en dorpen strijden respectievelijk voor de titel ‘Groenste stad van Nederland’ en ‘Groenste dorp van Nederland’.
Lees meer...
 
Voorhoutse wint Ä 5000 met Sudoku
VOORHOUT, 5 juli 2008 - Mevrouw Niewold uit Voorhout heeft de hoofdprijs gewonnen van het Hoshi Sudoku puzzelblad. Deze prijs omvat € 5000, - contant.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 241 242 243 244 245 246 247 Volgende > Einde >>

Resultaten 5303 - 5324 van 5413

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs