BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Getuige stopt dronken bestuurster

VOORHOUT, 3 juli 2008 - Een dronken 47-jarige vrouw uit Leiden is maandagavond door een getuige tegengehouden in afwachting van de politie nadat ze op de Schoutenlaan in de berm gereden was.

Lees meer...
 

Sassenheimer beroofd van telefoon bij feesttent Kaagweek

WARMOND, 3 juli 2008 - Een 17-jarige jongen uit Sassenheim is tijdens de Kaagweek door een groep van ongeveer 6 jongens was beroofd van zijn telefoon. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Lees meer...
 
Veenbrand bij oude vuilnisbelt
SASSENHEIM 1 juli 2008 - Bij de oude vuilnisbelt, op de grens van Warmond en Sassenheim woedde dinsdagmiddag een kleine veenbrand. Toen de gealameerde brandweer van Sassenheim arriveerde, bleek dat er een aantal vierkante meters van de veengrond flink aan het smeulen was. Dit veroorzaakte redelijk wat rook en een behoorlijke temperatuur.
Lees meer...
 
Touwtrekwedstijd sluit Kaagweek af
ImageWARMOND, 1 juli 2008 - De laatste twee dagen van de Warmondse droge Kaagweek stonden in het teken van de dikke-banden-fietsrace, het eieren gooien en als afsluiting de touwtrekwedstrijd. Met fotoreportage. Foto's Henk Keijzer.
Lees meer...
 
Open opkomst Scoutinggroep Scojesa
ImageSASSENHEIM 1 juli 2008 - Scoutinggroep Scojesa uit Sassenheim organiseert zaterdag 5 juli een grootse open opkomst op het eiland van Park Rusthoff in Sassenheim. Tussen 10:00 en 15:00 uur zijn alle kinderen vanaf 5 jaar en hun ouders welkom om mee te doen aan diverse leuke spellen en programma's om zo te zien hoe leuk en divers het scoutingspel is.
Lees meer...
 
Inschrijven voor kinderstad Sassenheim
SASSENHEIM, 1 juli 2008 - Van 18 tot en met 21 augustus wordt in Sassenheim weer de kinderstad georganiseerd op het ijsbaanterrein aan de Kagerweide. Kinderstad is voor kinderen t/m 12 jaar die in Sassenheim op de basisschool onderwijs volgen óf in Sassenheim woonachtig zijn en elders naar school gaan. Voor 7 juli moet er worden ingeschreven.
Lees meer...
 
KTS Voorhout wint innovatieprijs Frisian Solar Challenge
ImageVOORHOUT, 1 juli 2008 - Leerlingen van de vierde klas van het VMBO van de KTS in Voorhout hebben afgelopen zaterdag, 28 juni, de innovatieprijs gewonnen van de zonnebootrace Frisian Solar Challenge. In de race zelf werden ze vijfde. Daarmee hebben ze menig universiteit en hogeschool achter zich gelaten, wat een bijzondere prestatie mag worden genoemd. (Foto PR Frisian Solar Challenge)
Lees meer...
 
Rotary zorgt voor gezond water in Tileagd
ImageTEYLINGEN, 30 juni 2008 - Na een voorbereidingstijd van ruim 4 jaar zal binnenkort de aanleg van een waterleiding in Tileagd-Posoloaca in het noorden van Roemenië een van de armste gebieden van het land voltooid zijn. Tot op heden moeten de inwoners bij wind en weer het water uit oude bronnen halen (foto). Tileagd is de zustergemeente van Sassenheim.
Lees meer...
 
Warmond gaat muzikaal vreemd
ImageWARMOND, 30 juni 2008 - De zondagavond in de Kaagweek is traditiegetrouw voor "Warmond gaat vreemd", een spetterend optreden van een groot aantal muzikale Warmonders in wisselende samenstelling. Met fotoreportage. Foto's Henk Keijzer.
Lees meer...
 
Rondjes om de St. Bartholomeuskerk lopen levert 4000 euro op
ImageVOORHOUT, 29 juni 2008 (update) - Zondag werd in Voorhout de sponsorloop ‘Rondje om de kerk’ gehouden ten bate van de restauratie van de St. Bartholomeuskerk. Van 11.30 tot 'klokslag'  12.00 uur konden Voorhoutse jongeren van de R.K. basisscholen letterlijk zo veel mogelijk rondjes om de kerk rennen.  Ook pastoor Van Vliet liep rondjes om de kerk (foto). Foto's: Nancy van der Zalm.
Lees meer...
 
Kaagweek:Tranentrekkers en Badkuipenrace
ImageWARMOND, 29 juni 2008 - De zondag van de Kaagweek begon vroeg met viswedstrijden rondom het Park Groot Leerust en op Koudenhoorn. Om negen uur verzamelt sportief (en minder sportief) Warmond zich rond de ontbijttafel in het park en maken de technici van Goedemorgen Bollenstreek zich klaar voor de uitzending van 10 uur.  De twee hoogtepunten van de middag waren een optreden van de Tranentrekkers en de Badkuipenrace. Foto's Henk Keijzer.
Lees meer...
 
Trilokaal: OZB verhoging teruggeven
TEYLINGEN, 29 juni 2008 - Trilokaal wil de extra OZB-verhoging over 2007 teruggeven aan de inwoners nu er over vorig jaar een meevaller is van 1,8 miljoen. Wethouder Leo van der Zon ziet er niets in vanwege de dreigende afschaffing van precariobelasting die de gemeente nu nog heft. Trilokaal kreeg ook geen medestanders in de gemeenteraad.
Lees meer...
 
Seniorenmarkt wordt steeds groter
ImageSASSENHEIM, 29 juni 2008 - Cholesterol meten, een massage, informatie over huisvesting voor ouderen, het was zaterdag allemaal mogelijk op de seniorenmarkt in Sassenheim. De markt is in een aantal jaar zo gegroeid dat de Hoofdstraat nu vol staat met kraampjes. Met fotoreportage.
Lees meer...
 
Kinderplezier op het Voorhavenkwartier
ImageSASSENHEIM, 29 juni 2008 - Naast de seniorenmarkt, was er zaterdag ook genoeg te doen voor kinderen op het Voorhavenkwartier. Ze konden  onder andere meerijden op een kameel, grappen maken met een clown en geschminkt worden. Met fotoreportage.
Lees meer...
 
Leerlingen Crescendo geslaagd
ImageSASSENHEIM, 29 juni 2008 - Christelijke Harmonievereniging Crescendo Sassenheim gaf zaterdag tijdens de seniorenmarkt een aantal  buitenconcerten. De vereniging had ook nog goed nieuws te melden: acht leerlingen zijn geslaagd voor hun muziekexamen. Met fotoreportage.
Lees meer...
 
Slagwerkfestival met dans in park
ImageWARMOND, 28 juni 2008 - Zaterdagmiddag bracht de Kaagweek een vol programma in Park Groot Leerust, met een kindermarkt, het Slagwerkfestival en Zwingo. Foto's: Henk Keijzer.
Lees meer...
 
Tobbetje wordt lek gestoken
ImageWARMOND, 28 juni 2008 - Het in de Kaagweek naar de zaterdagochtend verplaatste Tobbetje Steken kreeg dit jaar met pech te maken: een van de deelnemers stak zo hoog dat hij de teil lek stootte. Gelukkig kon het euvel snel weer grotendeels verholpen worden en kon uiteindelijk Frank van Steijn als winnaar worden gehuldigd. Foto's Nancy van der Zalm.
Lees meer...
 
Kaagweek in volle gang
ImageWARMOND, 28 juni 2008 - De Kaagweek is inmiddels in volle gang. Vrijdagavond opende burgemeester Schelberg de week terwijl kinderen balonnen oplieten. Later die avond een waterfietsrace en een optreden van het koor Elija. De avond werd afgesloten met een vuurwerk en een optreden van DJ Akie. Foto's: Henk Keijzer.
Lees meer...
 
Theaterkaartjes even niet online
SASSENHEIM, 27 juni 2008 - Door een storing staat het nieuwe theaterprogramma nog niet op de site van 't Onderdak. Voorlopig wordt theaterliefhebbers gevraagd het huis-aan-huis verspreide programmaboekje te gebruiken en de reserveringsbon voor kaarten op te sturen naar Theater 't Onderdak, Postbus 124, 2170 AC Sassenheim.
 
VVV Holland Rijnland 'niet naar wens'
TEYLINGEN, 27 juni 2008 - Op 1 juli 2008 valt het doek voor VVV Holland Rijnland in de gemeente Teylingen. De samenwerking van de gemeenten in de regio op het gebied van toeristische informatie, liep niet naar wens. De lokale VVV zal met het informatiepunt in de Dorpsstraat in Warmond en met de huidige vrijwilligers weer in handen komen van de gemeente Teylingen.
Lees meer...
 
Jury Entente Florale bezoekt Teylingen
SASSENHEIM, 27 juni 2008 - Op vrijdag 11 juli aanstaande bezoekt de jury van Entente Florale de gemeente Teylingen die met de kern Sassenheim deel neemt in de categorie ‘dorpen en kleine steden’. De jurering van de steden en dorpen die zich hebben aangemeld voor de competitie ‘Groenste stad en dorp van Nederland 2008’ is op 12 juni 2008 van start gegaan in het Limburgse dorp Sevenum.
Lees meer...
 
Geeri Bakker schrijft Stewardess@work
SASSENHEIM, 27 juni 2008 - Twintig jaar vliegen staat garant voor sterke verhalen, mooie reizen en een privéleven dat beheerst wordt door het vliegend bestaan. Geeri Bakker uit Sassenheim doet in het boek Stewardess@work op ‘bevlogen’ wijze verslag van haar werk als stewardess.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 241 242 243 244 245 246 Volgende > Einde >>

Resultaten 5325 - 5346 van 5400

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs