BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Serie-inbreker was ook in Voorhout actief
VOORHOUT, 4 juli 2008 - Een team van de Bovenregionale Recherche Noordwest en Midden Nederland heeft met de aanhouding van een 37-jarige Roemeen een serie van zeker 60 inbraken in woningen, waaronder een in Voorhout, opgelost. De man maakte er een gewoonte van om gaatjes te boren in kozijnen om op die wijze ramen en deuren van woningen te openen.
Lees meer...
 

Bridgen in een opgeknapte zaal
SASSENHEIM, 4 juli 2008 - Stichting Wasbeek heeft de ruimte op de 1e verdieping voor bridge en andere denksporten opgeknapt. Wasbeek gaat de ruimte met bar nu zelf verhuren aan diverse bridgeverenigingen, maar ook voor vergaderingen, cursussen en groepsbijeenkomsten.
Lees meer...
 
Goede haring in Voorhout
VOORHOUT, 4 juli 2008 - vishandel De Klok in Voorhout is wederom getest door het Algemeen Dagblad op de kwaliteit van de haring. Net als twee jaar geleden heeft de men weer goed gescoord met als cijfer een 8,5.
 
KTS-leerlingen zonneboot gehuldigd
ImageVOORHOUT, 4 juli 2008 - Donderdag zijn de VMBO-leerlingen van de KTS in Voorhout gehuldigd die afgelopen zaterdag de innovatieprijs en 5e plaats hebben gewonnen tijdens de Frisian Solarrace. Foto's Nancy van der Zalm.
Lees meer...
 
Panorama van de Bollenstreek naar Lisse
ImageVOORHOUT, 3 juli 2008 – Het Panorama van de Bollenstreek vertrekt naar Lisse. Dat heeft de Lissese wethouder Bas Brekelmans van de directie van het Panorama Tulipland vernomen. De gemeente Teylingen lijkt daarmee een belangrijke toeristische atractie kwijt te raken aan de buurgemeente. Volgens Brekelmans moet wel eerst de financiële kant van de verhuizing nog onderbouwd worden.
Lees meer...
 
Lintje voor Voorhoutse kinderarts Robert Holl
ImageVOORHOUT, 3 juli 2008 - Burgemeester Schelberg heeft maandag een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de Voorhoutse kinderarts de heer R.A. Holl. De uitreiking vond plaats tijdens een besloten bijeenkomst ter gelegenheid van zijn  afscheid van het Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum van het Leids Universitair Medisch Centrum. De heer Holl is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. (Fotograaf Arno Massee)
Lees meer...
 
Hypotheekadviseur Wiering bij beste 20

VOORHOUT, 3 juli 2008 - Rutger Wiering, erkend hypotheekadviseur van de Hypotheekshop in Voorhout, is bij de laatste twintig deelnemers geeindigd bij verkiezing hypotheekadviseur van het jaar.

Lees meer...
 
Sfeervolle bijeenkomst veteranen
ImageTEYLINGEN, 3 juli 2008 (update: foto's) - Zo’n 120 veteranen kwamen vrijdag, voor een deel vergezeld door hun partner, naar het Trefpunt in Warmond voor een speciale bijeenkomst. Het college bedankte op deze wijze de plaatsgenoten, die zich in moeilijke omstandigheden over de hele wereld hebben ingezet voor de vrijheid van anderen.
Lees meer...
 
Politiebureaus Voorhout en Warmond gesloten in de zomer

TEYLINGEN, 3 juli 2008 - Vanwege de geringe bezoekersaantallen in de zomermaanden is besloten de politiebureaus in Voorhout en Warmond van 19 juli t/m 1 september te sluiten. In voorgaande jaren is gebleken dat deze bureaus tijdens de zomervakantie minimaal werden bezocht. “Door de vele recreanten en bezoekers in dit gebied in deze periode, is het wenselijker meer agenten op straat te hebben”, zegt teamchef Jaap de Kok.

Lees meer...
 
Stroomstoring in Warmond
WARMOND, 3 juli 2008 - Warmond werd woensdag van 10.38 tot 16.00 uur getroffen door een stroomstoring. Energieleverancier Continuon schat het aantal getroffen aansluitingen op 10.000 en de oorzaak zou een storing in de kabel zijn.
Lees meer...
 
Getuige stopt dronken bestuurster

VOORHOUT, 3 juli 2008 - Een dronken 47-jarige vrouw uit Leiden is maandagavond door een getuige tegengehouden in afwachting van de politie nadat ze op de Schoutenlaan in de berm gereden was.

Lees meer...
 
Sassenheimer beroofd van telefoon bij feesttent Kaagweek

WARMOND, 3 juli 2008 - Een 17-jarige jongen uit Sassenheim is tijdens de Kaagweek door een groep van ongeveer 6 jongens was beroofd van zijn telefoon. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Lees meer...
 
Veenbrand bij oude vuilnisbelt
SASSENHEIM 1 juli 2008 - Bij de oude vuilnisbelt, op de grens van Warmond en Sassenheim woedde dinsdagmiddag een kleine veenbrand. Toen de gealameerde brandweer van Sassenheim arriveerde, bleek dat er een aantal vierkante meters van de veengrond flink aan het smeulen was. Dit veroorzaakte redelijk wat rook en een behoorlijke temperatuur.
Lees meer...
 
Touwtrekwedstijd sluit Kaagweek af
ImageWARMOND, 1 juli 2008 - De laatste twee dagen van de Warmondse droge Kaagweek stonden in het teken van de dikke-banden-fietsrace, het eieren gooien en als afsluiting de touwtrekwedstrijd. Met fotoreportage. Foto's Henk Keijzer.
Lees meer...
 
Open opkomst Scoutinggroep Scojesa
ImageSASSENHEIM 1 juli 2008 - Scoutinggroep Scojesa uit Sassenheim organiseert zaterdag 5 juli een grootse open opkomst op het eiland van Park Rusthoff in Sassenheim. Tussen 10:00 en 15:00 uur zijn alle kinderen vanaf 5 jaar en hun ouders welkom om mee te doen aan diverse leuke spellen en programma's om zo te zien hoe leuk en divers het scoutingspel is.
Lees meer...
 
Inschrijven voor kinderstad Sassenheim
SASSENHEIM, 1 juli 2008 - Van 18 tot en met 21 augustus wordt in Sassenheim weer de kinderstad georganiseerd op het ijsbaanterrein aan de Kagerweide. Kinderstad is voor kinderen t/m 12 jaar die in Sassenheim op de basisschool onderwijs volgen óf in Sassenheim woonachtig zijn en elders naar school gaan. Voor 7 juli moet er worden ingeschreven.
Lees meer...
 
KTS Voorhout wint innovatieprijs Frisian Solar Challenge
ImageVOORHOUT, 1 juli 2008 - Leerlingen van de vierde klas van het VMBO van de KTS in Voorhout hebben afgelopen zaterdag, 28 juni, de innovatieprijs gewonnen van de zonnebootrace Frisian Solar Challenge. In de race zelf werden ze vijfde. Daarmee hebben ze menig universiteit en hogeschool achter zich gelaten, wat een bijzondere prestatie mag worden genoemd. (Foto PR Frisian Solar Challenge)
Lees meer...
 
Rotary zorgt voor gezond water in Tileagd
ImageTEYLINGEN, 30 juni 2008 - Na een voorbereidingstijd van ruim 4 jaar zal binnenkort de aanleg van een waterleiding in Tileagd-Posoloaca in het noorden van Roemenië een van de armste gebieden van het land voltooid zijn. Tot op heden moeten de inwoners bij wind en weer het water uit oude bronnen halen (foto). Tileagd is de zustergemeente van Sassenheim.
Lees meer...
 
Warmond gaat muzikaal vreemd
ImageWARMOND, 30 juni 2008 - De zondagavond in de Kaagweek is traditiegetrouw voor "Warmond gaat vreemd", een spetterend optreden van een groot aantal muzikale Warmonders in wisselende samenstelling. Met fotoreportage. Foto's Henk Keijzer.
Lees meer...
 
Rondjes om de St. Bartholomeuskerk lopen levert 4000 euro op
ImageVOORHOUT, 29 juni 2008 (update) - Zondag werd in Voorhout de sponsorloop ‘Rondje om de kerk’ gehouden ten bate van de restauratie van de St. Bartholomeuskerk. Van 11.30 tot 'klokslag'  12.00 uur konden Voorhoutse jongeren van de R.K. basisscholen letterlijk zo veel mogelijk rondjes om de kerk rennen.  Ook pastoor Van Vliet liep rondjes om de kerk (foto). Foto's: Nancy van der Zalm.
Lees meer...
 
Kaagweek:Tranentrekkers en Badkuipenrace
ImageWARMOND, 29 juni 2008 - De zondag van de Kaagweek begon vroeg met viswedstrijden rondom het Park Groot Leerust en op Koudenhoorn. Om negen uur verzamelt sportief (en minder sportief) Warmond zich rond de ontbijttafel in het park en maken de technici van Goedemorgen Bollenstreek zich klaar voor de uitzending van 10 uur.  De twee hoogtepunten van de middag waren een optreden van de Tranentrekkers en de Badkuipenrace. Foto's Henk Keijzer.
Lees meer...
 
Trilokaal: OZB verhoging teruggeven
TEYLINGEN, 29 juni 2008 - Trilokaal wil de extra OZB-verhoging over 2007 teruggeven aan de inwoners nu er over vorig jaar een meevaller is van 1,8 miljoen. Wethouder Leo van der Zon ziet er niets in vanwege de dreigende afschaffing van precariobelasting die de gemeente nu nog heft. Trilokaal kreeg ook geen medestanders in de gemeenteraad.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 241 242 243 244 245 246 247 Volgende > Einde >>

Resultaten 5347 - 5368 van 5432

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs