BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Teylingen eindigt 1,8 mln in de plus

TEYLINGEN, 9 juni 2008 - De gemeente heeft over 2007 een positief resultaat behaald van 1,8 miljoen, bijkt uit de programmarekening waar totaal 53 miljoen euro aan uitgaven verantwoord worden. De accountant heeft een rechtmatigheidsverklaring afgegeven op de financiële resultaten. Dit teken dat de financiële verslaglegging twee jaar na de fusie al helemaal op orde is, was aanleiding voor wethouder Van der Zon om pannenkoeken uit te delen aan zijn personeel.

Lees meer...
 

Vrijpionnen winnen prijzen in Alphen

VOORHOUT, 9 juni 2008 -  De Vrijpionnen uit Voorhout waren zaterdag te gast bij schaakclub ASC uit Alphen aan de Rijn voor het negende en laatste Grand Prix Toernooi van het seizoen 2007/2008.

Lees meer...
 
Familiedag Hockeyclub Voorhout groot feest

VOORHOUT, 9 juni 2008 - Bij de Hockeyclub Voorhout vond zaterdag de traditionele jaarlijkse familiedag plaats. Dit jaar was het thema “China”. De dag begon wat grijzig, maar gedurende de middag brak de zon volledig door.

Lees meer...
 
Homan hoopt op 'doorbraak' Résidence de Leede
ImageWARMOND, 9 juni 2008 - Wethouder Homan hoopt dat de investeerders die betrokken zijn bij de mislukte ontwikkeling van 'Résidence de Leede' in Warmond, eieren voor hun geld kiezen en een nieuwe weg in slaan. Het onafgebouwde appartementencomplex staat nu te verloederen na het faillissement van beheermaatschappij Euro American Investors Group B.V. (Foto's: Bart Kool en Brenda Filippo)
Lees meer...
 
'Interesse voor horeca Gemeentehaven'
ImageWARMOND, 9 juni 2008 (UPDATE) - In ondernemerskringen is "serieuze interesse" voor het plan van de gemeente om van het monumentale huisje (zie foto) op de Gemeentehaven in Warmond een horecagelegenheid te maken. "We zijn van meerdere kanten benaderd", zei wethouder Homan afgelopen zaterdag. (Foto's: Bart Kool en Brenda Filippo)
Lees meer...
 
Teylingen in Oranjesfeer

ImageTEYLINGEN, 8 juni 2008 (update) - Het Nederlands elftal speelt morgenavond om 20.45 uur in Bern zijn eerste wedstrijd van het EK Voetbal tegen Italië. In Teylingen hebben bewoners in diverse wijken hun straat versierd, zoals in de Prins Bernhardstraat in Voorhout (zie foto). De Teyding roept inwoners van Teylingen op om foto's van hun versierde huis, tuin, straat, café, etc. te maken. Ook andere 'actiefoto's' van oranje uitgedoste dorpsgenoten of juichende mensen voor de tv zijn welkom bij Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

Lees meer...
 
Handtekeningen voor behoud kunstcafé
ImageWARMOND, 7 juni 2008 - Arie van Moorsel en Ida van Winsen hebben donderdagavond 850 handtekeningen voor het behoud van kunstcafé De Galerie overhandigd aan burgemeester Schelberg. De gemeente en het kunstcafé onderhandelen nadat de gemeente in april dreigde met sluiting.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 241 242 243 244 245 Volgende > Einde >>

Resultaten 5369 - 5375 van 5375

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Voorhoutse Herenstraat autovrij van de Kerkweg tot aan parkeergarage Plus?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs