BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Schoolcampus feestelijk geopend

ImageSASSENHEIM, 16 juni 2008 - Al meer dan een jaar stond het postkantoor van Sassenheim leeg.  Het is boekhandel Wagner gelukt om het postkantoor opnieuw een bestemming te geven. Een ware schoolcampus zou in ons dorp komen. Woensdag 11 juni was het dan zover: rappers en dansers zorgden voor een feestelijke opening.

Lees meer...
 

T.O.P. loopt promotie veldkorfbal mis

ImageSASSENHEIM, 16 juni 2008 - Afgelopen zaterdag had voor T.O.P. hét hoogtepunt moeten worden van het veldkorfbalseizoen: promotie naar de Hoofdklasse. De kroon op een succesvol korfbalseizoen. Alleen de ploeg van DVO stond T.O.P. nog in de weg om dit te realiseren. En die ploeg zorgde onverwacht voor de eerste nederlaag dit seizoen.

Lees meer...
 
Acties voor speeltuinen bij wijkbezoek
ImageSASSENHEIM, 16 juni 2008 – Het behoud van speeltuinen was een belangrijk onderwerp tijdens  het tweede wijkbezoek in Sassenheim door het gemeentebestuur. De raads- en collegeleden bezochten deze keer het gebied tussen de Menneweg, de Parklaan, de Van Pallandtlaan en de Hellegatspolder.
Lees meer...
 
Politie zoekt getuigen dubbele aanrijding

SASSENHEIM, 16 juni 2008 – Twee automobilisten wisten elkaar zondagmiddag rond 17.10  uur op de A44 richting Amsterdam tot twee maal toe aan te rijden. Uit de verklaringen van de bestuurders, een 28-jarige man uit Wassenaar en een 24-jarige man uit Lisse, is niet duidelijk geworden wie er schuld aan de aanrijdingen heeft.

Lees meer...
 
Warmondse kleurt Parijs Oranje

ImagePARIJS, 15 juni 2008 - Sommige Teylingers beleefden de wedstrijd Nederland – Frankrijk afgelopen vrijdag in het hol van de Leeuw. Yvonne van Bennekom is een Warmondse die al 25 jaar in Parijs woont. “Maar als Nederland speelt tegen Frankrijk, dan blijven we ORANJE!”, zo liet ze De Teyding weten.

Lees meer...
 
Fotowedstrijd 100 jaar 'De heere Schouten'

ImageWARMOND, 15 juni 2008 - Het voetveer ‘De heere Schouten’, dat vaart tussen Koudenhoorn en de Zwanburgerpolder in Warmond, bestaat 100 jaar. Daarom organiseert de gemeente Teylingen een fotowedstrijd over het voetveer. Tot en met 1 september kunt u uw inzendingen insturen.

Lees meer...
 
Teylingen viert winst Oranje
ImageSASSENHEIM, 14 juni 2008 - Ook in Teylingen is de 4-1 winst van Oranje op Frankrijk vrijdagavond uitbundig gevierd. In Sassenheim concentreerde de feestelijkheden zich rond de Oude Haven waar veel Oranjefans zich in de kroegen hadden verzameld.
Lees meer...
 
Leerlingen Crescendo op Schiermonnikoog

ImageSASSENHEIM, 14 juni 2008 - Het Leerlingenorkest van Christelijke Harmonievereniging Crescendo uit Sassenheim heeft afgelopen zaterdag meegedaan aan het 51e Zang- en Muziekfestival te Schiermonnikoog. In alle vroegte gingen de orkestleden gezamenlijk met de bus naar het eiland, om op deze muzikale dag hun beste beentje voor te zetten.

Lees meer...
 
Politie zoekt meisje op fiets na aanrijding

VOORHOUT, 12 juni 2008 - De politie is op zoek naar een jong meisje dat maandag 2 juni met haar fiets op de Jacoba van Beierenhof in Voorhout een aanrijding had met een vrouw op een fiets. Deze 81-jarige vrouw uit Voorhout kwam ten val en heeft, zo bleek later, daardoor een gebroken pols opgelopen. Volgens de vrouw kwam zij het meisje, dat op een opoefiets reed, rond 11.30 uur tegen.

Lees meer...
 
Trias Woondiensten pak woonfraudeurs aan

VOORHOUT, 12 juni 2008 - Een nieuwe aanpak van Trias Woondiensten om woonfraudeurs op te sporen lijkt voorzichtig de eerste resultaten op te leveren. De woningbouwcorporatie heeft huurders opgeroepen om zelf signalen over onrechtmatige bewoning van huurwoningen door te geven. Volgens Roos Lamens van Trias heeft dat in Voorhout inmiddels al "een enkele melding" opgeleverd.

Lees meer...
 
24 Zorgappartementen op plek De Oude Post

SASSENHEIM, 11 juni 2008 – Het college van B&W heeft ingestemd met de bouw van 24 zorgappartementen op de plek van de Oude Post aan de Hoofdstraat in Sassenheim. Het gebouw van De Oude Post is eind februari 2008 gesloopt. De geplande nieuwbouw is bedoeld voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking die zo zelfstandig zijn dat ze niet op een instellingsterrein hoeven wonen. Voor hen is wel 24 uur per dag ondersteuning oproepbaar.

Lees meer...
 
Zilveren Pankrasspeld voor Joop van der Zwet

ImageSASSENHEIM, 10 juni 2008 - Joop van der Zwet (l) ontving tijdens de jaarvergadering van de Sassenheimse toneelvereniging Pankras afgelopen week de Zilveren Pankrasspeld. Van der Zwet is dan wel niet meer actief lid van de vereniging, toch is hij nog nauw betrokken bij het wel en wee van de club.

Lees meer...
 
Ontvreemde bank als middelpunt van feestje

ImageSASSENHEIM, 10 juni 2008 - Wie mist zijn of haar geriefelijke tuinbankje? Het tuinmeubel is gratis op te halen van het recreatieveld aan de Kagerweide in Sassenheim. Het verscheen daar zaterdag rond 18:00 uur.

Lees meer...
 
Muziek tijdens midzomernacht

WARMOND, 10 juni 2008 - Het voetveer ‘De heere Schouten’, dat vaart tussen Koudenhoorn en de Zwanburgerpolder in Warmond, bestaat dit jaar 100 jaar. Daarom organiseert de gemeente Teylingen op zaterdagavond 21 juni een midzomernachtevenement. Zowel op recreatie-eiland Koudenhoorn als in de Zwanburgerpolder in Warmond kunt u tussen 21.00 tot 23.00 uur genieten van verschillende soorten muziek. Update: Evenement is afgelast i.v.b.m. EK voetbal.

Lees meer...
 
Teylingen wil meer waterrecreatie
ImageTEYLINGEN, 9 juni 2008 - Dat Teylingen zich graag wil profileren met recreatie op en rond het water is al langer bekend. Wat de gemeente nu precies wil en op welke plekken lichtte wethouder Homan afgelopen zaterdag toe tijdens een vaartocht door de omgeving. Zo wil de gemeente meer ligplaatsen realiseren op het eiland Koudenhoorn. Ook is er is een plan voor een kleine historische haven en werf op de punt van de Zwanburgerpolder tegenover park Groot Leerust. (Foto's: Bart Kool en Brenda Filippo) 
Lees meer...
 
Schoolcampus in oude postkantoor

SASSENHEIM, 9 juni 2008 - In het voormalige postkantoor van Sassenheim wordt woensdag 11 juni een schoolcampus geopend. Vanaf 16.00 uur is er een breakdance show en een optreden van de Zwolse rapper ´Turboglad´. Wethouder Wilbrink opent de campus door het onthullen van een graffiti kunstwerk van Lennart Scholte.

Lees meer...
 
Teylingen eindigt 1,8 mln in de plus

TEYLINGEN, 9 juni 2008 - De gemeente heeft over 2007 een positief resultaat behaald van 1,8 miljoen, bijkt uit de programmarekening waar totaal 53 miljoen euro aan uitgaven verantwoord worden. De accountant heeft een rechtmatigheidsverklaring afgegeven op de financiële resultaten. Dit teken dat de financiële verslaglegging twee jaar na de fusie al helemaal op orde is, was aanleiding voor wethouder Van der Zon om pannenkoeken uit te delen aan zijn personeel.

Lees meer...
 
Vrijpionnen winnen prijzen in Alphen

VOORHOUT, 9 juni 2008 -  De Vrijpionnen uit Voorhout waren zaterdag te gast bij schaakclub ASC uit Alphen aan de Rijn voor het negende en laatste Grand Prix Toernooi van het seizoen 2007/2008.

Lees meer...
 
Familiedag Hockeyclub Voorhout groot feest

VOORHOUT, 9 juni 2008 - Bij de Hockeyclub Voorhout vond zaterdag de traditionele jaarlijkse familiedag plaats. Dit jaar was het thema “China”. De dag begon wat grijzig, maar gedurende de middag brak de zon volledig door.

Lees meer...
 
Homan hoopt op 'doorbraak' Résidence de Leede
ImageWARMOND, 9 juni 2008 - Wethouder Homan hoopt dat de investeerders die betrokken zijn bij de mislukte ontwikkeling van 'Résidence de Leede' in Warmond, eieren voor hun geld kiezen en een nieuwe weg in slaan. Het onafgebouwde appartementencomplex staat nu te verloederen na het faillissement van beheermaatschappij Euro American Investors Group B.V. (Foto's: Bart Kool en Brenda Filippo)
Lees meer...
 
'Interesse voor horeca Gemeentehaven'
ImageWARMOND, 9 juni 2008 (UPDATE) - In ondernemerskringen is "serieuze interesse" voor het plan van de gemeente om van het monumentale huisje (zie foto) op de Gemeentehaven in Warmond een horecagelegenheid te maken. "We zijn van meerdere kanten benaderd", zei wethouder Homan afgelopen zaterdag. (Foto's: Bart Kool en Brenda Filippo)
Lees meer...
 
Teylingen in Oranjesfeer

ImageTEYLINGEN, 8 juni 2008 (update) - Het Nederlands elftal speelt morgenavond om 20.45 uur in Bern zijn eerste wedstrijd van het EK Voetbal tegen Italië. In Teylingen hebben bewoners in diverse wijken hun straat versierd, zoals in de Prins Bernhardstraat in Voorhout (zie foto). De Teyding roept inwoners van Teylingen op om foto's van hun versierde huis, tuin, straat, café, etc. te maken. Ook andere 'actiefoto's' van oranje uitgedoste dorpsgenoten of juichende mensen voor de tv zijn welkom bij Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 241 242 243 244 245 246 247 248 Volgende > Einde >>

Resultaten 5413 - 5434 van 5435

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs