BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Zonnige tweede Koningsdag in Teylingen
ImageTEYLINGEN, 27 april 2015 - Koningsdag 2015 in Teylingen trok dankzij het zonnige weer veel Teylingers naar de diverse festiviteiten.  Bekijk de fotoreportages uit Warmond en Sassenheim.
Lees meer...
 
Weekdeals (468x60)

Bloemencorso viert 200 jaar koninkrijk
ImageTEYLINGEN, 25 april 2015 - Zaterdag trok de 68ste editie van het bloemencorso van Noordwijk naar Haarlem. Het thema van het corso is '200 jaar koninkrijk'. De ongeveer twintig praalwagens en ruim dertig andere voertuigen zijn versierd met bolbloemen als hyacinten, tulpen en narcissen. De praalwagen van de gemeente Teylingen heeft als thema 'Molens'. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Kindercorso in Sassenheim
ImageSASSENHEIM, 25 april 2015 - Het kindercorso met vele prachtig versierde voertuigen trok zaterdagochtend onder grote belangstelling door Sassenheim.
Lees meer...
 
Lintjesregen in Teylingen
ImageTEYLINGEN, 24 april 2014 - Vrijdag kregen vier inwoners van de gemeente Teylingen en één inwoner van de gemeente Lisse een koninklijke onderscheiding ter gelegenheid van Koningsdag 2015: Gretha Jansze – Boerma, Paul Jochemsz en Jan Regeer uit Voorhout, Ria Krol–Faber uit Sassenheim en André van Harskamp uit Lisse. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Eerste LenteFair goed bezocht
ImageSASSENHEIM, 21 april 2015 - De LenteFair, georganiseerd door ondernemersvereniging Voorhavenkwartier in Sassenheim, is afgelopen zondag op 19 april druk bezocht. Ruim 1.500 mensen wisten de LenteFair te vinden op deze zondagmiddag. Mede door het fantastisch lenteweer, ruim gevarieerde kramen, gezellige entertainment en leuke kinderactiviteiten, was het een zeer geslaagde dag.
Lees meer...
 
Voorhoutse leerlingen bij de Gebroeders Kist
ImageVOORHOUT, 17 april 2015 - Leerlingen van groep 3 en 4 van de basisscholen uit Voorhout gingen afgelopen dinsdag met Grote Trom het avontuur tegemoet. Ze deden dit tijdens de voorstelling van De Gebroeders Kist in @hok in Voorhout. Dit project is onderdeel van Kijk|Kunst dat wordt georganiseerd door Kunstgebouw. Via Kijk|Kunst komen bijna 63.000 Zuid-Hollandse leerlingen in contact met professionele kunst.
Lees meer...
 
Vrijwilligers nemen Huistest af
TEYLINGEN, 17 april 2015 – Speciaal getrainde vrijwilligers gaan binnenkort als woonadviseur op pad voor de Huistest. De Huistest is een project van Welzijn Teylingen in samenwerking met de gemeente en is bedoeld om inwoners van Teylingen zo lang mogelijk thuis te laten wonen.
Lees meer...
 
Start handhavingsactie hondenbeleid
ImageTEYLINGEN, 15 april 2015 – De gemeente Teylingen is woensdag gestart met de jaarlijkse handhavingsactie van het hondenbeleid. Tot en met 29 april 2015 ontvangen hondeneigenaren die zich aan de regels houden een sleutelhanger met plastic zakjes voor het opruimen van hondenpoep. Inwoners die zich niet aan de opruim- en aanlijnplicht houden worden direct bekeurd door de boa’s.  Afgelopen vrijdag gaf Wethouder Van Velzen in het Warmondse Park Groot Leerust al de aftrap voor de handhavingsactie. (Zie foto)
Lees meer...
 
College: Nota huurtarieven niet besluitrijp
ImageSASSENHEIM, 11 april 2015 (update 13 april) - Het college vindt dat er nog geen besluit kan worden genomen over de Tarievennota voor maatschappelijke accommodaties. Naar de mening van het College is het stuk nog niet ‘besluitrijp’. In deze nota zouden de huren voor verenigingen in 't Onderdak in Sassenheim met 135% verhoogd worden. De fracties in de gemeenteraad zullen het agendapunt van de agenda van de commissie Welzijn van 13 april afvoeren.
Lees meer...
 
Koninklijke onderscheiding voor bestuursleden VWF
WARMOND, 10 april 2015 - De heer J.G.M. Juffermans (60) en mevrouw E.W.M. van Winsen-Heijkoop (57) uit Warmond zijn dinsdagavond Koninklijk onderscheiden. Zij kregen de onderscheiding o.a. voor hun activiteiten voor de Vereniging tot Viering van Warmondse Feesten (VWF). Burgemeester Breuer reikte de onderscheidingen uit tijdens de Algemene Ledenvergadering van de VWF in het Trefpunt in Warmond. De heer Juffermans en mevrouw Van Winsen zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Lees meer...
 
Gemeentelijke onderscheiding voor Ronald Joosten
TEYLINGEN, 10 april 2015 - Ronald Joosten (56), voorzitter van de Stichting Voedselbank Teylingen, ontving woensdagmiddag uit handen van wethouder Arno van Kempende ‘Zilveren Barensteel’ . De uitreiking van de gemeentelijke onderscheiding vond plaats tijdens een bijeenkomst ter gelegenheid van zijn afscheid op De Kaag.
Lees meer...
 
Paasvuur in park Rusthoff
ImageSASSENHEIM, 4 april 2015 - Zaterdagavond werd op het grote eiland in park Rusthoff door de gezamenlijke kerken van Sassenheim als start van de Paaswake het traditionele Paasvuur ontstoken. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Teylingen wil restafval op milieustraat terugdringen

TEYLINGEN, 3 april 2015 - De gemeente gaat stoppen met de inzameling van klein huishoudelijk restafval op de milieustraat. Vanaf 1 september 2015 kunnen inwoners van Teylingen geen huisvuilzakken meer inleveren op de milieustraat. Tot dat moment worden bezoekers van de milieustraat hierover geïnformeerd door medewerkers van de milieustraat en via borden. Zaterdag 4 april om 10.00 uur onthult wethouder Kees van Velzen een aparte container met daarop een meter die het aantal ingeleverde zakken weergeeft.  

Lees meer...
 
Kindergemeenteraad kiest niet voor de jeugd

ImageTEYLINGEN, 2 april 2015 - Vertegenwoordigers van vijf schoolklassen waren maandagavond voor één avondje kinderraadslid. De kinderraadsleden mochten kiezen uit vier projecten. De Kindergemeenteraad besloot na  anderhalf uur druk vergaderen om de 2.000 euro te verdelen over drie projecten. Een bubbelwand in de snoezelkamer van het dagactiviteitencentrum de Hooghe Bergh in Voorhout. Nieuwe sokken en ondergoed voor de klanten van de Kledingbank Teylingen. De rest van het geld ging naar project Beestenboel, een kinderboerderij op bezoek in Mariënhaven in Warmond. Scoutingsgroep Scojesa met het project voor de buitenspeeldag in Sassenheim bleef met lege handen achter.

Lees meer...
 
Elly v.d. Geest (Trilokaal) uit gemeenteraad
TEYLINGEN, 1 april 2015 - Elly van der Geest heeft de beslissing genomen om het raadslidmaatschap voor Trilokaal te beëindigen. Dat meldt franctievoorzitter Rob ten Boden. "Het bedrijven van politiek knelde op enkele momenten met de verantwoording voor haar onderneming", zegt Ten Boden. De gemeenteraad wees op 26 maart een verzoek van het bedrijf van Van der Geest af om van het Hemmeerpolderpad een privéweg te maken.
Lees meer...
 
Huurders 't Onderdak: Gemeente komt afspraken niet na met 135% huurverhoging
ImageSASSENHEIM, 1 april 2015 - "Wij vragen aan de gemeente om afspraken na te komen en deze exorbitante huurverhoging van tafel te halen", dat zegt Albert Vink, woordvoerder namens de verenigingen in 't Onderdak. De verenigingen hoorden dinsdagavond verbaasd aan hoe de gemeente de huurprijs per vierkante meter 135% wil verhogen. "Iedereen weet dat de huren in 't Onderdak niet hoog waren. We gaan nu eerlijk de lasten doorberekenen voor alle verenigingen in Teylingen", zegt wethouder Kees van Velzen.
Lees meer...
 
Brandweerkazerne "te huur"
ImageSASSENHEIM, 1 april 2015 - Voor de brandweerkazerne staan vandaag grote borden "Te huur: Stallingsruimte". De brandweer in Sassenheim raakt de tweede tankautospuit en het hulpverleningsvoertuig kwijt , waardoor er ruimte in de onlangs gerenoveerde kazerne over blijft. Of het aanbod om caravan of aanhanger te stallen ook na 1 april geldt is de vraag. Foto: Ook vanuit Noordwijkerhout was er belangstelling voor de verhuurplannen van de Sassenheimse brandweer.
Lees meer...
 
Sportnieuws
- Foreholte wint verdiend van Schipluiden
 
Distributiecentrum PostNL in Teylingen
TEYLINGEN, 28 maart 2015 - PostNL vestigt zich als eerste bedrijf op het nieuwe bedrijventerrein aan de Oosthoutlaan.  “Ik ben erg enthousiast over de komst van PostNL naar onze gemeente. Dat is een flinke  boost voor onze economie en voor de werkgelegenheid in de regio”, aldus wethouder Bas Brekelmans.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 89 - 110 van 4749

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs