BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Hulp voor OekraÔne
ImageSASSENHEIM, 24 mei 2014 - Afgelopen maandag  is er door medewerkers van Kringloopwinkel Op Dreef een transport met dozen kleding, schoenen, incontinentiemateriaal en dekens geladen voor Oekraïne. In totaal zo’n 352 dozen (34 m3).
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Rijnlands leerlingen organiseren sportdagen basisscholen
ImageSASSENHEIM, 22 mei 2014 - In deze weken worden de sportdagen voor vier basisscholen georganiseerd door BSM-v4-leerlingen van het Rijnlands Lyceum Sassenheim. Op 22 mei verzamelden alle leerlingen van het Bolwerk zich bij de Bassets, samen met veel begeleidende ouders. De kinderen deden enthousiast mee en konden soms niet geloven dat hun spelbegeleider pas 17 is.
Lees meer...
 
Tussenstand opkomst Europese Verkiezingen Teylingen

TEYLINGEN, 22 mei 2014 - Om 13.00 uur vanmiddag had 14,2% van het aantal opgeroepen kiezers gestemd. De meeste stembiljetten (387 stuks) zijn in het stembureau in het gemeentekantoor aan de Wilhelminalaan in Sassenheim in de bus vallen, gevolgd door Het Bolwerk (357 stuks) en De Roef in Voorhout (351 stuks).

Lees meer...
 
Lekker lezen met bibliotheek vakantieabonnement
REGIO, 22 mei 2014 - Lekker genieten van het zonnetje met een mooi boek op schoot – het ultieme vakantiegevoel. En dat kan in de Bollenstreek ook zonder zware boeken vanuit huis mee te nemen.
Lees meer...
 
Warmelda organiseert fotowedstrijd
ImageWARMOND, 22 mei 2014 - Nu het mooie weer terugkeert en de Teylingse dorpen er weer zo mooi en bloemrijk bij staan, organiseert het Historisch Genootschap Warmelda een fotowedstrijd.
Lees meer...
 
Stemmen bij McDonaldís in Sassenheim
ImageTEYLINGEN, 22 mei 2014 - In Heel Nederland kan vandaag gestemd worden voor de Europese verkiezingen. In Teylingen kan dat ook in het McDonald’s restaurant bij station Sassenheim. Teylingers kunnen daar vandaag tussen 07:30 tot 21:00 uur, onder het genot van een kopje koffie aangeboden door McDonald’s, hun stem uitbrengen.
Lees meer...
 
Genieten op de Warmondse Groenmarkt
ImageWARMOND, 17 mei 2014 - De Dorpsstraat stond afgelopen zaterdag weer volop in bloei tijdens de 15de Warmondse Groenmarkt. Met het mooie weer begon bij menig bezoeker de groene vingers te jeuken en er werden dan ook goede zaken gedaan. De ruim 35 kramen waren allemaal bezet en het publiek was uit de wijde omtrek naar Warmond gekomen om te genieten van een grote variëteit aan bloemen en planten. (Foto's Henk Keijzer)
Lees meer...
 
Meederheid raad tegen komst Intratuin
SASSENHEIM, 16 mei 2014 - De vestiging van een tuincentrum van Intratuin in Sassenheim lijkt niet door te gaan. Een meerderheid van de gemeenteraad wil dat het college stopt met de procedure om het bestemmingsplan hiervoor te wijzigen. Het CDA, Trilokaal, PvdA en ChristenUnie dienden hiervoor donderdagavond een motie in bij de gemeenteraad.
Lees meer...
 
STV naar Roodemolenpolder
SASSENHEIM, 13 mei 2014 - Gemeente Teylingen en Sassenheimse Tennisvereniging (STV) werken aan plannen voor een nieuw te bouwen tenniscomplex. Het nieuwe onderkomen voor de tennisvereniging komt na een zorgvuldige afweging uit op locatie sportpark Roodemolenpolder. Gezamenlijk vertrekpunt is een volwaardig representatief tennispark met de grootte die daarvoor nodig is.
Lees meer...
 
Bikkels trotseren kletsnatte voorjaarsmarkt
ImageSASSENHEIM, 13 mei 2014 - Waar organisaties en deelnemers van openluchtevenementen altijd voor vrezen, werd afgelopen zaterdag waarheid: de voorjaarsmarkt in Park Rusthoff viel letterlijk in het water.
Lees meer...
 
Ouderen genieten van DaniŽl Wayenberg en Martin Oei
ImageWARMOND, 13 mei 2014 - Meer dan honderd bewoners van Marente beleefden afgelopen zaterdag een unieke middag. Uitgaan in eigen huis kreeg een bijzondere betekenis door een concert van de internationaal gelauwerde meesterpianist Daniël Wayenberg (84) en conservatoriumstudent Martin Oei (18).
Lees meer...
 
Dagprijs Crescendo bij Eurofestival
ImageSASSENHEIM, 12 mei 2014 - Om de zoveel tijd bezoekt het Leerlingenorkest van Chr. Harmonievereniging Crescendo Sassenheim een festival. Deze keer ging het orkest, dat tevens haar 25e verjaardag viert, terug naar het ‘Eurofestival for Youth Orchestras’ in Maasbracht. In 2010 werd hier al een mooi resultaat geboekt en dat zou dit jaar niet anders zijn.
Lees meer...
 
Inschrijving Grote Prijs Bollenstreek gestart

ImageREGIO, 10 mei 2014 - De strijd om één van de leukste popprijzen van de regio gaat binnenkort weer van start. Sinds 1 mei kunnen artiesten zich weer inschrijven voor de Grote Prijs van de Bollenstreek. In september begint het spektakel echt en strijden tientallen acts tot en met december om de titel ‘beste act van de Bollenstreek’.

Lees meer...
 
Publiek debat over drie droomvisies voor de Roodemolenpolder
TEYLINGEN, 9 mei 2014 - De gemeente organiseert donderdag 22 mei om 20.00 uur in theater ’t Onderdak in Sassenheim een publiek debat plaats over de drie droomvisie voor de Roodemolenpolder. Onder leiding van debatleider Peter van der Geer worden de drie droomvisies voor het voetlicht gebracht. Aan de hand van film en stellingen worden de aanwezigen uitgenodigd om met elkaar in debat te gaan. “De drie visies zijn echt verschillend dus er valt wat te kiezen”, aldus wethouder Kees van Velzen. Alle Teylingers zij welkom bij het debat.
Lees meer...
 
36 Kandidaten voor burgemeestersvacature
TEYLINGEN, 8 mei 2014 - Voor het burgemeesterschap van Teylingen hebben 36 kandidaten hun belangstelling per brief kenbaar gemaakt bij de commissaris van de Koning in Zuid-Holland. De sollicitanten – 28 mannen en 8 vrouwen – variëren in de leeftijd van 29 tot 61 jaar. Elf van hen zijn lid van de PvdA, tien van de VVD, acht van het CDA, vijf van D66, één van GroenLinks en één van een lokale partij.
Lees meer...
 
Presentatie boek over Warmond in de middeleeuwen
WARMOND, 6 mei 2014 – Tijdens de jaarvergadering van het Historisch Genootschap Warmelda vond vorige week maandag de presentatie plaats van het nieuwe boek over Warmond in de middeleeuwen: ‘tlant te Waremunde. Schrijver Mathieu Fannee wist het publiek te verrassen door een film te tonen waarin hij zelf een ridder vertolkt, die over de heldendaden van de heren van Warmond vertelt.
Lees meer...
 
Teylingen is nu een Fairtradegemeente
TEYLINGEN, 5 mei 2014 – Teylingen mag zich vanaf nu een Fairtradegemeente noemen. De landelijke jury Fairtrade gemeenten heeft de aanvraag vanuit Teylingen voor de titel “Fairtrade gemeente” positief beoordeeld. De jury vindt dat Teylingen voldoet aan de zes criteria van de campagne.
Lees meer...
 
Dodenherdenking in Teylingen
ImageTEYLINGEN, 4 mei 2014 - In de drie dorpen in Teylingen is om 20:00 uur twee minuten stilte in acht genomen  ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en alle oorlogen die nadien hebben plaatsgevonden. Vertegenwoordigers van het college van B&W, de kerken, de politie, oud-strijders, maar ook de scholen die de verzetsmonumenten geadopteerd hebben, legden kransen. (Foto's: Laurens Lindhout, Edwin van der Wijngaard en Guido Strik)
Lees meer...
 
Cultuur Verheft laat Voorhout lachen
ImageVOORHOUT, 2 mei 2014 – De afgelopen maand heeft Cultuur Verheft uit Voorhout het Stuk ‘Wanneer trouw je nou met mijn vrouw’ gespeeld. De klucht van J. Bernard-Luc en JP Conty trok weer volle zalen in Cheers. Bij het opengaan van het doek kwam het publiek terecht in de huiskamer van Bert de Jong, een psychiater, wil gaan scheiden van zijn vrouw Annette. Update: Fotoreportage.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 89 - 110 van 4424

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs