BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Oostergeest derde op Techniek Toernooi 2014
ImageWARMOND, 10 juni 2014 - De Plusklassers uit groep 5/6 van CBS Oostergeest in Warmond zijn op 5 juni 2014 tijdens de landelijke finale van het Techniek Toernooi 2014 in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem derde geworden met hun uitvinding. Het thema van het Techniek Toernooi 2014 was  Transport en Logistiek, de uitdaging voor groep 5/6 De Afvalband.
Lees meer...
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Winnaars kinderrebuswedstrijd
ImageTEYLINGEN, 10 juni 2014 - Nadat bekend geworden was dat Teylingen het tot Fairtradegemeente geschopt heeft, organiseerde de werkgroep Teylingen Fairtrade Gemeente een rebuswedstrijd voor basisschoolkinderen. Bjorn Klompenhouwer, Elise Mesman en Anouk Bemelman zijn de trotse winnaars van geworden van deze wedstrijd. De prijzen werden uitgereikt in wereldwinkel Sassenheim door Marjolein de Vlaam, ambassadeur van Teylingen Fairtrade gemeente en Edith Alkemade, lid van de werkgroep.
 
Video luchtkussenfestival

VOORHOUT, 9 juni 2014 - Bekijk de videoreportage van het luchtkussenfestival in Voorhout op 1 juni. Video Guido Strik.
 
Hoogste punt voor SassemBourg
ImageSASSENHEIM, 6 juni 2014 - Eerder dan verwacht, op donderdag 5 juni, werd het hoogste punt van de nieuwbouw van woonservicecentrum SassemBourg bereikt. Steven Schrader, directeur van Vooruitgang, kwam persoonlijk kijken hoe de betonplaat op het hoogste punt van het trappenhuis en liftschachten was aangebracht. (Foto: Gezekerd in een veiligheidsharnas markeren Steven Schrader (l) en Johan van Buren het hoogste punt met de vlag van SassemBourg)
Lees meer...
 
100 kilometer wandelen in Bollenstreek
ImageREGIO, 6 juni 2014 - Op woensdag 4 juni sloegen de wethouders Piet-Jan Barnhoorn (Noordwijk), Kees van Velzen (Teylingen), Henri de Jong (Noorwijkerhout), Anne de Jong (Hillegom) en Cees Ruigrok (Lisse) en Wim Turnhout van ANLV Geestgrond de eerste markeringspaal voor het wandelnetwerk Bollenstreek aan de Zuider Leidsevaart in Hillegom. Het Wandelnetwerk is een netwerk van bestaande en nieuw ontwikkelde wandelroutes over onder andere agrarisch land in de hele Bollenstreek. (Foto: Sven van der Vlugt Fotografie)
Lees meer...
 
Lionsclub opent tuin Oude Post
ImageSASSENHEIM, 5 juni 2014 – Lionsclub Bollenstreek opende zondag de vernieuwde tuin van de Oude Post van Het Raamwerk aan de hoofdstraat. Afgelopen halfjaar is er hard gewerkt in de tuin, het resultaat mag er dan ook zijn. De Lions, de familie Bierman en de familie Honders maakten de realisatie mogelijk. De opening werd afgesloten met een feestelijke barbecue.
Lees meer...
 
Teylingen is Fairtrade gemeente
ImageTEYLINGEN, 4 juni 2014 - Op zaterdag 24 mei is Teylingen officieel Fairtrade gemeente geworden. Een tiental vrouwen van het StoereVrouwen “leger” (een netwerk van 1800 vrouwen die samen een koopleger van bewuste shoppers vormen) marcheerde die dag door de Hoofdstraat in Sassenheim en sprak met het winkelend publiek over duurzaam inkopen.
Lees meer...
 
De Flierefluiters winnen Dweilorkestendag
ImageSASSENHEIM, 3 juni 2014 - Op Hemelvaartsdag hebben de Sassenheimse Flierefuiters tijdens een van de mooiste dweilfestivals die Nederland rijk is, wederom de eerste prijs weten te behalen. Ze kregen tijdens het dweilfestival in het Gelderse Groenlo de hoogste score van de jury.
Lees meer...
 
Negende luchtkussen festival Voorhout
ImageVOORHOUT, 1 juni 2014 - In een stralend zonnetje werd zondag voor de negende keer het luchtkussen festival Voorhout georganiseerd. Bijna 2000 kinderen genoten van de attracties in de Herenstraat. De afgelopen jaren werd met het festival geld ingezameld voor mobiel muziekpodium voor heel Teylingen. Inmiddels is het muziekpodium gekocht en werd er gebruik van gemaakt door de dweilorkesten die zorgen voor de muzikale omlijsting van de middag. Dit jaar gaat de opbrengst naar Fietsmaatjes Teylingen. Foto's Edwin van der Wijngaard.
Lees meer...
 
Paspop zorgt voor ontruiming
ImageSASSENHEIM, 1 juni 2014 - De appartementen boven de winkel van LJ Sport in de Hoofdstraat zijn zaterdagnacht enige tijd ontruimd vanwege een alarm dat afging in de winkel. Bewoners hadden hiervoor de hulpdiensten gewaarschuwd. Na aankomst van de sleutelhouder kon de brandweer het pand betreden. De oorzaak van het alarm bleek een paspop die te dicht bij het detectiepoortje stond.
Lees meer...
 
Koude boekenmarkt op Hemelvaartsdag
WARMOND, 30 mei 2014 – De Warmondse boekenmarkt beleefde dit jaar op Hemelvaartsdag een koude editie. De temperatuur bleef rond de 13°C steken en het aangekondigde zonnetje bleef uit. Toch was er ruime belangstelling voor het aanbod van literatuur tot strips en van ramsj tot unica uit het antiquariaat. Foto's Henk Keijzer.
Lees meer...
 
Gemeentelijke onderscheiding voor DaniŽl Harmzen
SASSENHEIM, 28 mei 2014 -  Daniël Harmzen (28), aanvoerder van het Eerste van Korfbalvereniging TOP uit Sassenheim ontving afgelopen woensdag de ‘Zilveren Barensteel’ uit handen van wethouder Leo van der Zon. De uitreiking vond plaats tijdens de kampioensreceptie die werd gehouden in het complex van TOP in Sassenheim.
Lees meer...
 
Marente en Vooruitgang ondertekenen huurcontract
ImageVOORHOUT, 28 mei 2014 - Zorgorganisatie Marente gaat 35 appartementen huren in Park Overbosch aan de Sportlaan in Voorhout. Marente en Woonstichting Vooruitgang ondertekenden dinsdag 27 mei het huurcontract, waarmee het officiële startsein werd gegeven. De komende periode worden de appartementen flink opgeknapt. De appartementen zijn bestemd voor de huidige bewoners van woonzorgcentrum Hofwijck in Oegstgeest, dat Marente in het najaar van 2014 gaat revitaliseren.
Lees meer...
 
Nieuwe wensboom van Rotary club Voorhout
ImageVOORHOUT, 27 mei 2014 - Net als vorig jaar zal er tijdens luchtkussenfestival een wensboom staan van de Rotary club Voorhout. Bezoekers van het festival kunnen daar hun wensen achterlaten, waarna de Rotary club deze zal beoordelen op haalbaarheid en zo veel mogelijk wensen in vervulling zal laten gaan.
Lees meer...
 
Zonovergoten Dag van het Park
ImageSASSENHEIM, 27 mei 2014 - Zondag 25 mei stond in Park Rusthoff de Dag van het Park centraal. Als voorloper van het nog aan te leggen vlindereiland waren allerlei activiteiten rondom het thema 'van ei tot vlinder' georganiseerd.
Lees meer...
 
Popkoor 'Goed gestemd' wint 3e prijs in Medemblik
ImageVOORHOUT, 25 mei 2014 – Het Voorhoutse popkoor ‘Goed gestemd’ heeft afgelopen zondag de derde prijs gewonnen op een korenfestival in Medemblik. Het korenfestival werd georganiseerd door de Stichting Evenementen Medemblik. Er waren 18 koren uit het hele land te horen.
Lees meer...
 
Vondst kinderspeelgoed leidt tot zoekactie
ImageWARMOND, 25 mei 2014 – De vondst van een skeltertje en tractortje langs een sloot in de Warmondse Veerpolder heeft zaterdagmiddag tot een grote zoekactie geleid. Een alerte voorbijganger sloeg rond 13:00 alarm na het aantreffen van deze speeltuigen naast een sloot bij de golfbanen, niet ver van de Leidse woonwijk Merenwijk. (Foto's: Guido Strik)
Lees meer...
 
Hulp voor OekraÔne
ImageSASSENHEIM, 24 mei 2014 - Afgelopen maandag  is er door medewerkers van Kringloopwinkel Op Dreef een transport met dozen kleding, schoenen, incontinentiemateriaal en dekens geladen voor Oekraïne. In totaal zo’n 352 dozen (34 m3).
Lees meer...
 
Rijnlands leerlingen organiseren sportdagen basisscholen
ImageSASSENHEIM, 22 mei 2014 - In deze weken worden de sportdagen voor vier basisscholen georganiseerd door BSM-v4-leerlingen van het Rijnlands Lyceum Sassenheim. Op 22 mei verzamelden alle leerlingen van het Bolwerk zich bij de Bassets, samen met veel begeleidende ouders. De kinderen deden enthousiast mee en konden soms niet geloven dat hun spelbegeleider pas 17 is.
Lees meer...
 
Tussenstand opkomst Europese Verkiezingen Teylingen

TEYLINGEN, 22 mei 2014 - Om 13.00 uur vanmiddag had 14,2% van het aantal opgeroepen kiezers gestemd. De meeste stembiljetten (387 stuks) zijn in het stembureau in het gemeentekantoor aan de Wilhelminalaan in Sassenheim in de bus vallen, gevolgd door Het Bolwerk (357 stuks) en De Roef in Voorhout (351 stuks).

Lees meer...
 
Lekker lezen met bibliotheek vakantieabonnement
REGIO, 22 mei 2014 - Lekker genieten van het zonnetje met een mooi boek op schoot – het ultieme vakantiegevoel. En dat kan in de Bollenstreek ook zonder zware boeken vanuit huis mee te nemen.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 89 - 110 van 4442

ADVERTENTIE

 
 

ENQUÊTE

 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs