-->
AGENDA - Details
 

Evenement
Wanneer: 30-01-18 | 14:00 uur - 16:00 uur  
Titel Workshop ‘Dagelijkse verzorging thuis’
Waar: Diverse, zie beschrijving - Teylingen
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:
Als u voor een anders zorgt, dan wilt u dat zo goed mogelijk doen. Maar hoe helpt u degene waarvoor u zorgt met wassen op bed of in de douche? En hoe helpt u iemand zo handig mogelijk uit bed of uit de stoel, zonder zelf lichamelijke klachten te krijgen? De zorgverleners van Marente delen graag hun kennis en vaardigheden met u. U leert de basis van het zorgverleningsvak tijdens de workshop Dagelijkse verzorging thuis op dinsdag 30 januari 2018 van 14.00-16.00 uur in het praktijklokaal in Warmond.

Steeds meer mantelzorgers en vrijwilligers zijn betrokken bij de verzorging van een naaste. Zij zijn daar vaak niet voor opgeleid. Tijdens de workshop Dagelijkse verzorging thuis leert u de basis van het zorgverleningsvak. De verzorgverlener legt uit hoe u iemand het beste kunt helpen bij het wassen, aan- en uitkleden, toiletbezoek of opstaan. Naast deze dagelijkse handelingen komt ook hygiëne aan bod en hoe u smetten en doorliggen kunt voorkomen. U oefent dit zelf onder begeleiding met levensechte trainingspoppen.

Informatie/Aanmelden
De workshop wordt gegeven door professionals van Marente en vindt plaats op dinsdag 30 januari 2018 van 14.00-16.00 uur in het praktijklokaal in Mariënhaven, Warmond. De kosten zijn € 9,00 per workshop. Leden van Marente krijgen korting. Voor meer informatie en aanmelden kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Ledenservice Marente via telefoonnummer 071 409 32 23. Kijk voor meer informatie op www.marente.nl/school
 
Locatie
Locatie Diverse, zie beschrijving
Homepage: Geen Homepage beschikbaar  
Straat:
Postcode:
Plaats Teylingen
Land: