-->
AGENDA - Details
 

Evenement
Wanneer: 12-01-18 | 19:10 uur - 21:40 uur  
Titel Gratis aquasporten uitproberen
Waar: Sport- en recreatiecomplex Wasbeek - Sassenheim
Categorie: Activiteiten in Teylingen
 
Evenement beschrijving:

Gezond leven is niet zo moeilijk. Helemaal niet als de juiste handvatten worden aangereikt! En daar helpt sport- en recreatiecomplex Wasbeek graag een handje aan mee. Daarom is het op vrijdag 12 januari open avond in het zwembad en kan iedereen gratis aquasporten uitproberen van 19.10 tot 21.40 uur.

Mensen die goede voornemens hebben gemaakt voor het nieuwe jaar, of degenen die gewoon eens willen ervaren hoe het is om deel te nemen aan sporten in het water, kunnen deze vrijdagavond actief meedoen met de Nieuwjaarsworkout.

De gehele avond staat in het teken van aquasporten. Er worden introductielessen gegeven van alle aquasporten die zwembad Wasbeek biedt. Er kan zelf gekozen worden aan welke aquasport wordt meegedaan, maar aan meerdere workshops meedoen, kan natuurlijk ook.

De entree en deelname is gratis voor iedereen. 

Geïnteresseerden krijgen uitgebreid uitleg over het aanbod aan groepslessen indien gewenst. En na de lessen is er de mogelijkheid om te ontspannen in het recreatiebad, whirlpool en stoomcabine. Kortom, een uitstekende mogelijkheid om een nieuwe sport uit te proberen en/of het jaar op een sportieve manier te starten. Door deze activiteiten is het zwembad deze avond gesloten voor recreatiezwemmen en banenzwemmen.

Gezondheidszwemmen               19.10 - 19.35
Aquavaria                                    19.45 - 20.10
Aquabootcamp                            20.15 - 20.40
Aquajogging                                20.45 - 21.10
Trimzwemmen                             21.15 - 21.40

 
Locatie
Locatie Sport- en recreatiecomplex Wasbeek
Homepage: http://www.wasbeek.nl/  
Straat: Van Alkemadelaan 12
Postcode: 2171 DH
Plaats Sassenheim
Land: