Net binnen

Jeugd staat in de rij voor handtekening van Onnedi

SASSENHEIM, 13 november 2019 – Zaterdag was Youtuber, zangeres en actrice Onnedi (pseudoniem van Dionne Slagter) bij boekhandel Wagner om haar boek Onne DIY te signeren. Om 12.00 uur stond er al een lange rij jeugdige belangstellenden voor de winkel. Foto’s Edwin van der Wijngaard.

Het knutselboek Onne DIY staat vol DIY-ideeen voor Kerst en de winter zoals de unicorn pompoen, een foute kersttrui en een lieve beren bekerhouder. OnneDi is een Nederlandse youtuber en vlogster. Ze heeft 847.000 YouTube abonnees en 573.000 volgers op Instagram. Een bekende serie op haar kanaal is Leuk of Meuk, waarin ze speelgoed en gadgets beoordeelt. In 2018 won ze de zangwedstrijd It Takes Two op RTL 4.

De boekhandel organiseerde vrijdag een literaire lunch met de Georgische auteur Nino Haratischwili waar 30 gasten aan deelnamen. Hartischwili kwam met baby van 4 maanden een bezoek brengen aan Nederland en België. Een week trok de auteur door het land ter promotie van haar nieuwe boek ‘De kat en de Generaal’ en gaf diverse interviews. Tijdens de lunch kon een ieder vragen stellen aan de auteur en luisteren naar haar verhalen, er was ruim gelegenheid een persoonlijk gesprek met haar te hebben.