Net binnen

Kerstdiner voor vrijwilligers uit Sassenheim

SASSENHEIM, 24 december 2019 – De Oranjevereniging in samenwerking met restaurant Nog Eigenwijzer weer een Kerstdiner georganiseerd. Uitgenodigd waren 46 mensen die zich normaal gesproken zelf als vrijwilliger inzetten voor anderen. Door de belangeloze samenwerking met Tarek el Shafey konden de gasten op 23 december genieten van een overheerlijk driegangenmenu.

De Oranjeverenging heeft voor dit jaar Sassemse vrijwilligersorganisaties gevraagd om vrijwilligers voor te dragen waarvan zij vinden dat die wel eens verwend mochten worden. Aan deze oproep werd dankbaar en veelvuldig gehoor gegeven. Bij ontvangst ontvingen de gasten een feestelijk glas cava aangeboden door Noordman Wijnimport. Daarna werden zij verwend met een uitmuntend driegangenmenu waarvoor de koks van het restaurant zeker hun beste beentje voorgezet hadden.

De mensen die zich normaal zo geweldig inzetten voor de inwoners van Sassenheim konden nu eens lekker achterover leunen, gezellig praten met elkaar en genieten. De bediening was ook deze editie weer in handen van de bestuursleden van de Oranjevereniging waarvoor het voltallige bestuur graag acte de préseance gaf twee dagen voor Kerstmis.

Advertentie