Kinderkermis op Boschplein in Sassenheim

SASSENHEIM, 31 augustus 2020 – In het centrum van Sassenheim komt een Corona-proof kinderkermis. De Oranjevereniging Sassenheim zet woensdag 16 september tot zaterdag 19 september voor kinderen tot en met 12 jaar een aantal kermisattracties neer op het Boschplein.

Ouders zijn uiteraard als begeleider van kinderen welkom. Beveiligers zullen er op toezien dat er niet te veel ouders tegelijk op het terrein komen. Hierbij is uiteraard de inachtneming van de 1,5 meter afstand heel belangrijk.

Geen feesttent
Het bestuur van de Oranjevereniging Sassenheim heeft besloten om geen enkele activiteit te organiseren die zich binnen afspelen. Dus geen feesttent, maar ook geen activiteiten in sportkantines, sporthallen of horecagelegenheden. De Oranjevereniging denkt dat binnenactiviteiten problemen zullen veroorzaken met het in acht nemen van de 1,5 meter regel.

Pizza party
Voor de leeftijdsgroep van 13 tot 17 jaar organiseert de Oranjevereniging een Pizza party op vrijdag 18 september van 17:00 uur tot 20:00 uur. Tijdens dit chill-event krijgen de jongeren van onze sponsoren gratis een pizzapunt aangeboden. Ook de frisdranken zijn voor de bezoekende jongeren geheel gratis.

Voor de actieve deelnemers organiseert de vereniging een wandel en/of handloop route. Bij de fietstocht op zaterdag wordt er gestart met afstand van elkaar.

Quiz en Bingo
Op Bollenstreek Omroep TV worden drie concerten uitgezonden: Shirma Rouse, KLM-Orkest en Crescendo. Op vrijdagavond zullen tijdens een spannende quiz een aantal bekende Sassenheimers het in de TV-studio tegen elkaar opnemen. Sassenheimers kunnen thuis meespelen. Op zaterdagavond wordt afgesloten met de grote Kermis Bingo met ‘gigantische prijzen’.

Volgende week zullen alle programmadetails bekendgemaakt worden.

Advertentie