Net binnen

Nominaties Sportprijzen Teylingen 2019 bekend

TEYLINGEN, 11 februari 2020 – De nominaties voor de jaarlijkse sportprijzen voor de beste sportman/sportvrouw en sportploeg zijn bekendgemaakt. Op vrijdagavond 6 maart worden de Sportprijzen Teylingen uitgereikt bij Dekker Warmond. Ook de talenten en sportbegeleiders worden dan in het zonnetje gezet. (Foto: Het beeld dat de winnaars van de prijs ontvangen)

In de categorie Sportman/Sportvrouw 2019 zijn genomineerd: Louk Verhees (bridge), Samantha Koeman (Obstacle Course Racing) en Iris van der Stelt (schaatsen).
In de categorie Talent 2019 zijn genomineerd: Loïs Rieff (tennis), Rosa van Gool (voetbal) en Max van Schagen (zwemmen).
In de categorie Sportploeg 2019 zijn genomineerd: TOP/SolarCompleet A1 (korfbal), Sikkens Hengelsport (vissport) en Ter Leede heren 1 (voetbal).
In de categorie Sportbegeleider 2019 zijn genomineerd: Martijn van Goeverden (volleybal), Jesse van Rijn (volleybal) en Marijke Meijer (handbal).

Uit alle winnaars wordt vervolgens de winnaar van de hoofdprijs, de Teylinger Sportprijs, gekozen.

De gemeente en Stichting Sport Promotie Teylingen zijn ieder jaar op zoek naar sporters die op internationaal, nationaal dan wel regionaal niveau een sportieve prestatie hebben geleverd in 2019. Voor talenten is er een aparte categorie, net als voor sportbegeleiders. Tot en met 1 februari
konden inwoners kandidaten voor de vier sportprijzen voordragen.
Prijsuitreiking
De uitreiking van de Sportprijzen is op vrijdag 6 maart tijdens een feestelijke bijeenkomst van het Sportcafé is bij Dekker Warmond Sport & party Events (Veerpolder 14 in Warmond). De uitreiking start om 20.00 uur, de deuren gaan open om 19.30 uur. Master illusionist Winfried verzorgt de spectaculaire opening. De toegang is gratis.